Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ez erosen MM fuggo.
Tegnap toltam a Crusadert, gyakorlatilag minden meccset sikerult megnyerni, ami BT5 volt.
BT6-ban is valami 70% korul produkaltam.
BT7-eket viszont vegig elbuktam, mivel ott ugye 2 loves vagyok az ellennek, raadasul az agyum sem mindig viszi a heavyk oldalat. Top tier tomatokra meg nem lehet epiteni... -
fényelőkész
csendes tag
Üdv.Adott videóban nem tudja valaki véletlenül milyen hang mód szerepel??https://www.youtube.com/watch?v=-o_aVmRgViU#t=149
-
törölt tag
-
kchryss
veterán
Nem kell ehhez semmilyen összeesküvés elmélet. Az mm most egy ilyen sorozatba rakott bele ezzel a tankkal. 100 csatánál azért előfordulhat az ilyen. Ha jó teljesítménnyel is ennyi a bukó pedig csak azt jelenti, hogy a 1390 a legtöbb esetben nem csatát eldöntő tank.
Szerintem ne görcsölj rá úgyanígy jöhet egy jó széria is vele és akkor megint megszereted. Nálam csak az utolsó csata visszajátszását menti a játék így replay analyzerrel nem tudom megnézni, de érzésre az utóbbi napokban én 60% felett nyerhetek a 1390-nel pedig igen messze vagyok az unikum szinttől
(#35794) @Mogyesz75: Az igen. Gondolom ütközet mód, beállt a csapat foglalni közben az ellenfél a pálya másik oldalára ment és bambán nézett, hogy mi lehet az a számláló a képernyő közepén. Az utóbbi napokban 5 ilyen csatám volt ezért úgy döntöttem, hogy kiveszem az ütközet csaták elől a pipát a beállításoknál. Elegem lett abból, hogy egy nyamvadt bázis van a pályán és mindenki a másik oldalra megy én megy egyedül maradok resetelni.
Annyi agya nincs a játékosok többségének, hogy az egyes játékmódok szabályait felfogják. -
dvids
aktív tag
válasz
kchryss
üzenetére
Simán elhiszem a 31%-ot, lévén eleve azért néztem meg, mert már éreztem, hogy marha sokat veszítek. 100 meccs azért már statisztikailag nem inszignifikáns, de nem kreálok semmi összeesküvés-elméletet, nem hiszem, hogy valami manipuláció áldozata lennék, nincs is semmi különösebb mondanivalóm, csak egyszerűen idejöttem elríni a bánatom.

Különben érdekes, hogy csak az AMX1390 az érintett ebben, minden mással hozom a győzelmeket ugyanúgy. Persze ebben egészen biztosan benne van, hogy egy rossz sorozat után rágörcsöltem és elkezdtem rosszabbul játszani a tankkal, de azért "vicces", hogy rosszabbul teljesítek, mint egy AFK. Hát ez van. Csak sajnálom, hogy az egyik kedvenc tankomat utáltam meg emiatt... -
kchryss
veterán
Én sosem szoktam nézni a wr-et, azt tudod a legkevésbé befolyásolni. 100 csata noha nem kevés, de azért nem is sok ahhoz hogy minden esetben valós képet mutasson.
Másrészt mint írtad ha nem csinálsz semmit is 40% feletti wr szokott kijönni. Nem tudom mennyire megbízható ez a Replay Analyzer, de én nem hinnék neki ilyen statnál. Nézd meg másik programmal is. Például dossier cache alapján. -
dvids
aktív tag
Ekeserített ez a játék, az AMX13 90 a kedvenc tankom volt korábban, jó eredményeim is voltak vele, olyan 58-60% win rate között voltam vele. De valamiért mintha mostanában el lennék átkozva vele, most néztem meg replay analyzerrel, az elmúlt 100 meccsből 31-et nyertem meg! Hogy a fenébe lehetséges ez egyáltalán?! Szoktam látni botokat, 0 WN8-cal 40% feletti győzelmi aránnyal mozognak. Nem én vagyok a legnagyobb király, de ha épp nem stock tankokat nyüstölöm hozom az unikum szintet. Erre ezzel rosszabb a győzelmi arányom, mintha csak AFK lennék végig, pedig azért nem is érezném, hogy annyira rosszul játszanék vele. Már félek vele bemenni meccsekre. Az imént bemerészkedtem, a második percben kilőtt a saját artym. Nem hibáztatom olyan rettenetesen, előfordul az ilyen, nehéz szituba kerültem és segíteni akart. De ez már vicc... nem értem...
-
Szerintem most az E5 jobban használható mint az 50B ! Vagy úgy fogalmaznék az E5 bolond biztosabb . Nem belőhetetlen ez sem ,de azért pattognak róla rendesen. Távolról , már csak akkor érdemes lőni ha el van fordulva . Az 50B gyorsan tölt és a 4 böl azért át is szokott ütni mind .
-
skopy
tag
Sziasztok
Tudom hogy teljesen más tank de szeretném kérni a véleményeteket
E5, vagy 50 B ?
mind a kettő tetszik, az M-103 az nem volt túl jó gép
-
dvids
aktív tag
válasz
zolika15
üzenetére
Én minden porcikámmal gyűlöltem az M103-at, de kifullozva meg kicsit gyakorolva, ráérezve: nem olyan rossz. El kell fogadni, hogy kicsit is kompetens játékosokkal szemben inkább support tank. A tornyát-hasát túl könnyű belőni ahhoz, hogy rambózni lehessen vele mint egy igazi heavyvel, de jó a mozgékonysága és kiváló a lövege.
-
zolika15
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Mondjuk pár jó kört mentem már vele, de a legtöbb még nem olyan amilyennek kéne lennie, még meg kell várnom mire fullos lesz hátha...

meunier: Legtöbb meccsem ilyen talán 4400 a legtöbb sebzésem vele nem a legjobb, de az volt az ász köröm.

-
törölt tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Amint meglesz a T110E5 ezt a vackot úgy hajintom ki a garázsból, hogy a lánctalpai nem érik a földet, az biztos.

-
törölt tag
válasz
zolika15
üzenetére
Ne is mond... Nekiugrottam az M103-nak, hogy minél előbb meg legyen a T110E5 a tervezett(??) nerf előtt. Hát olyan pocsék vagyok, hogy jajj...

Talán a jövőhét végére össze is fog jönni az a 185000 xp.
Terveztem egy kiválóság jelet az ágyulára, már majdnem meg volt. 63.5%-on álltam. Most meg vagyok 58,5%-on.
ha így haladok, karácsonykor sem lesz meg. -
zolika15
tag
Kuka a játék ma, azt sem tudom mikor volt ennyire rossz mint ma...és még is játszom...
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Igen és köszi, láttam hogy vége felé már szakaszban is teljesíthetőek a küldetések csak nem tudtam hogy általánosságban egy-egy szakaszban teljesített csatáért jár-e bármilyen bónusz mint pl az "Refer a Friend" program kapcsán.
" Ő a te újoncod. Bónusz xp-t kapsz, minden olyan győztes csata után ahol együtt játszol az újoncoddal." -
kchryss
veterán
A 13 és 14-es missziók szakaszos küldetések. Egyedül is meg lehet csinálni őket, de szakaszban sokkal könnyebb. A dinamikus szakasz meghívók egy része ennek köszönhető. Ha jól szemeled ki a szakasztársat előfordulhat hogy megcsinálják helyetted az egész küldetést anélkül, hogy bármit csinálnod kéne. Sőt meg is várhatod, hogy teljesítsék a feltételeket és utána hívod meg őket, bár a csata későbbi felében ritkábban szokták elfogadni a meghívót.
Múltkor egy honfitársunktól kaptam meghívot mikor már 5 killnél jártam. Épp olyan kedvemben voltam, hogy nem fogadtam el.
Aztán mikor már az utolsó életben maradt ellenségért mentem, beírta hogy küldetéshez kéne neki, így 3 mp-cel a vége előtt elfogadtam és meglett neki a küldetés. 
-
zodo
nagyúr
Minden nap kezdhetnék legalább így, hogy utána legyen min rontani (tuti 5-6 bukó csata következik)
persze nem nagy ügy de kb 3 hete várat magára ez a küldetés mivel kv-1 -el nagyon ritkán sikerül 1000 fölött sebeznem az F-30-as löveggel.
Mondjuk a végére csak egy arty maradt az ellenségnél és nálunk már foglaltak ketten mikor megkértem a csapattársakat hogy ne csinálják ki szegényt mert ht 7 küldetésen vagyok.
Szerk:
Arra még nem tudom a választ hogy a csata közbeni vagy előtti szakasz létrehozása, jelent némi pluszt ?
-
jr1994
addikt
válasz
üzenetére
Ne is emlegesd a 207-et. BC-vel reggel fishermans bay, szaladgálok saját térfélen (épp bespotolt egy light) megyek 60-nal és eltalál, -1300, -2 modul. És a poén, hogy nem is engem célzott, velem szembe jött csapattárs 7/1, centikkel kerültük ki egymást és amikor kb összeértünk, akkor csapott be a lövedék. Nem is nekem szánta, a 7/1 megúszta. Röhögött is utána mindkettő, csak én nem

-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ami még feltűnt, hogy mennyire jó az FV207 autoaimja közelharcban.
Páncélozott célba 500-650 között ver, a papíroknak meg instant garázsmenet.
Néha már szinte sajnálom azt aki megközelít, amikor be van töltve a löveg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
üzenetére
Szerintem is az van amit H1mpi írt ! Velem is előfordult már hasonló . Nézd vissza a játékot és kiderül .
Viszont ez a sok kritikust nem tudom mire vélni . Néztem pár visszajátszást és célzott lövésnél is a kör szélére ment sokszor a lövedék ami ugye láncot ágyút stb talált el . Tudom ez benne van és ugye ott az rng ,de akkor is most hirtelen megszaporodott ez a jelenség.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Tovább kell mennem, mert ez az egyetlen light vonal, amit még nem húztam ki.

Azért azt még megvárom, hogy mi lesz a következő ToT akcióban, mert már néhányszor belefutottam, hogy a frissen megvett vasat pár nappal később leakciózták.A sok critical nekem is feltűnt.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hehe. Ez nekem is feltűnt. Meg az, hogy E75-el T34-be 93-at (!!!!) tudtam sebezni, top löveggel, alap lőszerrel! Ezt nem tudtam mire vélni (ja, nem kilőttem).
-
válasz
üzenetére
Ügyes szép kör ! Lépsz tovább az lttb-re is ? Már lassan két hete vettem meg és van benne majd 50K xp és kezdem megszeretni . Persze csőlehajlás nulla ,de a sebzés átütés jó . Alig használok goldot vele .
Más .: Nem összeesküvés elméletet akarok szőni ,de az utóbbi időben nekem rengeteg a nulla sebzéses találatom és vagy kritikus sebzésem !
-
törölt tag
Búcsú az MT-25-től.

Legalábbis a mai napra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem is van ilyen kollégám - konkrétan a raktáros -, aki ha bármiért megyünk hozzá, vagy legyen az bárki külsős is, rögtön úgy kezdi, hogy 1L pálinka és beszélhetünk.

-
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
-
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Pedig de szép pár lennének..

A pálinkafőzés nálunk már kész..
Meg is lett kóstolva rendesen.. 
-
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát, én ma vakolok.

De meg lett a HT-12 ST-I-vel
Sőt a HT-15 is majdnem kijött volna belőle 8250 pattintás, 34xx sebzés és kilőttek 
-
Srácok ha valaki ráér és érzi magában az erőt T6-os tankal akkor erre rá lehetne menni .:
3v3 Magyar kupa -
Cucuska2
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Én úgy szoktam, hogy (hatodik érzék + álca), (álca + vegyes), harmadiknak ami értelmes még maradt, ha nincs más, akkor a repair, és ahogy a harmadik skill a végéhez közeledik, és jön újraosztásos akció, akkor egyet tolok a skillsoron, bia + álca + vegyes, és negyediknek olyannak kéne fejlődnie, ami nem csak 100%-on ad bónuszt.
-
lacibacsi
addikt
Üdv! Bulldogra van egy két skilles legénységem. Első sorban hatodik érzék és végig álca ment nekik. Második sorba annak idején szerintem mindent raktam, csak azt nem amit kellene... Mi a legjobb második skillsor? És a harmadik? Mert már csak pár % és azt is ki kellene választanom... Köszönöm!
-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
Meg bizony, nekem is! Kipróbáltam, és nem is olyan szar. Nehezen gyorsul a gyenge motor miatt, de aztán jól tartja, Patton-szerű a sebesség. Egyet mentem vele, elég sok 5-ös ellen 1700 sebzés sikeredett, hozott prém nélkül 40000 kreditet (persze levonások nélkül). Ezt örömmel láttam, azt hittem nincs kreditszorzója de hoz annyit mint egy E25. Átütés buff után el lehet majd vele szórakozni.
-
szbalogh
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Wow megjött a nyeremény?
Jupppííí megjött! Sosem volt még ennyi aranyam
9947Semmi különös, csak középen kavartam.
Elírtam a címet de nem tudom hol kell szerkeszteni. Ha az elején nem segítetek az m103 engem is gyorsan a garázsba küld
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
"kchryss és egy másik srác segítettek az lt14-ben"
Első csatánkban egész jó köröm volt 2k spot 2k sebzés, csodálkoztam is hogy nem jött össze. Talán ha a végén nem lövöm ki az artyt és a dombon álló medet hanem csak spotolom akkor meglett volna.
Viszont abban a csatában amelyikben megcsináltad nem sikerült spotolnom semmit, beleszaladtam a késbe és fókuszt kaptam az elején. Aztán kiléptem garázsba mondván, hogy Sand Riveren ütközet módban védekező oldalon úgy sem lehet megcsinálni. Erre csata összesítőn látom, hogy több mint 5 ezret spotoltál.
Nincs meg véletlenül a replay? Megnézném hogyan sikerült összehozni ezt az igen impresszív eredményt
Más téma: Safari kampányon 7223. helyen végeztem 899 fame ponttal, de valami csoda folytán ott virít a T23E3 nyereménytank a garázsomban

Innen is köszönöm a klánomnak [-HSC-] a nagy hajrát, szépen belehúztunk a végén és valahogy csak összejött nekem is
-
szbalogh
addikt
válasz
Greentea
üzenetére
Nem semmi
Én boldogan adtam el. Van Dmax-om ami kb ugyan ez ha ilyenre vágyom 
jr1994: tegnap kchryss és egy másik srác segítettek az lt14-ben, ma már próbálkoztam is a 15-össel. Pár videót meg is néztem. Mindenki lecserélte a tűzoltót kajára, erre eddig nem is gondoltam pedig logikus.
-
jr1994
addikt
válasz
MaximPeti
üzenetére
Azosztigen. Ráadásul egymás után az utolsó kettőt, nekem is így kéne

A meddel valószínűleg szórakozott egy ideje, látszott hogy már nagyon meg akarja csinálni (E4 elleni eset). Lightnál a saját sebzés bevonása tényleg jó ötlet, bár ott még nem tartok és jó esetben a lightot amúgy is kihagyhatom.Greentea: grat! De hogy én mennyire utáltam azt a tankot

-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
14k volt az eddig is. Az első kettőt csökkentették csak 8/10-ről 6/8k-ra ami elég vicc mert még kv3-mal is megvolt egy szerencsés csatában a 8.
Nekem ha sikerül kitüntetéssel, akkor csak az mt15 és a td15 van hátra, a lightokat kihagynám. Az tiszta szerencsejáték, prokhorovkán kívül kb esélytelen. QB-nak is vagy 230 meccs kellett hozzá.
Arra leszek kíváncsi, hogy az új sorozatba milyen feladatokat tudnak majd kitalálni, na meg hogy mi lesz a jutalom.
-
szbalogh
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Köszi. Az arty van még meg. A könnyűből a szakaszos 6k szpot és az utolsó. A medesből a gyújtós és az utolsó. A nehézből meg összesen vagy 5 nincs meg.
Épp azt nézem, hogy a nehéztankoson ennyit könnyítettek? Mintha régen a T55-höz kellett volna 14k összesen. Meg a medeknél is 4td-t keleltt talán kilőni most meg csak 4k sebzést bevinni ?
Jah, 14k felett voltam a T55-ért E-100-al. -
jr1994
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
Grat! Mennyi van még vissza az ojjektig?
Én még csak a 7-esnél vagyok azon az ágon
Próbálgattam én is ezt a küldit, mivel meguntam a németeket, leporoltam a 268-at. Jobb mint emlékeztem, 20-25 csatára kb 3500 átlagsebzésem lett, viszont 6000 fölé egyszer sem tudtam menni. -
szbalogh
addikt
Mondtam én hogy nem nehéz az E3-al

replay
-
-
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
Ütközet mód, erről beszéltem.
Valaki mondja már meg, hogy ennek mi értelme, hogy mindenki bemegy az erdőbe Murovankán mikor a bázis a másik oldalon van. Ez rendszeresen előfordul, pedig nem is tomatookkal volt tele a csapat.
A poén az, hogy 3-an foglaltak és a heavyk az erdőben még csak meg sem próbáltak a bázis felé orientálódni. Inkább nem is próbáltam meg resetelni tanuljanak a saját kárukon. -
nyunyu
félisten
válasz
Because
üzenetére
ez a szombat igazi sz*póág,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sporttorteneti erteke miatt megorokitettem.

10 tankombol kb. harmat sikerult ugy letriplazni, hogy beleszamitson a hetvegi eventbe.
Plusz tegnap elkezdtem a brit med agat, de nem igazan akartam rajuk creditet pazarolni, mondvan par kor alatt atlephetoek.
A francokat, T2-T3 tartott valami 30 korig, mert egyszeruen eselytelen a meccs 50%-os legenyseggel.
T4 Coventanterre mar inkabb vettem 75%-os legenyeket, de meg igy sem tudok sok mindent tenni, ha +1/+2 BTbe tesz KVk ellen.Raadasul low tierben a palya ismeret inkabb hatraltatja az embert, mert ha arra megyek, amerre rendes legenyseggel+tankkal menne az ember, tuti szembejon az ellen valamelyik babyseal clubberje 1000% legenyseg+goldammo komboval, aztan egy perc utan mehetek vissza a garazsba.

-
Because
őstag
ez a szombat igazi sz*póág,
Battles: 42
Win Rate: 35.71% -
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mármint az accot adnám el. Sőt ha egyszer eljutok odáig, hogy megunom akkor tuti megpróbálom eladni.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szintén zenész!

Próbálkozom erősen én is a játékkal, de sajna az utóbbi időben a szokásosnál is bénább vagyok. Azért meg nem fogok játszani vele, hogy szanad préda legyek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ami nem megy azt nem erőltetem inkább...
-
benvolio
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Szerintem kezd el csak a csapattársaidat lövöldözni. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Milyen megfontolásból akarod ezt?
-
Tomi0703
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Akkor mar inkabb eladnam.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csak írj egy emailt a WG-nek, hogy ost vetted az accot az ebayen, és szeretéd megváltoztatni a hozzá tartozó email címet.
-
SoulReaver
veterán
Hogy kell acc-ot resetelni? csak, hogy biztos ne legyen kísértés megint feltelepíteni ezt a sza..-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán mikor már az utolsó életben maradt ellenségért mentem, beírta hogy küldetéshez kéne neki, így 3 mp-cel a vége előtt elfogadtam és meglett neki a küldetés.
persze nem nagy ügy de kb 3 hete várat magára ez a küldetés mivel kv-1 -el nagyon ritkán sikerül 1000 fölött sebeznem az F-30-as löveggel.