Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
úristen behalt ez a topic. Sebaj, azért felöltöm, hogy meglegyen, ritka nálam a 10es ász, vagy épp a heavy ász. 10esből talán épp ez a második.
Tegyük hozzá, volt előttem vagy 3 tank, akik vsz életükben először láttak PzKpfw VII-est.
-
rlazol
veterán
az utóbbi időben nagyon sokszor voltam nagyon közel, majd' mindennap szereztem vele egy 1. osztályt, már azt hittem, sose lesz meg.
REPLAY
most nagyon örülök neki, ráadásul a mostani verzióban magasan az enyém a legtöbb XPs.
-
rlazol
veterán
válasz
robogo81
üzenetére
ne haragudj, de egy kukkot nem értek abból, amit írtál.
Hol van az eredeti szöveg?
Én csak ezt látom: [link]
Kifejezetten azt írja, hogy kapunk tokent, ezt miért ne írná ki? Ehhez szokott lenni küldi is.
arra a részre gondolsz, hogy:
"Because of technical limitations, the mission will be unlocked manually, which may take up to the next working day, depending on when the goal was reached." - és honnan tudjam, hogy a 6millióhoz képest hol vagyunk?
az oké, hogy az összesített eredmény csak naponta jön, de az egyéni? Nem mindegy, hogy 74 tokenem van vagy 75. -
rlazol
veterán
srácok,
elindítottam ezt a SEPTEMBERSPRINT kódot a 25-ért. Szeptember 1 van, mégse látok semmiféle számlálót, ami a tokeneket mutatná, pedig már futottam jópár csatát a top10 XP vel.
mi lehet a gond? -
rlazol
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Nem átom az ellentmondást

Magamat igen, értem. Felkúrtam az agyam. De attól még h belelőttem nekem nem lett jobb és emiatt a későbbiekben is tartózkodni fogok az ilyenektől, ahogy eddig is tettem. -
rlazol
veterán
Még soha, semmilyen körülmények között nem lőttem szándékosan csapattársba.
Pedig próbálták már az idegeim mindenféle módon.
De ma sikerült.
Overlord, felső bázis. Megyek az E6 tájékán lévő sziklához szpotolni, de egy török, lila M41 előttem ért oda. Beállok mellé-mögé. Elindul visszafele, belémtolat, nyilván miattam nem tud visszajönni. Azonnal hátratolatok, lejön ő is. HP-t nem vesztett. De belémlő, kinyírja a töltőm. Írom neki, hogy "good job, u killed my loader". Erre belém lő még egyet HE-vel, ismét megölve a közben meggyógyított töltőm. Még vacakoltam egy kicsit, el akartam engedni, de éreztem, h ez most nem fog menni, a csata elment 3-7re, ő beállt A0-ra 50hpval, kilőttem.
Nem esett se jól, se rosszul, továbbra se értem azokat, akik sportból vagy ideglevezetésből lőnek csapattársba... -
rlazol
veterán
amikor bejön az a madárcsipogás hang akár a belépéskor, akár a csata után, akkor zár be. Van vmi log, ahol meg tudom nézni melyik modul lehet a hibás?
-
rlazol
veterán
melyik mod okozhatja, hogy csata után kilép a játék? Aslain van fenn.
-
rlazol
veterán
válasz
Papooo
üzenetére
szerintem nagyon ritka, hogy artyval csatát tudd befolyásolni. Még az arty ász köreimen se éreztem ezt mindig. Van olyan 6 killes ászom (GW Tiger P, asszem), ahol vesztettünk. Az arty a spot miatt a csapattársaktól függ, sok pályán eleve kiszolgáltatott vagy lényegében reménytelen helyzetben van. Hiába tudná kiszedni a kulcspozícióból a kempert, ha nem szpotolják fel.
Az igazi kivétel, ha counterolni tudja az ellenség artijait. -
rlazol
veterán
Ez a tank valami elképesztő. Az első 3 csata után lila statom volt vele, aztán nem mertem menni vagy 2 hónapot, nehogy lerontsam. Kb 1 hete elővettem, 38 csata után az első ászom annak ellenére, hogy ez a csata is tele van hibával az elején és a végén is.
Ez egy állat és csak most lett fullos.
-
rlazol
veterán
dupla sry
-
rlazol
veterán
Kedvenc kis Leo-mmal vadultam ma reggel egy keveset.
Felgyújtottam egy 60G FT-t, ami megsemmisült a tűzben:
Biztosan tűz volt, mert a 30-as alfához a 35,75-ös átlag 8 sebzésből nem reális, hiszen 38 a max.

Ezek szerint kissé gyúlékony volt a lövegkezelő

Nyilván kiírás-hiba, de akkor is fura. Láttatok már hasonlót?
-
rlazol
veterán
borzalmas mostanában a pingem, ez a UPC miatt van, vagy általános?
-
rlazol
veterán
válasz
Papooo
üzenetére
???
a feltétele:
"Találj el több különböző ellenséges járművet, mint bárki más a csapatodban (de minimum 6-ot) úgy, hogy az adott járműveket később egy másik csapattársat lövi majd ki. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos számú tankot találtak el, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra."hogy lehet ezt többen teljesíteni?
Főleg, h neki vagy 400val több XPje lett... -
rlazol
veterán
válasz
Luperator
üzenetére
ha a 10esek "játszanak magukban" akkor onnantól a 9esek lesznek az új 10ezesek, vagyis azok, akik mindenkinél nagyobbak. Ha bevezetnék a +/-1 MM-et, akkor azon sírna mindenki, hogy miért nem csak a saját tierjében kell harcolnia.
Azzal, hogy magasabb tierűt is látsz egyrészt tanulod őket, másrészt kényszerít a játék, hogy gyenge pontokat támadj és ésszel játssz. Ha nem megy, abba lehet hagyni, gondolom neked se fizetnek érte. -
rlazol
veterán
válasz
üzenetére
Amennyire én tudom, inkább nem.
Van egy "MBT" - main battle tank - kifejezés, ami a elsőszámú harckocsi, vezeti az ékeket, elsődlegesen páncélelhárító feladatokkal.Ez a régi "nehéz" kategória, bár súlyra kb a Tigris I-vel vannak egy csoportban.
A közepesek helyén vannak a lövészpáncélosok - ezek sokszor nem is lánctalpasok, a fegyverzetük se elsősorban MBK ellen való, bár nem teljesen hatástalan (oldalsó, hátulsó páncél), sőt a Bradleynél pl még pár tank-elhárító rakéta is van. Viszont nagyon jó gyalogsági támogatók, a hozzájuk hasonló, nem túl erős, passzív páncélzatú járművel ellen hatékonyak. Sok esetben (Bradley...) egyfajta páncélozott csapatszállítók is egyben.
Jelenlétükben megvan a szükséges páncéltámogatás anélkül, hogy a drága MBT-ket oda kelljen vezényelni. de arra nem alkalmasak, hogy szemtől szembe felvegyék a harcot egy támadó páncélos ékkel vagy maguk vezessenek hasonló áttörést.
Ami ennél könnyebb, az már csak helyenként páncélozott, géppuskával, aknavetővel felszerelt multifunkciós gépek, a II. vh. dzsipjeinek leszármazottjai, nem a páncélosokból jönnek.
Az utóbbi kettő között kialakulóban egy átmeneti kategória. A "gyors-reagálású" képesség, mint igény megjelenése szülte, aminek már a 30tonnás lövészpáncélosk se tudnak megfelelni, hiszen nem szállíthatóak légi úton. A Hummer-szerű dzsipek viszont nem rendelkeznek se megfelelő tűzerővel, se elegendő páncélzattal, hogy a deszantosoknak hiányzó támogatást megadják. Ez a kategória (Wiesel és tsa) a maga pár tonnácskájával már akárhogy szállítható (ledobható, akár) tűrhető páncélzata mellett gépágyúja jó támogatás.És a "TD" vonal eltűnt. A helikopter fejlődése és kiemelt páncélelhárító szerepe (főleg a NATOban) miatt a lassú, ormótlan, egyfunkciós járműveknek nincs helye már a hadszíntéren.
-
rlazol
veterán
válasz
Luperator
üzenetére
csatlakoznék a többiekhez, némi kiegészítéssel:
én általában 3-4 tankot húzók, plussz van 2 prémtank amelyeket rendszeresen előveszek farmolásra. Arra figyelek, hogy kb azonos stílusú tankokkal játsszak egy adott időablakban - legyen az akár egy nap, vagy egy hét. Ha hozzászoktam a heavykhez vagy a pontos ágyúkhoz, utána idő, amíg visszaállok pl lightozni. A stílus a lényeg, szerintem, azt nem érdemes egy napon belül váltogatni. -
rlazol
veterán
válasz
Yofej75
üzenetére
Nem az a baj, h valaki örül a második osztálynak. Az a baj, h köti az ebet a karóhoz, h ő mekkora atom játékos, és ez egy mekkora eredmény. a kritika negligálása a baj, ami kizárja a fejlődés lehetőségét. Uff.
szerk.: az On topic 1. hsz-e tele van építő tanáccsal, ott kéne kezdenie, de nem megy.
-
rlazol
veterán
válasz
takessz
üzenetére
javaslom ezt az oldal-t.
meg ezt.
Segítek: ezek a Te statisztikai mutatóid a WOT munkásságod alattról. Bármelyiket nézzük, gyenge, de a legfontosabb a WN8.
A Te WN8 értékelésed: 317 (Bad)
Jano_77 fórumtársé: 1905 (Excellent)Van még kérdés?
Ha igen, nézd meg a worldoftanks oldalon a nyilvános profilod és hasonlítsd össze mondjuk az enyémmel. Én egy gyenge játékos vagyok, de így is 2x jobbnak számítok nálad.Gyenge játékos vagy, amit mi se bizonyít jobban, semhogy egy másodosztályú csatára vered a melled. Nem csoda, összesen 5 tankkal sikerült ennél jobb eredményt elérni, konkrétan első osztályt - a 48ból. Még egyszer: én gyenge játékosnak számítok, de így is 70 tankkal értem el ászt vagy első osztályt a 117ből.
Mehet a rinya, de ez a tényeken nem segít.
-
rlazol
veterán
A nagy tűzoltó kifejezetten hasznos cucc. Mire eloltod a tüzet kézzel, +1-2 egység lemegy, ami akár a tank végét is jelentheti.
A nagy eü és a nagy javító tankfüggő, pl a brit közepeseknél, ahol az első lövés viszi a motort és/vagy a lőszerrekeszt jó ha az van. Én a német nehéz vonalon és nagy szerszámmal megyek, annyira modulérzékenynek tapasztalom őket. -
rlazol
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Én egyre inkább úgy látom, ez tervszerű, tudatos a WG részéről. Mindig van egy-egy menő ág, vagy OP prémtank, amire lehet költeni a dellát. Aztán előre bejelentik, hogy nerfelik, így még egy rakat pénz belemegy azon userek részéről, akik menni akarnak vele, mielőtt elbasszák.
A nerffel együtt kialakítják az új "menő" vonalat.
Erre fel a userek becserélik a prémtankokat, megint belapátolva egy adag lovét.
Aztán jön az új kör, meg a még újabb.
A user belapátolt már X prémtanknyit, de még mindig csak egy prémtankja van. Eltelik Y idő és megint az lesz a menő, ami a kör legelején. Újra erősnek tűnik majd a prémtank, újra izgalmasnak egy olyan vonal, amihez azzal lehet legénységet húzni. De a usernek megint költenie kell, hogy megkapja azt a prémtankot, ami már eredetileg is az övé volt.
Ha mindig minden állandó lenne, akkor ez a kör nem létezhetne, jelentősen csökkentve a WG bevételeit, hiszen féláron beszerezni egy menő tankot egy szarért sokkal csábítóbb, mint kifizetni a teljes árat és megtartani a másikat is. A usernek így ugyanúgy megvan a "jó üzletet kötöttem" érzése, mint amikor inkább 5dl-es üdítőt vásárol 100 forintért (20ft/dl), pedig csak 3-at akart inni 90 ft-ért (30ft/dl). Ott is azt hiszi, a legolcsóbbat vette meg, pedig igazából 10%kal többet költött, mint ami szükséges lett volna. -
rlazol
veterán
h1mpi és German_TD
Egy tank úgy is lehet OP, ha a többit hozzá nerfelik.
Ha meg nyitnak egy új vonalat, mondjuk mint a német heavyiknél 8-tól, amihez új legénység kell, akkor jó, ha van megfelelő prémed és nem kell rengeteg csatában gyenge legényekkel menni egy stock tankkal.
Küldikből is van olyan, ami adott nemzetre szól: lehet, h vettél kezdőként egy X nemzetű prémet és csak az az egy olyan tankod van - milyen hasznos lehet amikor pl minden nemzetiségű tankkal el kell érni X killt/damaget/XP-t.
Attól még, h pl nekem nem jönnek be most a japán heavy-k, nem dobnám ki a japán prém heavymet (ha lenne), mert bármikor behozhatnak egy olyan japán heavy vonalat is, ami más, nekem jobban fekvő stílust kér. -
rlazol
veterán
A játék nem konstans. A tankokat nerfelik/buffolják, a mai OP-ból holnapra hulladék lesz. Új ágak, új kihívások, új küldik jönnek, ami 1 éve áll a garázsban holnap kulcsfontosságú lehet valami izgalmas új célhoz.
Szerintem okosabb megtartani, mint becserélni egy új tankra, amit megint megunsz/nerfelnek X idő múlva. Pár ilyen kör és ott vagy, h elköltötted 3 prémtank árát mégis csak 1 van a garázsban. -
rlazol
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
ne haragudj, mi az, h szorzózni "kell"?
Ki kényszerít rá?
Szerintem nem éri meg, mert mire mindent leszorzózol, annyi idő alatt mentél volna egy csomót azzal, amivel tényleg akarsz, és abba beleraktál volna egy rakat XP-t. -
rlazol
veterán
zodo: nem számonkérésnek írtam, és most nem nagyon van időm megnézni a replay-t csak, h esetleg kioktassalak a végén. galervin93 - szokás szerint - tökéletesen megfogalmazta a mondandóm. Nem szeretem azokat a posztokat, amikben valaki azon prüntyög, h top sebző volt egy vereségben, és "mit csináltak a többiek". A "meddő sebzés" kiváló kifejezés, jól mutatja, hogy replay nélkül pusztán a sebzés érték nem mutatja meg az illető erőfeszítéseit a győzelem felé. Nyilván sokszor van, h a magas sebzés jókor és jó helyen lett leadva és mégis a csapat elbukta a meccset, de nem ritka a másik véglet sem. Ahogy kchryss is írta, a csatáknak vannak kulcspillanatai, amikor a megfelelő sebzés bevitele a megfelelő tankba lényegében eldönti a csatát. Ezt nem mindig neked kell bevinni, de fontos, h tudd, mi az adott csatában a Te feladatod és h elláttad-e, vagy csak loholtál a front után/elől.
jano_77 - egyetértek veled, pár napja írtam is, hogy azonos stílusú tankokkal menést javaslom - ezt tőled tanultam és jónak is tartom. Csak ne mindig ugyanazzal. De mondjuk csak spotterrel vagy sniper-meddel, abból viszont legyen pár darab, amit egy napon belül váltogatsz
Amúgy, jah, most a napi küldi erejéig játszogatok megint, jól is esik. Az ON-ra egyelőre nem megyek, nincs kedvem követni, ott rengeteg a felesleges poszt és az újra előkerülő kérdés/vitatéma; hiába van 10-12 ember letiltva, így is túl sok a napi oszt mennyiség -
rlazol
veterán
válasz
Yofej75
üzenetére
Vigyázz...
Összemosod a teljesítményt a WR-rel.
A teljesítményt, vagyis a kiosztott sebzést, elért spotot, felderített járművet vagy az egyéb mutatókat, pl. túlélés vagy találati/átütési arány nem nézi.
Csak és kizárólag az utolsó időszak (nem tudom, ez hány csatát/napot jelent) WR-jét nézi. Azt sem, h ezt pl. milyen tankokkal vagy esetleg platoonban érted el.
Elvileg vicces helyzetet eredményezhet: mész egész nap "A" tankkal, és mivel jó játékos vagy, jó WR-rel zársz. Másnap "B" tankot veszed elő, de a fentiek értelmében nehezebb a WR sorsolásod és nem vagy elég jó, h kompenzáld=> alacsony WR. Harmadnap visszatérsz "A" tankra, mert azzal jól ment, és láss csodás, megint menni fog. Ellenben mire újra odajutsz, hogy elővennéd "B"-t megint fordul a széljárás és azzal megint nem megy. A user levonja a bölcs következtetést: "B" tank MM-ét negatív irányban eltolta a köcsög WG, típusosan szólva: "nem lenne rossz tank, de az MM szívatja". Ellenben "A" tank "egy álom". És aztán nem érti, h másnak pont fordítva van... Ha l akarod kerülni, ne tarts "A" napot, amikor csak 1-1 adott tankkal mész. Keverd a típusokat: legyen 4-6 tank a palettán, akikkel adott sorrendben mész akármi van. Így nehezebb félreértékelni a tankot, simán jó vagy rossz napod volt MM szempontjából és kész.zodo: bocs, kötekszem ill. szeretném pontosítani. A top sebzést a csata melyik szakaszában érted el?
Az elején, amikor még számított, vagy amikor már eldőlt a csata, de még nem értek el a búvóhelyedre, és a többiek spotján tudtad lőni a szabadon áttörő ellent a bokrodból? Utóbbi jól mutat ugyan a lőlapon meg a statban, de attól még nem igaz, h Te sokat tettél volna a csata megnyeréséért. -
rlazol
veterán
zodo - hogy lehet ilyen csodásakat kiérdemelni? Nekem vörösnoob koromban is alig-alig jöttek, amióta meg világoszöld vagyok, szinte senki nem szól be.
Még ha 0-t sebzek se.
A minap egy csatában Bélával elcsesztem a végét. Nagyon, rajtam ment el a csata és egy FV TDnek a Top Gun. A végén rám írt, de ő se volt bunkó, csak elmondta, hol csesztem el. Amúgy kék játékos volt és jól is tolta.Yofej75 - NEM.

Az MM egyik furcsasága, hogy figyeli az utolsó időszak WR-ét, és ez is befolyásolja a csapatösszetételt. Aki az utóbbi időben túl sokat vesztett, azt olyanok közé rakja, aki aki sokat nyert és fordítva. Így próbálja kiegyenlíteni kicsit a csapatokat, h ne menjen el a noob kedve folyamatos vereségtől. Ez azt jelenti, hogy pokoli nehéz 55% fölött vagy 45% alatt tartani a WR-t, hiszen ha az szélsőségesen jó/rossz, akkor kapsz ellen/hátszelet.
Ha valakinek ennek ellenére 20k+ csata után 43% az sokat elmond. Lényegében azt jelenti, hogy a csapata pályától és tanktól függetlenül eleve 0-1ről indul. De a helyzet igazából ennél is rosszabb, mert a társak azt hiszik, ott van egy X tank, és az Y dolgot tesz majd (pl 50mp-ig feltartóztatja az ellenfelet vagy leszed róla 400 hp-t) de ez nem valósul meg, és emiatt borul az amúgy nyertes taktika. A 23k 43% WR-es tank lényegében nincs ott.
Példa: Cliffen az ellenfél Bulldogja felment a világítótoronyhoz egy BT9-es, kiegyenlített, kemény csatában. A mi részünkről egy Pilot ment fel, játszottak egymással az épület fedezékében. Kb azonos, 500 körüli hp-juk volt, a bulldog spotja nagyon ártott nekünk, de a Pilot nem mert rámenni, érthető módon, így odanéztem a GW Tiger-rel, nagyjából 7-7 körüli állásnál.. Odacsűrtem, a bulldog lement 100 hp alá. Gondoltam, most már csak elboldogul vele, elfordultam. Kicsivel később látom, hogy a Pilot az ő oldalukról ment be a bulldog elé, ki is lőtték a kempelő TD-k mielőtt rászagolhatott volna a szpotterre, aki tovább szívatott minket, csak innentől nem is láttuk. A csatát végül vhogy lehoztuk, de típusosan az a helyzet volt, ahol a csapattárs jelenléte még ártott is, hiszen számítottunk tőle valamire, ezért nem ment fel más, ezért fordultam el én is egy lövés után.
Következésképp, az olyan játékos, aki a fenti MM algoritmus ellenére 43%-os WR-rel bír halmozott hátrány a csapatának.Szerk.: ami a taktikát illeti: nekem az vált be, hogy egyszerre azonos stílusú tankokat nyomok. Csak tárasokat vagy csak jól páncélozott heavy-ket vagy csak hull-down stílusút stb. Nekem így jobban rááll a kezem arra, mit kell csinálni.
-
rlazol
veterán
Sok évvel ezelőtt végighallgattam jópár fülest éspedig hangstúdióban, de sajnos az én fülem nem jelzett akkora különbséget, hogy megérjen bármelyik is ennyivel több pénzt.
Tény, én Skype-ra, am. focimeccs nézésre és WOT-ra használom, zenét nem hallgatok a gépről, filmet is csak nagyon ritkán nézek, akkor se fülessel. Nekem az első-második-harmadik szempont a kényelem. -
rlazol
veterán
1 mp foglalási körben töltött időért kapsz 1 pontot (Encounter módban 2,5mp után jár 1 pont). A körben álló összes tank foglalási pontja összeadódik, amikor ez eléri a százat, akkor jár le az idő. Egy mp alatt max 3 pontot lehet szerezni, vagyis 3-nál több tank felesleges a körben. Ha ez egyik sebzést szenved el (akárcsak, ha láncolják) akkor az ő pontjai nullázódnak, így az össz érték is csökken. De a többié nem változik!
PL
Első tank beáll, számláló indul 0=0/100
10mp-vel később beáll a második tank. 10+0=10/100
újabb 20 mp-vel később beáll egy harmadik 30+20=50/100
eltelik 15 mp, megjelensz: 40+30+10= 80/100
Lelövöd az utolsóról, lesz 40+30+0=70/100
Töltesz 5mp-et, ez alatt pörögnek a pontok: 45+35+5=85/100
Rálősz a másodikra: 45+0+5=50/100
Töltesz: 50+5+10=65/100
Eddig szereztél 10+35=45 pontot, az összidő mégis csak 15-öt esett. Láthatod, hogy ha csak az első kettőt lövöd (mert pl a 3-ra nem látsz rá, attól még a harmadik simán behúzza!
Wiki -
rlazol
veterán
A replayt most nem tudom megnézni, de attól függ, mióta foglal. Az általa begyűjtött foglalási pontoknak megfelelő mp kerül vissza az órára. 32 védelmi pontod van, ez azért több, mint 2 mp. Amúgy ilyen esetben inkább célszerű mindegyikbe egyet-egyet belelőni, minthogy az egyiket kilőni, a többi meg közben befoglal.
-
rlazol
veterán
válasz
jimmy74
üzenetére
"Egyre kisebb a realitás"
Mégis, mikor volt bármi is? Menet közben lövöldöző tankok? HP? Rádió alapján kirajzolódó tankok?
Ez egy játék. Ha realitást keresel, ezt nézd meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rlazol
veterán
látom nem egy nyelvet beszélünk. 1100 körüli WN8 azt jelenti, h átlagban nem sebzed le a hp-d. Márpedig ha nem sebzed le a hp-d akkor a csapatod terhére vagy. Nyilván ezt árnyalja a spotolás amit nem látunk, de az 1 alatti spottolási mutatód erősen arra utal, h nem passzív szpottolásból élsz.
Nyilván van egy csomó csata, amikor a hpd felett sebzel, de ebből következően több van, amikor alatta. 11k csatából kb tudsz mutatni 4-5 ezer hp felettit és 6-7 ezer alattit, köztük nyilván sok nullás vagy egy lövéses. Nincs ezzel semmi baj, de van még helyed hova fejlődni, de ehhez az első lépés a beismerés.
A goldot sajnos sokan azért használják mert ezt látják a streamerektől és megengedhetik maguknak anyagilag, bár nem is tudják igazból mire mivel mit érdemes. A másik meg a statpadder sealcubber aki a wn8ra élvez és így akarja maximalizálni.
Az MMről már írtam, h szándékosan csinálja a hullámhegyeket-völgyeket, az igazán jó játékos tudja csak ezt elsimítani. -
rlazol
veterán
Az új accon se jobb semmivel a statod. Hozzám hasonló, közepesnél kissé gyengébb játékos képét mutatja. Nincs ezzel semmi baj, én se szégyellem, csak nincs összhangban az "általában a top harmadban" (=top 5-ben") vagyok állításoddal, saját magam tapasztalatából kiindulva,

-
rlazol
veterán
Ahogy a nulla sebzéses szakasztársadat véded, úgy talán a többieknek is van hasonló mentsége, de neki a 10k csatával és 670-es WN8ával azért lenne még hova fejlődnie, ennyi tapasztalattal már nem illene beleszaladnia a késbe.
Szopórollernél ki kell szállni. Sajnos az MM úgy van belőve, h ha egy ideig sokat nyertél, akkor a következő szakaszban olyanokkal sorsol össze egy csapatba, akik sokat veszítettek. Ez egyfajta ellensúly, hogy a full botoknak is legyen némi sikerélménye, másrészt viszont csak a nagyon jók tudják ellensúlyozni valamennyire, ezért (is) váltakozik mindenkinek a jó-rossz szakasz. Nem tudom, mi zárja-nyitja a szakaszt, de alapvetően már csak az emberi pszihé természete miatt is érdemes fújni egyet ha érzed, h nem megy/nem engedi, h menjen.
Amúgy sajnos a low tier ilyen, rengeteg a bot szintű, 6-8 éves gyereknek gondolt játékos, aki örül, h brummog a motor, és szép a táj és lőni is lehet. Eszünkbe ötlik az a kisfiú, aki 1-1,5 éve wot csatornát is indított...
Ezért ugorják át sokan eleve free-ből az első 4 tiert. -
rlazol
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Igazad van, szóltál, de én is hibás vagyok, h nem álltam meg a második szar csatánál, hanem idegesen nyomtam még 10-et. Utána megnéztem egy filmet, megnyugodtam, szervert váltottam, mentem is egyből egy j kört.
Majd a héten visszahozom amit ma elbuktam, sajnos nem sok időm lesz. -
rlazol
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
ok, köszi, hnap teszek fel. Ma már hallani se akarok a Wotról. Nagyon szar kiosztásokat kapok a kis LEOval, az elmúlt napok 1200 kombinált átlaga 920-ra esett vissza, így 94,3%-ról most kb 90%-on állok. A gördülő átlag 1050-ről 993-on.
Hiába szpútolok, nem lövik, ha mégis, nem nekem adja a rendszer.
-
-
rlazol
veterán
SÍRÁS
a kibaszott kurva életbe már!

a PTA ágyúja akkora kalap szar, h még ilyet nem láttam, teljesen beszűkülve se lehet vele rendesen lőni messze lévő célpontokat, pl Prokhorvoka kibaszott közepéről a tetves hegyoldalon felgaloppozó kis geciket. Ők persze mozgás közben egy kapáslövéssel a tornyomat simán belövik, én el se találom őket!
Ha most azt mondjátok, h a Leo1 ugyanilyan szar, akkor hagyom a picsába az egész vonalat.SÍRÁS OFF
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Hónapok óta ez van beállítva és ezért nyomom a medeket. Rengeteg csatában volt meg az elvi lehetőség, annak ellenére, hogy az M10 limites, így vele csak 8asok kerültek szóba, de az elmúlt pár napban volt először, h 1-1 lövésre voltam tőle, és most végre beadta.
Mindkettőt vaklövéssel végeztem ki, szerencsém volt. Előtte és utána is 3-4 lövés érthetetlenül mellé ment, így a 2k sebzés nem jött össze, de nem is érdekel, a pénz miatt úgyis végigviszem az SPG vonalat is (az LT és a TD kitüntetéssel lett meg). Jöhet a HT!
-
rlazol
veterán
az egyetlen tank, amivel tudok játszani, ma elég jól adta.

-
rlazol
veterán
Nem.

A cég a jelek szerint eleget tesz, mert vannak bőven, akik fizetnek. És nyereséges.
Ezt is leírtam már sokszor: ha fizetnének az emberek akkor is, ha a játékban szürke téglatestek szimbolizálnák a tankokat, akkor nem lenne SD modell se, nemhogy HD.
Nem az a lényeg, h minden igényt kielégítsenek és tökéletes játékot csináljanak. Az a lényeg, h megtalálják a fejlesztésbe ölt pénz mennyiség optimumát.
Vagyis, amikor még eleget költenek ahhoz, hogy legyen sok bevétel, de maradjon is nekik nyereség sok.
Ha nem költenek eleget, elpártolnak a userek.
Ha túl sokat költenek, nem lesz nyereség.
Nyilván folyamatosan elemeznek és optimalizálnak, hogy épp minek a fejlesztése milyen hatást vált ki - lásd a mai kérdőív pl.
Vsz úgy látják, hogy a mostani teszthez elég kevesebb user is.
Nem biztos, persze, hogy igazuk van, de az elmúlt évek őket igazolják, meg az is, h minden áldott nap ide (vagy az ON ba) jön valaki és megkérdezi, hogy milyen tankot vegyen?szerk.: jah, és a tesztszerve nem arról szól, h Te tesztelhess, hanem arról, hogy ŐK teszteljenek. Az a része meg működik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rlazol
veterán
válasz
notika77
üzenetére
Köszi az infót! sajnos nem követtem eddig ezt a váltást mert azt hittem nem érint, ezek szerint de...
A Bulldog a garázsban, ő megy feljebb, csajokkal, felszereléssel, mindennel, ez oké.
A T49 nincs meg, de ki van fejlesztve - gondolom nem kapom meg, ugye?
zodo: a tesztszerver lényege, h teszt, nem az, h minden játékost be tudjon fogadni. Vsz pontosan tudják, hány játékos kell, h rajta legyen ahhoz, h értékelhető adatuk legyen. Ha ennél többen vannak, az veszteség, mert ugyanakkor ugyanők az élesen is játszhatnának, ami - direkt vagy indirekt módon - bevételt termel.
Nem értem, mit kell ezen rinyálni. Ez egy profitorientált cég, tessék így gondolkodni, sok mindent megmagyaráz. Nem azt mondom, h ez jó, de ez van. -
rlazol
veterán
Szeretnék egy kicsit Lakeville-n camo-t tesztelni, h melyik tankommal meddig mehetek el spotolni. Tudna valaki segíteni?
-
rlazol
veterán
válasz
Midway
üzenetére
az XVM által kalkulált nyerési esélynek valós statisztikai alapja nincs. Beleveszi pl, hogy valakinek 60% nyeési átlaga van összesen, de azt nem, hogy az adott tankja, amivel megy egy low tier arty és stock.
A 3 csatából 33% WR ugyanannyit számít neki, mint a 200 csatából 33% WR.
Semmi értelme,csak arra jó, h idegesítse magát az ember. Volt egy kimutatás erről, hogy a 40-60% közötti becslései lényegében randomizáltak (vagy bejön vagy sem) az azon túliak is csak 60% körül jönnek be. -
rlazol
veterán
válasz
e-newsee
üzenetére
6ossal ugyanolyan esélyed volt mint mással, ha pedig +2Tben mentél, az külön jó, mert több XP-t ad magasabb tierű tank lövésért. LT volt a jó megoldás szerintem, mert ott szerencsés esetben sokat tudsz spotolni és lőni is.
Pattintásért nem kapsz XP-t.Kezdőként egy T8as prém tank szerintem mindenképp megért 2700 Ft-ot, és már az is szép, hogy a többit meg tudtad csinálni.
Grat! -
rlazol
veterán
Ma én pont így jártam

Az udes-unk szorult be én meg bulldoggal addig ügyeskedtem, hogy segítsek neki amíg én is alig tudtam mozdulni. Végül kiszabadulni még ki tudtam, de a megérkező ellenség szétszedett.
Viszont végre nekem is megvan a Pilot!

mit javasoltok legénységnek? Javítás? kamo? fordulást javító skillek?
-
rlazol
veterán
utolsó 11 meccsből 9 vereség.
Utálom a Whez kötött küldiket. 
-
rlazol
veterán
válasz
e-newsee
üzenetére
(Mivel sebzel 1000 átlagot T6ban?
)Kaptál egy lehetőséget, nem tudsz élni vele mert nem akarsz - tökmindegy miért.
Ha eleve kizárnak az sokkal rosszabb, minthogy te szabadon döntve nem erőlködsz. Szerintem. Nyilván tudjuk, h a WG nem lelki alapon dönt: minél többeknek hiányzik csak kevés token, annál többen veszik meg. -
rlazol
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
4 órán keresztül adta 4. helyeket, a bukókat, az elején arty általi kilövéseket.
Golyózik a szemem, szédülök, de a 9. után a 10. 20 percen belül meglett, a drága M10vel.
Még sose tűnt fel ilyen, de ma bármi lőtt belém, az első sebzés modulsebzés vagy legény volt. Nem volt olyan csatám, ahol ne használtam volna el a javítót és az eü csomagot is.
De meglett.
És az is eldőlt, hogy NEM fogok tokent venni. Ha ezek után olyan küldik jönnek, amik ugyanennyire esélytelen, akkor a hajára kenheti a WG.
136 csata, ennyit még sose mentem egy nap. 60 győzelem, ez 44,1% WR, 60 csatából 10ben tudtam top 3 lenni, és volt másik 20, ahol 4. Pedig a WN8am nem rossz, a nap folyamán többnyire 1450 körül mozgott, de a végén már a spottereket is elővettem, hátha, de nem. Tudom, nem a legjobb, de rengeteg lila csatát is mentem, ami nem volt elég. 4k WN8, 2 kill, win, túlélés, nem elég.
A végén döbbentem csak rá, hogy mennyivel többet számít a frag mint a dmg, a 9. körben 4 frag mellett alig 1000 sebzésem volt, 4-5. sebző voltam, ráadásul top tier mégis beadta.
Aki ezt kitalálta, az egy igazi geci volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Napelem
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ehhez tartom magam. 

(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2018-06/17/8027_rtoi5d7hyrpy3iq0_kepkivagas.jpg](IMG:/dl/upc/2018-06/17/8027_rtoi5d7hyrpy3iq0_kepkivagas.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-06/17/8027_dvonbcprgxeqevxp_hiba.jpg/800)

Még ha 0-t sebzek se. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)