Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz MinionFlasH #26577 üzenetére
Mostanában nem találtam rendesen működő Safe shot modot
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Azt hiszem megint rájöttem hogy miért nem használtam már a Jägtigert kb 1 éve: 9 lövés, 8 találat, 3 sebzés...
Az mióta van, hogy a Maus lfp-jét nem viszi át szemből 276-os pennel? Ezt az előbb 2x is sikerült kipróbálnomПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Érdekességek a hétvégi játékból rovat:
Az ellen Vk 3001-e beáll foglalni, én az M12-vel kb 150 méterről egy bokor mögül célzok rá, de ő is lát engem, mert a hatodik érzék jelez. Szóval becélzom - ez röpke 10 másodperc - majd lövök, aztán bemegyek egy ház mögé tölteni (32 másodperc). Betöltés kész, vissza az előbbi helyre, ő is ugyan ott van, újra célzás, most is lát, de nem lő, én viszont igen > vége neki is, meg a játéknak is, defender medál.
A Vk lövés nélkül zárta a játékot, viszont ment 2 km-t. Egyébként 48% wr-je van, és majdnem 12 ezer csatájaПутин, иди нахуй!
-
senior tag
A tegnapi full magyar (második felére erősen nemzetközivé váló) csapatcsatának köszönhetően ma sikerült megvenni a Walker Bulldogot. A motor és a rádió már ki volt fejlesztve máshonnan, de egyébként stock, a legénység is csak 90%, de már ebben az állapotában is jobban tetszik, mint a T37 teljesen kifejlesztve.
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
Gondolkoztam hogy az M41-re a felfüggesztést vagy a jobb ágyút fejlesszem ki.
Végül a 175-ös pen mellett döntöttem, azt hiszem nem volt rossz választás, így talán könyebb lesz összeszedni a lánctalpra az xp-tПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Ha ráérek, benéznék én is a holnapi csapatozásra. Lehet meglesz a Pershing is, igaz, csak félstock állapotban.
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Eddig azt hittem hogy a Kiválóság jele jelent valamit, de rá kellett jönnöm hogy tévedek.
Az előző csatában egy T30 szépen letáborozott a a kezdőpont közelében, és azt lőtte amit látott.
Összesen hármat lőtt, és sebzett 670-et, mert HE-t használt
Megnéztem, több mint 5800 csatája van a T30-cal, szóval nem azért lehetett, mert a kis ágyú van rajta.
És neki, ezzel a teljesítménnyel, már sikerült egy csillagot összeszednie, ez nagyon-nagyon szomorúПутин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #28293 üzenetére
Az arany mennyisége tényleg más, de ugyan azt a két küldetést kapják vele.
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Amikor tier 9 csatában összesen 5 ember jut 1000 sebzés fölé, ebből kettő picivel 1500 fölé - az érzés megfizethetetlen
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Besírok ezektől a csapatoktól... tier 8 csata, AMX 50-100, IS-3, T32, JPanther II, és egy sem jut 1k sebzés közelébe, csak nekem van több a Bulldogban.
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Megvan az LT-15, igaz hogy épphogy, de megvan!!!
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
SPG küldetés, 5 modul sebzést kell okozni. Eltaláltam egy T-34-3-at, fel is gyulladt, 1-2 másodpercig égett, gondoltam már a zsebemben a credit.
Aha, megnéztem a végén, az összes modulsérülése a lánc volt Hogyan tudok úgy felgyújtani valamit, hogy a motor vagy az üzemanyagtank nem sérül?
A replaynél csak annyi látszik sajnos, hogy egy modul sérült[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz MinionFlasH #29064 üzenetére
E1-ben engem szedett már ki full hp-ról is, igaz, az még a HESH nerf előtt volt
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Azt hiszem rekordgyanús volt az előző csatám, 9 ember zárt 0 sebzéssel a csapatból.
Igaz csak tier 5 volt, de a két top nehéz tank is köztük voltAz meg külön priceless, mikor a 45%-os profi lenooboz
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Vajon mekkora fejlesztés lenne, hogy aki nem mozdult egy centit sem és nem is lőtt, az ne kapjon xp-t és creditet? 5 perc?
Tudnám értékelni ha megcsinálnák, talán csökkenne az AFK számaПутин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz zolika15 #36106 üzenetére
A lánc sokat jelent mozgékonyságban, a motor még nincs meg, úgyhogy arról nem tudok mit mondani.
Az nagy ágyút én nem akarom kifejleszteni, majd meglesz az E5-tel, sajnálom rá azt a +60k xp-t.
Lehet pokolra jutok ez miatt, meg nem is biztos hogy érdemes rám hallgatni, elég béna vagyok ezzel a tankkalПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Ki mondta, hogy a TOG nem jó semmire?
Mondjuk ha nincs ott az O-Ni, tutira megfinfognak minket...Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz zolika15 #36123 üzenetére
Lehet hogy mégis kifejlesztem én is, mert ettől a középsőtől az agybaj kerülget...
Más: az előbb összefutottam egy ST-I játékossal, top tierként 3 lövésig jutott, 0 sebzéssel.
Megnéztem, 41% a wr-e vele, 162 csata után, a max sebzés 2258 (az össz wr 47% körül van).
A 2900 csatájából 641-et a KV-1-gyel ment, de a KV-4-gyel is ment 365-öt, azért a legalább 500 magasabb tierű csatából ragadhatott volna rá valami.
Egy dolgot sajnálok igazán, hogy az én csapatomban voltПутин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Atti777 #36125 üzenetére
Megvettem az ágyút, mert felidegesített a 40%-os találati arányom, ráment 32k free, egyelőre tesztelés van. Közelre sokkal jobbnak tűnik, sniperkedni viszont ezzel sem nagyon lehet
A töltésidő 9,62 helyett 9,45 lett, viszont a célzásidő az, ami miatt igazán megéri.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz rlazol #36192 üzenetére
Sidescrape? Az egész oldala egy nagy weakspot
Régebben játszottam vele, de elég lomha, a Tiger gun buffját sem kapta meg, nagy volt a parancsnoki kupola.
Az elejével lehet pattintani, de ugyan ott belőhető mint a Ferdi is, szóval bedönteni csak óvatosan...Путин, иди нахуй!
-
senior tag
15-3 -ra nyer a csapat, az egyik kilőtt csapattárs azért beírta hogy "idiot team"
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Az STB milyen a kategóriájában? Régebben azt olvastam róla, hogy az ágyúja mozgás közben nem valami jó, ez továbbra is így van?
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz lacibacsi #36529 üzenetére
Én, amikor kezdtem a játékot, csak a német TD vonalat húztam. A Jagdpanther egy nagy álom volt a JPz. IV után, meg is tartottam (a StuG III is megvan), azt hiszem 800 csata körül tartok vele.
Viszont mostanában ritkábban veszem elő, jobban tetszenek a közepes és könnyű tankok, de azért el nem fogom adni.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Felvilágosítana valaki, hogy a T7 CC hogyan kapott több xp-t nagyjából nulla teljesítménnyel, miközben én meg majdnem lesebeztem a tankom hp-jának dupláját?
És nem az egyik sarokból lövöldöztem, Mineson bent voltam középen.Nem az zavar hogy többet kapott, hanem az, hogy miért kapott többet?
(Azért megyek Tetrach-kal, mert nincs letöltve a teljes kliens, és jelenleg ez az egyetlen használható tankom)
Replay, de semmi érdekes ezen kívülПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Kifejlesztettem az M40/43-at, és azzal a csatával meglett a 20% sebző küldetés is, gyorsan el is adtam az M12-t.
A Type 61-et illetve az STB-t érdemes megvenni?
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
M40/43 6 csatából 6 vereség, nagyon acélos csapatokba kerülök...
Azt észrevettétek, hogy artyval a lövedék robbanása máshol van mint a becsapódás?
Legalábbis az M40/43-nál ez van, majd figyelem a Grillével isПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Megvettem akcióban a Type 61-et, teljesen stock még + a legénység is csak képződik a Chi-Nu Kaiban.
Mi legyen az első skilljük? A parancsnoknál ok hogy hatodik érzék, de a többieknek? Javítás vagy inkább a pontosságot javító skillek, snap shot és smooth ride meg safe stowage?A másik képzési kérdésem pedig a Ru 251 vezetőre vonatkozna, csajok lesznek majd benne, így a SoS adott + álca. Mi legyen a harmadik?
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Tier X csata, 6 darab top tier, az E 50 M jutott 1000 sebzés fölé (2473), a többieknek nem sikerült.
Én artyval egyet tudtam lőni, lett kemény 13 sebzésem, aztán próbáltam menteni az irhámat, kevés sikerrel.
A végén azért drukkoltam, hogy ne lőjenek ki senkit az ellenségtől, és meglegyen a 0-15.
És igen, megcsinálták!
Csak a prém kód miatt kaptam 2 xp-t, egyébként 1 lett volnaПутин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz galervin93 #36731 üzenetére
Én is a gyújtós küldetésnél járok, azonos tierű már legalább háromszor gyulladt, de nagyobb még nem
Igaz, én a Chi-Nu Kai-jal 3in1 nyomom, fejlesztem a Type 61 legénységét, próbálkozom a küldetéssel és küzben némi creditet is keresek. De lehet váltanom kellene valami másra, az agyamra megy néha ez a megbízhatatlan ágyúПутин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest