-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz SoulReaver #52078 üzenetére
Tegnap tier IX meddel az első három csatában nem volt 1000 az átlagsebzésem, mindhármat megnyertük. Engem mindenki is eltalált, én senkit, vagy ha igen, az pattant.
Ötödik vagy hatodik csata sikerült normálisan, 3k sebzés, 5 kill.
Előző napon 12 csatából 4-et sikerült megnyerni úgy, hogy 2440 sebzés volt az átlagom.
Előtte nap szintén olyan volt, hogy majdnem mindegy mit csináltam, tízből hat csatát nyertünk.
RNGesus a mi istenünk...Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz kchryss #51878 üzenetére
Meg Lando Norris, Max Verstappen, Charles Leclerc is felbukkan a twitchen
Barryt láttam hétvégén délelőtt, valami fürdőköntös szerűségben streamelt, gondoltam csak nem volt kedve felöltözni. De azt hiszem tegnap este is láttam, és akkor is abban volt
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz jano_77 #51565 üzenetére
A custom_data és a web_cache mappa tartalma mehet teljes egészében, a többit igazából azért nem sorolom fel, mert azok nem jelentős méretűek nálam.
De igazából bármelyik mappa és fájl törölhető itt, a játék attól működni fog, max újra kell csinálni a beállításokat.
A preferences.xml-t érdemes megtartani, mert abban vannak a beállítások.
A beszélgetési előzményeket nem tudom hogy a gépeden vagy a szerveren tárolja-e, esetleg az lehet még problémás.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz e-newsee #51563 üzenetére
Törlés helyett inkább csak átnevezném első körben, mert lehet hogy nem az a probléma, és akkor egyszerű visszaállni.
A profil mappát egyébként akkor is érdemes kitakarítani időnként, ha nincs gond a játékkal, mert összegyűlik benne a "szemét"tankos50 : a játék mappájában lévő python.log fájlt érdemes megnézni, hátha van benne valami hibára utaló bejegyzés
Путин, иди нахуй!
-
-
senior tag
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Lájtos móka és kacagás pár percben nightmare kollégával
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Amikor 5 darab V-ös csúcsdíszből lesz egy hatodik...
Путин, иди нахуй!
-
-
senior tag
PCX szállításfelező kód, akinek kell vigye:
2016-12-15 03:00:00-ig szabadon felhasználható
Kupon kód: DJEMM5GIMINL
Érvényesíteni a Kosárban található "Kupon kód:" mezőbe beírva tudod, segítségével a jelzett dátumig a szállítási díj 50%-át elengedik.
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz nightmare13 #46399 üzenetére
Ott az volt a rossz döntés, hogy velem voltál szakaszban
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz galervin93 #45989 üzenetére
Én a PTA-n azt hiszem a motort hagytam a végére, a nagy ágyúval könnyebben jön az xp
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz nightmare13 #45477 üzenetére
Ha találsz valami nem túl csicsás darabot, akkor engem is érdekelne
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz lacibacsi #45356 üzenetére
Akkora lagok vannak, mint ide Lacháza...
És az a legjobb hogy nem mindenkinél! Az előbb így tudott kiszedni egy Pz IC, mert nem tudtam mozogni a Stuggal, ő meg igen. És ma már ez volt a harmadik vagy negyedik kb 30-40 másodperces "fagyás", a kisebb megakadásokat nem is számolom
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Ha Te láttad a lightot, akkor gondolom ő is látott téged. Alapesetben 10 mp-ig látszol még a spot megszűnése után, ha a light rádiósának volt Call for Vengeance perkje, az még +2 mp.
Ha ráadásul egyenes vonalban mozogtál, akkor nem nehéz megtippelni az útvonalad, és csak egy kis szerencse kell egy találathoz.A chates beszólásodra pedig próbáltam valami találó, de nem sértő jelzőt találni, de nem sikerült, úgyhogy inkább csak annyit írok, hogy ilyenekre én sem nagyon szoktam reagálni, mert minek?
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
B+, sírok... capel, közben körözget - hogy minek azt nem tudom, arty nincs a csatában - és kimegy a körből. Kétszer....
(#45133) jozefgucci1: amelyik nagyobbat pukkan HE-t, a gold az szerintem HEAT. Próbálj a sík felületekre lőni vele
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz SoulReaver #45020 üzenetére
E100 kétszer pattant a FV4202 tornyáról AP-val (lehet nem ugyan az lőtt, 2 E100 volt), a harmadik lövés már HEAT volt...
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
A csata előtti visszaszámláló mindenféle mod nélkül is bedöglik pár csata után, stronk programming
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Nekem 80 csata után lett meg az első Mark az O-Ni-ra, egy eléggé átlagos meccs után (12xx sebzésre és nem hiszem hogy túl sok assziszt lett volna)
Ja, és most látom hogy elértem az 53% WR-t és az 1600-as WN8-at
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz SoulReaver #44924 üzenetére
Én nem azért szoktam artyzni, mert az olyan szórakoztató, vagy mert annyira tetszik, hanem mert kell a küldetésekhez. És szerintem még sokan így vannak vele.
A hihetetlen mákos lövésekhez meg tartozik 50 hihetetlenül balszerencsés, amikor nullát sebez, meg 50 normál, amikor sebez 3-400-at.
Szóval ennek is két oldala van...Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha egy héttel előbb jön ki a patch, így is tele van bugokkal:
- az utóbbi két csatában azt csinálta, hogy a visszaszámlálás megállt 0-nál, és csak az után tudtam bármit is csinálni, hogy nyomtam egy entert, az egérre nem reagált. A második esetben a számláló 13:40 körülről indult...
- időnként felugrik egy kis fekete ablakocska, mintha rávittem volna a kurzort a javítócsomagra, de nem. Csak escappel tudom eltűntetni
- a játék átállítja a felbontást, ha nyitva hagyok egy böngészőablakot, akkor a játékból kilépéskor 1024*768 vagy valami hasonló méretű lesz, és időnként a windows sem tudja ezt lekezelni, és összekeveri az ikonokat az asztalon
- a múltkor egy visszajátszás megnézése után ahogy kilépéskor rákattintottam az Ok gombra, a kurzor elugrott középre, de nem lépett ki, ezt eljátszotta vagy 5x, aztán enterrel léptem kiSzóval jó ez az actionscript 3, csak még kicsit dolgozni kellett volna vele
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz SoulReaver #44695 üzenetére
Csak kikúrt nagyok az ikonok meg a szöveg, és hülyék perceken keresztül tudnak spamelni a kattintgatásukkal, más gond tényleg nincs vele
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
750 alfa, aha... 3 lövés az E4-gyel:
655
725
679Köszi RNG
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz DrDobos #44262 üzenetére
A bónuszkódot a worldoftanks.eu oldalon bejelentkezve tudod beírni, általában aranyat vagy prémium időt ad, újabban személyes tartalékot.
A meghívókód a nevéből adódóan új felhasználó regisztrálásánál alkalmazható, ez is általában aranyat vagy prémium időt ad, esetleg valamilyen prémium tankot is.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Hellcat ace, és egyúttal a 4x sebzés küldetés is meglett
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Egész jó lenne ez az E5, de minden csatában legalább egy ammo rack sérülés van, de gyakran kettő is, az előbb egy T-44 kapáslövésétől sárgult szemből..
Ja, és van safe stowage, de nem sokat ér[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Azt hiszem páran az evolúció következő fokára léptek, és képesek agy nélkül élni
szerk: és a WoT a kedvenc játékuk[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
M46 Patton-re először inkább a nagy motort (31k) vagy a tornyot (24k) fejlesszem ki?
Érdekes tank egyébként, néha annyi sebzést lehet csinálni vele, hogy meglepődök rajta, nem gondoltam volna
Tegnap volt egy 4,6k-s, ma pedig egy 3,8k sebzéses csataПутин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
válasz jano_77 #43885 üzenetére
De van, csak egy kis gyakorlás kell hozzá. Persze nem mikor ezerrel pattog, de ha már pattant egy-kettőt, akkor álló tankkal, beszűkült célkereszttel el lehet találni a lefelé eső labdát, én akkor szoktam lőni, mikor a célkör felső szélénél van a labda alja.
(Nekem vert stab és venti van a tankon + szerelőláda)Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz #43783936 #43628 üzenetére
A WG megint lépett valamit, ami jó lenne, csak az a gond, hogy rossz helyről indultak.
A tank tier helyett azt kellene nézni, hogy mi a szakaszban lévő tankok max. battle tierje, és ha az eltér, akkor figyelmeztet, ha meg az eltérés nagyobb / egyenő 3-mal, akkor nem lehet belépni csatába.
A bónuszrendszer maradhatna, a büntetésnek meg így nem lenne igazán jelentősége, mert nem lehetnének troll platoonok[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Antonius1978 #43549 üzenetére
Ki volt kapcsolva a barátkozás a játékban, szóval ha már küldtél felkérést akkor küldj egy másikat
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Antonius1978 #43544 üzenetére
És kikeresetem egy régi csatát, amikor véletlenül tier VII-be kerültem vele
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz infectedmann #43539 üzenetére
Valamelyik nap Mineson összejött vele 29xx sebzés, szóval nem olyan rossz az, de kell hozzá némi szerencse. Én a stock Grillet utáltam nagyon, de a nagy ágyú sokat javított rajta.
(#43537) Antonius1978:
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
Azért ez mennyire tipikus: váltottam a "spotolj 2k-t mielőtt észrevesznek" küldetésről, hogy javítsam az előzőt (tíz lövés azonos vagy nagyobb szintű tankba, 2k sebzés), mert 50 sebzés hiányzott a másodlagos feltételhez, erre háromból kétszer Malinovka...
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz diegho #43425 üzenetére
Nem nagyon követem az árakat, csak benéztem az apróra, és ott kisebb különbség volt a 6500 és 6600 között, a 6700 viszont jóval drágább volt.
Azt hiszem megtaláláltam a hirdetést amit néztél, a 6600 az dobozos 3 év garanciával, a másik kettő meg OEM, az i7 ráadásul csak 6 hó garral.Viszont van másik hirdetés is, dobozos mind2:
I5-6600 55000
I5-6600k 62000A Te pénzed, azt veszed amit akarsz, de nem hiszem hogy észrevehető különbség lenne a 6600 és 6700 között a WoT-ban. Ha streamelni is akarsz, akkor lehet jobb lenne az i7.
Meg ha ilyen kicsi a különbség árban, amit Te írtál, akkor én is azt választanám.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz diegho #43420 üzenetére
Az utóbbi két patch-csel elég nagyot léptek előre a több processzormag támogatás terén, jelenleg nekem mind a 4 magot használja 40-50% körül.
Ebben nem hiszem hogy mostanában lenne változás, max kisebb finomhangolás. Nagyobb változás az lenne, ha a DX11-ről átváltanának DX12-re vagy Vulkanra, de az nem hiszem hogy 3-4 éven belül bekövetkezik, ha egyáltalán lesz ilyen.
Az is kérdés, hogy a Havokból lesz-e valami, állítólag nem dobták el teljesen az ötletet, de nem is nagyon hallani róla semmit...A 9.15 nekem elég sokat dobott sebességben, az eddigi vsynces 45-50-60 fps most stabilan és mindig 60. Kíváncsiságból kipróbáltam vsync nélkül is, úgy meg 100 felett volt kicsivel.
i5-6600 nem játszik? Az pár ezressel drágább mint a 6500, de 3,9 GHz-ig boostol
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Antonius1978 #43394 üzenetére
Válaszd azt, amit könnyen elérsz és tudsz bele épkézláb legénységet rakni.
A Pz.Sfl. IVb szerintem nagy fun, én nagyon szerettem azt a gépet.
Az amcsi M41 sem rossz, az után következő M44 meg kimondottan jóПутин, иди нахуй!
-
senior tag
A személyes küldetések még mindig beragadnak néha, tehát nem jelzi teljesítettnek, miközben pedig megvannak a feltételek?
Tegnap a Stug LT-14 küldetését próbáltuk megcsinálni, 2k spot kell hozzá szakaszban, egyszer volt 414 + 2035 spot, aztán meg 7xx + 13xx, mindkettő túl a 2k-n, mégsem lett megПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Az RNG elemében van, SU-8 (enemy) vs. Hellcat (én).
Rálövök a SU-ra, 208 sebzés (alfa 240), marad 4 hp-ja, mindketten mozgunk, ő kanyarodik is, rámlő, kicsap full hp-ról kb 50-60 méterről.
SU-8 vs Hellcat 1:0Путин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Leo PTA-ra először inkább motor vagy lánctalp?
A fejlesztett torony és a 105-ös már megvan + erősített felfüggesztéssel megyek most.Путин, иди нахуй!
-
senior tag
-
senior tag
FV4202 első csík a csőre + ász.
Igaz sok mindent nem csináltam, szóval nem valami lenyűgöző csataПутин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz jozefgucci1 #42592 üzenetére
Az mindegy, csak ne tegyél elé szóközt. Meg a kérdőjel elé se. És a vessző elé se
/nyelvtannáci off
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz Plasticbomb #42542 üzenetére
Az látszott, hogy ez
ErőRNG/russia factor/Serb erősen veled voltПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Ha esetleg valakinek kellene, van egy Razeres invite kódom, ha jól emlékszem év végéig jó:
RZN9D-W57RV-46AXS-CN5KK
- T15 - German Premium Light Tank
- Garage Slot
- 500 Gold
- 3 Days of PremiumПутин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz galervin93 #42403 üzenetére
Pedig nem olyan rossz a Pershing, bár az igaz, hogy én is félretettem 1-2 hónapra
Megvettem az M46-ot, de most inkább a PTA-t húzom, az kevésbé tűnik szenvedősnek.
Tettem rá erősített felfüggesztést, meg a tornyot free-ből, és már 10k megvan a 105-ösre is.
A Patton nehezebbnek tűnik a gyengébb átütésű ágyúk miatt, úgyhogy az most pihen a garázsban egy darabig.[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
válasz jimmy74 #42354 üzenetére
Így, hogy meg lehetett szerezni ingyen megérte, de pénzt nem hiszem hogy adnék érte.
Lassú és papír, ez a két legnagyobb baja, de a lassúság a nagyobb gond.
A páncél néha pattint érdekeseket, de nem lehet bízni benne, a torony ugyan ez, hiába a döntött felületek, simán belőhető.
Az ágyú kicsit lassan céloz, viszont a penje jó. Az AP lőszer kb 2-3x annyiba kerül bele (680 cr), mint a hasonló ágyúkba, amit nem is igazán értek, ráadásul nálam szeret a névleges 230 alatt sebezni.
Kredithozam prémium nélkül: 1400 körüli sebzésre kb 20k nettó, de kaptam már 2k sebzésre 40k nettó körül is.
Ha angol med legénységet szeretnél húzni és még keresnél is közben valamennyit, akkor megérheti, de egyébként keress inkább valami mástПутин, иди нахуй!
-
senior tag
Linkin, grat, szép sebzés!
Kérdés: a stock PTA vagy a stock M46 Patton a nagyobb szívás?
Az M46 már ki van fejlesztve, de a Pershingtől nem voltam elájulva.
A PTA-hoz még kell 42k xp, de mintha a stock gunja kicsit jobb lenne...Путин, иди нахуй!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest