Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
10 mecs, 9 bukovári. Annyira teleszaladt a pömpölm, hogy odalról rammoltam egy T110E4-et, meg utána hátulról kicsontoztam egy jt e 100-at. Kaptam is egy fincsi finn medált. Mindezt egy p8.8-al, mert kell a zsé az E50M-re.
Zodo: nekem ma is beadta. Kaptam megint 375 goldot. Így már van 1125 goldom 3 sánta izével.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
SPIC, most vettem meg, 4 csata, 4 vereség, 0% wr
Azt egyébként tudja valaki, hogy a SPIC-hez való néhány modul (közepes motor, és a két Mecar löveg) miért van kifejlesztve?
Tuti nem én voltam vagy mikor cserélték az Aufsklarung Panthert, akkor az annál kifejlesztett állapotban lévő modulokat megkapta a SPIC is? Ezt tartom az egyetlen épkézláb magyarázatnak, de a WG-t ismerve bármi elképzelhetőПутин, иди нахуй!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Most grindeltem össze 200k-t Tortoise-sal. Na avval élmény volt frontvonalba menni... Mikor az IS3-asok face-to-face kivégeznek sima lőszerrel nem weakspotot lőve, hanem az elején a döntött rész... Na akkor letettem a lantot pár napra, de végre megvan az FV, ami még szarabb ilyen harcra.
Maradt a Jag100, a Fos, meg a ruszkik. Ami árnyalhatja a képet az a Grille15 lesz, ha tényleg 22 lova lesz tonnánként és 60/20-as végsebességei, akkor hiába papír, lehet majd vele helyezkedni. A többit a 270-es átütés és a 0,28-as pontosság elintézi. Legalábbis míg le nem nerfelik.
Artikkal meg kb mindegy, úgyse mész sehova, de onnan is inkább M53/M55, Ob261 és a BC-k, hátha mégis. Nem egy rossz dolog, ha tudsz a csapat sikeresebbik szárnyával mozogni, a BC58-as meg időt is ad rá míg a revolvertárat tölti.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
rlazol
veterán
van, amikor kell a gold, senki nem mondta, h nem.
de full golddal menni minden tankkal és minden tierben, golddal lőni mindent, válogatás nélkül... És nem azzal van a gond, h pazarlás, mert mindenki úgy szórja a kreditet, ahogy akarja. Hanem hogy ezzel azt a mentalitást erősíti, hogy gondolkodni nem kell.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
addikt
Az AMX 12t-nek viszonylag magas a penje, de inkább az a lényeg, hogy valamilyen szinten irreális, hogy egy mozgó scout szemből belő engem 300 méterről. Tény, hogy nem viszi szemből a tankokat, de egy percig nem az a feladata, hogy átüsse szemből. Hülyeség volt a kredites gold ammo.
A kérdésedre válaszolva - én igen, azzal lőttem, és most is azzal lőném őket. (és a profilomat megnézheted, ha azt hiszed, hogy úgy nem lehet játszani... )[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
törölt tag
Nem lőném őket szemből, mert nem az a feladata egy lightnak.
Persze, ez is olyan, amiért a többség féleszűnek tartja a másikat, mert a mezei spottal nem nő az e-cerka.
Utána meg persze megy az anyázás, hogy "a sok nyomorék csapattárs elbukta a csatát, pedig én összelőttem 1500-at T10-ben 7-es lighttal."
Közben lehet hogy ügyes helyezkedéssel és jó felderítéssel lett volna 5-8000 spotja, és nyert volna a csapat.
Vagy éppen megy a pro játékos részéről az agyhalott tomatózás, amikor megemlítem, hogy az ilyen hátul recskázó "damage dealer" lightokat előszeretettel küldöm a garázsba, amennyiben nem hajlandó a szerepének megfelelően játszani.Ha valaki annyira a sebzésre akar menni, akkor ne lighttal játszon.
Azt viszont pofátlanságnak tartom, hogy a RU és a WZ-132 nagyobb átütéssel rendelkezik mint az amcsi med t69.
-
szbalogh
addikt
Tegnap nem játszottál? Már akkor is kitörtek a karámból. Sikerült 1200wn8-al és 7/22 győzelmi arányt csinálnom. Na jó, az utolsó 3-4 nem számít, mert már a sajátjaimat lőttem. Meg nálunk volt 6-7 TD az ellenfélnél meg 1db 8-as... léptem is ki a fenébe a visszaszámláláskor.
bigobert: Verekedni az E 100 tényleg nagyon jó. Mindkét HT-15-öt ezzel csináltam meg. Bár az IS-4 se rossz, nem rég van meg de olyasmi szintet biztos el lehet vele érni, mint az E 100-al. Állítólag a mellső alsó frontját erősítették mostanában. Bár szedett már ki arty teljes HP-ról, mert a tornya teteje nagyon vékony. Mivel alacsony, más tankok repesszel szemből elég érzékenyen tudnak hatni rá. Ha meg a fel tudod használni a térképen levő infókat, akkor az 50B-vel nagyon sokat lehet sebezni.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
-
lacibacsi
addikt
Éppen most akartam én is írni. Az a gomb akkor látható, ha olyan mod van telepítve, ami interaktív. Ilyen pl. a wotreplay manager is. Csúnya dolog egyből a rosszra gondolni. Igaz ami igaz... az nem derül ki, hogy a gomb mögött kinél mi rejtőzik, de jól is van ez így. Nekem is ott van, csak a feltöltő miatt...
És ha már replay...
Tegnap farmolgattam a JT88-al és amikor már nagyon tele volt a hócimőm a sorozatos vereségek miatt, akkor EZ sikerült belőle. Volt már ennél jóval nagyobb sebzésem és több killem is vele, de ez tegnap akkor is jól esett.
Tegnap került fel a wotinfo-ra a Jagdpanzer IV elemzése. Nagyon csípem ezt a kis dögöt, de elég régen mentem vele. Gondoltam, hogy utolsó csatára kihozom a garázsból. Nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
lacibacsi
addikt
Nem tudom ki ő (vagyis de, de mindegy) és azt sem tudom, hogy miért tőlem kérdezed, de ez is mindegy.
Ami furcsa: Ama bizonyos gomb láttán milyen sokan asszociáltak egyből a tiltott mod-okra, de csak ketten a wotreplay manager-re. Érdekes...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Enzolord
addikt
Söröd nincs?
Mert akkor viszek még egy ex topicgazdát is..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy éppen a VK 30.02 D legényeit képzem benne (ezek meg is maradnak a leoig) és még csak 95% körül vannak. Csupán az tűnt fel, hogy nagyon sok vele a vesztes csata. Legalább is, tegnap mindenképpen. Az meg hab a tortán, hogy malinovka és a siegfried line váltogatta egymást. Csupán egyszer kaptam másik térképet, az általam rendkívül gyűlölt cliff-et. Na, ott tier 10-ben 15:0-ra kaptunk ki. Élmény volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest