Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz Dobi 562 #1247 üzenetére
Köszönöm.
Más:Miért van az hogy megyek az elitre kifejlesztett T-28 al és csak akkor látom meg az ellenfelet,ha már elöttem áll és rámlö?Aki ugyancsak T-28 al volt.Mire észbekapok,szétlövi a tornyot.Nem kellene öt hamarabb látnom?Kb 25 m lehetett a távolság,amikor kiszurtam.Ö már biztos látott hamarabb.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Dobi 562
addikt
válasz Steelheart2 #1251 üzenetére
Te mozgásban voltál, ő meg gondolom egy bokor (vagy több bokor) mögött volt. Így csak akkor fogod észrevenni ha rád lőtt... A láthatósági rendszer nem tökéletes... A bokrok között 30-50 méterre eltűnő Maus-ok nagyon viccesek tudnak ám lenni.
Egyszer Malinovkán a templom mögötti bokros-erdős részen. IS-7-el spottoltam egy kb 20-25 méterre álló Maust, a saját artyknak. Csak akkor gyulladt ki a kis lámpám (hatodik érzék skill). Mikor az utolsó lövéssel kivégeztem. De azért megköszöntem az articsókáknak hogy lesebezték nekem.
-
D.Orion
veterán
Az én csapatom noob volt, az ellenfél pedig retardált. Így ÉN győztem!
Ha jól rémlik, akkor az utolsó 7 ellenséges tankot én állítottam meg, persze a T29-nek ahhoz volt pofája, hogy miután körbemegy az egész mapon utána ellopja az utolsó 2 fragem, nehogy véletlenül még begyűjtsek egy Top Gun-t és még valamit.
Replay. -
kicsitrash
aktív tag
válasz scyllarus #1250 üzenetére
az elején még nem annyira volt drukk
de mikor 4 lövés 4 kill, akkor kezdték felkapni a fejüket
mondjuk az effem is elkezdett nőni az elmúlt 1 hétben, mióta vk3601-ezek és su85b-zek (majdnem 50 pöttyel).
ma toltam egy 7 killes vesztes csatát is a suval. több xp-t kaptam, mint a győztes csapatból a top -
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #1255 üzenetére
Ezt a kettőt én is imádtam. A 85b állat, kár, hogy utána a sima 85 már közel sem olyan jó.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
No ma nálunk is volt egy szobanövény
-
Steelheart2
őstag
válasz Dobi 562 #1252 üzenetére
Most nem tudom melyik pálya volt az,de nem voltak bokrok,mert tengarparti uton mentem és jobb oldalrol hegy bal oldalrol viz.Egész terep homokos és kis napernyök.Na ott nem tudott elbujni sehova.
-
D.Orion
veterán
válasz Steelheart2 #1259 üzenetére
2K: ~2000 csata környékén jár.
300: Eff érték, bonyolúlt elmagyarázni, nagyjából ez a szám adja vissza, hogy mennyire jó játékosról beszélünk. Általában 1000 alatt csak lelkes amatőrről lehet szó. 650alatt meg már a saját csapatára veszélyes.
44%: Csatáinak 44%-át volt képes megnyerni. Egy átlagos játékos 50%-52% között képes ezt tartani. 44%-hoz már komolyan tenni kell azért, hogy veszíts.[ Szerkesztve ]
-
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz #21346560 #1257 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy az utóbbi időben megváltoztak a szokásaim.
Megesett, hogy TK-ztam az ilyen játékost, mikor már 4-edszer jött nekem, és hiába kértem ne tegye.
Még mindig nem indulatból, hanem hideg fejjel. (persze nem tanul belőle, vagy a többi 180.000 se)Ja.. és beintegrálódásom másik jele, hogy szidom a csapattársakat, ha látom megfutamodnak.
A leggyakoribb eset hogy 3-an rongyolunk egy ütközőpont felé. (én elől, általában a lassabb TOP tankkal). Ekkor feltünik 3-4 ellenfél. Bekapom az első találatokatt, de ez nem lenne gond, mert van elég tűzerőnk.... de az egyik csapattárs elbújik egy fedezék mögé és elő sem jön, a másik meg elpucol full HP-val.Következmény 1 perc alatt kiszedik a TOP tankomat, hiába forgatgatom, tolatgatok, párat lesebzek, de négy ágyúval szemben csak 1 van. Az is lassan tölt....
Ezután elkapják azt aki a szikla mögül ki sem mert nézni, majd utána erednek annak aki elszaladt.
Minden szituban 4 vs 1 arány volt és mi így veszítünk 3 tankot 0 ellenében.Ha kiállunk 3-an, (akkor is én veszem fel a lövéseket), akkor le tudnak adni 3-4 lövést fejenként és legalább 2-3 ellenfél megsemmisül., de nem., nem, sohasem... félti a HP-ját, ami úgy is elmegy 2 perc múlva.
Innen egyenes út a vereség az ellenfél könnyen szerzett létszámfölényével.
Assaultnál meg jelentgetem és meglövöm azokat, akik "védik" a kezdő poziciót. Ha van hely belőköm öket a vizbe.
Asszem semmi értelme ennek.... de már kezd a játék része lenni. -
Steelheart2
őstag
Ez miért nem tegnap jött össze.
-
törölt tag
válasz fsb1000 #1265 üzenetére
Érdekes, nekem is
Én leszoktam róla, hogy szétszedjem azokat, akik "belém kötnek".
Csak a pénzem bánja... ha látom hogy szar a csapat, akkor csak simán kilépek, ha még menthető a csata, akkor jelentem az esetet, és a "tudatlanok" nyugalmával (merthogy valszeg úgysem történik semmi a jelentésem hatására, de meggyőzöm magam róla, hogy igenis fog) játszom tovább minden erőmmel.... -
myckey
veterán
kezdek idegbajt kapni
már vagy 3-5 napja,ilyen 2-7 csata között ingadozik a WIN emelkedése.
mikor már éppen eggyel fentebb menne,jön 2-3 vereség
de ha nem játszom,akkor meg pénz nem jön,márpedig még szeretnék bevásárolni,ezt-azthiába!
az élet megoldhatatlan feladatai(lehet nem kellene rágörcsölnöm,aztán hátha kapok egy nyerő szériát,a semmiből,nem pedig rendszeresen a sor aljára tenne be)
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Dobi 562 #1269 üzenetére
Vajon hány éves lehet ez a díszpéldány? Gyanítom, hogy 15 alatti, mert máskülönben már megértette volna, hogy neki bizony nem sok köze van a játékhoz
Egyik mutatója rosszabb, mint a másikRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
remington2
senior tag
Hogyan süllyedhetett ide ez a fórum, hogy egy ilyen kioktatást tarthat és kaphat bárki is, aki a world of tanksról a world of tanks fórumába ír a prohardveren? Hogy hogy süllyedhetünk oda, hogy egy ilyen kívánságlista alapján ripszropsz rittyentenek egy fórumtopikot, amely témák nagy része valójában on, csak pár embernek a szemét zavarja? Nem érdekes, hogy az illető, akire reagál, előadja az újszülöttnek minden vicc új figurát, mert - gondolom nem kell magyaráznom - nem ez a lényeg. Hogy jöhetett létre ez az off-on topik, miközben mindkettőben a world of tanksról van szó?
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Dobi 562
addikt
válasz remington2 #1272 üzenetére
Nem Árpi kívánságlistája alapján rittyentették az off topikot, hanem valamelyik parázs szájkarate után, hogy itt rendezzük le a problémákat.
Én is ritkábban írok a "rendes" topikba, inkább ide posztolgatok. Persze én főleg "sírós-picsogós" posztokat tolok, az meg több embert zavart "odaát".
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Dr_Syrex #1271 üzenetére
lehet az ilyenen szórakozni, de ne felejtsük el: ez egy játék. az a lényege, hogy szórakozzon, jól érezze magát, kikapcsolódjon.
néha nekem is vannak vad dolgaim, mert nem mindig a taktika és az ész szerint szeretnék "játszani", hanem "egyszer élünk", banzáj...
mókás tud lenni
nélkülük nem lenne olyan szépen mutató statisztikánk nekünk sem...
max lehetne kiscsoport, haladók, profik. (bár erre van a klánháború illetve a szakasz) -
Dobi 562
addikt
válasz kicsitrash #1275 üzenetére
Nem tudom hogy lehet szórakoztató, hogy a csatái 35%-át nyeri SU-152-vel. Tehát döntően a bukás felé billenti a mérleg nyelvét... 3 csatánként kilő valakit.. 193 átlagsebzés, úgy hogy a csatái harmadát 7-8-as TD-vel futotta... Én már sokszor megpróbáltam magam beleképzelni az ilyenek helyébe, de nem megy...
-
kicsitrash
aktív tag
válasz Dobi 562 #1276 üzenetére
"boldogok a lelkiekben szegények, hiszen ővék a mennyek országa"
egyébként úgyis megunják 1-2e csata után, s vesznek mást
lehet, lassan én is unnám, ha nem lenne még dolgom a wot világában. de miután kimaxolom a tigrist, nem tudom lesz-e kedvem folytatni.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Dobi 562 #1276 üzenetére
Nekem T4-7-ben 589 az átlagsebzésem az utóbbi időben, (főleg T5) és tudom, hogy nem vagyok jó játékos. Ötletem nincs, hogy bír Su-152-vel 193-akat sebezni valaki. Direkt a lövegpajzsokra céloz?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kicsitrash
aktív tag
válasz scyllarus #1278 üzenetére
Én tier4-es td-vel minden második körben elérem az 1e körüli sebzést. 2e felé ritkán megy.
Igaz, már ki van szinte maxolva, s nem a 4-5 tierekben tolják a legjobbak... szóval ott már majdnem az én tankom a legjobb, de akkor is sokat számit a 100% + képesség.
kiváló sofőr vagyok a hetzerrel, stuggal, su85b-vel... itt érzem magam otthonosan, de ezzel a 3 járművel már 1000 csata körül járok (összes tankkal 2300 körül). a suval mégsem érem el az 50% arányt, pedig 1,2 killem van csatánként (talán 47%?) -
fsb1000
nagyúr
válasz remington2 #1272 üzenetére
Tolerancia hiány...
Amúgy az mindig "on" amit az "off" ellenzők mondanak. Ez az első szabály. -
scyllarus
veterán
válasz kicsitrash #1279 üzenetére
Ja, ezek medek, heavyk, most nincs td-m egy ideje. A 193-at egy Marderrel is hoznám... Általában morcos vagyok, ha a saját hp-mnak megfelelő sebzést nem osztom ki egy csatában.
Nem ott tolják a legjobbak? Nézz át a másik topicba, diegho miket alkot Hetzerrel
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz kicsitrash #1277 üzenetére
Az a gond hogy nem unják meg és eljutnak 10-15k csatáig is....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bingisz
addikt
Hátha itt vannak századolók:
Szeretném visszavenni valamelyik tier 6 tankomat századra:
Az egész hatos kv széria (t150 is ki van fejlesztve), vk3601 (századba konischal gondolnám, prém skúlóval), m4a3e2, m6.
A kv1s-en kívül melyik lenne jó?
Tier 8 századra pedig ezek közül: KV4, Tiger 2, IS3, Panther 2, Amx50-100, vagy T32
Mostanában randomban csak alacsony tierben tolom, (az m103 húzásán kívül) és szeretnék ismét századozni, ezért kérem a segítségeteket a választásban.
Köszönöm előre.
-
-
Bingisz
addikt
Akkor szerintem 13-90 és 50-100 lesz.
A t32-őt nem szeretem annyira, az IS3 helyett pedig valami mást akartam.A historical battle milyen gyakran fog megrendezésre kerülni?
Sajnos csak holnap este érek haza, pedig már annyira kipróbálnám...
-
myckey
veterán
válasz Bingisz #1290 üzenetére
szervusz!
TR6-ban a KV1S-T-150 vonulattal szoktak menni
de ez változó,attól függ,a kápitánó mit kíván,mert amikor én mentem,akkor jól jöttek az amcsi M6-E2 gépek is
M6-nak a jó tűzgyorsasága szerethető"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #1284 üzenetére
Elsőként 8 HEAT prémlőszer.
Aztán 6+6 AP és HE attól függően milyen az ellenfél tankállománya.SzerK: robogo81, ez a 105-ös 42/L8. Nem annyira pontatlan, ha beszűkül, és a random faktor velem van akár 400m-ről is jó eséllyel betalál. Aztán van mikor 100m--ről is mellé megy.
Nagyon kicsi a torkolati sebesség, lassan szálldogál a lőszer, ezért mozgó célpontra szinte használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz scyllarus #1296 üzenetére
Az eff ratingról pontosan tudjuk mit és hogyen mér, megszoktuk, sokan el is fogadják. Én is.
Az Eff2 számítási metódusa már nem teljesen tiszta, tankosztályokra bontottan preferál sebzést, kill-t, foglalást.
Szerintem az eff jobb jellemző, mert nem skatulyáz. Az eff2-öt lassan elfelejtjük.Ez a performance nekem új dolog, fogalmam sincs hogy számol, mit mivel súllyoz, annyit tudok csak, hogy a winrátát is bekombinálja valahogy.
A helyedben a régi eff-et használnám, mert azt lehet jól hasonlítani XVM, wotlogger is ezt jelzi ki.
Nem tökéletes ez sem, manipulálható kis tankokkal, de a szerintem a performance is. -
Steelheart2
őstag
Na megtörtént az elsö csapattàrs irtàs.Megyek egyenesen Valentinevel és oldalrol belémjön egy kis tank.Megse figyeltem hogy milyen volt.Mondom,ok,megesik.Megyek tovàbb,erre hàtulrol belémlö.Ràfordittom a tornyot és ö elkezd körbekerülgetni és kilött ràm egy tàrat a pöködölyéböl.Na eggyet löttem én is.Hàt ennyi volt szegénynek.Többen is làttàk az esetet és gondolom azért maradtam én is életben.A nevem meddig fog kéken vilàgitani a garàzsban?Van valmi hàtrànya ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest