- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-02-16 19:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
-
Kean_Sorbo
őstag
Nem vagyok én negatív, de ha jól számoltam akkor pl. egy T-62A 300 méteres lövése 220 pen-nél kezdődik, ami nem egy nagy távolság. Ha ehhez hozzáadjuk az RNG-t lesznek itt meglepetések. Egy jobb mínuszos lövés beakad a 170 mm-be. Ürül majd a pórnép, ha a Ferdinandod véletlenül belövi.

-
Veatta
aktív tag
-
emre
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Dobi 562
addikt
-
Szepi1979
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
-
diegho
nagyúr
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
-
Enzolord
addikt
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
-
diegho
nagyúr
-
Szepi1979
senior tag
-
Szepi1979
senior tag
-
Bingisz
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Drenadar
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Dobi 562
addikt
-
törölt tag
-
Szepi1979
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Tomi0703
addikt
-
galervin93
addikt
Én pont a tévhitek oszlatását osztom. ;-)
Zsolt_72
Egy jó pályán, Sztálingrádon.
A mozgékonyságát nem heavy szintre értettem, mert "kategóriájában" tényleg jó, meg baromi jól lehet vele pattogtatni, ha ügyesen mozgatja és pozicionálja az ember. Csak most szimplán a "medes korszakomat" élem, mondjuk egy CDC-hez képest lassú. :-D Mostanában szinte csak azzal megyek, aztán így minden lassúnak tűnik. :-)+SoulRiever-
Tudom hogy nem a tankra értetted, de éppen ez az, az RNG-be bőven belefér hogy éppen rád fordulva, szűkülés nélkül lő egy ammoracket. De ez nagyon sok lövésből egyszer történik meg. A többi meg elmegy a világ kukijára, csak azt észre sem veszed. :-)
Egyáltalán nem írtam le, sőt, nagyon jó cucc, de most nincs türelmem 30-40-nel nehéz tankokkal csámborogni, mentem eleget a KV-1, T-150, KV-3 trióval, egy jó időre elég volt, pörgősebbre vágyom. :-)
A sárga sem esett rosszul, veszem én a polyént. :-D Igazából az overall stat engem nem is különösebben hoz lázba, le lehet szűrni belőle egy-két dolgot, egy sok csatás, kis wn8-as játékos valószínűleg rossz játékos, de aki kevés csatával narancs, sárga, zöld, abban még ott a lehetőség. Én sem érzem magam elveszve, csak volt 2-3 ezer csata a legelején, amikor sík hülye voltam. Most már dombok és hegyek is vannak ezen a síkságon. :-Dmcwolf79
Mindkettőnek megvan a maga terepe, ki lehet használni őket. De nekem most egyszerűen jobban bejön, hogy tegnap is körbeautókáztam egy egérkét Murovankán a CDC-mmel, és hármat vagy négyet a hátsójába toltam. :-D Persze egy városban ezt nem fogom tudni megtenni. Ott ő esz meg reggelire.De ezért mondom, csak ennyiről van szó, most perpill nem jön be a heavy-style, volt egy időszak amikor imádtam, de most medezek. De biztosan vissza fogok majd térni valamikor a keményebb tankokhoz is... ...csak nem most.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Tomi0703
addikt
-
Plasticbomb
addikt
Nem rossz, nekem is megvan, de hónapok alatt alig vertem bele 43 csatát. Néha megyek vele egy egy kört. Nagyon gyenge rajta az ágyú, inkább kicsit med stílusban kell vele játszani, oldalról megrakni az ellent vele, de ehhez meg nem igazán gyors, vannak jobb medek abban a tierben erre a feladatra. Mozgékony, és gyorsan tölt, képes pattintani is, sőt, egészen jól pattint, ahhoz képest, hogy mozgékony, de nem elég pontos, és kevés az átütés ahhoz, hogy igazán élvezhető legyen.
Mondjuk ebben nekem az is benne van, hogy inkább magasabb tierben játszom (8+) szívesen, kisebb tierben nem élvezem annyira a gépeket. Visszavettem már párat, párszor, de akármilyen jó is játszani velük, rendre eladtam őket. (KV-3 SU-152, Tigris I, T29, ISU-152)
-
Pete55555
addikt
Jól írod. Kezdetektől fogva a mozgékonyabb gépeket szeretem, azokkal tudok mit kezdeni, és most értünk el odáig, hogy light tankkal is van tűzerőd, ennek eredménye, hogy 1800-2000 körül játszom. Bár ez mostanában a missziók miatt leromlott

Spotolni meg tényleg tök felesleges, az arty hiába akar segíteni, ha ráfeszül a célkör a tankra, akkor sem találja el, ha az RNG úgy akarja, a többi meg ba**ik segíteni. Persze a spot kéne, de ha véletlen bajban van a light és 2-300 dmget be kéne kapni az 1500 HP-s heavynek, hogy segítsen, akkor inkább dögöljön meg a szerencsétlen, ő ki nem jön a fedezék mögül.
Pontosan ezért használja a legtöbb - kicsit is jó - játékos medként, támogató szerepre (is) a light tankokat.
Egy átlagos, nem túl fos csatában T7 lighttal 1000 körül sebzek, ha jobban összejön 1500-2000. És jön az XP, meg nő aze-penisWN8. -
h1mpi
félisten
-
dfsz34
őstag
-
Patrick76496
őstag
-
diegho
nagyúr
Az IS-7-el amúgy rengeteg probléma van.
1. rögtön az első lemez mögött van az ammorack és mellette az üzemanyag tartály, tehát éghet is robbanhat is szemből.
2. nem tud helyben megfordulni és mivel elég hosszú, fedezék mögött sok idő mire az ember megfordítja
3. 3.4sec célzás, gyakorlatilag megállsz, kimész egy kávéra, visszajössz, már majdnem beszűkült...
4. 0,4-es pontosság, vagy inkább pontatlanság... nagyon nehezen adja be a távoli weakspotokat
5. 2150hp ez azt jelenti, hogy egy F155 kitáraz rád meghaltál, a WTE100 4 lövésből megöl és még lőhet egyet, a JPZE100 is két lövésből ki tud szedni, akárcsak az FV, ami mákkal egyből is kilőhet golddalPersze a páncélzat tényleg jobb, mint az átlagnál, de amikor ott az ingyen gold lőszer, akkor ne ez legyen a legnagyobb előnye egy tanknak, ami szemből ég és robban. (legjobb az volt, amikor a panther szívószállal AP-val robbantott max hp-ról úgy, hogy fel sem spotoltam, mert igen, ha feljebb van a tank 198 pen már beviszi a bedöntött részt)
-
diegho
nagyúr
-
[HUN]Dani
őstag
-
h1mpi
félisten
-
fradi81
veterán
-
rlazol
veterán
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
Szepi1979
senior tag
-
Tomi0703
addikt
-
bluyoo
nagyúr
-
emre
veterán
-
emre
veterán
-
emre
veterán
-
[HUN]Dani
őstag
-
Enzolord
addikt
-
diegho
nagyúr
Amíg sok volt az arty és nem volt ennyi TD jó tank volt, de jelenleg nem a pontatlan artyt, hanem a sokkal erősebb TD-t kell kivédeni, ami ellen a 400 alfa nagyon kevés, hiszen ki kell állni elé, aki meg tudja, hogy a lánctalp már minimális szögből is belőhető szemből úgy, hogy sebez és sok esetben ammorack-et is viszi, az ellen nem sokat tudsz tenni. A vizes rekesz pedig csak a robbanás ellen véd.
-
csapee
őstag
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
-
Enzolord
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
-
Timyyy
őstag
-
Timyyy
őstag
-
Bingisz
addikt
-
Bingisz
addikt
-
diegho
nagyúr
Nem értelek. Direkt nem raksz be lőszert, tehát direkt veszed el a lehetőséget magadtól, hogy sebezni tudj egy olyan tankban, amivel pont nagyon sokat lehet sebezni. Mi ez, ha nem direkt bukásra játszás? Nem néztem meg a replay-t, de ahogy itt írtátok azért buktad el, mert nem vittél lőszert, ami gyakorlatilag annyira alapnak kellene lennie, hogy levegőt veszel.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Életed köre.
Amúgy szép, ki is léptem a játékból, hogy megnézzem hogy játszanak a nagyok (mert 4 kör alatt összehoztam 1100 átlagsebzést a vadiúj ST-1-gyel, kicsit bosszant is a dolog, lehet pihennem kéne (megint) mert nem megy. De most visszamentem és sikerült menni a 3100 dmg kört.
). Jó hamar elfogyott az ammo, he-t nem tudom minek viszel. -
Enzolord
addikt
-
Bingisz
addikt
-
Enzolord
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
scyllarus
veterán
-
Tomi0703
addikt
-
Bingisz
addikt
-
mefistofeles
veterán
-
Mister_X
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
Igen, van ott egy nagyon jó kis rész, ahonnan jó spotot lehet csinálni. Persze ehhez csapat is kell, amikor a mieink nem mernek az erdő szélénél beljebb menni, akkor hiába van perceken át megvilágítva a fél ellenséges csapat, nem kapnak egy lövést sem.
Prokhorovkán előbb ugyanez volt 5 percig bohóckodtam középen, a mieink a pálya végében kempeltek, megvilágítottam nekik folyamatosan 5-6 tankot, az artynk is aludt. Csupa paradicsom és narancs csapattárs. Mondom anyátok picsáját fogok én itt veletek szenvedni, megpróbáltam berongyolni az artyért, de kiszedtek. És a legszebb az egészben, hogy az ellen TD-i a seggüket mutatták a csapatom felé, ahogy utánam fordultak, de az enyémek olyan poziciókban voltak hogy nem tudtak lövést leadni.

Ilyenkor egy megoldás van, elő kell venni az
M4M5 Stuartot a kis troll ágyújával, ha tier 4 csatába dob, akkor nagy a mókafaktor.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre
veterán
A régi cuccokból nem tudom mi maradt meg nekik. Persze lehet semmi köze hozzá, de a régi matildás kép jobb alsó sarkában ott az oldal nevének kezdete.
De a wotinfón meg nincs más matildás teszt csak amit linkeltem. Egyébként meg nem tudom miért nem lehet megosztani a linket ha lényeges dolog, mert ez az elbaszott kép így ebben a formában semmire nem jó. -
marked one94
őstag
-
Dobi 562
addikt
Volt egy 7 hónapos pihenőm.

----------------------------------------------------------------
(#13410) Mogyesz75: köszi, nekem is tetszik a gép. Lassan meg lesz a parancsnoknak a 6. érzék 100%-osan, szerintem onnantól még hatékonyabban fogom tudni használni.----------------------------------------------------------------
Akkor szerintem én is az O. 140-et fogom választani. És mi a helyzet a 3. szovjet X-es meddel? Az elődeivel, a hátsó tornyos medekkel hogy lehet boldogulni? -
Patrick76496
őstag
Szvsz az ágyú csak átlagos, mondjuk távolabbról a front tényleg képes pattintani néhányat. Viszont e mellett a páncél mellett miért csak 34 a max sebessége?
Mondjuk azért nem hiszem, hogy mindenki annyira isteníti. Más is utálja, csak nem mer megszólalni. 
(#13005) Stigma.HC: De az a kép nincs watermarkolva OP felirattal (már csak a ЦАМО РФ hiányzik
) és a te sebzésed kisebb 12-vel. A találati arány meg 6-tal, pedig sokkal pontosabb a Pz6 csöve. 
(#13007) [HUN]Dani: Még a HAD-érából való.
Azért ezt raktam be, mert az új Service Record nem tetszik. Egyébként még mindig ugyan annyi, direkt nem is veszem vissza, úgyis csak elb@sznám.
- - - - - - - - - - - - -
Végre teljes a Lend-Lease kollekcióNem éppen stronk gép ez a Matilda, bár én ettől függetlenül bírom. Legénységet húzni jó (de azért ilyen téren le van maradva a Churchill III-hoz képest), nem bántam meg, hogy megvettem. Aki gondolkodik rajta az vegye meg, 375 goldért szvsz megéri.
-
sith7
félisten
-
scyllarus
veterán
-
Enzolord
addikt
-
Rambovits
senior tag
-
Gaz 78
aktív tag
-
Rambovits
senior tag
-
törölt tag
-
virkir
veterán
-
Patrick76496
őstag
Szemből én picivel többet pattogok az E5-ről, mint a 103-masról, ha oldalpáncélos tank kell, akkor ИС-7-tel megyek.
Az E5 tényleg az egyik legjobb, de ez a 103 nekem nem jön be. Érdekes, klántársak közül is valaki azt mondja, hogy nagyon szar, valaki meg, hogy nagyon jó. Mindenesetre a 2100+ sebzést hozom vele átlagban, tehát annyira nem megy rettenetesen.
Kipróbálom majd a teszten is megint, kíváncsi vagyok, mennyivel lesz jobb, 8.5CT1-en imádtam.Djuree, Runo: Nekem is jobban bejött az ИС-8 és az CT-I is, utóbbinak olyan kemény a tornya, mint a 103-tól vártam. Ráádásul az CT-I kisebb még az ИС-8-nál is, ez az egyik legkisebb T9 heavy. Na de hát kinek a kutya, kinek a macska. Ez az CT-I kicsit olyan, mint a T29 T7-ben: szinte belőhetetlen a tornya, a teste pedig közepesen kemény. Tény, hogy nagyon lassan céloz, de ha betalál, akkor mondhatja a rádiós, hogy Есть Попадание!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ha már CT-I, múlt héten elvoltam

(#5916) Tomi0703: Jaja, én is láttam pár képen a nevét az on topic-ban.
Hunting Continues! 
(#5929) Dobi 562: Basszus nekem még 2000 is ritkán szokott meglenni a T-62-vel meg az IS-4-el. Bezzeg előbbivel a teszten hoztam a 3 ezret még átlagban is.
Ha lenne kedved menni medekkel, akkor keress meg. Ha M103-mal lemegy a win rate 60% alá, akkor kb én sem veszem elő 8.6-ig. 
(#5948) Runo: Grat! Cserélnék veled...van egy IS-4-em. Benne vagy?
Ha tudnál írni az AMX AntiChar Modèle 48-ról pár jó szót, hogy újult lelkesedéssel kezdhessek neki, azt megköszönném. 
-
Djuree
félisten
-
Bingisz
addikt
-
Tomi0703
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)