-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz dualface #219073 üzenetére
Jól esik! Annyira felbasznak az agyhalott majom csapatok, hogy muszáj kiírnom magamból, mert különben már lehet infarktust kaptam volna. Amúgy hidd el a nagyobb probléma esetemben az, hogy én hangosan is elküldöm őket és ezt a kislányom olykor-olykor hallja is.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz dualface #219090 üzenetére
+1
Nem szoktam jatek kozben chatelni, de nincs kikapcsolva es latom masok mit irkalnak. Egy valamit viszont mindig csinálok, ha egyik csapattársam szidja a másikat bármi miatt azt azonnal reportolom...
A kedvencem amikor valaki remegve, szitkozodva kéri a reportot valakire mert szerinte nem ugy jatszik ahogy o azt elgondolta....ilyenkor se irok semmit, csendben megy a report és kesz... ha a delikvens reportolta a csapattarsat akkor ezzel kb sajat magat is reportolta hiszen ha egyszer kivizsgaljak a chatfeedjet az adott csatanak mar egyel tobb reportot kapott
=^-^=
-
aginor
veterán
válasz dualface #219073 üzenetére
Haszon semmi, de időnként átveszi a vezérlést a lila köd, ilyenkor egyeseknek jólesik ha könnyít a lelkén. Van aki chat-be írogat, van aki szétveri a billentyűzetet, van aki tol rá egy sört, és olyan is biztos, aki megveri miatta az asszonyt. Ettől függetlenül a dolog gyakorlati hasznát tekintve tök igazad van, de ezt a cselekedet nem racionalitás vezérli, ezért nem is várható tőle racionális cél, vagy eredmény. Néha egyszerűen csak jólesik.
Engem az szokott felba**ni, ha szándékos rosszindulatot, vagy tapló gyökérséget tapasztalok (magammal szemben). Én az élni, és élni hagyni elvet vallom, emiatt pl. eléggé zavarni szokott, amikor ennek az ellenkezőjét tapasztalom velem szemben. Az egyik tyúkszemem, ha nem hagynak menni, előttem vágnak át, úgy, hogy látja, hogy nem fér át és fel fog tartani, de csak azért is megteszi, mert neki szabad, és még neki áll fentebb, hogy gyökér vagyok, mert nem álltam meg a kedvéért, ennél még bosszantóbb, amikor nem engednek vissza fedezékbe mert szerinte a játékban csak egy irányba lehet menni, és még soha nem fordult elő, hogy valaki kiment lőni, majd visszahúzódott.[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
-
Kolter
junior tag
válasz dualface #216620 üzenetére
Hát az ilyen élősködőket egyáltalán nem értem. Hisz ennek az arty nyomoronc csaló osztálynak semmi köze az eredeti atykhoz.Nekem egy darab sincs , egyszer elkeztem fejleszteni , de elszégyelltem magam. Ebből kiindulva szerintem sejtitek erről mi a véleményem. Minap épp kaptam három nap bant azért . Mert a parazita élősködő arty , a csata elején belém lőtt. Semmi szükség nem volt rá. Rámentem egy az egyben az ebre. Sima dolog lett volna simn kicsinálom. Ere a barom full le sokkol , ebr simán el szivárog., semmilyen sebzésel. Én kaptam tőle egy shotot ammit elkerülhette volna . Ha debil arty nem sokol.És belöt az enemy retard egyetemista is. Mire Sikerült észhez térni , a fél életem oda . Szépen vissza battyogtam a az egyetemista gyűjtőhelyre,.És szét szorakotam magam , a debil csicskán. Ha már az én játékomat szét basz........É s nem őt büntették meg ha nem , én kaptam három nap bant. ARTY=anal idiot parasita cheater
[ Szerkesztve ]
-
-
köpet
aktív tag
válasz dualface #216418 üzenetére
Igaz, tegnap kipróbáltam. Viszont már nincs rá howitzer, csak az 5-ös td-re lehet feltenni.
Régebben volt, úgy emlékszem, próbálgattuk is, de nem találtunk el vele senkit (stock legénységgel felszerelés nélkül persze).
A kacsát is kipróbáltam pár kör erejéig, ha át tud ütni valamit az jó, de elég sok olyan gép van, amit golddal se képes kikezdeni. Legalább a heat átütését fel kéne vinni 100 fölé, mert ez így elég reménytelen.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Zadia
senior tag
-
Moleman
addikt
válasz dualface #213241 üzenetére
Én a 7-est nagyon szerettem, van súlya is, frontpáncélja is, néha sikerült szépeket rammolni vele, 1v1-ben nagyon sokszor kiszedtem a szembejövő lightokat. Emiatt félek kicsit a Lynxtől, se súlya, se páncélja, azzal kerülni kell majd az ütközést.
Plusz az ág specialitásait ne felejtsük ki, a szinte bármikor működő autoaimet, szinte nulla célzási időt, és a sehol máshol nem létező brutális HE lőszereket.
-
MODERÁTOR
válasz dualface #213139 üzenetére
Én még azon is meglepődtem, hogy bárminek nagyobb az alap lőszer átütése a Jagdpanzerénél (az FV-ken kívül). Egyébként a 299-es átütés extrém magasnak számít tier 10-ben is, ha az alaplőszereket nézzük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
e-newsee
addikt
válasz dualface #212419 üzenetére
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a nagy díszek nem dobnak a hangulati szinten, csak a credit szorzón. Épp az lett a gyanús nekem is, mert úgy emlkékeztem én is, hogy azok is számítanak. Aztán jól meglepődtem első nap, amikor kibontottam az összes ládikát (évfordulós láda, twitch drop ládák, Chuck küldi, napi küldik), és felpakoltam minden díszt, majd amikor felraktam az évfordulós ládából kapott nagy díszt a helyére, akkor nem változott semmit a hangulati szint. Aztán amikor az első hóangyaltól kapott dobozban szintén volt egy nagy dísz, akkor azt is a helyére raktam, és akkor sem nőtt a szint. De nem baj, mert legalább két nagy dísz már megvan, nem kell craftolni.
Viszont nekem valamiért az RNG nagyon a Lunar csomag felé húz, mert az első napi boxokból mindössze 3 Christmas díszt kaptam, kicsit többet a többihez, a Lunarhoz viszont 17-et. Első nap! Szóval egyelőre arrafelé indulok, hátha sikerül kifullozni. Amúgy is bejön a pandás álca."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
peterson79
őstag
válasz dualface #212422 üzenetére
Mivel nekem rengeteget dobott a vásárolt ládákból, így nem pont Én vagyok a mérvadó, de.
Személy szerint a Nagy díszekre mentem rá, abból csak 1-et kaptam, úgyhogy muszáj voltam kraftolni, pontosan nem tudom, de az utolsó kettő 3000 és 5000 töredékből van meg. Ezek így +10%-ot adnak, ez elég sok, úgy gondolom.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha belemegyek az albumokba és megnézem mi hiányzik, rákattintva beadja a készitőt és az lesz rajta beállítva. Szerintem eddig mindig csak azt gyártotta le ami kellett, míg randomnál sokat dupláz. Mivel nekem nem kell már 5-ös, Én a kicsiket gyártom lefele, így elég szépen haladok a 72-es bűvös szám felé, remélhetőleg hamar meglesz és ki lesz maxolva a kredit bónusz. -
jr1994
addikt
válasz dualface #212422 üzenetére
Ha csak 5-ös díszeket kraftolsz, nem lesz meg egyhamar a 72 dísz/kollekció az 50% bónuszhoz.
A kis ládákból sok 1-2. szintű dísz kiesik, de 3-4 is még sok hiányzik szerintem mindenkinek. Én mondjuk elvagyok a 30% bónusszal, majd kiesnek maguktól a kisebbek és inkább a végén gyártok 5-ösöket a teljes kollekcióért. Az idei festések elég jól néznek ki, legalább kettőt be akarok húzni.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
EQMontoya
veterán
válasz dualface #211994 üzenetére
+1. Egyrészt ha ügyesek, márpedig nyilvan nem hülyék, akkor ugy van megcsinálva, hogy a meccsek több szerveren futnak párhuzamosan, és van egy központi, amin fut az MM, meg amin intezed a vásárlásokat.
Masreszt a WOT egy 10 éves játék, azert azóta elég sokat fejlődött a IT világ, és mar akkor is volt eleg kraft elvégezni a szükséges számításokat.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
notika77
senior tag
-
notika77
senior tag
válasz dualface #211571 üzenetére
Még talán annyit lehetne hozzátenni, hogy a WR-e így is magasabb, mint ami a WN8 szintjéhez "tartozna". 700WN8 ~48%-os WR-rel járna párban, így a WR csökkenése, hullámzása csak korrekció.
ui.: az is látszik, hogy T6-7-8-ban jelentősen csökken a WR-je, szóval a hullámvölgy alatt lehet ott többet játszott.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz dualface #211452 üzenetére
"A KSH számítása szerint a Bányász Kft-ben a Bruttó átlagkereset 487.500 bruttó."
hát nem csak szerinte hanem mindenki szerint mivel ez az átlag számítás és annak ez az eredménye. Itt inkább avval van a baj , hogy a kijött átlag alatt többen keresnek mint felette , és túl nagy a különbség az alatta és felette keresők keresete között. Sokan meg még csak azzal sincsenek tisztában mit jelent az hogy átlag xD -
-
MODERÁTOR
válasz dualface #211396 üzenetére
Nyilván nem költenék ennyit, ha átlagfizetésem lenne. Nekem a hobbim a játék a számítógépen, éves szinten így sem költök többet havonta 20k-nál játékokra. Ha valaki cigizik, ennél valszeg több megy el neki, én se nem cigizek, se nem iszok.
-
hulp01
senior tag
válasz dualface #211390 üzenetére
Server oldali célkeresztet használok. Ha net probléma lenne, akkor látnám, hogy pirosan villog a ping jelzője, meg össze-vissza ugrál a ping; jellemzően 150-200 felett. Ilyenkor már irányítani se nagyon lehet a tankot. A fent említett probléma viszont ettől függetlenül jelentkezik. És álló tankra megy a lövés, tehát nem az van, hogy lemaradtam róla. Betudtam wot anomáliának. Az rng néha nullást dob.
Azta, ennyi lóvét költeni egy ingyenes játékra. Hát nem semmi. Nem azért, én is költök egy zsák lóvét hobbira, de azoknál sajnos nem opció az ingyenesség.
-
phoenix1989
őstag
válasz dualface #210140 üzenetére
Azért lovagolok rajt mert a jelentése ezt jelenti hogy a rangomat jutalmazza. ott a link olvasd el . első körben igy is volt ez volt a normális. akkor nevezze el sprint futamnak mert itt az számít. ennyi . de zárjuk már le. ugysem fogok egyetérteni veletek és ti sem velem.
-
jano_77
nagyúr
válasz dualface #208426 üzenetére
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Végre vki normálisan is tud írni sé nem csak iróniával!
Tök jogos, amiket írsz és én lennék tényleg ahogy írod a legnagyobb nyertes illetve legboldogabb, ha tudnék rajta röhögni és azt mondani, hogy leszarom, én megtettem mindent, amit lehetett, mert vmi miatt annyira belém ivódott ez a rohadt állandó nyerni akarás és kényszer, hogy nem tudom ilyen lazán kezelni, még akkor sem, ha ésszel tudom, hogy ezt KELL csinálnom!
Még1x köszönöm a szavaid!e-newsee: a régi/új Pearl River volt a map.
-
jano_77
nagyúr
válasz dualface #208395 üzenetére
Össze sem merem számolni, hogy hány T8-as prém járgányom van, de azt könnyű lenne megszámolni, hogy az utóbbi időben mennyivel játszottam 2 csatánál többet. Talán 2 (LIS, Renegade) Én főként tier9-ben élvezem a játékot és mostanában egyre többet toltam tier10-ben, hogy sikerüljön egy küldetést abszolválnom - sajnos eddig kevés sikerrel.
mi a helyzet a wot-life.com oldallal, tudja vki? Vmiért nem frissíti az utóbbi napokban a statisztikát - pl tegnap játszottam pár csatát, igaz nem sokat, és azt írja, hogy 0 csatát mentem. Utolsó csata időpontja 2020.09.12. 23:06 - tuti, hogy tegnap is mentem.
[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz dualface #208386 üzenetére
Ha nem félteném a pénzem már a 25t AP-n is csak goldoznék, nem kicsit zavaró, hogy francia ágyú és pontosságtól függetlenül oda megy a lövés ahova akar, de még a penje is egy szar, a lőszersebesség sem épp jó
(#208390) Argh!: Szerintem ha megnézel már most egy átlag T8-as meccset legalább annyi prémtank van mint sima, de legtöbbször több
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz dualface #206433 üzenetére
Kulon poen h mondjuk ugyanazt a felszerelest raknad vissza csak nem olyan sorrendben ahogy most van. Ritka nagy kreten volt aki ezt kitalalta. Wg... wtf xd lol. Nem veletlen mindenkit lebeszelek rola aki veletlen fontolgatja h elkezdje
Mondjuk eddig kb csak 5 leendo aldozatot mentettem meg[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dualface
tag
válasz dualface #206433 üzenetére
No, most beléptem pár hónap kihagyás után és egyetlen tankomon sincs semmi álcaháló/periszkóp...
Valószínű hogy mod szedte le és nem a wg, de ha pl sok tankod van lehet érdemes feltenni ezt a modot, ami automatán felteszi leveszi ezeket a felszereléseket. Legalábbis ha nagyon sok tankodon van ilyen spórolhat némi időt.
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz dualface #201957 üzenetére
Nekem a T9 a kedvencem Tierem, nem feszéjez ha T10 ellen kikapok, cserébe hatalamas sikerélmény, ha ügyes játékkal bealázok egy T10-est T9-cel :) ráadásul néha, még T9-ek közé is be tudok keveredni.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz dualface #201957 üzenetére
Azt kapod most folyamatosan....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e-newsee
addikt
válasz dualface #201899 üzenetére
Azért ezt így nem mondanám. Az 1.0-val jött az encore engine, aminek teljesen más a fizikája, mint az előző motornak. Pl köztudott, hogy a sziklák csúszósabbak lettek, mint előtte, és a tankok bebillegnek, ha csiki-csukizol a fedezék mögül, vagy a dombtetőn. És igen, sajnos a házfalra sohasem volt ilyen könnyű felmászni.
De ez nem pár hónapja volt, hanem talán 18-ban, vagy mikor jött az 1.0?"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz dualface #201753 üzenetére
Köszi, majd próbálom így csinálni. Bár beforgattam én, de így is belőttek. kb hány fokban kellene forgartni?
Tankrewards
Most vettem észre csak, tök véletlenül - talán nem vagyok egyedül, ezért osztom csak meg, ha volt már sorry - hogy a tier5 és 5 szinten 4 választási lehetőség van és nem a megszokott 3! El lehet húzni jobbról balra a negyedik opciót is. Ez tudott vagy esetleg másnak is újat mondtam?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
e-newsee
addikt
válasz dualface #201715 üzenetére
Nagyjából ezt csináltam én is. T9-ben, ha kemény tankok voltak, akkor inkább láncolásra mentem rá, a kis löveggel a heavyk nagy részét szinte permázni lehet. Pláne, ha nincs rajtuk semmi javítást gyorsító cucc, vagy skill. A végére én kifejezetten megszerettem az IS-t.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz dualface #201712 üzenetére
Én is a 100-assal használtam az IS-t. Próbáltam a nagyot is, de az nem jött be. T8-9-ben már nem jó az IS a frontvonalban, messzebbről meg nagyon szór, és hosszú a töltés. A kicsivel én eredményesebb voltam.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz dualface #201131 üzenetére
10-es Progetto-nak troll a páncélja. Ha autoaim-et használsz rajta az nagyon gyakran lepattanó. A csőre nagyon be van döntve így sokszor kerülhet olyan szögbe hogy pattint a felső vagy akár az alsó test front páncéllal. Sokszor inkább a tornyát érdemes lőni azt kevesen tudják, hogy puha.
-
e-newsee
addikt
válasz dualface #201070 üzenetére
Igaz, hogy jó a frontja, de egy light tankot ritkán lőnek frontból. Oldalt meg az autoaim nem a láncot veszi célba, hanem a páncélt, amit a HE is be tud ütni. De legalábbis sokat sebez, ha robban.
-
Raidon
őstag
válasz dualface #201070 üzenetére
Igaz most nézem 12 sec-alap töltés ezt is azért le lehet vinni de hidd el kapok repesszel 500-at tökmindegy hol lő be Lehet sokszor az a baj hogy segíteni akarok a csapaton hogy kb tudjuk merről mire lehet számítani de általában ha pozícióban is vannak vagy nem lövik vagy mire tudnák lőni már nem látszik. BIA van fullos álca pillanatkép sima utazás etc helyzetfelismerés 80% töltésgyorsító venti meg távcső szóval nem nagyon vagyok passzív szpotra felszerelve. Elkapkodom sietek mondjuk nagyon nem tudok nyugodtan leülni 2 hónapos gyerkőc mellett mert ha menni kell menni kell De amúgy igazad van vannak vele jó meccseim de amikor bekapom a szopórollert és egész nap ilyen az nem túl fincsi
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Swinegod
őstag
válasz dualface #200840 üzenetére
Ha nem ölik meg, meg lett volna, ergo, ők kúrták el nekem. 6 ezer dmg-et azért nem olyan hihetetlen könnyű csinálni még T9-es tankban sem, örültem ma tök hamar meg lett volna,, volt 5050. Ami amúgy messze több mint a 2. embernek és összehasonlíthatatlan mindenki mással, de tökmindegy, én adok nekik egy wint, ők meg nem basszák el nekem a 15. küldetést, szerintem ez messze van az önzéstől. Sőt, szerintem ez fair
Meglepődsz azon, hogy az 1500 alatti sebzéses T9 meg 8 tankok, illetve tüzérek, akik habozás nélkül rálőttek Waffentrager barátunkra? Igaz nekem kitudja meddig fog tartani összeszedni mégegyszer ennyi sebzést, de legalább a Lorr 155 51 400 helyett 700 sebzéssel végzett. Hát nem csodálatos?Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
e-newsee
addikt
válasz dualface #200618 üzenetére
Így van! Jó tank az még mindig, de egy meggymag köpködőtől nem kell csodákat várni. Pláne messziről. Amúgy annál is lehet alkalmazni az fps játékos stílust, ha van rá lehetőséged, és nem az ellenfél közvetlen közelében vagy, hanem kicsit távolabb. Az annyit tesz, hogy nem ráfekszel a bal gombra, és addig lősz, amíg van a tárban, hanem kb másodpercenként kattintasz egyet. Mivel egy kattintásra nem egyet lő, hanem x db lőszert, ezért ha van időd, akkor szakaszosan kell lőni vele, hogy kicsit visszaszűküljön a célkör. Pontosabb lesz, és hatékonyabb.
-
jano_77
nagyúr
válasz dualface #200154 üzenetére
Idézni szeretnék Tőled - remélem nem haragszol meg érte:
"Tisztán látszik, hogy az egyik csapat szar játékosokkal volt tele a másik meg nem. Mindenkinek van ilyen meccse. Neked, nekem, az unikumoknak, streamereknek, mindenkinek."
Reakcióm erre Neked és mindenkinek aki a Te mondandódat szajkózza:
Jaa, csak nem minden csatában! Ez a nem mindegy kedves dualface, hogy nekem és valszeg Gyuri27 fórumtársnak is, 10-ből 9 csatában ez a leosztás jut! Kérdem én, hogy miért is?!?!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gyuri27
félisten
válasz dualface #200169 üzenetére
Jaja. Egy wot nicket tolj már pls arról a magas lóról, hogy folytatni tudjuk a beszélgetést.
Vagy lépj le!
Nem érdekel addig mig a tudásom tükrözi. És mint irtam a tudásom nem 30% és nem 70.
Lehet ezt érteni csak ezek szerint neked magas.
Alapszabály a 10 gaméből a 9 lose? 20-ból 17?
Muti légyszives.
Alapszabály a folyton bot tier game? Ezt is mutasd már meg.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Delta Force (2024)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest