- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon #199324 üzenetére
Igen ebben igazad van és osztom, nem értem miért döntött annyi fát. De ezt leszámítva jól játszott a srác nagyon!
Elmegy a rohadt WG a tetves qva anyukájába! Nincsenek medek a csatákban, mióta az a küldim! FUCK
-
válasz
Flash Gordon #199321 üzenetére
Tudtommal nem vették el az artyktól a HE átütést.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Flash Gordon #199314 üzenetére
Nem a derogálással van gondjuk, hanem azzal hogy az artyzás nem hozza a streamer bevételeket. Kivéve, ha valami alulöltözött hölgy szórakoztatja a nézőket az újratöltés 30 másodpercében
-
Barret001
addikt
válasz
Flash Gordon #197417 üzenetére
Az a gondja,hogy minden peccs után újra kell rakni a modokat,és beállítgatni őket.
Egy csomó felesleges pepecselés a semmiért. -
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon #197412 üzenetére
Olvasd már el újra amit írtam, mert úgy veszem észre baj van a szöveg értelmezéseddel - nem kicsit!
-
e-newsee
addikt
válasz
Flash Gordon #197396 üzenetére
Lehetséges, én még a közelükben sem járok. (2 vesztes csatám van a 8-assal
)
Így egyelőre én is elhiszem, amit mondanak, de attól még kíváncsi vagyok rájuk. Mindenképpen különlegesek. Ha másért nem, hát ezért kihúzom őket. -
e-newsee
addikt
válasz
Flash Gordon #197388 üzenetére
Nem hiszem, hogy annyira ócskák lennének. Mégiscsak orosz tankok.
Szerintem ezek is olyanok lesznek, mint mondjuk az Obj. 257. Arról is én eddig csak kétféle véleményt olvastam. Van, aki szereti, és tud vele játszani, van, aki meg gyűlöli, mert nem az ő stílusa, vagy nem érzett rá, stb., annak nem is megy vele jól. A gyengébb páncélt meg gondolom kompenzálásként kapta a dupla lövés lehetőségéért.
Én mindenesetre kíváncsi leszek rájuk majd hosszabb távon. Most fog látni a WG igazi tesztet velük, hogy milyen, amikor valós körülmények között használják őket, nem egy teszt szerveren. Aztán lehet, hogy kapnak valami módosítást, ha úgy ítélik meg. Nem ez lenne az első példa. Meg hát orosz tankokról van szó, ami a buffhoz szükséges rinya mennyiségét eleve a felére csökkenti.Silverr:
Csak in-game lehet csapatot választani? -
Derron
aktív tag
válasz
Flash Gordon #197384 üzenetére
Viszonylag gyorsan lő, felszerelésnek fent van a ventilátor, vertikális stab és célzás gyorsító, más értelmes felszerelést nem találtam rá, így azért elég gyorsan szűkül, de a 300 as alfa kevés, (tegnap sorra lőttem vele 225 sebzéseket) nincs benne elég elrettentő erő. Ha gyenge pontra célzol mondjuk alsó lemez, akkor a dupla lövésből egy tuti elvéti, egyedül akkor használható, ha mondjuk egy OHO áll veled merőlegesen és rálátsz az oldalára.
Ha egyesével lövök meg hányingert kapok mert zoom alatt ha ellövöd az egyik lövedéket akkor átfókuszál a másik löveg nézetébe, és folyamat olyan érzésem van hogy valaki tologat. (Ez csak engem zavar? ) -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Flash Gordon #197296 üzenetére
Továbbra sem értem a problémát. Vágjon hozzá a WG minden résztvevőhöz mondjuk 15% jutalékot a nevükkel ellátott festések eladásai után. Ha az EU-ban eladnak 20 ezer ilyen festést, míg a ruszki régióban meg 200 ezret, akkor az egyik régióban kevésből fizetnek ki keveset, míg a másikban sokból sokat, de százalékosan ugyanúgy 15% megy a streamernek és 85% mard a WG zsebében. Hol a gond? Tényleg nem értem ezt az okfejtést.
-
Warton
őstag
válasz
Flash Gordon #197293 üzenetére
De úgy is fel lehet fogni, hogy a streamerek, youtuberek tök ingyen bemutatnak egy-egy prémium tankot vagy beszámolnak a lootboxokról stb. így generálnak bevételt a WG-nek. Ha a WG ezért a tevékenységért jogdíjat kérne az azért elég nagy ballépés lenne a részükről szerintem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Flash Gordon #197290 üzenetére
Nettó ükürség. Ha nem érné meg a wg-nek itt eu-ban semmi akkor bezárták volna a szervereket.
Azáért alkalmasint az az 50-100k játékos nem kevés. Azt is gyanitom, hogy az euban azért valamennyit mindenki költ a játékra. Itt azért a playerek többsége nem muzsik. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Flash Gordon #197290 üzenetére
Ez így van, ha valaki kiárazza magát egy árversenyből, akkor így járt. Az ingyen elvégzett munkával viszont nehéz árversenybe menni.
Tapasztalat.
Hozzáteszem nem tudom milyen módon kapcsolódik ide egy orosz streamer, hiszen ez egy EU esemény, EU streamerekkel és a pénzért eladott festések után kellett volna csak jutalékot adni. Ha jól megy a bolt, ha rosszul, a százalékos jutalék az százalékos jutalék.
(#197293) Flash Gordon: Jogdíj? Milyen jogdíjat kéne fizetni? Ez teljesen megáll a jog által is elismert "fair use" keretein belül. Ha egy mozifilmről beszélsz a nézőidnek és közben jeleneteket mutatsz belőle, az is "fair use". Ugyanígy ha valaki az én fotómat szeretné tovább gondolni és rá reflektálva megcsinálja a saját verzióját hozzáadott gondolatokkal, az is "fair use".
-
Warton
őstag
válasz
Flash Gordon #197285 üzenetére
Szerintem egyáltalán nincs elszállva az, aki egy melóért pénzt kér, arcát, hangját adja valamihez, és nem elégszik meg a promócióval.
-
e-newsee
addikt
válasz
Flash Gordon #196915 üzenetére
És az a mod csak azokat a lövéseket számolja, amik nem ölték meg a tankot, ugye? Mert ha kilősz 390-es alfával 2-3db 200 HP-s tankot, az igencsak elviszi a rollt negatív irányba.
Amúgy, ha már a low rollal akarnának csalni sokkal egyszerűbb lenne az átütésnél alkalmazni. Az sokkal nehezebben bizonyítható, mert több paramétertől függ. A sebzést könnyű mérni, arra csak egy szabály van, a +/-25% egyenlően elosztva. Legalábbis AP-nál. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"Miért okoz ez többlet bevételt? Mert több ideig van a játékos a meccsben, több lőszer fogy, stb. Elég sok rejtett paraméter van a játékban, amivel lehet trükközni..."
Én ezt már fejtegettem korábban is, mikor arról volt szó, hogy a WoT egyre inkább megy a "pay-to-win" irányába, de kérdés, hogy ez önmagában csalás-e, hiszen mindenkit egyformán szopat a rendszer.
A "pay-to-win" pedig nem véletlenül van idézőjelben, mert ezt sokan szó szerint vették, inkább arról van szó, hogy a játékon belüli gazdasági modell egyre jobban nyomja a játékost abba az irányba, hogy költsön prémium előfizetésre és vegyen prémium tankokat. De attól még a csalást nem látom benne, akkor lenne az, ha az egyik játékost szisztematikusan szívatná, míg a másikat meg szisztematikusan segítené.
-
válasz
Aha, és akkor a jó játékosoknak pozitívan csal? Mert abból indult ki az egész. Vannak a laposföldhívők, akiknek direkt rossz irányba befolyásolja a játék az RNG-t, és vannak a jó játékosok, akiknek meg jó irányba.
-
jimmy74
őstag
válasz
Flash Gordon #185565 üzenetére
Igen ebbe lehet valami de tegnap mentem vele egy 5-6 kört és nekem már pattint is tier 10-ben persze és elég szépen adja be a lövéseket.
Igen sajna néztem a száraz adatokat furcsáltam is a gun depjèt és akkor esett le hogy megkapta a hidraulikus felfüggesztést.
Én akkor is úgy érzem jobb lett mint volt és tegnap talán fjord a map neve (nem bírom megjegyezni soha) északon ha a minimapot nézzük az alsó oldalon ahol szinte mindig bukó a meccs elmentem balra oda ahova idáig max csak erős tornyos tankkal mentem máskor és a Leo meg a prog 65 elég szépen pattogott toronyról. -
jimmy74
őstag
válasz
Flash Gordon #185562 üzenetére
Az én kezembe a régi löveggel nem szentségeltem annyit egy tankkal se.
Az összes hasonló kaliberű 10-es med lövege szerintem jobb volt de visszafelé nem sok pozitív dolgot adott talán a derp. -
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178975 üzenetére
A hivatalos cikkben ahol azt fejtegették, hogy miért van szükség az mm fejlesztésére az egyik fő problémaként a jelenlegi mm-mel kapcsolatban a limites 8-asokat jelölték meg:
"A könnyített MM-mel rendelkező prémium tankoknak eggyel magasabb tierű tankok ellen kell játszania az 5-10-es sablon alapján és csak ritkán találkoznak a saját szintjükkel vagy annál eggyel alacsonyabbal, ami gyakorlatilag megszünteti a preferált MM előnyeit."Ezek alapján fontosnak tartják a limites 8-asok kérdését és javítani akarják a helyzetüket. A konkrét algoritmust úgysem fogjuk megtudni. Lehet külön sablon lesz a limitesekre.
Egyelőre nem érdemes sokat agyalni a témán mert úgyis a gyakorlatban fog kiderülni, hogy jobb vagy rosszabb lesz mint a mostani mm.Amire most kíváncsi lennék, hogy a jelenlegi mm-re milyen hatással van a frontline. Jó lenne valami sok mintás statisztika mondjuk arról, hogy milyen szintű csaták vannak többnyire 8-as tankokkal akkor amikor frontline van és akkor amikor nincs. Elég sok 8-as tankot kivonhat ez a játékmód a sima randomos mm-ből aminek nem tudom milyen hatása lehet az mm-re.
(#178981) @jano_77:
Nem tök mindegy amúgy, hogy milyen a talaj betöltésnél ha a csatára jó minden?
Nem tudom pontosan, hogy melyik patch volt az, de emlékszem, hogy akkor azt írták, hogy megváltoztatták a betöltés menetét. Korábban folyamatosan töltött be dolgokat a hdd-ről/ssd-ről a játék, attól a patch-től kezdve pedig az elején töltött be mindent. Nekem is akkortól lettek elmosódottak a tankok és a pálya az elején, de állítólag maga a csata sokkal simábban fut miatta mert minden a memóriában van és ez a lényeg. -
h1mpi
félisten
válasz
Flash Gordon #178948 üzenetére
MM jobb lett szerintem, legalábbis azt érzem. Sokkal kevesebbet vagyok +2-ben
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178944 üzenetére
és @(#178943) kukulec
Illetve érdemes megemlíteni, hogy várható prém lőszer nerf is ami erősen érinti a heavy-k helyzetét. Nem nagyon lehet most tanácsot adni, hogy melyik tankot éri meg megvenni. Nagyon képlékeny még, hogy mi lesz a meta a változások után. Az biztos, hogy az E100 jelenleg nem jó tank, főleg kezdőknek nem ajánlott, így jelenleg nem éri meg megvenni.
(#178948) @Flash Gordon:
Limitesek most is +1-ben mennek szinte folyamatosan. Lehet egyáltalán ennél rosszabb nekik az mm?
Buffolni nem kell őket, meg kell tanulni játszani velük. -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon #178942 üzenetére
Azt csak halkan jegyezném meg, hogy az új dinamikus MM, ha így vezetik be, végleg beteszi a kaput a tierlimiteseknek. Arra kíváncsi leszek hogy ezek után vajon felbuffolják normál tieres szintre vagy variálnak még valahogy az MM-en
-
kukulec
őstag
válasz
Flash Gordon #178942 üzenetére
ok, ebben az is benne van, hogy az is7 gyengébb lesz? mert ezen gondolkozunk a cimborámmal, hogy ő e100-at vesz, de lehet én is. a másik az max szovjet variáció.
-
kukulec
őstag
válasz
Flash Gordon #178931 üzenetére
a hamarosan az mit takar? mert az e100 rohadt nagyot lő a nagy ágyúval. a maus-t meg a többi tankot is akkor ezzel átírják?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #178926 üzenetére
Felesleges jobban kifejteni. Egy olyan opció volt aminek a hasznalata nem kötelező hanem opcionális. Csupán annyi történt hogy rengeteg pályát módositaniuk kellett volna hogy ne legyenek megint hegyikecskék es igy egyszeruen kivették belőle. Az indok, miszerint amugy sem hasznaltak sokan tesztszerveren, meglehetősen nevetséges...
Motorfelpörgetés nélkül is kulcspoziciokat tudnak befoglalni, Highway-en pl. 10essel lehet spotolni a heavyket amikor jonnek fel a folyótól az elején, mar ott tudsz lenni az uton a bokorban...
Camoval nincs gond a kicsi latotav miatt, rendkivul keves palyan lehet kihasznalni normalisan.
-
h1mpi
félisten
válasz
Flash Gordon #178933 üzenetére
Mert nem lehet sebezni bokorból azonnal kispottolnak
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178926 üzenetére
Az álcában mondjuk én látom a wg logikáját. Korábban írtam a med-ek skillezésével kapcsolatban, hogy a látótáv és az álca szorosan összefügg. A kerekesek esetében a wg direkt arra ment rá, hogy kicsi látótáv, nagy álca. Ezzel azt akarták elérni, hogy a jó álca miatt alkalmas legyen aktív felderítésre, a rossz látótáv miatt pedig közelebb kelljen mennie az ellenséges vonalakhoz. Még tavaly amikor tervezték a kerekesek behozását nyilatkozták, hogy ezt a szerepkört szánják nekik, hogy futkározzanak az ellenség előtt és így spotoljanak. Ehhez a szerephez fontos a jó sebesség mellet a jó álca is. Persze lehet a 10-esnél túltolták, még nem találkoztam vele személyesen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #178922 üzenetére
motorfelpörgetés sem azért lett kivéve mert op cucc volt, hanem azért mert az átlagjóska képességeit meghaladta a használata.
Aha, jó ez a kamu szöveg csak ezt már nem hiszi el senki.
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178911 üzenetére
Lehet pont ezért nem lett vége a világnak, mert a wg látta a sok sírást és szarrá nerfelte őket?
Talán mégsem hiába picsogunk a hülyeség ellen?
Ha nem fejezné ki néha hangosan a community a nemtetszését akkor már rég eltörölték volna a 3x kaliber szabályt, elvették volna a limites tankok tier limitjét és még mindig egy 75 tonnás 55-tel száguldó belőhetetlen noskill td cseszné szét a 10-es csatákat. Csak hogy pár példát említsek a közelmúltból.
Addig jó amíg van aki sír. -
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178886 üzenetére
Pár hónapja láttam több orosz streamert is a T-44-100(P)-vel játszani.
Például Straik 3 hónapja egy csomó 5-7 órás adásban ezt nyüstölte. Például itt egy 7 órás adás róla a sok közül: [link]
Illetve Lebwa is pont 3 hónapja nyomta ugyanezzel szintén egy csomó adásban: [link]Szóval nem ázsia exkluzív a tank. Valami esemény lehetett akkoriban hogy ennyi ruszki streamer cuppant rá egyszerre. Te vagy képben jobban a ruszkikkal, nem volt akkor valami maraton nekik ehhez a tankhoz vagy esetleg bértankként kód hozzá?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon #178877 üzenetére
Mi ez, vmi új Hellcat?
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178882 üzenetére
Nagyon remélem, hogy igazad lesz, mert kínai TD-t nem szeretnék. És úgy általában semmilyen TD-t sem.
Ha mégis azt kapjuk akkor leverem rajtad.A T-44-100(P) az tök ugyanaz, mint a T-44-100 nálunk csak a ruszki szerveren, nem?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Flash Gordon #178880 üzenetére
Némi adalék képekben:
[link]
[link]
[link]
[link]még egy erős aspiráns a blitzből, ami végeredményben saját termék és könnyű átemelni
a kínai wz-120gft azért csak 1% mert 2017ben kizárólagosságal készült a kínaiaknak, jogok felett ők rendelkeznek, ezért még ha be is vezetnék itt, új klónt kéne gyártani belőle valami utónévvel, mint a T44-100(P)-nél, ez azért nem zárja ki hogy pár év múlva sima prémként attól még árulni fogják, több hasznot hozna...
-
PitLee
őstag
válasz
Flash Gordon #178880 üzenetére
Ha lepelnek hinni lehet, én valami orosz vasra tippelnék, mert érzésre a bal oldalán egy rönk van és a sárvédő fölött meg egy lámpa.
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178877 üzenetére
9-es rejtélyes frontline reward tankról mit tudsz? Tényleg a WZ-120G FT lesz az?
Amerikai prém tanknál annak örülnék ha visszahoznák a régi 7-es bulldogot a 10-es tárral. Azt imádtam.
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178868 üzenetére
Értelmetlen belekeverni az orosz streamereket. Az európai streamereknek a wgeu a főnöke a ruszki streamereknek a wgru. Sokszor bebizonyosodott már, hogy a két szervernek két teljesen különálló vezetősége és stratégiája van, mint ahogy külön van az amerikai és az ázsiai részlegnek is.
Jelentős eltérések szoktak lenni a megjelenési dátumokban is. Például emlékszem a Somua már hetekkel előbb kint volt élesben az orosz szerveren amikor az európai szerveren még csak a cc-k próbálgatták. Amikor nálunk progetto maraton volt akkor náluk wallbreaker maraton volt ráadásul nem is teljesen egy időben.
Európai streamerek között Scheffnek kifejezetten magasnak számít a nézettsége. -
galervin93
addikt
válasz
Flash Gordon #178774 üzenetére
Ne mond hogy nem élvezed, ezért járunk ide.
-
Remus389
veterán
válasz
Flash Gordon #178673 üzenetére
Nem számoltad el magad, egyrészt 2012-ben kezdtem, tehát lassan 7 éve. Ekkor kezdtem: Account created: 09/03/2012, ez gondolom március 9? Vagy Szeptember 3?
Szóval az átlag kevesebb, felfelfelé kerekítettél
De még így is reális a két óra/nap, ja de hétköznap azért olyan 1-1,5 órákat toltam szerintem, hétvégén kicsit többet.
De elismerem sokat nyomattam.
-
PitLee
őstag
válasz
Flash Gordon #178575 üzenetére
Most ha franciák nem verik ki teljesen biztit, akkor onnantól már nincs megállás, a többi nemzet játékosai is kérni fogják a kerekes gépeket.
link -
galervin93
addikt
válasz
Flash Gordon #178566 üzenetére
Nem. A nép tesztszeró alapján ítélt meg egy olyan járművet, ami egyszerűen nem való egy "tankos" játék ökosztisztémájába. Miért nincs légvédelmi ágyú (van, de legalább tank formában, nem kell lelőni ezt a magaslabdát, köcce!) repülő, helikopter, hajó, akna, gránát, gyalogos, vonat, ezek mind voltak a tankok mellett, egyik-másik még illene is a játékmenetbe.
"ez nem fog bekövetkezni" - cserébe lesz egy újabb, agyonhype-olt cucc a játékban, ami tovább gyorsítja az amúgy is feleslegesen felgyorsított játékmenetet, nem mellesleg vonzza majd a botokat, hurrá!
"neked mérvadó a "nép" véleménye..." - ja, csöppet az, mert az a fránya "nép" játszik a játékkal. Csak ennyi, semmi több.
"ez a trend már 8 éve" - nem tévedhet milliárdnyi légy, együnk sz*rt mi is! Ami száz éve jó, az jó ma is - biztos?
"másik kedvencem az ötletelés" - tilos? Engedd meg kérlek, hogy a pórnép is hagy fantáziáljon, ne csak kegyed urának legyék szabad! (Oszt a játékba épített modok kinek az ötletei voltak, még a végén kiderül, hogy valami fórum bugyrából indultak ki...?)No mindegy, nincs kedvem ehhez a flegma és lenéző stílushoz.
További szépet neked!
Ignored. -
galervin93
addikt
válasz
Flash Gordon #178562 üzenetére
WG-részvényes-e vagy-e?
Értem én, hogy "örüljünk hogy fejlesztik", de amiről a nép azt mondja nem kell, azt miért erőltetik? Magukra vessenek, ha az ötletet sok évnyi fejlesztés után csak azért vezetik be, hogy "ne vesszen kárba a beleölt energia", miközben a júzerek visszajelzése alapján abszolút nem kompatibilis a játékkal a cucc.
Van sok irány, amerre el lehetne indulni, pl. új/egyedi játékmódok, ld. mekkora az érdeklődés a Frontline iránt, pedig "csak" egy nagy random, semmi húdenagy újítás. Történelmi csaták újragondolása, PvE mód történelmi helyszínekkel, vagy akár "nagy háború", ami egy pár hetes mulatság lenne, választani kellene egy oldalt az elején, majd azon az oldalon végigharcolni az egészet menet közbeni + végső jutalmakért stb. Csak így gyorsan pár ötlet, ami elvonatkoztatna az állandó újjárműkell vonaltól...szerk.:
ollie
Nem tudom van-e azokban az i7-ekben annyival több, hogy megérje használtan annyit rákölteni. Korábban írtam Janonak a témával kapcsolatban, nem sokkal jön ki rosszabbul anyagiakkal, ha a mostani platformtól megszabadul (még időben), és új, korszerűbb konfigra vált. -
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #178306 üzenetére
Cseh ághoz már rég kellett volna egy normális 8-as prém. A skoda T40 nem túl élvezetes legénységfejlesztő tank.
-
ChristianID
tag
válasz
Flash Gordon #178312 üzenetére
A wot oldalán azt írják, hogy minden naptári hónapban 1 hétre lesz elérhető a Frontline mód, végigfutó küldetésekkel...
-
ooloo
őstag
válasz
Flash Gordon #178317 üzenetére
Hinni a Templomban kell ... ott is csak Vasárnap .
Amúgy meg nem mennék bele a tank paramétereinek a boncolgatásába , mert a 10% - át nem tudom annak , mait Te tudsz a játékról . Amolyan végfelhasználói szinten értek a játékhoz . Megyek előre - vagy nem - oszt lövök .
-
Dr.Én
veterán
válasz
Flash Gordon #178312 üzenetére
Meg van rá az esély, mert igen eltalálták! De azért ,ide azt mondom kell egy bizonyos játék tudás szint!
-
ooloo
őstag
válasz
Flash Gordon #178308 üzenetére
De jó .... pár héttel a frontvonalba dobása után titokban csavarnak egyet a mutatóin , persze negatív irányba , mert kell a babér a következő fantáziatanknak .
-
Dr.Én
veterán
válasz
Flash Gordon #178310 üzenetére
holnap ki fogom próbálni az biztos , nagyon bejött ezen Frontline mód! tényleg nagyon jó ötlet volt a WG részéről!
-
ooloo
őstag
válasz
Flash Gordon #178306 üzenetére
Befáradt személyeskedés ..... jó szöveg .
Mit kell nézni rajta ?
-
ooloo
őstag
válasz
Flash Gordon #178304 üzenetére
Hozzád képest ipari tanuló vagyok .... Mester.
-
ooloo
őstag
válasz
Flash Gordon #178294 üzenetére
szerb nemzetiségű vagy ? Akkor ezer bocsánat ! Nem akartam megsérteni az identitásodat ...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Flash Gordon #178301 üzenetére
Ugye sok minden közre játszik, ellenfél piroska esetleg...menyire vagy közkedvelt a WG-nél...RNG! mázli faktor...tudás...ja és szopó roller...de viccet félre téve...ha valaki tud játszani, mint jano_77 is, akkor nem lesz probléma vele...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Flash Gordon #178288 üzenetére
ezen maratonok nekem nem jönnek össze, nincs annyi időm rá sajnos....
akkor felejtős...SU-130PM meg majd előbb utóbb elérhető lesz pénzért is...addig ki bírjuk ..remélem... -
válasz
Flash Gordon #178249 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy a T32 a leggyengébb a tierjében. A Tiger 2 pl lényegesen rosszabb.
-
h1mpi
félisten
válasz
Flash Gordon #178173 üzenetére
Több köze van a topikhoz a csatajelentéseknek, mint a semmitmondó és értelmetlen beszólásaidnak
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Flash Gordon #178093 üzenetére
-
Kelvin
őstag
válasz
Flash Gordon #178081 üzenetére
Borzasztó ez az okoskodás (mert az, okoskodás). Yofej75-tel szerintem egymásnak produkáljátok magatokat, ezekkel a tudálékos szösszenetekkel, amik ráadásul nem is állják meg a helyüket.
Lehet Ti szeretitek a Yolo életérzést és azon a szinten nem szembesültök a játék meglévő és valós problémáival. Azonban sokak akik teljesítményorientáltak és igyekeznek jobbak lenni, fejlődni, jobb eredményeket elérni, érdekes módon látják mi a gond és hangot is adnak neki fórumokon, stream-en, stb.Miközben gépelek, rájöttem hiába írok bármit is, mert jön rá egy kétoldalas szépen szerkesztett óda és minden hiába...Igazatok van a játék jó irányban halad és minden tőlük telhetőt elkövetnek, hogy élvezzük azt.
"sokkal szűkebb keresztmetszetre írt játékot fejlesztettek úgy hogy közben megtöbbszöröződött az együthatók száma. Nem tudtak egy az egyben leválni a kezdeti rendszer alapjaitól és írni egy tök új játékot a megváltozott ökoszisztémára" Jesus, ezt a bullshit-et....
-
válasz
Flash Gordon #178074 üzenetére
Az igazi szélsőségek a tudatosan totálisan imbalanced tankállomány miatt vannak... (Defi és fizetős társai, tech tree-ben lévő agyatlan OP-ságok).
Ez a játék része, mert ezzel lehet "nagy lóvét" akasztani....
Az a gond, hogy a játék az évek múlásával folyamatosan az ipari pénznyomda felé hajt.
Nincs azzal gond, hogy kaszálni akarnak, csak azt lehetne úgy is, hogy a játék élvezhetőbbé váljon és ne az legyen, hogy 10 csatából 7 kb max 3 perces 15-2.Ennyi...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon #178067 üzenetére
"fejlesztői válasz általában mindig az volt hogy a +2 tier biztosítja a teljesebb élvezetet abban az esetben amikor vlki a topban van, mert a játékosoknak biztosítani kell azokat a szituációkat amikor dominálhatnak (játékélmény bebiztosítása ugye" - de bár így lenne, de a bibi ott van, hogy ezt nem nagyon tapasztaljuk (top tierként dominálhassak!)
(#178066) peterson79: el tudnád küldeni PÜ-ben ezt a javasolt, ajánlott tankos listát a küldikkel kapcsolatosan?
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Flash Gordon #178067 üzenetére
Szépen összeszedetted gondolatmenet, köszönöm
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Flash Gordon #177949 üzenetére
-
Kelvin
őstag
válasz
Flash Gordon #177949 üzenetére
Ez nézőpont kérdése, számomra pl már a végét rúgja a játék. Mikor felmegyek pár körre és az összes szar, mert két percen belül vége van, illetve a nonszensz szituációk tömkelege felb*sz. (ezeket nem sorolom mert feljebb már volt róla szó) Nyilván Te most megmagyarázod, de ez azért van mert a játékosok 90% bot. Ugyanis aki kicsit is értelmes és odafigyelt azok nagy része már elhagyta a játékot. Mondom nagy része, senkit sem akarok megbántani. A bot-szót sem véletlenül használom, ugyanis én elképzelhetőnek tartom, hogy a wg már elkezdte egy ideje implementálni őket tudtunkon kívül. (bázison álló csak tornyát forgató tank, csak haladó, tornyot forgató de nem lövő tank, stb...)
Nyilván ez az utolsó téma csak érdekesség és persze koránt sem biztos. Amivel kezdtem az pedig sajnos tény. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Flash Gordon #177948 üzenetére
ha optimista lennek azt mondanam a wg megvaltoztatja ezt a retardalt mm-et.
-
válasz
Flash Gordon #177945 üzenetére
Szoval nem mondtam, hogy a jateknak vege, csak marha rossz iranyba tart (felhasznaloi szempontbol)...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Flash Gordon #177945 üzenetére
En arra lennek kivancsi mennyi premiumelofizeto van. Es mennyit valtozott a bevetel tekintve h 2 eve bevezettek egy rakas op premtankot. Sot rendszeresen erosebb mar mind mint a standard t8.
Amit a topicban latok az alapjan akar evente 50-80k foritot is "szivesen" elkolt az atlag merthogy nemcigizek legalabb ezt engedhessem meg maganak. Vagy nem akarsz hatranyban lenni egy pay to win rendszerben. Stb
A wg meg szivesen lemond a 30%rol aki ebbe mar nem akar olni foleg h az ujak elso dolga h lowet vegyenek stb -
válasz
Flash Gordon #177943 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel, az adott statisztika az utóbbi 4 és fél év heti adatait öleli fel (nem túl bonyolult értelmezni). De segítek számszerűsíteni:
Peak-ek minden évben Januárban voltak, lowest-ek Július- Augusztus (idén persze ez még lehet máshogy).
De ha ránézel a grafikonra, akkor szintén egyértelmű a játékos állomány csökkenése az év teljes intervallumára nézve (erre jó egy statisztikai adathalmaz grafikus ábrázolása ugyebár).- 2015 Jan 5: 1.2 millió
- 2015 Júl 27: 0.86 millió- 2016 Jan 4: 1.18 millió
- 2016 Aug 1: 0.82 millió- 2017 Jan 2: 1.34 millió
- 2017 Aug 21: 0.82 millió- 2018 Jan 1: 1.09 millió
- 2018 Júl 30: 0.66 millió- 2019 Jan 7: 0.95 millió
A csökkenő játékos szám tény. Az elmúlt négy és fél évben nem volt olyan alacsony az aktív játékos szám, mint 2018 H2-ben.
Persze azt már megtanulhattuk, hogy neked a tények ignorálása jól megy.
-
válasz
Flash Gordon #177918 üzenetére
És okkal temették. Nézd már meg a statisztikákat, egyre kevesebb a játékos. Te a tényekkel vitatkozol.
-
válasz
Flash Gordon #177920 üzenetére
Ja, alkalmazkodtak? Az elmult egy evben mennyivel is csappant meg az EU szerver jatekos szama? ....
-
notika77
senior tag
válasz
Flash Gordon #177918 üzenetére
Azért az általad felsorolt dolgok mind a mai napig a WoT-ban lévő rossz dolgok közé tartoznak, amik még évekkel a bevezetésük után is rontják a játék élvezhetőségét! Talán a legkisebb mértékben a táras tankok - az IS-3A-t nem számítva -, de a többi még mindig nagyon gáz. Ha ezekben hallgattak volna a "hisztiző" normális emberekre, ma egy sokkal jobb játékkal tölthetnénk az időnket.
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #177914 üzenetére
Na látom nem jól jött át a mondandóm lényege. Én nem azért sírok mert ez a tank op lesz és félnék tőle. Én a hozzáállás és a hozzá nem értés miatt sírok. Úgy érzem a tankok balanszáért felelős részlegén teljesen alkalmatlan emberek dolgoznak. Ennek következtében nem hiszek abban a mesében amit év elején betoltak tűzoltásként a 2019-re tervezett dolgokról. Nem hiszek benne, hogy a jelenleg sok szempontból élvezhetetlen metát át tudnák alakítani élvezhetőbbé. Ha jönnek a kerekes járművek akkor az eddigi 4-5 perces csaták 3-4 percesre fognak rövidülni.
Amennyit én láttam a streamerektől erről a tankról az alapján egyáltalán nem szorult rá a buffolásra és azt sem tudom, hogy milyen statisztikák alapján teljesített alul. Én csak azt látom, hogy 65% a szerver szintű győzelmi aránya ami az összes 10-es heavy közül magasan a legjobb. Tudom, hogy keveseknek van meg és azok a kevesek pont a jó játékosok ezért természetes, hogy magasabb a győzelmi arány, de a 65% globális wr az jó játékosok körében is beteg. -
Kelvin
őstag
válasz
Flash Gordon #177912 üzenetére
Látom Te még mindig nem érted az alapvető mondanivalóját kchryss-nek és a saját igazadat bizonygatod sokakkal szemben.
-
PitLee
őstag
válasz
Flash Gordon #177901 üzenetére
Azóta sikerült javítani eme problémát
https://youtu.be/4nXwZ3cCRTY?t=343 -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177905 üzenetére
Át is tárazom minden tankom, 50% HE ezentúl!
Na most jol kiderult hogy csak a vérvörös siemkáknak van igazuk a végén a HE spammal....
-
válasz
Flash Gordon #177905 üzenetére
Pár órán keresztül néztem, amikor skill4ltu játszott vele, és nem nagyon volt ellenfele.
-
válasz
Szóval akkor semmi gond, mert csak minden 100. csatában találkozol vele, amit automatikusan elvesztesz? Milyen érv ez?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177902 üzenetére
Aha, 25% rng-vel majd belősz 2 pixelt. Ez am a frontal weakpoint.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Persze akik nem tudják hol kell lőni azok így jártak, de mint minden ritka tankot, előbb utóbb kiismerik és akkor annyi az op-ságnak. -
Barret001
addikt
válasz
Flash Gordon #177792 üzenetére
Jó tank,jó legénységgel.Játéktudás nem kell hozzá túl sok,mert a maradék 14 ember a döntő tényező...Tegnap 7 csatát mentem,85,71% winrate. Nem volt mire lőnöm,mert csak "halott" ellenség volt előttem...50 perc játékidő.Még maradt 10 perc boosterem,de nem láttam értelmét az utolsó meccsnek...XP kellett volna,de ugye ahhoz sebezni kellene! 1 jó köröm volt összesen.
-
válasz
Flash Gordon #177787 üzenetére
Nyilvánvalóan nem tier 10-ről van szó.
-
Black_Sheep
tag
válasz
A szakaszokat az MM szereti bottom tierbe pakolni. T10-es szakaszok pedig ritkán mennek 3-5-7-es felállásban, jellemzőbb a full T10, de ez inkább jó, mert több a lőhető HP.
-
stork13
aktív tag
válasz
Pár napja bepillantottam Dakillzorhoz. Éppen platonozott marty_vole-lal és Mayland-dal.
Azt a darálást...
Mintha cw-t játszottak volna randonban, védték amelyikük low hp-s volt, hogy maradjon a tűzerő, fire focus, a több hp-s vette fel a lövést és a többi. -
válasz
Flash Gordon #177739 üzenetére
A 3-5-7 mm óta nem nagyon platoonoznak az unicumok, mert szívatja a platoonokat az mm.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon #177742 üzenetére
Tapasztalat miatt tettem vissza az alap löveget, mert szerintem sokkal jobb. Írtam, hogy SZERINTEM!
Amúgy eddig is ezzel toltam és pont az volt a jellemző, mint minden tier8 tankkal, hogy konkrétan szinte kivétel nélkül tier10 csatába dobott vele. Ez csak tegnap volt igaz, hogy vmiért sokat voltam top tier és alig-alig láttam vele 10-est. -
válasz
Flash Gordon #177742 üzenetére
Hát múlt héten engem nem kompenzált az mm a stock T44-el, lazán feldobott tizesekhez.
-
peterson79
őstag
válasz
Flash Gordon #177731 üzenetére
Egyetlen egy 10-es arty-m sincs, még most küzdök az egyik kilencesért, tehát max 8-asaim vannak, talán kettő?? beta óta játszok WOT-al, de voltak évek amikor egy percet sem nyúltam hozzá illetve nem érdekel annyira az arty-zás, hogy minden nap ebbe is toljak jó pár kört.
Magyarán nem vagyunk egyformák és nem egyszerre érdekel minket egy-egy tank vagy stílus. Ettől függetlenül nem szoktam tesztszerón próbálgatni őket, de más ezek szerint igen. Amint látod élesben is nagyon sokan használják őket, szóval van pár elvetemült rajtunk kívül is
-
Dr.Én
veterán
válasz
Flash Gordon #177728 üzenetére
Tudod a teszt szeronak az lényeg, hogy minden olyan járművet ki lehet próbálni, amit szeretne az ember! Na tehát, mivel szeretek artyval játszani és mivel az angol ágra kíváncsi vagyok, hogy tovább lépjek vagy sem az FV 304-en túlra, igy hát ki próbáltam a többit.... és nem trollkodni megyek fel...
a light vonal nem érdekel....
de amit írsz, abban igazad van, mert így elbújni nem lehet majd, hiába álca háló vagy bármi...
Ez így nagyon nem lesz jó, ha bekerülnek ezek a kerekes szarok.. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177721 üzenetére
Hülyeségeket nem veszek szamitasba (annak tartom a bond ilyen felhasznalasat), persze WoT eseten muszaj...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177717 üzenetére
Ha a bondra gondoltal akkor felejtős, ugy kb 1ezrelek se hasznalja de igy tenyleg 470.
dvids: koszi , valszeg ez lehet.
-----------
A-43 ACE , végén teszteltem hogy szeret e a random.
Ma eléggé...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177715 üzenetére
A lenyeges dolgokat raktam be skillekhez (mindent
) és nem engedi keverni a sima es a fejlesztett optikat. Egyik esetben atlagembernek 445 a max, fejlesztett felszerelessel 460m.
---------
LOL, 1301 xp csak 1st class, és Oskin medal is.
-
dvids
aktív tag
válasz
Flash Gordon #177695 üzenetére
Hát igen, ettől a látótávtól nem kell rettegni. Egy-két szituban lehet ezt az előnyt kihasználni - már ha valaki nem sajnálta az időt, pénzt és energiát, hogy ennyire kimaxolja a tankját.
És hát persze, nyilván imba lesz elsőre, szinte minden új tier X az, mert azt akarják a fejlesztők, hogy játszani akarjunk vele. Azért a játékmenetet nem fogja felborítani, oszt majd 5-6 hónap múlva nerfelik - mint mindig.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Flash Gordon #177684 üzenetére
Lehet kukázni az összes lightet.
Ezek jóval gyorsabbak. Hamarabb fognak poziciót.
Rendesen fullozva egy lassabb tankkal a bázisról nem jössz ki mikor már spoton leszel.
Szerintem ez lesz az utolsó szög a játék koporsójába. -
Barret001
addikt
válasz
Flash Gordon #177595 üzenetére
Mindent körbe kell keríteni kőkerítéssel! Az a biztos
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177475 üzenetére
Nyugodtabb hívd a nevén, QB-nek a kukizás helyett, persze csak ha nem vagy hater.
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #177444 üzenetére
Azt nem tudom, hogy máskor szokott-e hosszabb etapokat menni az új prém tankokkal. Nem szoktam nézni. Kérdés az, hogy te szoktad-e nézni olyan gyakran, hogy ezt tudd vagy csak a 20-30 perces videókból ítélsz?
-
kchryss
veterán
válasz
Flash Gordon #177437 üzenetére
"tudod az a különbség a piáros és a hiteles, a nézőit megbecsülő streamer között hogy ennek az orosz fószernek nem derogál 3 több órás streamet letolni hogy bemutassa a tankot, sokféle helyzetben, több féle pályán ahhoz hogy véleményt formáljon róla és példákon elemezze a jó és a rossz oldalait, átlagot vonjon stb. a néző hogy a szerencsétlen leendő prémtulajdonos képben legyen vásárlás előtt, ellentétben az ilyen kukibékkel."
QB - WHEELED TANK GAMEPLAY1
QB - WHEELED TANK GAMEPLAY2QB is nyomott egy 7 és egy 6 órás adást erről a kerekes szarról. Az 13 óra bemutató, sokféle mm-ben, sokféle helyzetben. Ilyen szempontból nincs semmi különbség.
Különbség csak a játéktudásban van, de mivel Near_you az egyik legjobb wot-os a világon így ezt felróni QB-nek hülyeség. Ha csak top kvalitású játékosokat lehetne nézni akkor nem lenne nagy választék.
Egyébként ilyen szempontból csalóka Near_You bemutatója is. Az ő kezében bármilyen fos tank repesztene. Az ő játéka alapján megítélni, hogy átlag jóska hogy játszana egy tankkal lehetetlen. Hiába veszed meg bármelyik prém tankot, a közelében sem leszel egyikkel sem az ő teljesítményének. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177427 üzenetére
Jó sok spot megint. Light tankot nem szoktak erre hasznalni vagy az nem ad wéennyócat?
-
h1mpi
félisten
válasz
Flash Gordon #177427 üzenetére
Mindenki másba buzul, most mit vitatkoztok ezen?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177425 üzenetére
Szépen levadászta a kisebb tankokat és elképesztő mértékű spotolás van benne...ohh wait
.... Gondolom nem te vagy Alexey.
Nem minősitgetlek, csak leirom ami latszik. Egyszeruen utalod és lenézed.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177422 üzenetére
Mivel egyetlenegy pozitiv megnyilvanulasod se volt a szóbanforgó streamer felé és ebben a hozzaszolasodban is alatamasztod ezen véleményem igy szvsz jogosan feltételezem hater mivoltod. Amennyiben ugy erzed szemelyeskedek azzal hogy ezt kimondom, kerlek jelezd a modker topikban mivel fórumszabályzatba ütközik. A kesobbiekben én is megteszem.
Természetesen jogod van véleményt formálni és ahhoz is hogy megtartsd magadnak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flash Gordon #177416 üzenetére
Azert lett belinkelve mert egy szép kör.
Ha nem tetszik ne nézd meg és probléma megoldva. Esetleg ha tudsz jobbat mutatni akkor ne fogd vissza magad.
Nem tudsz? Akkor ne köpködj mert hater vagy. Allitod hogy nem vagy az? Varom akkor skill4ltu vagy dakillzor esetleg akarmelyik mas streamer szep körének linkelése esetén a köpködésed...
szallasi007: megnezem majd, vasarnap még bónuszos nap lesz igy annyira nem fog fajni.
peterson79: en használom HA kell - mert néha kell - vagy ha elfelejtek esetleg visszaváltani. Semmi gondom nincs vele amig nem fullgold leosztassal jön az ellen mert a nélkül életképtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest