Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Sztem itt már qrvára nem VGA limit van.
Ha megcibálom a a VGA-t akkor sem lesz több.
Ennek a játéknak sajna ilyen elcseszett motorja van, hogy a NASA gépeiben lévő CPU sem elég neki.
A CPU sebességének növelésével szépen emelkedik az fps is, VGA-t viszont hiába emelem,nem segít.
Sőt, közel sincs 100 %-on kihasználva. A GPU nagy része alszik terhelés közben. -
Cseri0058
őstag
ezt a bc 25 -t nem akarják kivenni? konkrétan az a csapat nyer ahol több a bat....

-
Micsurin
nagyúr
Rendben lejőtt a WoT , Az létezik , hogy alapvetően az alap lapival indul ? mert jobb gomb futtatás Nvidia grafikus proceszóral és most durván 60 fps-em van fullon

szrk.: ha kilépek akkor megint alap értelmezet Intel Grafikus gyorsíto ?!

-
mcwolf79
veterán
Gyerekek azért ne túlozzunk!
Lehet hébe-hóba bizonyos pályákon megvan a 60 fps (valamelyiken 90 is), de STABIL 60 fps-hez full grafikán kevés egy alap i5.
Nekem az i7 4,4 Ghz-en van hajtva, de egy 290 és 16 GB RAM társaságában még így sincs meg a BETONSTABIL 60 fps FullHD-ban mindenhol.Valamikor 45-re is leesik. Persze még ez is jó, de akkor sem stabil 60 fps. -
h1mpi
félisten
Az milyen már, amikor a saját csapattársam kétszer belém lő és nem lesz kék?

-
Micsurin
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
3ghz , nem szándékozok bele nyulkálni , vga-val nincs gondj az új AAA címeknek se

Djuree : Na ez az egy fél éve is emliteted
és montátok , hogy lesz majd játék motor csere , ezért kérdeztem , fura , hogy a WoWp ugyan ezt csinálja , a war thunder gf meg nem
pedig barátaim WoT-znak ezért jobb lenne 
-
-
Micsurin
nagyúr
játék motor csere vagy valami történt ? Vagy optimalizáltak ??? Vagy 8gb rammal i5-el még mindig csak 25 fps-re számitsak fullon ?

-
törölt tag
Hogy én is beszálljak a sorba.
23000 csata alatt 222 járgányt hajtottam, de csak ezek vannak 500 csata fölött.1 Dicker Max 909
2 E-25 904
3 AT 8 616
4 Borsó 614
5 Churchill 581
6 Panther 555A vicc az, hogy nem is vagyok TD buzi, de a Dicker a legrégebbi farmtankom, márpedig a kredit sosem elég, ha 12-16 ágat visz az ember párhuzamosan.

-
h1mpi
félisten
JPanther csigaszemmel nagyon szórakoztató tud lenni

-
Antonius1978
addikt
En is beirom a leggyakrabban hasznalt tankjaimat, ha mar mindenki megtette :
Ferdinand - 1121 - 47,28%
T-34-85 - 998 - 53,61%
KV-13 - 879 - 57,91%
IS - 761 - 56,5%
Tigris - 702 - 53,42
T-34 - 677 - 53,77%
JagdPanther - 645 - 49,46%
JagdTiger - 607 - 47,61%
JgPz IV - 541 - 48,24%Ezek voltak az 500 felettiek.
Pz III/IV - 479 - 49,48%
Aztan Cromwell, IS-6, SU-85, Stug III G, M7, VK 30.01 P, Tiger (P), VK 30.01 H, IS-3, ezek a 200-300-as tartomanyban.Az osszes tobbi meg 150-200 korul, ezek azok a tankok amelyeket azert huztam hogy kifejleszthessem a kovetkezot, vagy szeretem oket es megtartottam, csak mivel tobb mas agat huzok, igy nincs idom veluk jatszani, csak valamilyen akcio alkalmaval veszem elo oket.
Mindez 19.681 csataval. -
-
dfsz34
őstag
Megcsináltam a med küldetést és a mai napra nem lehet panaszom: 94% WR

-
-
dfsz34
őstag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
A korábbi 850-es alfát lecsökkentették a többi tier10 TD-nél 750-re. Illetve kevesebb az arty (mert az obj263 arty érzékeny). Az f155-nek meg még a cápa orrát is elintézték.
Úgyhogy ezen hatások miatt már erősen versenyképes az a TD a tierjében. A páncélja jó, sokan nem tudják, hol kell lőni. Az obj268-nál most már határozottan jobbnak tűnik: obj263: nagyobb látótáv, pontosabb és gyorsabban célzó ágyú, 13%-al! nagyobb DPM, jobb páncélzat, gyorsabb és jobban is forog. Egyedül a nagyobb alfa szólhat az obj268 mellett, illetve az obj263 érzékeny az arty lövésekre, mert nyitott. Ha sok az arty, akkor sunnyogni kell vele, de szerintem erősebb, jobb TD.
Más. Felkerült a nagy motor a Leo PTA-ra és hát nagyon durván javít rajta. Meglepődtem, hogy milyen gyors, mindenhova odaér. Első csatám a nagy motorral. Nem egy világbajnok eredmény (3782 sebzés, 613 spot, 4 frag), de a könnyedség meggyőző volt, mindenhol ott voltam vele és el tudtam bújni, ki tudtam térni a lövések elől. Most már lehet vele taktikai manőverező harcot folytatni. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít.
Map: Erlenberg Leopard Prototyp A 1 620 56 815
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Legénységi XP: 1 620 Javitások: 12 937 Lőszer: 15 600
Teljes: 28 278 WN8: 5 276 (100) -
Mcray
senior tag
Mt-25 Ace Tanker. 7000 Spot, 700 saját sebzés. Imádom

-
Quan-Chi
őstag
az új célkitűzésem az obj 263 ! megvan valakinek ? tapasztalat ?
-
zsolthee
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Tudom, de simán előfordulhat mivel heavyk mögül célszerű vele osztani a gyomrost.
(#68244) Habib[HUN]
Ne Te dugd ki az orradat először a városi pályákon. Próbálj egy páncélozottabb tank társaságában tartózkodni, segítsd őket ahogy tudod. Ha meg nem a házak között bunyózol, akkor használd ki a nagy látótávolságodat...én azt gyúrom fel ezen az ágon.
-
bigobert
tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Tetszett a formája. Miután megszereztem, kénytelen voltam megszeretni
Az ágyúja a hírhedten pattogós d25t, ágyúsüllyedése nincs, na jó -3. Mégis, a vonzalom fennáll 
-
ddt500hu
veterán
TD fanatikus vagyok.
Ettől függetlenül elég sok ágra rápróbáltam már és kezdek átállni a hevy vonalra. Jelen pillanatban 8 ágat húzok egyszerre aktívan de medium nincs köztük. Célok AMX50B, Maus, E100, WTE100, T10-es angol heavy, T110E5, T110E4, T110E3, IS7. Ezek közül az 50B meg az IS7 van közel a többi T7-8-nál jár. Fun tanknak visszavettem az AT15, Tortoise, KV4, KV2 négyest.13629 csata alatt 105 tankkal mentem:
FV215b (183): 850, 53,29%.
JPZE100 : 751, 59,79%.
Löwe : 733, 52,25%.
Object 268 : 676, 55%.
SU-152 : 638, 53,61%.
ISU-152 : 636, 51,33%.
SU-100 : 622, 59,32%.
T29 : 530, 58.11%.
Object 704 : 493, 55,78%.Ezeken kívül még 25 tankkal mentem 100 csata felett. Ja FX6300, HD7790, 8Gb ram és Full HD-ban nem szokott 30 alá menni az fps.
(#68262) Q.R. Én is.

-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem is ilyen procim van, 1920*1080 - ban tolom, árnyék kikapcsolva, médium - low beállításokon, és nem akad
-
Q.R.
csendes tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
bocsika de nem vagy kicsit telhetetlen. már mint az elvárásaid?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Don Vittorio
őstag
Fijjug-lányok!
Nem régen új klánt alapítottunk, és várjuk az érdeklődőket. Jómagam a klán diplomatája vagyok.
A klán neve 100 Ronins (a játékban [100R] a klánjelünk), és ez itt az elérhetőségünk:
[100R]
(A név arra utal, hogy mindannyian innen-onnan jöttünk, volt már korábban klántagságunk, és az alapításkor gazdátlan szamurájok voltunk.
)Nincsenek lehetetlen elvárásaink:
- Ha 15k csata alatt vagy, legyél legalább 49%-os, ami a nyerési átlagodat illeti!
- Ha 15k csata felett vagy, legyen 49.5% fölött a nyerési arányod!
- Az átlagsebzésed 600 fölött, a WN8-ad 1000 fölött.Mivel alapvetően 30 fölötti, dolgozó, családos emberek vagyunk, nem erőltetjük a "mi vagyunk az ultra profi klán" vonalat, tehát a célunk pusztán az, hogy a klántagok rendszeresen és eredményesen tudjanak strongholdozni és egyéb csapatcsatákat játszani. A "szakaszozás" erős nálunk, és jelenleg a tagok jelentősebb része olyan játékos, akivel érdemes is szakaszozni.

Ha érdekel a dolog, keressetek bennünket a játékban, és hivatkozzatok nyugodtan Don Vittoriora!
Így találtok meg bennünket, ha online vagyunk:
Casals, BigSAH, Atez, Assa187, Marlboroman13, Bhaaly és Donovitu - ez utóbbi volnék én. :-) -
mcwolf79
veterán
Lenygelországban tanítási szünet van?
Tele van a játék totál idiótákkal
-
tigerk
tag
Hali
Na ha már mindenki megmutatja a sajátját
18000 csata után:
1. Type 59 2206
2. T71 685
2. KV-1S 446
3. Gwtiger 425
4. IS-8 424
5. Amx 13 75 417
Ez történik ha odavagy a darálos tankokért illetve 85234 ágat húzol egyszerre.
Üdv
Tigerk -
válasz
egykettő
üzenetére
Sajnos az a proci ide kevés ami nem a proci hibája . Nekem is az volt még pár hónapja és az adatlapomon szereplő I5 -el most majdnem dupla annyi az fps-em !
Amúgy nekem az utóbbi napokban a pingen nem 100 felett van hanem 10 ,de inkább 5 alatt
azt meg hogyan ?Djure .: Azok az angol td-k nagyon jók én is imádom őket , jó td mapokon brutál dolgokat lehet vele művelni . Sana az AT15-re még nincs meg a kredit mert elment a T30-ra ami igencsak jó vasnak bizonyul .
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
zsolthee
üzenetére
Én még nem nagyon éreztem rá a vasra. Pár csatán vagyok csak túl, de valahogy nem tudok még mit kezdeni a testtel. A löveg isteni. Pontos, gyors, kicsit alfa? Nem nagyon számít. Maximum akkor ha városban van az ember, és csak lövésváltásra van lehetőség.
Viszont a kaszni még idegen nekem. Nem tudom, hogyan kell forgatni, mozgatni. Ezt a hátsó tornyos létet még nagyon meg kell szokni. -
Habib[HUN]
senior tag
Ha már mindenki nézegeti én is ránéztem a játszott csata számra.
A legtöbb csatám a már nem aktív pattonnal van:
M46 Patton 549 53.55%
A KV1 még a szétválasztás előtti adatokat tartalmazza. Azóta nem mentem vele, nincs is meg. A PZ4 meccsszám szintén még a módosítások előtti. A Vader sisakos verzióra vonatkozik. Látszik, hogy régen sokkal több időt tudtam szánni a játékra. Azóta kicsit megváltozott a munkaidő beosztásom....
2 KV-1 499 57.11%
3 Panther M10 459 55.34%
4 Pz.Kpfw. IV Ausf. 452 53.10% -
Djuree
félisten
na, konkeror, első csata a nagyágyúval 3800dmg t9-ben. jó lesz ez!

-
egykettő
aktív tag
vettem egy 4 ghz-es phenom ii x4 965 cput, semmit nem változott a helyzet

azért az is vicc, hogy minimum grafikán 1024*768-ba se megy fől az fps 30 fölé, csak a távcsőbe.
És kb. ugyan így megy mediumon improved quality-n fullhdba is(távcsőbe itt is felmegy 30-40 környékére), tudom még mindig procilimit van, azt reméltem ezzel a procival olcsón megúszom
De ha már váltok érdemes az 5770-et is lecserélnem nvidiára(ilyenem se volt még)? Nem kell nekem 60 fps, full grafika 4k-ba, pl ha már mediumon élvezhető lenne annak örülnék.
Windows meg minden sokkal gyorsabb érzésre, kivéve ez a nyomorult játék, azt hiszem karácsonyra át kell állnom a másik oldalra(életemben először), leszarom nem vagyok márkahű
-
edari
őstag
Tiger II: 2005
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quan-Chi
őstag
hááát nekem 5960 játékból :
784 Tiger I 53%WR mellett
732 Hetzer
59%WR
642 Tiger II 54%WR -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hármas Type59 szakasszal nem is csodálom, hogy lehoztátok a meccseket.
Egyszer volt szerencsém látni, hogy egy tripla T-54 szakasz (kékek voltak) mire képes ha összedolgozik. Megindultak és az egyik oldalon menetből legyalultak mindenkit aki csak szembe jött. Aztán lendültből átmentek a másik oldalra és ledózerolták az ellenséges csapat maradékát is. Félelmetes volt... -
Angel1981
veterán
Köszönöm mindenkinek a választ!

-
válasz
dfsz34
üzenetére
Nekem utóbbi három napban folyamatosan úgy indult Tier 8 -ban hogy 1-13, 1-10 st csak vereség . Aztán átléptem szakaszba és folyamatosan nyertünk . Pont tegnap is 1-10 nél leálltunk szakaszozni Typ59-el mind a hárman és csak nyertünk folyamatosan . Nem tudom amúgy csináltak e valamit a Typ-al mostanában ,de így hármas szakaszban nagyon adta .
-
zsolthee
senior tag
Hát gyerekek...tegnap sikerült ismét csalódnom
Mondtam, hogy kipróbálom teszt szerveren az FV215b-t...egyáltalán nem rossz.
Nagyon furcsa volt az első csatában, hogy gyakorlatilag nem kell várni a célkereszt szűkülésére semmit. Ezt még megdobja az is, hogy a torony forgási sebessége elég nagy. A böszme test ellenére gyorsan lehet vele forogni. Utolsó csatámban például egy E100-at táncoltam körbe és még pattintottam is egyet. Pont elég volt ahhoz, hogy kifilézzem.
Persze kicsit lazán vettem a dolgokat, beleugrottam 1-2 olyan helyzetbe amit egyébként nem tennék meg "élesben", de 5-6 meccsből egyet sem buktunk...bár én legalább 2x meghaltam.
A legviccesebb az volt, amior NorthWesten mentünk: Délről indultunk és H6-nál beálltam a szikla szélére úgy, hogy rálássak a vízpart mentén érkezőkre. Egy E75 nagyon bátor volt és kijött. Kicsit feltoltam a seggét az FV-nek és a GD-nek köszönhetően rögtön kapott előre egy láncost. Először megjavította, de nem jutott messzire. Odaragasztottam és lebontottam. Sajnáltam szegényt. Ez a löveg egy kib@szás az ellenféllel.
Többen mondják, hogy a nagyobb alfa jobb. Nos, ez erősen szituáció függő de szvsz ez a brutális DPM és rövid célzási idő sokkal veszélyesebb és hasznosabb az esetek többségében. -
Kakumix
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
14000 csata után:
T26E4 SuperPershing 771
M18 Hellcat 537
KV-1S 532
A Hellcattel és a KV-1S-sel is csak klános csaták miatt van 400 fölött.
Ezen kívül még 2 tankkal 400 és 2 tankkal 300 fölött.
Nem igazán megyek lestrapált tankokkal. Csak addig használok egy tankot, amíg nincs meg az új
A VK36.01 volt a Könisch ágyúval olyan tank, amivel szerettem menni (305 csata), de tönkretették.
-
scyllarus
veterán
Én is 1000 ágat húztam mindig egyszerre, mostanában szoktam rá, hogy inkább kettőre koncentrálok, de ez jobb taktikának is tűnik. A Matildával és a T40-nel akkor lett ilyen sok csatám, amikor volt egy olyan hónap talán tavaly, hogy napi 25 killért járt sok kredit T4+ tankokkal. Ezzel a kettővel mindig gyorsan meglett, ha jól tévedek 12 csata volt a legkevesebb.
-
Djuree
félisten
hehe, nekem nincs 500 csata felett egy tankkal sem.
látszik hogy nekem a fejlődés a fő motiváció, mihelyst megvan egy tankkal a kövire az xp, már adom is el és veszem a következőt.
type-al majdnem megvan az 'öccá.
bár ha nem csak randomban játszanék másabb lenne a helyzet. -
Zolee_70
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, mikor jön a 0.9.3? -
h1mpi
félisten
Jpantheren mire meglett egy normális ágyúm, micsoda szenvedés volt atyám

-
zuchy
őstag
-
Simi37
őstag
Így este k.... jól adja minden! (bár igaz délután 13ot most 2 mentem de akkor is!)

A tankok 2/3 heavy volt lehetett aprítani

Hellcates sebzésrekord megdöntve
Az előző 3207 volt. Az első 5 lövés nem tudom hova ment de fullbecélzással sem talált be
Akkor lehetett volna 4k is. A végén öngyi lett a VK3001D ezért nem lett 3400 de így is király volt.
Érdekes h alig adott rá xp-t. Az Ace-t anno T6ban csináltam 5 killre és 2,2k dmgre spot nélkül. De a szárnysegédes is 1. lett pedig jóval kevesebbet sebeztem...
Ha még nem lenne meg az Ace tuti nagyon mérges lennék.Na a csúcson kell abbahagyni mi kivételes jó kedvvel zárom a napot

(A marks of e fel is ment 75ről 78ra
) -
dfsz34
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Akkor én mit mondjak a lórira? 12,5% WR 2,6e átlag sebzés mellett. No comment. Ha nincs a küldetés, akkor már 4 vereség után abbahagytam volna vele, de erre akartam rakni a 2e xp-t.
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
Lorr. 40 t 1/8 2 590 3 107 (99)Én ezeket a hullámvölgy meg hullámhegyeket nem tudom hova rakni. Tegnap előtt 62,5%, tegnap 80% ma 12,5%, ugyanazzal a tankkal. Érdekes dolog ez...
Érdemes egy szisztémát kialakítanod, hogy elkerüld a sorozatos sok vereséget. Meghatározod, hogy mennyi a max vereség, amit megengedsz egy tanknak egy nap és kész, ha elérted, akkor abbahagyod arra napra. Ne erőltesd, fölösleges. Menj másikkal esetleg. Érdekes nagyon, hogy általában nem minden tankot sújtja az átok. Valamiféle összefüggésben lehet az éppen játszó massza összetételétől, úgyhogy vannak tankok és időszakok, amikor nem szabad erőltetni.
Amúgy ez a lóri egész jó kis tank, pedig féltem a tier8-as ágyútól (a nagy, a SA47-es is csak tier8), de eddig nem tűnik gyengének. Stock motorral lomha egy kicsit, pontosabban nehezen gyorsul, de a végsebesség már okés. Gondolom ezen majd javít később a nagyobb motor meg a lánctalp.
-
HellGreg
őstag
Mi a szar van ezzel a játékkal, három hete egyfolytában ilyen napi 20%-30%-okat nyerek, belépek a csatába, 1 perc múlva 1:7 az állás, semmi esély nyerni, és már kezdem unni hogy ezért a szarért még fizetek is. A WN8-am 1000 fölött szokott lenni úgyhogy nem kifejezetten csak miattam kapunk ki remélhetőleg

-
Tomi0703
addikt
Ja, mondjuk én sem mentem a kicsit több mint 2 év alatt 8100-200-nál több csatát.
(#68204) Zsolt_72: Vannak tankok amelyeknek kvázi nálam is örök helyük van, de én könnyen rájuk tudok unni. Elég ha szar napom van és nem hozom velük, mondjuk 3-4 körön keresztül az átlagsebzésemet.

Mondjuk mostanában már úgy az egész játékra kezdek ráunni. -
jr1994
addikt
Nálunk hárman játszunk egy accban ezért van némi furcsaság benne

IS-6 - 1667
RHM -1480
ISU - 1083
Hellcat - 858
IS-3 - 824
Obj. 268 - 681
WTE100 - 612
BC 155 55 - 576
Loltraktor - 545
WT PZ4 - 507
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

obj.263