Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcelona95
tag
Szia!
Én próbáltam laptopon Logitech M525-ös egérrel és elég kellemetlen volt, hogy az egér mozgatásához nem igazodott a tank mozgása, mert volt egy kicsi idő, ami alatt nem történt semmi.
Vezetéknélküli billentyűzettel nincsenek tapasztalataim.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
A 8.10 modok jók a 8.11-hez is?
Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
A Párducra milyen felszereléseket javasoltok?
-
Barcelona95
tag
Mister_X és mcwolf79 köszi a válaszokat!
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
A Super Pershing-es küldetésben egy nemzetnél egy nap alatt kell összeszedni a 75k TP-t vagy több napra elosztva is jó?
-
Barcelona95
tag
válasz Angel1981 #92771 üzenetére
Nem is emlékeztem rá, hogy a Schmalturm nem limites. Nagyon keveset látni belőle, tier 8-as csatában még lehet nem is láttam, ezért nem is merült fel bennem, hogy nincs limitje. Állítólag azért veszik ki, mert nem túl népszerű.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
E 50-n a motort vagy a fejlesztett lánctalpat érdemes előbb kifejleszteni?
Melyiktől javul többet a mozgékonysága, mert így alapon eléggé lassú.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz ollie #103247 üzenetére
Egyforma a két motor tömege, tehát mindenképpen felmegy rá, de amúgy is van rajta a teherbírásnövelő felszerelés a fejlesztett torony és a 105-ös ágyú miatt, mert azok viszont nem mennének fel az alap láncra.
Így alap lánccal és motorral olyan mint egy Centurion, csak lassabban forog.[ Szerkesztve ]
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
T55A HT-15-ös küldetéshez (12k dmg + pattintás) az IS-7 vagy az IS-4 a megfelelőbb?
Én az IS-7-re gondoltam, mivel erősebb a tornya és a teteje nem gyenge pont, illetve 490-es alfája van az IS-4 440-ével szemben, de kellene azért a megerősítés a nálam tapasztaltabbaktól.
Jelen pillanatban még egyik sem áll a garázsban, csak azt kívánom megvenni, amelyikkel könnyebben sikerülhet a küldetés.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Mausom nincs, még a VK4502B-hez is kell vagy 70k XP.
Még az E100-at tudnám megvenni, csak nem tudom honnan szereznék még egy töltőt, így azt csak végszükség esetére tartogatom.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
ST-I van, korábban közel álltam vagy talán meg is volt vele a 12k, de akkor még csak sajnos a T28 HTC-nél tartottam.
Sokat megyek vele a küldetés miatt, mert erős a torony és 8 fokos gundep is elég baráti, illetve remekül lehet vele sidescrapelni is, de valahogy mostanában a kupolán keresztül állandó jelleggel megesznek reggelire, így jó esetben csak a 12k fele jön össze, több nem.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz Bad Pritt #111141 üzenetére
A német 128-as lövegek 246 pennel az esetek felében be-be lövöldöznek, ha meg nem, akkor jön az arany.
Szerencsére nem annyira általános dolog ez, inkább az, hogy vagy nem lőnek rám elégszer vagy én nem tudok annyit sebezni, hogy összejöjjön.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz ballington #114055 üzenetére
Én free-ből kihúztam a tornyot és a 105-ös ágyút, utána jött a motor és a lánc, addig bolti láncot használtam, mert ugye az alapra nem ment volna rá se a torony, se az ágyú.
[ Szerkesztve ]
-
Barcelona95
tag
válasz ballington #114059 üzenetére
kchryss már megválaszolta, a bolti lánc alatt a fejlesztett felfüggesztést értettem.
-
Barcelona95
tag
válasz jagada #118480 üzenetére
Szia!
Én a 105-össel használom, picit pontatlanabb és ugye az alap pen az kisebb, de cserébe gyorsabban céloz és könnyebb vele nagy sebzést összehozni, illetve az aranylőszere is 244-es pennel bír a 88-as 237 penjével szemben. Szvsz alaplőszer szempontjából mindegy, hogy 200 vagy 203, de magasabb tierben észrevehetőbb az a +7 átütéskülönbség az arany esetében.
-
Barcelona95
tag
Szerintem viszem a prímet a 20 évemmel.
-
Barcelona95
tag
válasz jozefgucci1 #123021 üzenetére
Nekem a Maust javasolták erre a célra, de attól messze voltam és vagyok is, az E100 a nagy alfa miatt jó lehet szvsz, de nekem speciel az IS-7-el jött össze.
Szerintem az E5 is jó választás lehet, ugye eléggé szeret pattintani és az ágyú is elég kellemes (tesztszerveres tapasztalatok).Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Object 260 HT küldetésekhez mit ajánlotok?
IS-7, VK4502B, ST-I, E-75 van a garázsban, az IS-4 és az E-100-as pedig csak kifejlesztve van.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy a Maus buffot kap, ez mikorra várható?
Object 260-as küldetésekhez kellene, de a buffig várnék a vásárlással.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
A-44-hez szeretnék tanácsot kérni, hogyan kell játszani vele?
Nagyon nem megy vele, a motort állandó jelleggel ellövik, a 3 fokos gundep szörnyű, a célzás szintén, de legalább pontosabbnak érződik, mint amennyire papíron képes.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
válasz galervin93 #128879 üzenetére
A német Bulldog is 9-es lesz vagy az marad 8-as?
Ugye a prém tankokat kevésbé szokták piszkálni, azért kérdezem.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Alapvetően egy jó tank lehetne, de sajnos a kupola mellett a toronytető is gyenge pont, illetve az ágyú fölött lévő döntött lemez is elég könnyen beüthető, így a hulldown nem annyira egyszerű, de legalább az ágyú elég kellemes. Érdekes módon jobban megy vele mint bármilyen más 9-es heavy-vel, a 3. csillag se elérhetetlen vele, mert annyira sokan nem játszanak vele, legalábbis én nem sokat látok belőle.
kchryss: Köszi az összehasonlítást, nekem nem sikerült ilyet találni.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Valahogy vissza lehet állni az "egyszerűsített jármű paraméterek"-ről az eredeti régire?
Az új nagyon nem jött be sajnos, de eddig kikapcsolható volt.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Én is eladtam a Grillét, fordulása leginkább egy terhes bálnához hasonlít, a célzókör meg toronyforgatás után akkora lesz mint a Mount Everest, kapáslövésekre még 10 méter távolságra se jó. Egyébként én is az Object 260 küldetések miatt vettem meg, egyszer jutottam el 7997 sebzésig, de akkor még nem jártam a TD15-nél.
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
T25 Pilotra Venti vagy Távcső az ajánlottabb Töltésgyorsító és Stabilizátor mellé?
-
Barcelona95
tag
válasz kchryss #133809 üzenetére
BIA és helyzetfelismerés van, de ahogy mondod, a tank elég puha, ezért kérdeztem meg, hogy melyik a jobb választás. Egyelőre venti van fent, majd később talán váltok távcsőre.
A kevés páncél miatt egyébként a támogató szerepkört pártolom, bár időnként biztos elkapna a gépszíj és rohangálnék össze-vissza a pályákon.[ Szerkesztve ]
-
Barcelona95
tag
Ha most egy 8-as light elitre van fejlesztve, az elit státusz a következő patchben is megmarad, ha felkerül 9-es szintre?
Illetve a Defender mikor várható megint a shopba kb?Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
Barcelona95
tag
Egy jól sikerült M6-os csata tier 8-ban.
Kissé sok goldot lőttem, mert küldetésre hajtottam, de kiszedték előlem az IS-6-ot, így nem lett meg.
ReplaySzeretek élni - és ez sok időt elvesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest