- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
Mcray #103391 üzenetére
Én örülnék, ha több ilyen játékos lenne mint te.
Engem a múltkor egy OMNI-s forma lepett meg... Szintén E-50 -el voltam. Ketten védtünk egy oldalt, ő Bat el volt és míg tárazott fedeztem, T54 goldra váltott és minden lövése átment rajtam, de már csak egy lövésre volt, hogy kilőjem, de hamarabb tölt mint én ugye, és ekkor az OMIS forma még nem töltött be, de elém állt, hogy ne kapjak több lövést, sajnos az arty így is közénk lőtt és én haltam meg... De le esett az állam, hogy ilyen is létezik
-
jano_77
nagyúr
válasz
Mcray #103067 üzenetére
Engem is érdekelne a VK Aladáros replay....gratula amúgy hozzá!
Érti vki, hogy miért kellenek ezek a folyamatos tech tree-s variálások?
"Kiegyensúlyozta a T82 Tier III tartály romboló. Most ez a jármű egy Tier IV SPG.
Felváltotta a T82 Tier III tartály romboló a T56 GMC Tier III tartály romboló.
Kiegyensúlyozta a T18 Tier II tartály romboló. Most ez a jármű egy Tier III SPG.
Felváltotta a T18 Tier II tartály romboló a T3 HMC Tier II tartály romboló.
Felváltotta a T57 Tier II SPG az új T1 HMC."(#103069) SHiZUOKA: Gratulálok az ÁSZ-hoz. Ami a vereséget illeti és az érzéseket, át tudom érezni a helyzetedet, mert tegnap nekem is volt hasonlóban részem. Egy vesztettnek tűnő csatát hoztunk vissza egy WT Pz IV-el, majd a végére csak én maradtam illetve egy ellen JgPz E100-a. Térkép Fjords.
A lenti nagy hegy mögött voltam és a Jg Pz E100 az átjáróban kilőtte a WT-nket. Gondoltam a hegyet megkerülve mögé kerülök. Igen ám, de bespottolt....így elindultam ugyan a kerülőre, de megfordultam miután leesett a spot. Körbe mentem a hegyet majdnem 1,5x és a TD eltűnt! Nem értettem hová tűnhetett ennyi idő alatt az a böhöm nagy monstrum? Erre megjelent a foglalási csík. Nem értem, hogy ért el a bázisig annyi idő alatt. Elmentem, hogy lelőjem a foglalást és ekkor követtem el egy hatalmas szarvas hibát, mert nem a 0 oszlop felöl próbáltam megközelíteni és hátba lőni - féltem, hogy kevés lesz az időm és befoglal - , hanem szemből a G soron keresztül közelítettem. A nagy szikla mögül kinézve rálőttem és Ő is visszalőtt vaktában és persze hogy talált és ki is végzett. Oltári nagy balek voltam sajnos, elqtam a csatát. -
kchryss
veterán
válasz
Mcray #102936 üzenetére
Egyedül csinálom. Ezzel nem érdemes szakaszozni, minél gyorsabban pörögnek a tankok annál jobb.
Nálam eléggé megnehezítette a dolgomat, hogy nagyon gyér a tankállományom. Egy darab 9-es tankom volt csak a küldetés elején és sok nemzetből csak 6-osom.
Angol: Ezzel végeztem a leghamarabb, mert ehhez voltak tankjaim. Centi7/1 és Cromwell párossal csináltam nagyrészt.
Francia: A legegyenletesebb és könnyebb volt talán. AMX1390-el csináltam mindet mivel az volt a legnagyobb szintű francia tankom. Végig szinkronban párhuzamosan ment a kill és damage.
Orosz: Csak egy LTTB-m volt legmagasabb szintű oroszként. Kicsit lassabban ment, mint a francia, de nem volt vészes, élveztem vele játszani és szinkronban volt a kill és damage itt is. Ráadásul ki is húztam vele a T54 ltwt-t a végére.
Német: Na ennek kb 70%-át a Dicker Maxszal csináltam, maradékot a VK36.01H-val. Masszív damage lemaradásom lett vele. 135 kill meglett még csak 90e sebzésnél jártam.
Japán: Csak egy Chi-To-m van így ezzel csinálom az egészet. Kb kétharmadánál tartok, de elég nagy a sebzés lemaradás a killhez képest.
USA: Küldetés kezdetén még nem volt alkalmas amerikai tankom. Egy M6-ot vettem 1 hete. Mióta rákerült a top ágyú elképesztően jó lett. Annyira belejöttem, hogy utolértem vele a japán küldetést. Imádom
Kínai: Ezt még el sem kezdtem. Remélem a Type58 be fog jönni.
Chi-To:
Nem vagyok nagyon jó játékos, de tegnap a Chi-To-val nagyon jó csatáim voltak.
1200 felett átlagoltam vele. Vagy megtanultam vele játszani vagy inkább szerencsés napom volt. Minden esetre ha korábban is ilyen jól ment volna vele, akkor már rég kész lennék.Két ászt sikerült összehoznom vele tegnap. Mindkettőt Malinovkán. Az egyik egy hagyományosabb játék 2000 sebzés + kb 1500 spot. A másik viszont egy nem hagyományos 4200 spotolós kör
-
Diarmand
senior tag
válasz
Mcray #102939 üzenetére
Lelopják a killeket? Ugyan már... akinek kill hiánya van, az bepattan valami hatos tankba és garantálom (tapasztaltam), hogy a kill bőven meglesz, mikor a sebzés kétharmadánál fogsz tartani. Onnan meg irány valami tízes és kész is egy ág.
A japán ágon én a Chi-to-val mentem végig, a kínain a Type58-cal, a francián a Batchat-tel, németen E100-zal és E25-tel, ruszkin SU101-gyel és SU100Y-nal, angolon FV4202 és TOG II, amerikain a T28 HTC-vel.
Ezer sebzéshez egy kill dukál, de T6-ban rengetegszer fog úgy kijönni az ember, hogy ezer sebzés, de 3-4 kill van mellé. Kill = T6 med.Itt egy Chi-To replay, amire ászt dobott a gép. A nagy mínusz a végjáték miatt van, nagyon nem akartam kockáztatni a full hp-s td ellen még a nyilvánvaló gyenge pont ellenére sem. A sima AP is ugyanúgy vitte volna szal oly mindegy. Ja, legénységem itt se volt, se lámpa se skill.
(#102947) wall2
meg az ellenséges E-75 lövése is pattog
Jaja honnan? Maximum a toronyról. Ha nem céloz okosan...
Jó a WZ-111, de megvannak a maga hibái. -
nyunyu
félisten
válasz
Mcray #102936 üzenetére
Ti milyen tankokkal csináljátok / csináltátok meg a WZ-111 küldetést?.
Nekem a francia ag volt a legnehezebb, mivel ARL 44+Foch 155-tel probalkoztam megcsinalni, mert nem volt masik francia keznel.
Sokat szenvedtem a megbizhatatlan francia agyukkal, plusz a pancelzatukat is szenne nerfeltek, igy hamarabb kilottek, mintsem fragot tudtam volna elerni.
Tul keson valtottam AMX M4 45-re. Az sem pancelozottabb, mint az ARL, de legalabb gyorsabban tolt, kevesbe tudjak ellopni tole a fragokat.Masik szivas a japan volt, mivel nem szeretem a Chi-Tot. Mednek tul nagy es lassu, raadasul papir.
Aztan elkovettem azt a hibat, hogy elvertem 80k freeXPt az O-I-ra, de az meg teljesen jatszhatatlannak bizonyult.
Altalaban arty magnesnek teszi be az MM nyilt palyara, ahol sem a trollgun, sem a kisebbik nem hasznalhato, plane ha diavetites sebessegevel fut a WoT.
Tul sokaig eroltettem a trollgunt, szerintem a kicsi hasznalhatobb, mivel joval gyakrabban, es sokkal konzisztensebben sebez.
Vegul megiscsak Chi-Toval fejeztem be, kar volt az O-I-ra elbaltazni kb. 20 orat.Harmadik a brit, mivel csak Challengerem volt, az meg eleg karcsu TD, akar alphat nezem, akar a pent.
Aztan ahogy kihuztam a 6th senset a legenysegen, egybol csereltem is le Charioteerre.
Ez sokkal jobban fekszik, jatekstilusban kb. a nerf elotti Hellcatnak felel meg, ket tierrel magasabban.
Csak az a franya -5 gun dep zavar.Kinaiaknal Type 58 hozza a fragokat, WZ-131 poennak jo, neha osszejon vele az arty vadaszat, de kulonosebben nem szeretem.
Plusz vettem egy 110-et, hogy sebzes is legyen. Egyelore meg stock, ugyhogy az IS agyuja van fent, azt meg mar nagyjabol megszoktam az IS-6-on.Szovjeteket IS-6-tal tolom, hogy a tobbi agon benazas miatt elszenvedett vesztesegeket potoljam.
Obj268-at mar felretettem, mivel BT10-11 kornyeken akkora kempfeszt van, hogy eselytelen hasznalni.
Nem vicces, amikor Prokhorovkan E100+Maus kempel mogottem, aztan en probalok ovatosan elorebb menni, de nyilvan engem spotolnak eloszor.Amerikaiaknal M6, T29, T71 van teriteken, ezekben meg nem csalodtam.
Nemeteket hagytam a vegere, mondvan E75 meg Ferdi baromira fekszik.
Francokat, tegnap keso este folyamatosan BT10-11-be dobalta oket az MM, aztan max harmat tudtam loni, mire kinyirtak.
Valahogy mindig beszopom az agyhalott csapatokat, aztan a lemming hordaval ellentetes oldalon talalom magamat egyedul.Egyelore nekem ugy tunik, hogy kb. T6-7 tankokkal lehet legjobban haladni, azok hozzak leggyorsabban a fragokat.
T8+-ban csak szenvedni lehet: vagy hamar kilonek, mert nem segit senki, hiaba van mellettem/mogottem 2 tank, vagy 10 percig varakozom, hogy tortenjen mar valami.
Egyik sem hatekony, orankenti 3-4 frag nem vicces. -
szbalogh
addikt
válasz
Mcray #102936 üzenetére
Én a 7/1-el csináltam a nagy részét a múltkor. Közben ki is húztam a 10-est és azzal folytattam. Mindkettő nagyon jó hozzá. A japánt STA-1-el ha jól emlékszem. A kínaihoz meg IS-2, Type-62, 59-16 volt.
Ne szakaszban csináld hanem amilyen gyorsan csak tudod pörgesd a tankokat! Amint kilőnek azonnal ugorj egy másikba. Persze ha egész nap ráérsz akkor... -
Veatta
aktív tag
válasz
Mcray #102936 üzenetére
Nem hajtom most a küldetést, most vettem meg 3 hete a Cromwell B-t azzal toltam végig, volt benne néhány TOG II duplázás, a killek hamarabb megvoltak mint a dmg.
A német ágon a T55A-val haladtam, hiányzik még pár kill.
Még meglesz az amerikai ág is, a többivel nem foglalkoztam, mert már az előző akcióban meglett a WZ.
-
jr1994
addikt
válasz
Mcray #102936 üzenetére
Ha jól megy a gyorsabb tankokkal, akkor szerintem Cromwell és 7/1 vegyesen, illetve STA-1. Mit nem adtam volna egy sta-ért, de legalább már hamar meglesz, majdnem kész a japán rész egy szem csiribirivel
Briteknél szívok mert a Caern nem adja a killeket, most már csak lopkodok, úgy is összejön kb 1200 dmg de legalább van 2-3 kill csatánként. A többi a kínaiakat leszámítva rég kész vagy közel van hozzá. -
KisApám
addikt
válasz
Mcray #102365 üzenetére
Nekem ami megvan azok közül, amiket véleményeztél, és az én véleményem azokról a következő:
1. Superpershing közepes tank: a) Menet: kicsit lassú, dombon felfelé elmehetsz kávéra is. b) Páncél: tud pattintani, de nagyon RNG függő, a tornyon lévő "rétegelt" páncél, hiába volt kissé elforgatva, legutóbb szinte mindenki belőtte... (TIER VIII-asok, IS-3 tutira). c) Sebzés: felszereléssel 7 sec töltés és 2 sec célzás elég jó. Alapon gyenge átütéssel (170 mm). Arany lőszer nagyon jó átütés (258 mm).
2. FCM 50t nehéz tank: a) Menet: gyors, jól lehet pozíciót váltani, keresni a csata állásától függően. b) Páncél: ritkán pattint, nehéz tanknak csúfolt közepes tank. c) Sebzés: felszereléssel 6,5 sec töltés és 2 sec célzás elég jó. Alapon szép átütéssel (212 mm). Arannyal nagyon jó (259 mm). TIER LIMIT!
3. T34 nehéz tank: a) Menet: lassú. b) Páncél: torony erős, test "nincs", hull down kötelező. c) Sebzés: felszereléssel 13 sec töltés és 3 sec célzás - rettenet. Egyedül sose maradj! Alapon szép átütéssel (248 mm). Arannyal nagyon jó (297 mm).
-
Tomi0703
addikt
válasz
Mcray #102345 üzenetére
Jo, mondjuk a te winrated elegge komoly. Az uberlilaknak van kb ilyen. Hogy tudtad amugy osszehozni?
(#102336) rlazol: szvsz nem sok ertelme van. Talan egy T95-re tudnam elkepzelni. Heavyeimen a ventit biztos nem dobnam ki ezert. Akinek meg T6-7-be nincs egy majd fullos javitas skillje... az meg...
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Mcray #101989 üzenetére
Ne is mondd. Tegnap Stalingrad pályán E100-al a nagy kavalkádba azért nem lőttem rá egy 400HP-s E75-re mert épp 900-at tudtam sebezni egy WTFE100-ra erre mögöttem a JGPZE100 kilőtte az E75-öt mert az biztos frag. Én meg szépen kaptam 2300-at a WTF-től pedig a JGPZ ha csak nem szopatja az RNG azt is ki tudta volna lőni ...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Mcray #101995 üzenetére
Megfelelő tank állomány és ott kell ülni a gép előtt ! Inkább csinálom a T55A küldiket és ha mellé beesik ez akkor örülök neki . A kilences medekre rákaptam mostanság
AMX30-WZ120 nagyon jók . Sajna a T54-töl elég messze vagyok , mert ez a T44 elég használhatatlan nekem .
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Mcray #101989 üzenetére
Sajnos ez tényleg így van, kénytelen az ember lopkodni mert másképp nem lehet. Rengetegen nem lövik csak miután egylövéses lesz, ezt autoloaderes gyors tankkal tudod (valamennyire) orvosolni.
Megint elővettem Chi-Rit mert STA-val jön a sebzés, de mindent lelopkodnak. Mondjuk vannak jófejek is, az iméntén STA-val egy csapattárs TigerII vel csapattuk, jól összedolgoztunk leloptam egy killjét, következőt neki hagytam a végén 2-2 killel zártuk a csatát. De azért ez sajna ritka...
Jobb lett volna ha kell 150-160 sebzés, és a killeket elfelejtük, mert ez netto bunkeszsághoz vezet.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Mcray #101656 üzenetére
A 15-ös küldetéseket,amikor a sebzés is és a Hp is beleszámít Maussal csináltam meg pár kör elég is volt hozzá
Amivel sokat szívtam a T55A heavy küldetésekben a pattints 3x-os és sebezz 2000-et, a másik szintén sokáig tartó a nyírj ki 2 egy szinttel nagyobb heavyt! Nem vezettem statisztikát, de alig volt az ellennél heavy ami 1 szinttel nagyobb volt, nemhogy kettő, ha volt is vagy nem felém jött vagy nem felé mentem, vagy hiányzott még 0,1 másodperc mire betöltök és kilőtte más, vagy 20 Hp-ja volt és pattantam róla meg ilyenek.
Az Obj 260 nekem már nem elérhető, nem eszem vele az ideget, de tegnam Prokhorovkán összejött a med 4 "ugye maradsz még" (láncolj 4-et és sebezd is Őket küldi) anélkül, hogy figyeltem volna egyáltalán erre. Cromwell B-vel. Pedig amikor elolvastam ezeket a feltételeket miután meglett a T55A ... nem gondoltam, hogy sikerülhet.
Szóval, már nem görcsölök rájuk egyáltalán, újra csak "élvezem" a játékot.
-
jozefgucci1
addikt
Az utóbbi időben volt részem párszor csapatni Zwackos kolegákkal és jól elvoltunk .Van mikor ők sem tudnak mit csinálni ,de vannak csaták ahol meg tudnak villanni és ott azért látszik , hogy másképp gondolkodnak játékon belül . "Hoszabb távon kifizetődőbb" ezekkel a srácokkal menni , mert több mapot bejárva és csatát látva lehet ellesni még mindíg dolgokat. Persze most nem büvésztrükkökre kell gondolni
Én dobtam a kezdeményezésüknek egy lájkot minden esetre .
Jano .: Köszi megvan nekem is és azért vagyok" kénytelen" játszani velük , mert khmm más nem jön velem
-
emre
veterán
Nem tudom, nem egészen értem a dolgot, de a WG-nél semmi nincs ingyen.
Asszem megvalósult régi álmom, miszerint legénységi skill-t aranyért lehet venni. Mert ugye free xp-je sincs mindenkinek temérdek, ezért gyakorlatilag goldért kell majd konvertálni aztán lehet legénységet képezni rajta.
Nekem is van egy kevés felhalmozott xp-m, de nem hinném hogy most ezért asz akcióért még goldot is veszek, hogy átkonvertáljam. -
Departed
őstag
Na úgy már OK, a T7-es T29 279mm-es turretfrontja "kicsit" nagyobb mint a T7-es Comet 111mm-je.
Egyébként ezt tapasztalhattad a Comet-tel amit a wiki ír:
"Second turret mantlet can give surprise bounces. "T29-ről meg ezt írja:
"Extremely thick frontal turret and mantlet armor, making it nearly immune to enemy fire when hull-down in the frontal arc - coupla weakspot is a difficult shot that can be negated by only a little motion between shots. " -
K6000
aktív tag
"Mini T29, nálam annyit tesz, hogy okosan, tornyozva teljes lefelé téríthetőséget kihasználva, az a front páncél messze jobban pattint mint bármi más abban a tierben."
Valószínűleg tényleg csak a nyelvi korlát, mivel ellentmondasz saját magadnak. Mivel a Comet tornya jobban pattint mint bármi más abban a tierben, természetesen a T29 tornyát is beleértve hiszen azonos tierben vannak.Előre is elnézést kérek ezért a hozzászólásért
-
K6000
aktív tag
Khmm. Azt a tornyot szemből 100mm páncélátütéssel gond nélkül be lehet lőni. Ami azt jelenti, hogy tier 6-tól nagyjából bármi átlövi azt a tornyot (Light is!!!). Aki meg a lövegpajzsot lövi az meg nem normális. A lövegpajzs mellett mind a két oldalt jelentős méretű könnyen lőhető egyenes gyenge páncélzatú front lemez van ami ismétlem gyakorlatilag bármivel belőhető. Tehát csak óvatosan. A mini T29 meg gondolom barokkos túlzás, mivel azon a tornyon szemből tényleg nincs könnyen lőhető gyenge pont, még a parancsnoki kupolához is kell 200 mm páncélátütés...
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
Köszi Neked is meg a többieknek is a választ. Most már szinte biztos, hogy a "szigetlakók" páncélosát veszem meg elsőnek. Comet-tel fogok kezdeni, arról meg csak jókat hallottam.
Heavy ágon már a Conqueror-om elit, szóval a lövegek már készen állnak a kis tesónak.
Hihetetlen, de már a kis Cérna is elég jól pattintott a tornyáról. Nem lesz gond a Centivel sem.(#67184) Mcray
Nem is tudom... A PTA top lövegén siralmasnak tűnik a 2,9 mp-es célzási idő. Mondjuk ez a taktikán is múlik. Ha távol vagy vele, van azért idő célozni, mert jó az álcája. Közelről meg lehet körbefutkosni, ott már auto aim-mel is röhögve átviszi a tankok oldalát, hátát.
Mire meg lesz majd a Cent 7/1, addigra menni fog a játék a Leo-val is szerintem... -
zsolthee
senior tag
Nem a kis sárkaparó tankokról beszéltem. Tier 8-tól jönnek a bajok, ahogy azt korábban is írtam.
A csapat esélyeiről beszéltem, nem arról, hogy Te mennyire király vagy (én tier 6 vagyok és azonnal meghal 5 tier 8 nálunk, akkor tudom, hogy game over...vagy lehozom egyedül és tank ász a vége.) más meg mekkora idióta. Mintha csak profik meg barmok játszanának. Ez van WOT alatt is, másról sem szól a chat. GJ vagy Retard. -
dfsz34
őstag
Be kell kapcsolni az automata tolatást még a csata kezdete előtt vagy azonnal berohanni a házak mögé, mert egy scout könnyedén kirohanhat a mező közepére kb 1/3 távolságra és a házakkal párhuzamosan elfut egyet, akkor ha kicsit is totojázik valaki, akkor fel spotolja. Kigyúrt legénységgel, ventivel, optikával mozgás közben is nagyon szép látótávjuk van még a kisebb tier scoutoknak is.
Persze ilyenkor be lehet kapni lövést, de a kockázat ellenére én mindig ezt futom meg scout tankkal. Utána meg kell lépni valamerre és lehet passzív scout helyekre menni vagy futni újabb kört, elmenni az oldalsó víz mellett stb.
A lényeg az elején tényleg nem szabad sokat totojázni senkinek, vagy fedezékbe vagy hátra, de induljon el.
(#67121) rlazol : az emlegetett, malinovka, két zászlós mód
-
zsolthee
senior tag
Ja? Heavy, TD dögöljön meg, mi? Után meg megy az SOS + tűztámogatás kérés....csak nem lesz kinek.
Van még olyan pálya, ahol ha meg sem mozdulsz induláskor, rögtön át tudsz lőni az ellenség bázisára???
Nem ezért az egy map-ért sírok, csak alapvetően onnan indult a dolog, hogy nagyon nem kiegyenlítettek ott az esélyek. -
Djuree
félisten
emlékszek én még mikor alacsonyabb volt a winrated mint az enyém.
bár te szakaszban játszol, én meg sosem, ezért nekem maradt azon a szinten minden, neked meg jobb lett. kis tierben sem játszok sosem. bár a stat sosem izgatott, néha megnézem oszt jóvan. nincs nekem annyi időm hogy a statra is figyeljek. szakaszban jóval magasabb lenne minden érték, csak fele ennyi csatám lenne, fele ennyi xp-vel valszeg, én meg az új tankok miatt játszok leginkább. -
Habib[HUN]
senior tag
Nem volt rossz nerf előtt. Én megbántam, hogy anno eladtam. Most meg nem volt annyi időm, hogy visszafarmoljam... Mondjuk ha a beleölt munkaidőt nézzük, akkor inkább megveszem. Kinek mi a fontosabb, idő vagy a pénz.. De ez nagyon off lenne
Tehát nerf előtt nagyon jó vas volt. 60% volt vele a WR-em. Szépen hozta a pénzt is. A tier limit igazán kedvező volt számára. Csak elfogytak a trénírozni vágyó legényeim. A pattonnal meg szívesebben megyek.
SZU122-44 lett az SP utódja. A maga 62 százalékával, ez se volt rossz választás. Főleg hogy még maradt is gold. Bár a pénzt rosszabbul termelni. A ruszki td legénységet valamivel szinten kell tartani. Csak a td világ kissé távol áll tőlem. Viszont ez egy gyors, fordulékony, jó tűzerejű vas. Csak medes játékosként, nagyon szoknom kell. -
K6000
aktív tag
Igazad van
Amióta hozzányúltak azóta klasszisokkal jobban használható!
P.S: A WG mindig azt hangsúlyozza, hogy ez nem szimulátor. Bármiféle hasonlóság az eredeti tankokhoz csak a véletlen műve lehet. Fent tartják a jogot bármelyik tank bármely paraméterének korlátlan változtatását az általuk meghatározott kiegyensúlyozás érdekében
-
dfsz34
őstag
Két hármas prém tankom van, mert azokba lehet ugye sok skilles legénységet rakni. FCM Pak meg a Pzs35 és mindegyik nagyon szereti az ilyen stat b.zi T18 játékosokat. Pzs-nek a biztonság kedvéért aranyat adok olyankor, ha szemből kell belőni, az fcm-nek sima is jó. Elég gyakran van károgás miatta, mert abban a csatában bizony nem javul a statjuk
-
-
Simulacrum
senior tag
XVM kell hozzá, illetve ebben a hozzászólásban leírtam, hogy kell bekapcsolni.
diegho pontjaihoz hozzászólva, természetesen én is főleg a stat részét venném ki az XVM-nek, bár engem az se zavarna ha tényleg minden része tiltva lenne.
-
Kakumix
senior tag
Nekem
szerk.: Hogy kicsit bővebben is írjak, még hozzátenném, hogy Aslain XVM modját használom, ami egy elég korrekt mod pack és tartalmazza mind a többsoros garázst, mind az ász jelölőt és egy rakás mást is telepítővel együtt (hónapok óta használom és ezen idő alatt nem volt nagy fehér számom sem
). Összesen annyit módosítok rajta, hogy a többsoros garázs konfigjában az átméretezést visszaállítom 1.0-ra (szöveg és kép is)
-
jano_77
nagyúr
EZ alapján ha jól értelmezem a számokat és színeket, akkor még jobb is, mint a T54!
(#38557) Mcray: nagyon fogod szeretni, viszont Téged annál kevésbé az ellenfélnél, mikor 700-800-akat versz oda vkinek.
Tegnap volt egy T10-es csatám, amiben 4900 dmg osztottam ki és első lettem a csapaton belül, de az ellenfelet nézzük akkor is...az utánam jövő csapattárs 1000+, míg az ellenfélnél 2000+ dmg volt a következő. sajnos buktuk
-
Atlantis
veterán
Azért az E50-re nem mondanám, hogy lassú.
Leo PTA-val kapcsolatban: kapsz alapon is egy jó ágyút, aminek megvan az átütése és a tűzgyorsasága, hogy messziről lövöldözz. A páncélja meg később se lesz jobb, legfeljebb mozgékonyabb lesz. Szerintem a T54 semmivel se jobb alapon. bár azzal közelebb lehet (és a puska miatt kell is) merészkedni az ellenhez. Más stílust igényel a két gép.
-
jano_77
nagyúr
E50 lassú tank?!? Ne bassz fel....akkor nem is hajtok rá tovább.
(#38528) Petyus87: nem Nikoli-ra gondoltam....nézted a videót?
Furko: én a T-44 alig vártam, hogy túl lépjem, annyira nem kedveltem, de a T54 az egy álom hozzá képest....és még mi sem "dörgölőztünk" össze kellően.
Olcsii: a T-54 platoonban én is benne vagyok
-
Antonius1978
addikt
Franciabol 35, Brit 45, Kinai 47, Japan 17 ezer. Ennyi van meg hatra nekem. Orosz, amcsi, nemet - ilyen sorrenben mar teljesitve.
Mint latod, en is a kinaival vagyok a legjobban elmaradva, mert a T-34/1 legenysege van benne+venti, igy csak 88%-ak a Type legenyek.
Szerencsere volt vagy 9 ezer Tp a Type 34-en, es megvettem, mentem vele duplazos kort+meg par jobbat, es SZTP-vel meglett a 6os kinai felderito, az mar kapott 75%os legenyseget, aztan ha vege a dolognak, majd kirugom oket. -
jr1994
addikt
Angol, kínai, japán 80000 felett van már, a többi kész.
Cromwell egész élvezetes, Chi-to is a jó kitéríthetőség miatt, Type58 tényleg nem a legjobb de tűrhető.
(mondjuk egy közös accban játszunk a családban)Más: nagy garázshely akció alkalmából most először aranyat is vettünk a játékhoz, jó sok garázshelyet meg 3 db barakk bővítést is vettünk úgyhogy helyhiány mostanában nem nagyon lesz. És megvettük a T2 Light amcsi prémtankot, mert nagyon gyors és az milyen vicces. Csak az a nem vicces, amikor berak egy csomó tier 3-mas közé, ha meg a saját szintjén van, legtöbbször Province pályát adja amit meg utálok
Eddig nem igazán jött be vele a játék. Van valami tippetek hozzá?
-
Simulacrum
senior tag
-
Angel1981
veterán
-
vhw
addikt
Játszol a wowp-vel, gyűjtöd a token-t (token ~ gold) És tudsz venni premium fiókot, ami ugye mindkét játékra vonatkozik. (Persze ha a meglévő felhasználóneveddel lépsz be, azt hiszem lehet kérni, hogy egyesített fiókkal játsz - már régen csináltam. Szóval ne teljesen új fiókkal regelj)
A wowp-ben meg úgy lehet token-t gyűjteni, hogy naponta teljesíted a "küldetéseket".
Az első, harmadik és tizedik megsemmisített repülőgép és földi célpont (minkettőt külön számolja) után, valamint 1, 3, 10-dik győztes csata után is kapsz.
Összesen napi 240-et lehet összeszedni - (10, 20, 50 token jár az egyes "szintekért")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Windows 11
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged