- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
soo277
őstag
Kösz srácok,de mondom rengeteg idegeskedés,nem tom meg érte e?majd kiderül
-
soo277
őstag
Huhh,4 év után
-
Dr.Én
veterán
válasz
Haart #165788 üzenetére
Nagyon jó meccs volt, Én is a Reál-ra szavaztam, tudtam hogy ők nyernek....
azon szép potya gólokmeccs előtt még sikeresen behúztam az M53/M55 arty-t első csatával majdnem meg is lett a T55A-hoz tartozó 15-ös küldi, nagyon bízok vele, hogy vele össz jön nem sokára
Jó persze RNG és MM is nagyon segítenie kell hozzá -
Haart
addikt
Vajon mikor küldik a nyereményt amit a BL miatt nyertünk?
hajrá REÁL!!!
A fáma úgy szólt hogy amint vége a meccsnek küldik -
zodo
nagyúr
válasz
jr1994 #165776 üzenetére
Egyelőre nincs olyan ág amit húznék mert minden kiszemelt tankot megszereztem.
Francia light vonalat nem rég toltam, megszerettem és kihúztam mindkét 9-es medet.
Jelenleg haladok a 9-es light felé aztán talán jöhet a 10-es.Közben pedig megy a T-55A kampány még ha kicsi is az esély hogy megszerezzem.
Artyval sosem játszottam, td és heavy vonal nem az erősségem, medek és light még nyújt némi élvezetet.
Szerk:
Kivéve Német medek mert az full szívás, kihúztam az E50-et de nem vettem meg. -
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro #165779 üzenetére
-
bozont
veterán
Üdv
Aki használ Freesync-et, az utolsó patch után jól működik? Nálam beragad a legalacsonyabb frekvencián (53Hz), míg a játék közel 100fps-sel fur. A patch előtt jól működött. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Jokerdapro #165779 üzenetére
Miss T28 Concept-el.
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro #165775 üzenetére
Nagyon cukin néz ki. Olyan mint ha nagy szemei lennének és még a fogai is látszanak ahogy röhög.
-
Chris0321
veterán
válasz
Simulacrum #165765 üzenetére
Utolsónak ha már semmi lényeges nincs amit be tudnék tenni. Pár %-ot javít csak, a legtöbb tankomon nincs.
-
kchryss
veterán
válasz
Plasticbomb #165770 üzenetére
Nehéztankokat nem kéne tudniuk átütniük szemből, de amíg ilyen retardált a rendszer és van prém lőszer addig hülyeség ezt nem kihasználni. Egyébként más szemszögből is fel lehet tenni a kérdést: Miért kell egy nehéztanknak vagy egy agyonpáncélozott td-nek 50-nel száguldoznia? Vagy miért van egy nehéztanknak 400m látótávja?
-
Greentea
senior tag
szerverek nálatok jók?
600ms-999ms az átlag.. hétvége -
Plasticbomb
addikt
válasz
Simulacrum #165765 üzenetére
En minden legenysegre elsonek huzom, de ugye en ventizem is, meg alkalom adtan pluszkajazok is, szal nalam mindenkeppener valamit.
-
jr1994
addikt
válasz
Warton #165764 üzenetére
Szép
az a medál mindig furcsán működött.
(#165765) Simulacrum: 3-4 skilles legénységen már elfér, de mondjuk egy medium tankon lehet hogy jobb ha van álca és javítás is, meg a vegyes sor sem árt. Melyik tank, és pontosan milyen a legénység?
És gratulálok a tegnapi harmadik jelekhez
-
Simulacrum
senior tag
Mi a vélemény a BIA-ról? Ugye minden legénységi tagnál helyet foglal, ad e annyi pluszt, hogy másik különböző képességeket kiváltson? Ki hanyadiknak választja?
-
Chris0321
veterán
Igen, azt néztem de én a google fordítónak hála úgy értelmeztem, hogy akciós dolgokra jó és csodálkoztam, hogy sehol nem hozza fel.
Hát akkor ezt is hagyom veszni, egy normális akcióban több kedvezmény van a tankokra és 1 hónap prémiumot nemrég vettem és inkább megvárom a következő hónapban mi lesz az ajánlat rá. -
zodo
nagyúr
Ma este 21:00 óráig tippelős játék, min. 5 vagy győzelem esetén + 5 azaz 10 db 2 órás +50% xp tartalékért!
MADRID vagy LIVERPOOL kódokat ide
-
Haart
addikt
Na vajon ezt mire lesz érdemes elköltenem: 20% DISCOUNT - WORLD OF TANKS
-
-
jr1994
addikt
wotzilla off
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum #165748 üzenetére
Nem tesztelni használják. Élvezik H bármilyen tankkal játszhatnak felelősség nélkül. Nem hogy a kredit. Azért a 100millio xp elég a legbetegebb legenyseghez is stb
-
fradi81
veterán
válasz
Simulacrum #165748 üzenetére
tesztszerveren élik ki magukat.
-
Simulacrum
senior tag
Annak vajon mi értelme van, hogy a tesztszerveren mindenki arannyal lő? Úgysem így fogják használni a tesztelt tankot az élesen.
-
Jadro
veterán
válasz
h1mpi #165735 üzenetére
Áh nem biztos hogy igazam van, csak az idegeim nem bírják és túltolom már az anyázást. Inkább kilépek, ennyit nem ér.
Sokszor bénázom én is, de azt azért kiveri a biztosítékot amikor top sebzőként úgy döglök meg, hogy utolsó vagyok és 6-an körbeállva végeznek ki. Az csak hab a tortán ha top tier sem vagyok eközben.
Legjobban a botok idegesítenek. Mármint a tényleg script botok, akik csak forgatják a tornyukat 200-as wn8-cal. Pontosabban a WG idegesít, hogy ezeket nem tudja lekorlátozni.
-
adamgreen
senior tag
A 2 várható tank fejlesztési költségei :
-
Johnny
senior tag
Obj 277 ég mint az olajkályha. Két csata, négy gyulladás. Elsőben 3 lövést kaptam be, leégett. Másodikban mindkettőre gyulladt. Mindezt automata tűzoltó mellett. Amúgy jó ágyú, jó szűkűlés, jó páncél...
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #165709 üzenetére
Egyik tankomban sincs több mint 8 arany lőszer és igen, sajnos potyára szórtam el őket pedig milyen jól jött volna végén a defire.
Kösz a fű álca említést mert bizony én azért álltam oda hogy ne lássanak.
Szerk:
Hétvégi ajánlat: Special: XP Fever
Nagy vonalakban:
- Első győztes csata 3x xp,
- Kedvezményes szabad xp váltás ( 1 arany = 35 xp )
- Akciós prémium tankok ( Tier V-VIII )Küldetések:
Játssz sokat prémium Tier I-VIII -as vagy szimpla X-es tankokkal némi xp kupacért.
-
h1mpi
félisten
válasz
gainwardgs #165733 üzenetére
Köszi este rá is nézek
-
gainwardgs
veterán
Lehet tesztelni az új "balanszolt" orosz csodákat
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Lovi24 #165714 üzenetére
Köszi! Ugy latszik a +3GB VRAM jelentős különbséget hoz még ha ki sincs használva igy gondolom valami belső különbség van ami ezt okozza, mert jelentosen rosszabbul megy nalam ugy hogy 4.2-re van most huzva a proci...
Frontline nem szamit, ott a 60 jatekos miatt mindenkinek akad.
-
jimmy74
őstag
Kár hogy nem táras
Nincs vkinek egy felesleges kuponja!?
Bár ennél lehet be se váltható nekem meg lejárt.. -
h1mpi
félisten
Ha nem nerfelik le titokban ezt a Progettot, brutál kis farmolós gép lesz... 2K dmg-et elég gyorsan össze lehet szedni vele...
-
jimmy74
őstag
szerintetek az m41 90 német prém light ami most kapható megéri?
nincs összehasonlitási alapom csak 3 lightom van..... -
Jadro
veterán
válasz
wwenigma #165706 üzenetére
Előfordul hogy idegbevisznek az idióták. Ezért sem játszom m,ár napi 4-5 körnél többet. 1-2 kör oké, aztán tuti jön a csorda, majd ha beállok én is kempelni mint ők, akkor meg megy a csetelgetés. Végső lépésként egy-két team damage és megyek valami nyugodtabbat játszani. Ez van.
-
h1mpi
félisten
Ez az is7 nagyon beteg, most mentem az első köröm vele, a Grille 3x pattant vagy lánc
3908 dmg, 4 kill, 3000 pattintott
-
slett27
addikt
válasz
ballington #165689 üzenetére
A 30mp-et leszámítva van 10-15mp-es különbség..
-
Lovi24
senior tag
válasz
wwenigma #165683 üzenetére
Bocsi, hogy csak most válaszolok, tegnap mozi-Solo...
Feltettem az Encore-t és ezeket az eredményeket kaptam:
Min:61328, Med:27263, Ultra:15915
Proci 3,8-on van a többi cirka hasonló mint a konfigodon.
Játékot 90-130 fps-ig látom mozogni, nem szaggat kivéve a Frontline-t, ott beesik néha 20 alá is( Itt átlagban 60-90 fps-ig mozog)....
Wot beállítások: amit a gép rakott be alapból, nem piszkáltam a frontline miatt(szite csak ott nyomom... :-) )
A win meg 1 hetes telepítésű.A videó kari meg nemrég lett cserélve,a 4 éves 270x-es Vaport váltotta... -
wwenigma
Jómunkásember
Sok freexp van, osszessegeben eleg egy uj tankra ha bevaltod aranyert. Semmi extra.
Frontline utolso csata. Progetto 7500+Löwe 3500 sebzés és 20 perc kellett mig a spawncamperektol befoglaltuk B-t, erre is mennek mar.
Nyomorultak vesztettek mert masik 2 lineon vegigtolták...
-
kchryss
veterán
Nagyon vagány vagy hogy csak 8 prém lőszert viszel a bc12t-ben, de hogy azt a 8-at pont a csata legpuhább tankjára a kukásautóra lövöd el az nagy pazarlás volt. Nálam 32-20 a lőszerkiosztás, nagyon alacsony az átütése az alap lőszernek, de a prémnek sem túl magas, azzal sem lehet átlőni egy csomó tankot szemből.
Egy észrevétel, itt nem tudom hogy álca miatt álltál be a fűbe vagy véletlen, de hátha valaki nem tudja ezért megjegyzem a fű nem ad semmi álcabónuszt még akkor sem ha úgy tűnik, hogy takarja a tankot. Csak a bokrok adnak álcát.
A végét sokféleképpen csinálhattad volna, de mindenkivel előfordul hogy elpancserkodja.
-
wwenigma
Jómunkásember
Jadro, nem segit a kattintgatas, nyugi. Ha az az oldal elveszett, marad a snipe....
-
zodo
nagyúr
válasz
ballington #165703 üzenetére
Volt ilyen terv is csak közbe szólt a mély víz örültem hogy csak kettőt kaptam.
-
ballington
addikt
amíg ráment az artikra, hátulról szerintem kitárazhattad volna....az artik is hülyék voltak, hogy nem vonultak vissza
a foglalás is megért volna egy misét, kérdés, hogy döntött volna a Defi...leszarja és megy az artikra, így tuti nem ért volna vissza, vagy megy a decap-re, na ez lett volna még érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest