Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98014) ΞΔGLΞ válasza Out (#98013) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Abban egyetértek, hogy a 950 XL (ami nekem is van valahol, mert néha hallom csipogni), a mai napig frankó képeket készít, 2015-ben meg legyalázott mindenkit. De itt olyanokra gondolok, amire a kollégának válaszoltam, mikor egyszer csak elkezd k...ra nem működni minden. Pl a múltkor fényképeztem vele, hogy majd azt küldöm el mail-ben, de vagy 20 sec gondolkodás után visszarúgott a főképernyőre. Egy tetves mail alkalmazást nem tudok megnyitni. :DDD Egyszerűen nem és nem, de még úgy sem, hogy simán belépek. Áhh le is raktam, néha a kislányom beszélt rajta whatsapp-opn a külföldi barátnőjével, de az is megdöglött időközben.

A képei ma is a legszebbek közé tartozik, ezt mint írtam is aláírom, de egy, pl XS-sel már nem veheti fel a versenyt semmilyen szinten. Ha viszont arra, amire használod még teszi a dolgát, akkor valóban felesleges váltani. Amíg teszi... :)
Nálam ez már 2017-ben elvesztette az okostelefon jellegét a megszűnő és addig is gané fejlesztésű applikációkkal, vagy soha nem is létezett rá.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.