Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
junior11
veterán
Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időben gyakran előfordul nálam, hogy az alkalmazások megnyitása során csak resuming van, és aztán egyszerűen kidob, már kezd elegem lenni belőle (HR megvót). Ezt a dolgot eljátsza kedve szerint szinte bármelyik alkalmazással pl. Facebook, Twitter, OneDrive stb...
Másik: Néha mikor duplakoppal felébresztem, megesik, hogy az érintőképernyő nem reagál. (L925).
Vmi ötlet?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Levwi
aktív tag
válasz polonic #62155 üzenetére
"not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware"
Ajánlom figyelmedbe ezen sorokat ahol azt írják, hogy nem minden fícsört fognak megkaoni a régebbi telefonok, de a win10-et megkapják.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
-
Blyan
félisten
Mert még nem adták ki a telefonodra az OS frissítést - de ezt a PfD-vel megkaptad. FW frissítés (amit esetleg remélsz) meg szerintem nem várható, csak a 930, 1520 és talán a 830 készülékekre.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
no1r
őstag
-
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #62165 üzenetére
Még egy év szopóroller Érik az a Xiaomi...
A 620 meg megmaradhatna Win10-es preview készüléknek. Hm. -
no1r
őstag
válasz Plazmacucci #62165 üzenetére
ó nekem már az is elég lenne, ha tele lenne buggal, de legalább lenne ugyanolyan stabil mint régen (bugmentest úgy értettem, hogy ne haljon be attól ha lezárt képernyőnél wifi on töltőn hagyom éjszakára pl).
többekközt azért szerettem bele a WP-be mert nem fagyott és nem hülyült.[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
félisten
-
Morris
veterán
-
Blyan
félisten
válasz ZavaBalazs #62175 üzenetére
Bezony, aláírásba való!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #62144 üzenetére
Biztos nem vagyok vigasztaló az okoskodásommal, de én a 1520-on vígan használok és teszek háttérbe több böngészőablakos ie-t és nem tölti újra.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
EQMontoya
veterán
Htc 8x-en (wp 8.1) nem tudok netet megosztani wifin. Mobilnet megy, megosztás viszont se kikapcsolt, se bekapcsolt wifi mellet nem megy. Ertelmes hibauzi nincs, csak "nem osztható meg."
Same rules apply!
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #62184 üzenetére
es ez pontosan milyen kerdeseket vet fel?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #62187 üzenetére
Necces, lehet csak 630-ra jön ki.
-
félisten
-
Kbali
nagyúr
válasz EQMontoya #62183 üzenetére
Wifinek elvileg nem kell bekapcsolva lennie, sőt, ha be van, akkor nekem ki is kapcsolja, ha a megosztást elindítom.
Melyik szolgáltatónál vagy, ill. milyen díjcsomagban?
Itt van leírás, hogyan kell hekkelni.
Azt olvasom, hogy egyes mobilszolgáltatók nem engedik osztani a netet, hiába unlockolt esetleg a készülék. Korábban működött?
A linkelt topikban is vannak hivatkozások az XDA-ra, hogy hogyan lehet "unbrand"-elni a készüléket (persze csak saját felelősségre). -
viewdetails
addikt
válasz Воланд #62138 üzenetére
Újabb fotók. De mi ez a rengeteg csirkeláb betű, csak nem a Sziamiaú gyártja a referencia készüléket?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Blyan
félisten
válasz viewdetails #62199 üzenetére
Csak a szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest