Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62101) FіkuszKukіsz válasza Blyan (#62099) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

Nem tudom miért vannak elájulva egyesek a saomitól. Egyszerű iOS koppintás. Gyermetegnek kinéző óriási ikonokkal, igazi ázsiai színvilággal. Az, hogy Kínában imádják nem meglepő, de itt Európában ahol más az ízlésvilág, itt is sikeres tud lenni, eléggé furcsa. Mielőtt jön valaki. Igen, volt. Tudom miről beszélek.

Romanes eunt domus

(#62102) tailor válasza erahurka (#62100) üzenetére


tailor
őstag

FIGYELLEK!

;]

(#62103) Blyan válasza FіkuszKukіsz (#62101) üzenetére


Blyan
félisten

Nekem nem volt és lehet ezért nem is jön be, sőt rühellem is :DDD Venni kéne egyet jól megnézni, aztán eladni a *hurkának. ;] (erahurka, remélem nem valami fontos névbe gázoltam)

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62104) captainnemo válasza FіkuszKukіsz (#62101) üzenetére


captainnemo
aktív tag

nem tartozik a témához de a xiaomi telefonok nagyon jók. A 3 legnagyobb gyártó, de nem lepődnék meg ha még előrébb kerülne a jövőben. Az általuk fejlesztett módosított android rendszer a egszebb amit valaha androidon láttam. Ha attól ios koppintás, hogy normálisan néz ki, akkor hasonlít rá, de ha használtál ios-t és miui-t, látnád teljesen különböznek. Az ár/érték arányuk ragyogó, de mégsem gagyi, nem is gyártanak alsó szegmensbe telefont. A neves gyártók hasonló kategóriájú telefonjait megcsinálják jobb minőségben, és fele áron.

(#62105) erahurka válasza FіkuszKukіsz (#62101) üzenetére


erahurka
félisten

Pont az tetszik benne, hogy olyan mint az iOS. Nekem bejön az iOS a 7-től kezdődően, elég szépen vitték el minimalista irányba. Mondjuk a csempék funkcionálisan jobban bejönnek, nyilván ezért is szeretnék Windows Phone-on maradni. Árazásban is erősek, ennyiért ilyet még szolgáltatónál se kapnék.

(#62102) tailor: Szóval te vagy az a távcsöves fickó a szomszéd fáján. ;]

(#62103) Blyan: Erahurka egy ógörög sertésisten, nem véletlen hívjuk magyarul is hurkának a hurkát. Szóval véresig sértettél, csak ezt akartam ezzel mondani. Amúgy azért használom mert sehol sem foglalt, bár utóbbit meg tudom érteni.

[ Szerkesztve ]

(#62106) FіkuszKukіsz válasza captainnemo (#62104) üzenetére


FіkuszKukіsz
őstag

Persze a hongmi meg felsőkategóriás? Világítatlan érintővel.Tavaly márciusban adtam el, amikor a legtöbben azt se tudták, hogy mi fán terem a miui. Szifonom is volt.

Ha meg valami nem tartozik a tárgyhoz rakd offba.

[ Szerkesztve ]

Romanes eunt domus

(#62107) Blyan válasza captainnemo (#62104) üzenetére


Blyan
félisten

Azt leszámítva hogy egy összelopkodott és illegális tákolmány, nincs a Xiaomival semmi baj. Még akkor sem, ha Ázsián kívül nem adnak el egy millió darabot sem az összes készülékeiket tekintve sem. Ja, fain egy cég.
Így lehet olcsónak lenni, meg harmadiknak. :K

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62108) crey válasza Clemi (#62089) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Szeretem azt gondolni, hogy értelmes emberek értelmes emberekkel kommunikálnak, annak pozitív hozadéka van. :)

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#62109) gyurkikrisz válasza erahurka (#62105) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Akkor igazából az IOS tetszik, csak sajnálod rá a pénzt?

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#62110) Lall válasza gyurkikrisz (#62109) üzenetére


Lall
veterán

Chrysler 300C. A csóró paraszt Bentley-e. : :D

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#62111) Blyan válasza Lall (#62110) üzenetére


Blyan
félisten

Miért, ha külsőségre matyizik valaki, akkor annak megfelel. :DDD

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62112) Lall válasza Blyan (#62111) üzenetére


Lall
veterán

Pont mint a sziamiau. :D

Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

(#62113) viewdetails válasza Lall (#62110) üzenetére


viewdetails
addikt

Régen minden más volt. Ha Volgával jöttél, pártelvtárs vagy tsz elnök vagy, ha kockaladával, zöldséges, ha Wartburg-al, akkor a körorvos... :D

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#62114) Dzsosy válasza Blyan (#62107) üzenetére


Dzsosy
senior tag

+1 :K :C

(#62115) erahurka válasza gyurkikrisz (#62109) üzenetére


erahurka
félisten

Hát igazából most az összes rendszer tetszik. Lollipoppal szép lett az Android, a Windows Phone mindig is tetszett de három oszlopos elrendezéssel még szebb lett, és jól néz ki az iOS is. Szóval ilyen téren nekem most jöhet bármi :))

Vagyis nem egészen, szinte az összes Androidos gyártói felületet rühellem. Undorítóak. Igen, a HTC Sense is köztük van. :(

(#62116) #16820480 válasza FіkuszKukіsz (#62101) üzenetére


#16820480
törölt tag

Pontosan. Igazából külsőre koppintás, funkciókban meg mindent szart beletettek, akár kell, akár nem. Ráadásul sikerült egy olyan rendszert összehozniuk, aminél az alapbeállítások legalább 90%-a szöges ellentétben áll azzal, ami nekem kell. Téma, launcher, gombok elrendezése, minden.

(#62117) captainnemo válasza FіkuszKukіsz (#62106) üzenetére


captainnemo
aktív tag

Én szeretem ha valami szép igényes. A miui rendszer szerintem az, de ez ízlés kérdése, erről felesleges is vitatkozni. Pont emiatt jó az, ha egy rendszer lényegtelen eleme, mint a launcher pluginelhető, azaz olyat használsz ami tetszik. Az a flat irány amit sokan istenítenek nekem nem jön be, de nem is tartom lényegesnek. A windows phone rendzereel szembeni hiányosságok elsősorban nem a vizuális megjelenés hiányosságai. Én ugyan el tudnék képzelni nagyobb csempéket is, mert én úgy gondolok a telefon felületére, hogy megjelenít dolgokat. Engem nem érdekel ezt csempének hívjuk, vagy widgetnek, áttetsző vagy sem. Az érdekel az információ amire kíváncsi vagyok, a számomra megfelelő méretben és tartalommal megjeleníthető-e. A wp ez ügyben picit merev a csempékkel, de azért nem használhatatlanul. Már szerintem régebben írtam egy listát arról mi az ami számomra erősen a használatot zavaróan befolyásoló hiányosságok. Számomra nem sok múlik azon, hogy most a menüsor hová kerül, vagy hamburgeres vagy sem. kb. ezredrangú kérdés. pl. a böngészővel a legnagyobb bajom, hogy nem lehet teljes képernyőssé tenni, az alján ott van kikapcsolhatatlanul a címsor. Van alternatív böngésző ahol ez nem gond, de nem tudom alapértelmezetté tenni. Na ez már zavar. Nincs semmi eseményvezérelt ütemezési lehetőség. Gondolok arra bizonyos időközben a telefon kapcsolja magát repülő módra pl. A cortana lenne erre valami nagyon béna kezdemény, de egyfelől erőszakosan angolra kényszeríti a felületet, másfelől nagyon kis béna ezen a téren, van benne egy quiet hours aztán ennyi. Lehet a droidra köpködni, de van rá kb. 10 féle nagyon jó automatizálási alkalmazás. Itt azt is be tudom állítani, ha mondjuk egy adott helyen vagyok, vegye le a hangerőt, kapcsolja be a wifit stb. Ja értem a wp stabil nem engedik az apiban. Hát a droid sem attól instabil, hogy erre van lehetőség, mert a megfelelő minőségű szoftvert választva jól működik. wp-n ugye meg nincs semmi gyakorlatilag. Nincs hangprofil, az alarm hangereje állíthatatlan. Ez nonszensz. Miért nem állítható? A tárcsázó. Én szeretem a T9 tárcsázást, de nem csak én hanem sokan. Nem véletlen az összes alternatív tárcsázó támogatja. De számomra használhatatlanok, mert a wp nem engedi őket rendesen integrálni. Mindjárt jön a kérdés, hogy miért használom, ha ennyi gondom van vele. Egyfelől lakva ismeri meg az ember az adott telefont, másfelől nincs jobb. Az ios jobb, de ott is vannak bosszantó hiányosságok és annyira zárt, hogy számomra nagyon zavaró. Igaz már gondolkodtam a cserén. Nekem a legfontosabb a kamera, és ebben ez a telefon szerintem a legjobb. Ha lenne ilyen kamarával droidos telefon, bár sok dolgot nem kedvelek a droidban valószínűleg cserélném.

(#62118) #72797440


#72797440
törölt tag

Milyen app tudja azt , hogy egy külföldi szöveget youtube-ról bediktálok neki és azt leírja. Próbáltam sime e-mailt írni így de két mondat között abbahagyja a rögzítést a harmadik mondat után már nem ért vagy nem hall semmit

(#62119) Bukk900 válasza #72797440 (#62118) üzenetére


Bukk900
őstag

Az email appban lévő diktálás nem megy? Próbáld ki ezt, voicy.

(#62120) savoo válasza #72797440 (#62118) üzenetére


savoo
addikt

Nekem nem áll meg diktálás közben az email kliensnél sem.

(#62121) #72797440


#72797440
törölt tag

Voicy megvan.
Ezt nektek leírja végig?

(#62122) lorcsi


lorcsi
veterán

tudtok olyan progit amibe a gps koordinátákat beírva meg lehet helyeket találni?
a here drive ugye csak autóhoz való..

lényegében geocaching-hez kellene..

van már egy geocaching live, de ebben csak beépített ládákat lehet..és most tudok olyanról ami pluszban van elhelyezve

(#62123) MasterMark válasza lorcsi (#62122) üzenetére


MasterMark
titán

Ott a Here Maps.

Switch Tax

(#62124) erahurka válasza lorcsi (#62122) üzenetére


erahurka
félisten

Még ingyenes a maaloo geocaching app, az asszem tud ilyet.

(#62125) NoOne1976


NoOne1976
őstag

Ha jól sejtem olyan app nem létezik ami a telefon profiljait tudja váltani. Azt, hogy a WP nem tudja alapból, azt tudom, de megcsinálni sem lehetne, hogy ne kézzel keljen állandóan a hangerőt, rezgést stb. állítani? Mert ez iszonyat idegesítő. Eleve nem értem, hogy egy ilyen feature miért nincs benne alapból az sw-ben, de legalább létezni ilyen kiegészítőként.

(#62126) lorcsi válasza erahurka (#62124) üzenetére


lorcsi
veterán

Ez jo lenne, de sajnos mar nem ingyenes:(

MOD:
A here mapsban nem talaltam a koordináta beiros részt

(#62127) Atek000


Atek000
csendes tag

http://www.windowsphone.com/s?appid=340f7b71-86bc-4f99-8c59-d4a6126c10b1
Bocs, de telefonról írok. Erről tudtatok, hogy a sygic is Megjelent Windows Phone -ra?

Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510

(#62128) Jofi81 válasza lorcsi (#62126) üzenetére


Jofi81
őstag

A webes felületen tudsz megadni koordinátát, amit elmenthetsz a gyűjteménybe, a telefonod pedig szinkronizálja.

(#62129) lorcsi válasza Jofi81 (#62128) üzenetére


lorcsi
veterán

Nocsak, koszi

(#62130) ZsoltG60 válasza lorcsi (#62126) üzenetére


ZsoltG60
aktív tag

Üdv. Ugyan oda kell írni a gps koordinátát mint ahova a címet írod keresésnél, szóközzel elválasztva csak a számokat

[ Szerkesztve ]

Lumia 950XL

(#62131) Zsoleszhun válasza Atek000 (#62127) üzenetére


Zsoleszhun
addikt

Jó, de sajnos nem teljes verzió.

¯\_(ツ)_/¯

(#62132) cattus válasza NoOne1976 (#62125) üzenetére


cattus
őstag

Jól sejted.

Do the thing!

(#62133) Pikkolo^^ válasza Blyan (#62107) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Ugyanez a véleményem.

(#62134) erahurka


erahurka
félisten

Nem tudom szinkronizálni a Hotmail fiókomat, egyszerűen nem tudom mi lehet. Délután volt az utolsó amikor engedte, azóta semmi.
86000C06-os hibakódot dob.
Se laptopon a gyári levelezővel, se telefonon nem tudok levelet küldeni vagy fogadni, kuka az egész. Weben persze működik simán. Komolyan nem értem. Egyszerűen elegem van már hogy így random egyik pillanatról a másikra történik valami, és hirtelen minden szar lesz ami a Microsofthoz kapcsolódik. :(

(#62135) viewdetails válasza erahurka (#62134) üzenetére


viewdetails
addikt

Jelszóváltoztatás nem volt...?

Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O

(#62136) erahurka válasza viewdetails (#62135) üzenetére


erahurka
félisten

Úgy tűnik reggelre megjavult, nem tudom mi lehetett :(
Gugliztam a hibakódra de exchange fiókot emlegettek mindenütt, nekem nincs ilyesmim.

(#62137) #16820480 válasza erahurka (#62136) üzenetére


#16820480
törölt tag

A hotmail az exchange push-t használ a szinkronizálásra.

(#62138) Воланд


Воланд
titán

""Every setback has a major comeback." Windows 10 Technical Preview for phones is coming soon " [link]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#62139) rgeorge válasza Воланд (#62138) üzenetére


rgeorge
addikt

Azta... Jól kezdődik, elírták Russell Wilson nevét...

Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

(#62140) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Ugye ha letiltom hogy az Explorer futhasson a háttérben azert meg nem kene neki bezarogatni a lapokat? Allandoan ujratolti az oldalakat, nem teszi memoriaba...

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#62141) Blyan válasza rgeorge (#62139) üzenetére


Blyan
félisten

Láthatóan ez senkit nem érdekel.. :D

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62142) Integrale válasza Plazmacucci (#62140) üzenetére


Integrale
veterán

Nem, attol nem kellene bazarnia a lapokat, vagy elfelejteni a tartalmukat. Azzal csak azt ered el, hogy pl. a youtube nem szol lekapcsolt kepernyovel.

De az IE mostanaban egy katasztrofa, egy megnyitott lapot is kepes ujratolteni, ha atlepek akar messengerre vagy az uzenetekhez.

"Bad reklám is reklám too"

(#62143) Blyan válasza Integrale (#62142) üzenetére


Blyan
félisten

Mert nem ilyen szar 930-cal kéne nyomulni bammeg! 2 giga RAM és snapi800 mire elég manapság? :U

;]

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62144) Plazmacucci válasza Integrale (#62142) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Sajnos ezt gondolom én is. Egyébként Blyan mondanivalója ironikus, de szerintem a rendszer nem tud semmit kezdeni az erős hardverrel. A 1520 semmivel sem gyorsabb mint az otthoni 820.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#62145) Integrale válasza Blyan (#62143) üzenetére


Integrale
veterán

Jogos, valtok is 630-ra :P

Plazmacucci: Ez szerintem is igy van, atlagos hasznalat mellett nem jelentosen gyorsabb az Ativnal, az otthon levo 625-nel is csak a kulso appok megnyitasi sebessege a lassabb.

[ Szerkesztve ]

"Bad reklám is reklám too"

(#62146) Bogyó bá' válasza Воланд (#62138) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Nekem még Denimem sincs, vaze' ! :(((

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#62147) Blyan válasza Bogyó bá' (#62146) üzenetére


Blyan
félisten

Te melyik bolygón élsz? :D Van PfD, van Denimed, ott van rajta a telefonodon, mi kell még? :)

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62148) Bogyó bá' válasza Blyan (#62147) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

A céges 530-ra gondoltam éppen: azon nem pfd-zek. De ha végre lesz hivatalos Denim a 920-ra (is), utána már azon sem fogok "játszadozni", a W10 csak megjelenése után fog felkerülni rá. Ráuntam... :B

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#62149) Blyan válasza Bogyó bá' (#62148) üzenetére


Blyan
félisten

Ja értem. Hát... szerintem a 920-as maradhat pfd-n (csak lépj ki a programból), az 530-ra meg csak megjön egyszer.
Maga a PfD program úgyis leáldozott, helyette a Windows Insider lesz. A 920-szal nem vesztes semmit majd ha nem csinálsz vele semmit. Ha kilépsz a programól úgyis Denimet fog már mutatni az extrák + infó azon.
En a 630-on le is töröltem a PfD appot.

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#62150) polonic válasza Bogyó bá' (#62148) üzenetére


polonic
félisten

nem biztos, hogy lesz w10 a 920-ra

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.