Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
alaperelmezettkent:256-os aac-t vesz fel, dual chanel. atallitva: 384-es 5.1es ac3-mat vesz fel. ez utóbbi kamu 5.1
az Audio világában az 5.1és dolby digital a legrosszabb minőség. jellemzően 384 kbps. ez kb 192-224-és mp3-nak felel meg dualban, ha valaki pl egy ilyen koncert dvd-t atkonvertal. az 5.1 lényege nem a hangminoseg, hanem a terhatas. de az a mobiltelefonnál ugysincs! 256 aac jobb minőség ebben az esetben. kb 320as mp3. ezért ez az alapertelmezett...[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Zsoleszhun
addikt
válasz #42308056 #62851 üzenetére
Elgondolkodtam, hogy lecserélem az asszony 520-asát egy 735-re de nemtudom, hogy ilyen [snowattack]-es kupont honnan lehet beszerezni hozzá? Vagy ez csak beírom, hogy extremelumia és Ennyi ?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Freiherr
őstag
-
eszgabor
aktív tag
Ma reggel 8.10.14226.359 érkezett a L625-ömre. (angolra állítva)
Amikor kicsit több, mint egy hete L535-re érkezett, akkor ezt irtak rola:◾Touch screen performance improvements.
◾Cortana is now available in more markets.
◾mobile data toggle has been added as an option in the action centre.
◾Install phone updates more easily by scheduling them for a time that works best for you.
◾Stability and performance improvements.[ Szerkesztve ]
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
bepken
veterán
korábban feltett kérdésemre tud valaki válaszolni?
konkrétan, hogy a Lumia 535 - Denim - 8.10.14234.375 OS verzió vajon mit takarhat? van valahol changelog vagy ilyesmi?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
blakey
titán
válasz bluemirage #62852 üzenetére
"az Audio világában az 5.1és dolby digital a legrosszabb minőség. jellemzően 384 kbps"
Inkább 640 v. 448 Kbps, ettől eltekíntve valóban gyengébb, de egy jó hangmérnők képes ebből is nagyon jó minőságet csinálni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
válasz blakey #62858 üzenetére
Nem akarok offolni, de hátha tanulságos másoknak... mert gyakran vannak tévhitek az alap 5.1ről, ami térhatás oltárán feláldozza a hangminőséget. Ezért filmeknél ajánlott csak.
A DVD-ken eleve a 384es az elterjedt, a NET-en lévő 5.1-es HD-s tartalmaknál is még mindig ez gyakoribb. Amit írtál az a pl. a 448 kbps az technikai maximum, de a gyakorlatban alatta használják. A Blu-Ray tartalmaknál megy csak feljebb a bitráta. Akár addig is amit írtál.Most utána is néztem és annyiban más, hogy az 5.1 384kbps (rengeteg koncert DVD így jelen(t) meg sajnos) inkább mp3 v3 - v4 között van. Ami nagyjából 192 kbps-es mp3-mat jelent, amit írtam is. A halandók által használt PC-s downmix megoldás valóban nem vethető össze egy stúdió utómunkával... de ettől még igazabb, hogy nem illik a forrást lerontani 5.1-be, pláne nem gagyi módon.
És azt sem értem, hogy egy telefonba minek erőltetni az 5.1-es parasztvakítást, ami sosem lesz normális 5.1, de legalább rosszabb a hangminősége, mint a 2.0-ás alap beállítás és nem is fog tudni belőle normális 2.0-ás felvételt csinálni utólag belőle otthon a user.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
m1lan
őstag
válasz FіkuszKukіsz #62818 üzenetére
Samsungoknál mindig az aktuális a "legmenőbb" szóval nekem az S3 pont jó, mert már javában kint volt az S4 meg az S5, amikor én vettem. Na meg volt egy fő szempontom, a 2 giga RAM, amit a Telekom kínálatában ez tudott csak a belőtt árkategórián belül teljesíteni. Az osztályomban a 3 db S5, meg 2 db S4 mellett én egyedi vagyok az S3-mal
Most viszont divat lett iPhone 4S-t venni, legalábbis egyre több embernél látom. Ismerősi körömben is lett 2 idén...
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok
folyamatosan emlékeztetőt kapok a facebook eseményekről, mindenkinek a születésnapja meg házassági évfordulók, meg minden hülyeségről,
hogy lehet ez kikapcsolni?
-
bepken
veterán
vagy a facebook kliens beállításain belül veszed ki az értesítők elől a pipát, vagy a telefon beállítások/hangok pontban állítod be, hogy adott alkalmazás milyen módon jeleníthet meg értesítést. (pl. csak rezegjen)
(#62863) woland_y2k! én is ebben reménykedek de akkor ilyesmi, hogy changelog itt nincs?
egy lengyel fórumot dobott ki csak találatnak a verziószámra keresve (ugye jelenleg csak ott elérhető)[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Barátnőm a napokban vett Lumia 635-ös telefonját állítgatjuk be, ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy melyik opció a jobb:
1, A már létező gmail-es accountját beállítani a telefonján VAGY
2, Kreálni egy új outlook-os postafiókot és azt beállítani a telefonon?Én az Outlook.com-ot használom (L820-am van) meg vagyok vele elégedve, de neki nem tudom megérné-e a macerát most egy új e-mail fiókot berendezni, a régieket meg átirányítani, illetve nem tudom milyen hátrány érné, ha gmail-el használná a Lumiát. Ismerve, hogy mekkora egy köcsög, versenyellenes cég a Google, kicsit tartok tőle, hogy ott tartanak be ahol tudnak....
J.
-
Воланд
titán
válasz bepken #62865 üzenetére
hat, az ilyen kis frissitesekhez nem nagyon szokott az ms kiadni. raadasul ugy volt, hogy egy fw mar jott, ami ezt a hibat orvosolta volna, de az allitolag nem igazan hozta rendbe. de a lenyeg, hogy rajta vannak.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bepken
veterán
válasz Воланд #62868 üzenetére
bár én hivatalosan sehol nem láttam leírva, hogy továbbra is rajta vannak az ügyön...több helyen is ezt olvasom, tehát nyilván bizakodok. (valamennyit egyébként biztosan javított az a frissítés, mert van egy-két igen elvetemült videó, ahol konkrétan a kezelhetetlen kategóriába esik a készülék. jelenleg erről közel sincs szó szerintem)
(#62867) joysefke! nekem szinkronizálta a névjegyeket (újakat is oda mentem), illetve a leveleket is rendre megkapom. - bár a gmail kliens hagy némi kivetnivalót maga után, valljuk be....például ömlesztve van minden levél, nincs közösségi vagy promóciós kategória
-
blakey
titán
válasz bluemirage #62859 üzenetére
Erre csak annyit írok, hogy tévesek az infóid esetleg rossz helyről szerzed be az anyagokat. Az AC3 640 Kbps maximum, gyakori a 448 Kbps, de a 384 már nem, legalábbis az én környezetembe nem és nekem nincs olyan DVD-M amin csak 384 Kbps lenne a hang. De ez tényleg nem ide tartozik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
freelanced
addikt
Hello!
Most láttam az EDigitalos akciót de már beszereztem egy 535-öt a Médiában, viszont a 730/735 alig drágább ebben az akcióban. Érdemes váltani? Eddig annyira amúgy sem szimpi az 535, a 635 jobban bejött.
Amúgy a 735 miben különbözik a 730-tól a Dual Simen kívül?
Amúgy a kupont bárki használhatja?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz freelanced #62871 üzenetére
Igen, bárki használhatja a kupont, a legvégén vonja le a kedvezményt.
¯\_(ツ)_/¯
-
cattus
addikt
-
junior11
veterán
Szerintem is érdemes váltani.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
joysefke
veterán
milyen akció van a 735-re? Én nem látom...
J.
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes váltani 1320-ról 735-re? A kijelző méretén kívül az egyéb paraméterek melyiknél a jobbak?
-
Zsoleszhun
addikt
Tényleg ennyi a fehér 535, megrendeltem az asszonynak, holnap megyek érte
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz kolosanyi #62882 üzenetére
Én nem vettem volna fél giga rammal telefont decemberben sem. Nem érezném előrelépésnek a mostani után, hiába erősebb prociban.
Most sem fogok telefont venni amíg nem lesz elég korrekt áron a 830 vagy ki nem jön az olcsósított verziója olyan kompromisszumokkal amikkel együtt tudok élni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kis segìtség kéne nekem.
T-mobilnál vásároltam nemrég egy használt lumia 625 öt ,megnéztem a nokia oldalán a garanciát ès ezt írja. Garancia: Garanciaidőszakon belül (ebben az országban)
Ez azt jelentené,hogy van garancia a telefonra?
-
l925
tag
másnál is előfordult már h a messenger csempe bedöglik, elszürkül és nem reagál? Nem nyitja meg
-
gyurkikrisz
őstag
520-at vagy 530-at vegyek másodtelefonnak? Lényeg a laggmentesség, és a lehetőleg minél hosszabb támogatás.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
gilfoyle
őstag
válasz gyurkikrisz #62898 üzenetére
"minél hosszabb támogatás" = 530. Mármint a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest