Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Folytatódik a kálvária, hogy wp vagy android: ennek eldöntéséhez kellene egy infó. Van Dropbox kliens wp - és?
[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz karldergroße #54251 üzenetére
Van, FileBox.
-
karldergroße
senior tag
válasz Bukk900 #54253 üzenetére
Köszi! Szóval azért nehéz a döntés, mert a Voda-nál ugyanazokkal a feltételekkel a Lumia 830 megvétele 80000 Ft-tal kedvezőbb lenne, mint egy Sony z3,vagy egy HTC m8. Márpedig ha az ember normálisan működő androidos telefont akár, muszáj a legjobbat megtenni, mert már a felső középkategória is laggol, mint állat. Ezért gondoltam a Nokiára, mert ott kaphatnék egy flottul menő készüléket, jóval olcsóbban, ráadásul szuper kamerával. Ráadásul én szerettem a Nokiát és a Symbiant is. A probléma viszont maga a rendszer: meg mindig nagyon kezdetleges az egész. Nincs normális alternatív zenelejátszó, flac-lejatszással. Nincs normális szinkronizálás gmail-nevjegyzékkel, naptárral. Kevés a jó app. Nem láttam egyáltalán elfogadható alternatív naptár - szoftvert. (az androidon ott a zseniális Business - calender). Szóval nem tudom:nagyon szeretnék Nokiát, nagyon szeretnék spórolni 80 lepedőt, de félek, hogy befürdök az egésszel és két évig nyögni valamit, amit az ember nem tud jól használni (így volt ez a gyalázatos Samsung Advance-szel is), szóval azt nem szeretném.
-
veterán
Ja semmi, hirtelen magahoz tert
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Alexios
veterán
válasz karldergroße #54255 üzenetére
normális szinkronizálás gmail-nevjegyzékkel, naptárral.
Miért nincs?
-
blakey
titán
Nem tudom honnan vetted, de a névjegyzékkel tökéletesen szinkronizál, sőt, az ősszes gmail-em is időben megjön.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
karldergroße
senior tag
válasz Alexios #54257 üzenetére
Nyilván nem állt módomban kipróbálni huzamosabb ideig wp - s készüléket. (ma nyomkodtam egyet az árkádban.) De valahol olvastam, ha elmentek egy névjegyét, az nem jelenik meg automatikusan a Gmail - fiókban, mint az androidnál. Nem tudom, igaz-e. Ugyanezt olvastam a naptárról. De ne legyen igazam...
-
Alexios
veterán
válasz karldergroße #54259 üzenetére
Volt egy párhónapos időszak amikor nem volt caldev/cardev szinkron, de ez egy jóideje nem áll már fenn.
-
mike1334
veterán
Tudom nem valószínű..de van vkinek Lumia 638-as?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
gabber01
addikt
Új szót hogy tudok felvenni a prediktív szótárba? Elvileg kopp a szóra és a javaslatok sávon kellene hogy legyen egy + jel. De nincs. Van vmi trükk, vagy mi? (L625, wp8.1)
update: most nézem, átváltottam más nyelvre, és pl. olasznál megjelenik a +, bár más nyelvnél viszont megint csak nem. A teló eredendően olasz, független darab. Coincidence?
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
diegho
nagyúr
Azt tedd hozzá, hogy csak a felső közép droid lagol, amelyikre képtelen a gyártó normális szoftot tenni, mert egy Snapdragon400+1GB ram már teljesen jó élményt nyújt, ha a szoftver optimalizált. Persze a WP8.1 kisebb hardveren is szépen fut, nekem van mindkettő.
-
cerb
tag
válasz karldergroße #54261 üzenetére
Megy a gyári naptárral is a google naptár, de én azt nem szeretem, mert a csempéjén csak egy teendőt tud kiírni egyszerre, ami ultragáz. Jelenleg a "CAL" nevű naptárat használom lassan egy éve, vagy mióta megjelent. Nagyon pofásan néz ki, és tud mindent, amit elvárok egy ilyentől. Természetesen ez is tuja szinkronizálni googleból, liveból, facebokból a naptárakat.
-
gabber01
addikt
válasz SOAD19 #54267 üzenetére
Erre vonatkozóan én annyit találtam, hogy ilyen elvileg van, de nem egyből működik így, hanem ha többször beírod a szót ugyanúgy, vagyis ha gyakrabban előkerül a beszélgetéseidben. De manuálisan nem jön fel az opció, és ez eléggé zavar. Az meg különösen, hogy olaszra állítva, miért működik...
-
mrhitoshi
veterán
Már nincs olyan beállítás, hogy a legnagyobb kapcsolatot kiválasszam ?
PS4
-
gabber01
addikt
De most komolyan, új szó felvétele prediktív szótárba csak nálunk nem működik, vagy senkinél?
-
Boonen007
őstag
Az új készülékek tehát x30-x35-ös készülékek már Ant+-osak?
-
Gery1987
őstag
válasz karldergroße #54259 üzenetére
Hogy őszinte legyek nálam pont azért nyert a WP mert nincs annyira túl cicomázva sokszor mint az Android. És appok sem szarok. Biztos van rá olyan is de én még nem találtam. Én biztos belevágnék a helyedben. Nem fogsz hátrányt szenvedni. Szerintem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
ryori
senior tag
válasz Gery1987 #54281 üzenetére
Hát ha a számokat nézzük persze hogy több app van droidra mint wp-re, de nem az a lényeg hogy 10.000 vagy 10.000.000 app van, hanem azért a minőség is, mert lehet 10m app ha abból 5-10 használható rendesen, lehet hogy kevesebb app, de azért jobb minőségűek, nem laggosak, stb. vannak kivételek, de a nagyobb fejlesztők appjai azért ottvannak, és ugye a zárt rendszer okozta stabilítás miatt is jobbak az appok.
-
ryori
senior tag
válasz karldergroße #54284 üzenetére
Mondjuk android előbb jött be mint wp, ez is benne van.
zene-videót talán azért nem fejlesztik nagyon, mert azthiszik hogy az alap jó, naptárat gondolom úgyszintén. bár..
(Utánam kommentelő )[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Zenére Modern Music, ha a gyári nem jó.
Videóra MoliPlayer.
Naptárból mi különleges kell?Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
blakey
titán
Mindezeket mire alapozod? Naptár proginak használd ezt, videólejátszónak ezt ami részben zenelejátszónak is jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Jött valami frissítés a windowsra vagy csak szimplán meghülyült a telefonom.........(lumia 920)
Amit produkál: A beépített böngésző görgetésnél elkezd villogni és ha nem érintem meg akkor csak fehér képernyő van........
Van egy alkalmazásom (Index---az Index.hu androidra) ami csak wifin tölt be mobilneten ismeretlen hibát ír ki. Már próbáltam hátha az adatforgalmi segéd zavar be mivel elég sok adatforgalmat generál de ha azt kikapcsolom akkor sem jön be csak wifin. 4-5 nappal ezelőttig nem volt vele probléma....
A kamerával is lett gondom: Néha fényképezés után nem mutatja meg a képet csak fehér képernyő van......(ez ujraindítás után megszűnik a többi bajom nem)A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
ryori
senior tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy a zseblámpának használt vaku felmelegedett?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest