Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyall
tag
Közben megtaláltam Telenornál is... 66 ezer... pfff... na mindegy... úgy is régen voltam 70-es
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
Sungoo
addikt
-
angyall
tag
A here drive alkalmazásban van olyan, hogy figyeli a forgalmat, és felajánl másik opciót, ha a megadott úton dugó van? Köszi a választ!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
zojjektum
senior tag
-
Hunork
veterán
Ajaj.
Srácok, 2 napja újra raktam a W8-at a PC-re, természetesen frissült 8.1-re. És csak most jutottam el addig, hogy a telómat rádugjam. (Nokia 630) És nem is ismeri fel!!! A haldokló, belassult régi rendszerem meg igen. Onedrive működik, ez rendben, szinkronizál is, meg a telefonkönyv...stb, de a fájlkezelőben semmi nem látszik. Leszedtem a Windows Phone asztalai alkalmazást, hát az sem csinál semmit, csak felvillan, oszt jó napot. Telefon restart volt, a szoftver naprakész, számítógép meg szintúgy, egy teljesen tiszta rendszer, gyors, szintén naprakész. Mi a teendő???Mod: Eszközkezelőben ott van a teló, ,de nem tudja frissíteni az illesztőprogramot...
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ryori
senior tag
válasz Hunork #54362 üzenetére
Na, ilyen problémám nekem is volt, írtam is a fórumra, nekem egy gép reinstall segített, 520 drivere zavart be a 930-amnak. vagy valami ilyesmi. aztán a reinstall után jó lett. ami egyébként egy 8.1-es windows. bedugtam, pár mp-mulva már megjelent a filekezelő.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Hunork #54362 üzenetére
Kíváncsiságból most én is megpróbáltam "összehozni" a W8.1-es tabletet (asztali gépen nincs ilyen oprendszerem) a Lumia 920-szal, nekem csont nélkül felismeri, és magától telepítette a Windows Phone asztali alkalmazást.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Hunork
veterán
Ez jó, de 2 napja telepítettem újra! Minden működik, játékok, Ofice, a Onedrive, a fiókommal szinkronizál, ha feltöltök egy képet a gépen, pár mp múlva látja a telefon. Az eszközkezelő meg az írja, hogy nem ismeri a hardvert, nem tud frissíteni. Hát még egyszer nem lesz Win install, az fix, inkább kuka az egész...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
28 kód.
Lehúzás, eltávolítás, PC és telefon újraindítás megvolt.
Az alkalmazás sem csinált semmit.
Telefon kikapcsolva, elindítva.
A haldokló W8.1 felismerte, ez meg 2 napos...
Biztos valami egyszerű a megoldás, csak nem jövök rá..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Feladom...
Amúgy ez van Eszközkezelőben, hátha így érthető:Minden megvolt, amit írtatok, amit találtam a neten. Hihetetlen. Egy dolog nincs: eredeti Nokia kábel, de eddig sem volt!!!
Plusz jó hír: fostalicska Lenovo laptopon, amin W7 van, ott figyel a Windows Phone, ami áll a Phone-ból és az SD Card-ból. Mint 3 napja a régi W8.1 esetében. Elképesztő...És akkor még plusz adalék: a lényeg, hogy az Eszközillesztő szoftver telepítése nem jön elő, tálcán jobb oldalt, mint amúgy máskor, mikor egy új eszközt csatlakoztatunk. Hát ennyi. Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném. Egy tuti: még 1szer a rendszert nem húzom újra, végre rendben vannak a játék kliensek...
-
Hunork
veterán
Igen, ezt írtam, itt van mellettem a laptop, feleségem használja néha. Röhej, nem jövök rá...
De már kezdek gyanakodni, hogy valami Windows installer gond lehet...[ Szerkesztve ]
-
Rinita
tag
Miért nem lehet letölteni a Wheather Flow-t? Jelezte a telefon hogy jött rá frissítés és azt Írja hogy folyamatban de csak áll a csík.
-
ZeroZero
csendes tag
Sziasztok. 1 hete vagyok tulajdonosa egy Nokia 925-nek. De akadt egy kis problémám. Ha fájlkezelőben másolok zenét a telefonra, azt nem látja a Music alkalmazás. Hogy lehet működésre bírni?
-
hzsolti94
csendes tag
Üdv!
Tegnap megvettem a 735-ös Lumiát végül. Egész este nyomkodtam, nagyon bejön, de lenne pár kérdésem: Rezgő módba csak úgy tudom tenni, hogy a hangerőgombbal leveszem minimumra? Illetve milyen böngészőt ajánlotok? Az explorerben hiába törlöm pl az előzményeket, ahogy nyomkodom a vissza nyilat megnyit mindent visszamenőleg. -
hodostamas
addikt
Gyárilag a kép feltöltés az hogy van, be van kapcsolva?
Tegnap vettem csak észre, hogy nekiálltam fotózni, erre folyamatosan ment a mobilnet, és töltötte fel...
Akkor néztem hogy jó minőségre volt nekem állítva, aminél nem nézi hogy wifi vagy mobilnet. -
cattus
addikt
válasz hodostamas #54398 üzenetére
Képeknél alapból be van kapcsolva, normál minőségen, ilyenkor nem nézi az adatkapcsolatot, legjobbnál viszont csak WiFi-nél tölti fel.
Do the thing!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest