Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Azt tanácsolták, hogy itt is érdeklődjek. A 1020-ason gondolkozok a fényképezője miatt, de a telefon kinézete miatt őrlődök. A 925-ös jelentősen rosszabb választás lenne? Illetve hol kapható a legolcsóbban 32 GB-os verzióban, nem nagyon találok sok helyet. Az előbb találtam egyet, de 115k két éves garival.
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Azt miért nem lehet beállítani, hogy ha hívnak folyamatosan rezegjen, ne csak az elején rezegjen kettőt. Sokszor jó lenne, ha zajban vagyok, hogy rezegjen is a telefon a zsebemben, mert ekkor nagyobb eséllyel veszem észre. Bár lehet, hogy ha lenémítom a telefont, akkor fog csak folyamatosan rezegni?!
-
SOAD19
addikt
válasz gyurkikrisz #50166 üzenetére
A 8.1-nél már lehet külön állítani a Médiafájlok ill. a Csengés hangerejét külön is, és ezek alatt lehet bekapcsolni a rezgést is. Be van kapcsolva, de csak a csörgés elején rezeg. Ahogy az előbb írtam, valószínűleg folyamatos rezgés, csak akkor érhető el, ha a hangerőt teljesen leveszem. No mindegy, ez van, annyira nem nagy tragédia azért.
Akkor már kérdezek egy másik dolgot is:
A fényképeknél, nem tudom kijelölni az összeset, ez miért van? Kiválasztom a kijelölést, majd a kiválasztanám a "mindet kijelöli" parancsot, de nem elérhető/aktív. De miért? Túl sok kép lenne, amit ki kellene jelölnie, vagy más oka van? -
SOAD19
addikt
Azt ugye nem lehet beállítani/elérni, hogy a bő 1 hónapos 1020-asom végre tegeződjön velem???! Mikor teljesen lemerül, akkor "Viszlát"-tal köszön el, és ez túl távolságtartó számomra. Az előző E52-emnél be lehetett állítani üdvözlő szövegnek tetszőleges szöveget, de ha jól láttam itt nincs ilyen lehetőség. Váltok is androidra.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
Gondolom a netes videóknál nem oldották meg még, hogy ha beletekerek, akkor ne recsegjen?! Illetve mintha írta volna valaki, hogy magán a weboldalon játsza le már a videókat a 8.1, de nálam egy fb-on linkelt videót elindítva továbbra se ezt teszi.
A fb-on a megosztott képek hatalmas méretben jelennek meg, nem férnek el a kijelezőn, és még oldalra se tudok tekerni, hogy megnézzem a nem látott részeket. Ezzel nem lehet valamit kezdeni, hogy csak akkora méretben jelenítse meg, amilyen széles a kijelző? Amúgy még kicsinyíteni/nagyítani se tudok a fb oldalán. -
SOAD19
addikt
A Nokia szerint nem tudja lejátszani az mkv-t: " Lejátszható videofájl-formátumok: 3G2, 3GP, MP4, WMV, AVI, M4V, MOV"
Azért holnap felteszek egyet és kipróbálom, hátha, nem mintha nagyon videóznék a telefonon. Nekem még a netezés is, jobban mondva a gépelés is kínlódás, még ekkora kijelzőn is, pedig kicsi a kacsóm.
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #52149 üzenetére
Én is jártam már így, szidtam a telefont, aztán kiderült, hogy én voltam a balf*sz.
Az történt, hogy maps-nél rákattintottam a térképen, hogy hova akarok eljutni, majd kirajzolta az útvonalat, és ezután kicsit lejebb kell a képernyőn tekerni, ill. felhúzni az alul lévő sávot, ahol részletesen leírja az egyes útvonal pontokat, és ott rákattintani a navigáció indításra. Csak, mivel nem látszódott ez a gomb, így nem értettem mi a gond, utána vettem csak észre, hogy lejebb kell tekerni, és elindítani a navigálást.
A Cyan óta még nem próbáltam a navigációt, holnap letesztelem, remélem működik. Mondjuk, azt nem értem, hogy "Drive+" -nál, miért nem lehet a térképen bejelölni, rábökni, hogy hova akarok eljutni, mert jelenleg be kell írni a pontos címet, ha jól tudom. -
SOAD19
addikt
Hali!
Itt (lap alján) olvastam, hogy lehetne a kezdőképernyőn mappákat lehetne létrehozni, amibe több csempét is bele lehetne dobálgatni. A térkép, navigációs ill. fényképezős appoknak csinálnék egyet-egyet, de hiába próbálom ráhúzni egymásra a csempéket, nekem nem jön össze a dolog. Mi lehet a gond, Nálatok működik? Természetesen 8.1-es van a telefonon.
Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz Polllen #52170 üzenetére
Aham, köszi! Sejtettem, mert egyik külföldi oldalon láttam a gdr1-es dolgot, csak akkor, miért nem írják a Wp oldalán?! Gondolom a hivatalos frissítés kiadása még odébb van?!
(#52171) mazsi70
Nem lenne rossz, ha a kitűzött mappa csempét át lehetne nevezni, és külön-külön lehetne mappát kitűzni a különböző csoportoknak.
-
SOAD19
addikt
válasz mazsi70 #52186 üzenetére
Na mindjárt megnézem. Én próbáltam... Kiraktam a kezdőképernyőre, de csak azt tudtam megcsinálni, hogy megnyitottam, és itt tudtam mappát létrehozni egyedi névvel. Szóval, azt tudnám megcsinálni, hogy belépek, ebbe a "Mappák"-ba és csinálnék két mappát a navigációs, ill. a fényképezős alkalmazásoknak.
Én meg azt szerettem volna, hogy kirakok egy-egy "Mappát", ebbe belehúzgálom az appokat, és magát a "Mappák"-ot átnevezem.
De mindjárt megnézem újra. -
SOAD19
addikt
Egy hülye kérdés. Sms írásnál, hánykaraktert tartalmazhat egy sms. Nálam most 70, felette már két sms-t számol el. Anno az E52-esnél át kellett állítani valami karakterkódolást, vagy valami ilyesmit, és akkor kicsit több karakter fért bele egy sms-be. Most a beállításoknál nem látok semmi ilyesmit. Normális, hogy 70 karakter egy sms (egy bővített mondat), vagy csak simán rosszul emlékszek?
-
SOAD19
addikt
válasz kory24 #52358 üzenetére
Aham, de hogy miért nem az sms beállításához rakják. Amúgy meg a Beállításokban miért nem abc sorrend van, kicsit gyorsabban lehetne megtalálni a dolgokat. Rosszul emlékszek, hogy tervben volt anno, hogy az smseknél lesz csoportosítás? (kimenő, bejövő, törölt, piszkozat...) Biztos, csak szeretném, és azért rémlik, hogy ígérve lett.
Ja, és köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz MasterMark #52367 üzenetére
Nehogy már egy nő mondja meg, hogy hogyan vezess, mi?!
-
SOAD19
addikt
Még, csak most vettem észre, hogy a gyári zenelejátszóban végre bele lehet tekerni a számba a csúszkán is, nem csak a előre/hátra lépetető ikon hosszú megnyomásával, egy piros pont.
Tegnap próbáltam a HA-n az egyik hirdetésnél üzenetet írni az eladónak, de nem lehetett, bejött az ablak, de hiába kezdtem el begépelni, nem jelent meg sehol, illetve az ablakból se látszódott az egész. Ez általános, vagy csak nálam fordult elő. Illetve sokszor egy adott topikban szeretnék a lap aljára tekerni, és megnyomom a kis nyilat, ami a lap aljára visz, de sokszor nem veszi be. egy üres lap látszódik, majd mikor újra hozzáérek a kijelzőhöz, akkor változatlanul a lap tetején vagyok.
Illetve, arra nincs valami trükk, ha rá akarok keresni egy szóra a google-lel? Kijelölöm az adott szót, és mint asztali gépen, jobb klikk/keresés google-lel. Valami ilyesmi nincs itt, kicsit macerás mindig új lapon megnyitni a google-t, beilleszteni, és rákeresni?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
"Szó felvétele a szövegjavaslatok szótárába
Ha azt szeretné, hogy a telefon a jövőben felismerjen egy adott szót, írja be azt, koppintson rá, majd koppintson a pluszjelre (+) a szó mellett a szövegjavaslatok sávján. "
Ez nálam nem működik. Pl. a teljes nevem akarom felvenni a listára, beírom, majd katt rá, kijelölődik, de az alsó szövegjavaslatoknál nekem nem jelenik meg plusz jel, csak a vágólap ikon.
Valakinek, valami tipp?
MOD: És egy jó kis tipp, ezt a trükköt eddig nem ismertem, hátha van köztetek, akinek új lesz, ez az infó:
"Pont gyors beírása
Egy pont és egy szóköz beírásához, illetve a következő mondat nagybetűvel kezdéséhez koppintson kétszer a Szóköz billentyűre. "
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Pikkolo^^ #52673 üzenetére
Értem, köszi. Az új szavakat, akkor veszi fel, miután elküldtem az adott üzenetet, amiben szerepelt?
Másik problémám:
Pár nappal ezelőtt, a HA-n egy hirdetőnek akartam írni egy privátot, rákattintottam az "üzenet a feladónak" ikonra. Ezután már a maga a felugró ablak is furcsán jelent meg, az eleje le volt vágva (az alsó smiley, ikonsorból látható) valamint, ahogy elkezdtem beírni a mondandóm, az nem látszódott sehol. Csak nálam nem működik, vagy jelezzem a moderátoroknak a problémát? Valamelyikőtök megnézné?
MOD:
Helyesbíteném... Látszik, amit írok, kb. a 16-17. karaktertől (ahogy írtam is az ablak jobb ill.bal oldala hiányzik).
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #53266 üzenetére
Hmm, mik vannak, nem tudtam én se, erről, mármint, hogy nem kell olvasó app. Van még mit tanulni, első igazi okos telefonom. Köszi!
Cserébe megosztanám pár nekem tetsző háttér-/zárolási képet, hátha lesz, ami tetszik Neked/Nektek:
-
SOAD19
addikt
Örülök, hogy ha találtál köztük, ami tetszik.
Nekem most a linkeltek közül az első, szürkésfehér-kék-piros a hátterem, zárolási képernyőm meg a sötét alapon világosabb virágos motívumos. Lehet gáz, de nekem bejön a fehér telefonommal. Háttérnek is jó, ezelőtt ez volt.
Köszi, ránézek, erre a Live Lockra, elég finnyás az ízlésem, de biztos találok valami jót.
(#53272) Bukk900
Hogy is kell kivitelezni, ezt a két trükköt?
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #53323 üzenetére
Nincs mit, ha Te/Ti is tudtok valami jópofát, akkor nyugodtan megosztható velem.
csipszikutya: A fb-kal nekem is volt gondom, a képek hatalmas méretben jelenítette meg, ajánlom, hogy használd a fb appot.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Az mennyire normális egy 1020-asnál, hogy fullra töltött aksiról 50%-ra esik a töltöttség 2 órai wifis netezéssel?
Köszi!
-
SOAD19
addikt
válasz Zsoltika11 #53366 üzenetére
A Piac utcaiban volt ez, mert itt volt egy fiatalabb srác, aki kérdezgette az embereket, hogy segíthet-e. Még jó, hogy nem volt a kezemben a telefonom, lehet kaptam volna egyet, vagy csak csúnyán nézett volna rám.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Jelenleg van ajánlott akksi figyelő app, ami nem eszi túlzottan az akkumulátort?
A onedrive app nektek nem szokott kínlódni? Az előbb is linkeltek egy képet innen a fórumról, amire rákattint a kép bejön, de a képernyő jobb oldalára ugrik, és egy része nem látszik.
Az ie beállításánál be van nálam állítva alapértelmezett keresési szolgáltatónak. Ez mit jelent? -
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz eszgabor #54945 üzenetére
Mikor megírtad a hsz.-ed, és leokéztad, akkor a hozzászólásodnál megjelenik egy "Szerkesztés" felirat. Ez arra, jó, hogy ha még eszedbe jut valami, tovább olvasva a topikban még reagálnál más hozzászólására, azt megtehesd egy hozzászólásban. Így nem kell egymás után több új hsz.-t írnod, ezáltal átláthatóbb lesz a topik.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Воланд #55344 üzenetére
Tudom, de a korábban kiadott PfD-t nem, azért adták ki, hogy teszteljék az emberek, és az esetleges hibákat, hiányosságot jelezzék?! Én azt hittem, hogy pont ezért lett kiadva, hogy a véglegesen kiadott 8.1-es már minimális hibákkal érkezzen.
(#55345) Crytec210
Ezt nem igazán értem.
-
SOAD19
addikt
válasz Воланд #55351 üzenetére
Értem, akkor tévhitben voltam. De a Microsoftnak azért illett volna egy ilyen hibát észrevennie, mert nem mondhatni, hogy egy nagyon rejtett, alig használt dolognál van ez a bug.
Ja igen, ha már beírkálok... Nem tud valamelyikőtök olyan metronóm appot, ami akkor is tovább működik, mikor a telefon lezár? Nem a legkényelmesebb öt percenként feloldani, és újra elindítani az appon belül újra rányomni a stratra. Hátha ismer valamelyikőtök ilyen appot, bár nem vagyok túl optimista ez ügyben. Jelenleg a Best metronome pro-t használom.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz ecology_83 #55380 üzenetére
Itt a ph!-n pl. úgy, hogy a hsz szövegrész melletti üres részre duplán kattintasz. Vagy, ahogy írták a kis nyíllal. Arra nem jöttem rá, hogy a lap aljára a kis nyíl kivételével (mert néha nem veszi be)hogyan lehet leugrani.
-
SOAD19
addikt
Ma kicsit csalódtam a wp-omban. Új tanfolyamra kezdtem el járni, és egy adott tv-t kezdett el az oktató kivetíteni. Mondom gyorsan letöltöm a telefonnal, és wordben kijelölöm, és más színnel kiemelem, ami fontos. Nem nagyon sikerült a dolog. Pdf-ben találtam azt próbáltam átkonvertáltatni, de több oldalon se sikerült, az áruházból is leszedtem egy ingyenes app-ot, az meg azt írta, hogy mivel nagyobb 500 kB-nál, ezért vegyem meg a fizetős verzióját, és akkor átkonvertálja, nem kicsit felhúzott. Aztán csak sikerült megtalálnom olyan verzóban a tv-t, ahol ki tudtam jelölni a szöveget, majd vágólapra helyeztem, megnyitottam a word-öt a telefono, aztán beillesztés, és nem csinálja. Próba 2 kisebb kijelöléssel, így már ment, majd elmentettem. Na mondom f*sza, akkor próbáljuk ki, hogy ki tudom-e jelölni adott részeket, erre a szerkesztés ikonra kattintva, hogy sajnos nem lehet, mert 2003-2007-es wordként lett elmentve.
Így jártam. -
SOAD19
addikt
válasz gyurkikrisz #55654 üzenetére
Mea culpa, nem szóltam! Védett volt a pdf, amit szerkeszteni akartam volna.
-
SOAD19
addikt
válasz confuser #55875 üzenetére
A 1020 közel áll akkor az álmaid telefonjához. Nekem még, ez a 4,5"-os méret is nagy ahhoz, hogy egy kézzel tudjam kezelni a telefont. Mondjuk számomra nem nagy hátrány ez, mert mostanában sokat netezek a telefonon, és emiatt nem árt a nagyobb kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Hali!
Lenne egy problémám. A zenelejátszónál a Most játszotthoz, hozzáadtam két albumot, majd a borítókép jobb alsó sarkában lévő ikonra bökve bejön a Most játszott lista. És azt tapasztaltam, hogy belegörgetve, darabos, nem folyamatos a görgetés. Ez csak nálam van, vagy ez egy általános bug, valaki megnézné nekem? A telefon egy 1020-as, bár nem hiszem, hogy ez most számítana.
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Volt már? Tapasztalják az érintetettek?
Fagyást okoz a Windows Phone 8.1 a Lumia 925-ös és 1020-as készülékeken
-
SOAD19
addikt
Én már ki se húzom a töltőt a konektorból. Jó lenne egy qi töltő, de nem olcsó, főleg, hogy még qi hátlapot is kellene venni, ami kicsit rontana is a telefon kinézetén. Illetve normál töltéssel egy jó óra alatt fel van töltve a telefon, qi-vel, ha jól tudom kicsit hosszabb lenne. De tény, hogy kényelmesebb lenne qi-vel.
Igazán fejleszthetnék az ie böngészőt... Google képkeresőjénél tragikus a helyzet, rákattintok az egyik képre, aztán össze-vissza ugrál, főleg, ha nagyítanék is. Webshopoknál is ez van a képek nagyításánál, megkergül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest