Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz akoska23 #27898 üzenetére
Én csak a facebookra meg most már néhanapján az instára szoktam képet feltölteni ,de érdekes,mindig sikerül...
Böngésző az IE-n és ilyenolyan klónjain kívül pedig nem lesz soha,chrome pedig konkrétan akkor,ha piros hó esik.Egyébként én még a chromeról jót mobilon még nem nagyon hallottam."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Воланд
titán
-
DaveHutt
őstag
válasz akoska23 #27922 üzenetére
[troll on]Arról ne is beszéljünk, hogy az IOS-re mennyivel jobb a Safari... [/troll off]
-
DaveHutt
őstag
-
nicu71
addikt
válasz akoska23 #27914 üzenetére
És hova szeretnél képet feltenni?Közösségi oldalakra én vagy appot/face,instagram/vagy pedig a képre rányomva a menüből választom ki.Böngészőből még sosem próbáltam/eszembe sem jutna...ilyen műveletekre pc-t használok
na gyorsan megelőztek...hát igen,van még hova fejlődni mindenesetre
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Dale
aktív tag
válasz akoska23 #27928 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy ha a Microsoft engedélyezné az igazi 3rd party böngészőket a store-ban, akkor se biztos ám hogy lenne rá Chrome. Csak nézd meg hogy hányféle módon gáncsolja a Google a WP-t ahol csak tudja, nem hiszem hogy a véletlen műve. Aztán már csak az kéne hogy az árérzékeny Chrome függők ezt a platformot válasszák Android helyett, ugye.
https://enginedesigns.net
-
Воланд
titán
válasz akoska23 #27936 üzenetére
mert a bongeszo is csak a sajat tarteruletehez fer hozza. jelenleg netes oldalbol nem lehet meghivni a fenykepeket.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dale
aktív tag
válasz akoska23 #27941 üzenetére
Igen, ha muszáj telefonról böngészőben képet feltöltened/linkelned, akkor csak az marad hogy feltöltöd valahová a képet és beszúrod a linket. Más helyekre (Facebook, Twitter, Instagram stb) pedig vagy a saját appjával, vagy a rendszer Share funkciójával tudsz képet feltölteni. Szerintem még meg is szereted majd ezt a megoldást. Az IE meg nem rossz ám, a jelszavakat valóban nem jegyzi meg, de ha a weboldal lehetőséget ad cookie-s automata belépésre (ahogy a Prohardver is teszi), az működik rendesen.
https://enginedesigns.net
-
Zsoleszhun
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest