Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Nekem amúgy nem úgy mutatja, hogy FB születésnap, hanem Outlook születésnap. Akkor neked lehet nincs importálva, csináld meg ahogy írtam.
A proxys nekem se működik, a cikkben lévő IP amúgy nem is jó, azt hiszem itt volt leírva egy fél hete a működő. Ha nem itt, akkor az appos topikban. Nekem az se ment mondjuk.
-
törölt tag
Üdv!
Van akinek működik az iFruit app ?
-
desolator
senior tag
Feltettem az insidert de úgy nézem, hogy sokkal jobban szívja az akksit mint a battery. Tapasztalta ezt esetleg más is?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
LizzyHalding
csendes tag
üdv.
Most jött vissza a telefonom szervizből és szeretném a biztonsági mentésem visszállitani (windows 8 Amber). Bejelentkeztem a Microsoft fiokommal mint ahogy le van irva,majd megkellet volna jelennie egy "visszállitási képernyőnek" -e szerint a leirás szerint.
http://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp8/basics/restore-a-backup-to-my-phone
De nálam semmi ilyesmi nem jelent még és nemis találom máshol.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz LizzyHalding #28463 üzenetére
Nem lehet, hogy az előző profilodban nem állítottad be a biztonsági mentést? Internetkapcsolat van a telefonon, mikor aktiválod?
-
savoo
addikt
válasz LizzyHalding #28465 üzenetére
Wifin nem fog menni a visszaállítás csak mobil neten (GDR3 után van csak lehetőség wifiről visszaállítani. )
-
LizzyHalding
csendes tag
-
LizzyHalding
csendes tag
válasz LizzyHalding #28467 üzenetére
Update: Sikerült végül! köszönöm a segitséget
-
polonic
félisten
válasz LizzyHalding #28467 üzenetére
Nem ez a problema. Attol, hogy nincs 4g, attol meg gprs/edge/3g biztos van. Ezekhez csatlakozna akkor a telo.
eszre sem vettem kozben, hogy sikerult
[ Szerkesztve ]
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm most akar windows phone 8-as mobilt venni és arra kért,hogy kérdezzem meg előtte,hogy az ezen a linken lévő online rádiókat minden gond nélkül le tudják játszani ezek a telefonok? Nekem androidos telóm van és ott csak 1-2 müködik.
-
LizzyHalding
csendes tag
Par dolog hianyzik HR utan: -Számok letiltása -Gyors nézet alatti opciók hiánya (pl.: gyors pillantás) Mi tévő legyek? Frissítést kerestem,nincs. Áruházban ezek nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
válasz LizzyHalding #28471 üzenetére
Töldsd le a lumia pusher-t az áruházból, azzal vissza lehet őket hozni.
du, du hast, du hast mich
-
saiyajin
senior tag
válasz LizzyHalding #28473 üzenetére
Ha jol emlekszem a hivas es sms szuro csak a gdr3-as frissitessel erheto el.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
meszike91
senior tag
válasz LizzyHalding #28473 üzenetére
Nem tudom miért nem működik a hívás+sms szűrő
du, du hast, du hast mich
-
btudos
nagyúr
válasz LizzyHalding #28478 üzenetére
Miért kell szervizbe vinned? Emiatt nehogy bevidd, Ők se tudnak majd mit csinálni vele.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
duo
addikt
válasz LizzyHalding #28478 üzenetére
lumia pushert, vagy a sysapp pushert felrakod, a nokiás rendszercuccokat olyanokat mint az extrak+info frissited. ennyi. nalam hr utan igy jott elo minden funkcio. pl lumia szinprofil. (520)
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
kolosanyi
veterán
(#28482) bogyo112
Dehogynem, fog az, csak ilyenkor teszt alatt nincs belakva rendesen. Az új Galaxy S széria is mindig nagyon gyors a teszteken, meg bármelyik tetszőleges modell. Sőt, még egy Galaxy mini is egész gyors ha gyári állapotban van. A gond ott kezdődik ha telepítesz valamit, a droid rettenetesen szarul képes kezelni az erőforrásokat. Például mi a búbánatnak fut annyi vacak a háttérben állandóan? Ok, hogy döngetjük a mellünk, hogy ez kérem valódi multitasking ám, de ki a jó francot érdekel, miként oldják meg? Most Nexus 7-ről írok, alig telepítettem appokat, a feladatkezelő szerint konstans 400 mega van szabadon, mégis állandóan újratölti a weboldalakat a Chrome, szóval valamit nem jól oldanak meg úgy látszik.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
sziasztok!
Nem-e tudja valaki, mi okozhatja az alábbi problémát?:
Van egy Optimus 7-em, aminek 14,94 GiB a tárhelye. A névjegy szerint ebből 4,05 GiB szabad.
Viszont a Piactéren szereplő adatok alapján az alkalmazásoknak 3,67 GiB-ot kellene hogy lefoglaljanak illetve a képek és zenék együtt kb. 317,8 MiB-ot foglalnak. De akkor ezek alapján van egy nem éppen elhanyagolható 6,90 GiB-nyi adatmennyiség a telefonon, amiről lövésem sincs, hogy micsoda.vizuálisan így néz ki a dolog:
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kolosanyi
veterán
válasz sz.balazs.95 #28483 üzenetére
Other mappa, HR-t neki!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz kolosanyi #28484 üzenetére
de akkor néhány játékot, - amit azóta töröltek - nem tudnék visszarakni.
vagyis akkor választhatok: Vagy a Tentacles marad vagy az Other mappa.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #28483 üzenetére
Az az "other" mappád ahova szemetel az oprendszer és nem üríti ki maga után. Csak Factory resettel törölhető.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #28485 üzenetére
Tentacles Mai napig várom hogy újra legyen. Azt hittem csak wp8-ra nem elérhető.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Oppenheimer #28488 üzenetére
sajnos kompletten törölték.
ha szerencsénk van, akkor később újra felrakják Xbox Live nélkül, mint ahogy pl. a Chickens Can't Fly-jal is történt.
Kevésbé szerencsés esetben pedig muszáj lesz beruházni egy iOS cuccra, ha szeretném használni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
duo
addikt
-
cerb
tag
Nektek mennyit fogyaszt Lumia 920 Amberrel?
Most vettem egyet és Lumia 800 után szokatlanul gyorsan merül. Tegnap este kipróbáltam. Éjszaka csak wifi volt bekapcsolva, email negyed óránként szinkronizál. Mobilnet kikapcsolva. Mivel aludtam, nem birizgáltam.
Ilyen beállításokkal majdnem 4%ot merült óránként, ami nekem mellbe vágó! Van valami ötletetek, hogy mivel lehetne ezt orvosolni, mert remélem ez nem normális! -
Bogyó bá'
nagyúr
Nem fogyaszt keveset, ez kétségtelen. De ha most vetted újonnan, akkor néhány feltöltés után ez lényegesen javulni fog. Nálam most, közel 3 hetes korában:
- egész nap cseszegetem (jó, mondjuk 4-5 órát): 1 napot bír ki egy töltéssel
- normál használat, napi 1,5-2 óra aktív netezéssel: 2 nap.
- szinte nulla használat (napi tíz-tizenöt perc telefonálás, ugyanennyi mail): bő 3 nap.
De szerintem ez ebben a topicban eléggé OFF.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
madd dogg
senior tag
Állapotjelző ledet a windows gombba!
-
Oppenheimer
nagyúr
1520 Megjelent a t-mobilnál. Annyi mint egy 16GB iPhone 5S
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #28495 üzenetére
Mindkettő vicces.
-
SpongyaBob
veterán
Furcsa, hogy még itt PH-n nincs róla teszt.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Bogyó bá'
nagyúr
Miért, csak 211k HUF szolgáltatófüggően, kártyásan. Én a Lumia 920 árától kapok röhögőgörcsöt... ...annál csak 24%-kal drágább az új csúcsteló!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
pzstm
titán
Függetlenül meg találni 177-ért
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest