Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha a Lumia 1020-on a garancia miatt vissza akarnám rakni a GDR2-öt GDR3 helyett, akkor ezt hogyan tudom megoldani?
Nokia Care Suite letöltve, de valami login-t kér... -
Lall
veterán
Csak csv. Általában a legjobb megoldás, ha a vcf-et beteszed windows névjegyzékbe és onnan kiexportálod csv-be, így magadnak tuod beállítani a mezőket.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
törölt tag
válasz azigazimoris #27154 üzenetére
Átolvastam! Nekem a NaviFirm felhasználónevet és kódot kér, amikor beírom a product code-ot.
-
Lall
veterán
válasz #18001664 #27158 üzenetére
Az új verzók már kérik, keresni kell (sajnos linket én sem tudok hozzá) egy régebbit, ami felismeri a telefont és még nem kér kódot. Esetleg NSU-val (Nokia Software Updater) [link] nem lehet újrahúzni? Bár én nem aggódnék a GDR3 miatt sem, mert lehetsz fejlesztő is (ahogy az vagy ) és akkor már ez van a telefonodon a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
nbukta77
addikt
nbukta77
(őstag)Olyan app nem letezik amit ha kirakok csempenek es ra nyomok akkor lezarja a kijelzot?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz Peter Kiss #27165 üzenetére
Nem old meg semmit csak nem kene nyomogatnom a gombot. Eleg lenne a kijelzon egy csempet megnyomni es lezarna. Android alatt vannak ilyen widgetek. Valami ilyesmi megoldasra gondoltam wp alatt is.
-
daniel909
addikt
válasz nbukta77 #27166 üzenetére
nincs ilyen app.
(#27170) Pikkolo^^ : jah... bírom ezeket a hozzászólásokat. nem tud valamit a rendszer, és egyből elkezdik a vegyé androidot nyomni. de ezzel beismerik, hogy csomó hasznos dolog van droidon amit tudhatna a wp is. (gyengébbek kedvéért: nem a screen lock gombról van szó elsősorban..)
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
hroberto
veterán
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Peter Kiss #27167 üzenetére
Ez igazán építő jellegű hozzászólás volt.
-
Nova96
őstag
Üdv az utóbbi időbe elkezdet a teló meghülyülni. (HTC Trophy)
Szóval 2 hete ie-be csak nem látszódót a tab váltás+ ha átléptem más programba kilépet belőle vagy új tabot nyitott ez nem tudom.
Utána néha-néha elkezdet belassulni, 1 hete amit kitettem fő képernyőre rakok nem indítja el. 3 napja az ie-t nem nyitja meg hiba megyek rá így task mangager-ből váltottam el ie-re.
Ma bezárta az ie-t és nem tudom újra megnyitni.
Mi a francot csináljak, hogy helyre jöjjön ?És ha reset kell, egy kérdés:
3 felé mentetem a telefon számokat, mivel általában sietve írtam be(fck).
Hogyan lehetne egy helyre feltölteni pl.google? -
Lall
veterán
-
duo
addikt
Nos nem tudom hogy belépőszinten van e jelen, de nemcsak magyar fórumokon hanem vmi külföldi nokia supportos fórumon is olvastam hogy 520/620-nál be-beszarnak a gombok; hogy ez hibás széria volt, vagy mi nem tudom, de ha ebből indulunk ki, nem feltétlen hülyeség az ha ilyen célból 50%-al kevesebbszer kell megnyomni az adott gombot. Van akinek ez fontos, hogy neked nem az az abszolút elfogadható, (én droidon használtam is a fenti okból) most megvagyok nélküle, de azért nem tartom elvetendőnek.másnak lehet fontos. egy fingó-apptól sokkal hasznosabb pl.
A komment attól még nagyon jó
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
törölt tag
válasz azigazimoris #27161 üzenetére
Elakadtam...Bemásoltam a leírás alapján a megadott fájlokat a "programdata/nokia/packages/products/059V0B3 mappába. Elindítom a Care Suite-ot, azon belül a Recovery-t, de nem látja a fájlokat...mintha nem jó mappába tettem volna őket, pedig a leírás szerint csináltam. Pedig a leíráshoz képest még előnyben is vagyok, mert a a program felismerte a telót.
-
nbukta77
addikt
Nem ohajtok androidra valtani, de attol kerdezni lehet? Vagy nem?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz #18001664 #27176 üzenetére
Én egy külföldi fórum alapján csináltam, ami nem volt számomra egyértelmű, ezért én még külön is bemásolom a fájlokat a product code mappa mellé. És így működik nálam.
Mondjuk nekem a products mappában van egy rm-821 mappa is, nálad ezt azt hiszem rm-875-nek kellene hívni.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
jockas
senior tag
-
gabo89
senior tag
Hétvégén használtam a Here Maps-ot, egy címet kerestem vele, bekapcsolt helymeghatározással. Viszont Data Sense szerint akkor 12 MB-ot letöltött, pedig a Magyarország térképét letöltöttem. Miért csinált adatforgalmat a program? Helymeghatározáshoz netet is használt, vagy címkeresésnél online adatbázist alkalmaz?
Ennek csak azért nem örülök, mert 50MB mobilnet adatforgalmam van.indul a sörös aludni
-
viewdetails
addikt
Mitől függ, hogy frissít-e a Bing háttérkép?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Kasya
nagyúr
válasz viewdetails #27187 üzenetére
Naponta, automatikusan, amint eloszor megnyomod a kereso gombot es van neted.
-
törölt tag
válasz azigazimoris #27183 üzenetére
A segítségeddel most már látja a fájlokat, ám mikor elindítja a folyamatot, akkor mintha nem tudná újraindítani a telefont magától az elején. Próbáltam már mindenhogy, XP módban,USB port váltással, stb...manuális újraindítással is.
A(z) „Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.Core.dll” fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A megadott modul nem található.
Exception:
System.IO.FileNotFoundException: A(z) „Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.Core.dll” fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A megadott modul nem található.
Fájlnév: „Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.Core.dll”
a következő helyen: Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.CoreProgrammerAdaptation.ProgrammerAdaptation.UnsubscribeEvents()
a következő helyen: Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.MurzimFlashApp.Release(Boolean release)
a következő helyen: Nokia.Murzim.Uefi.FlashApp.MurzimFlashApp.Release()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.Flash()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.PlugIns.MurzimRecovery.RecoveryDialog.RecoveryDialogModel.<HandleDownloadVariantPackageCompleted>b__b(Object state) -
viewdetails
addikt
Nem. Ha olyanja van, reggel a repülés módból kilépve, a második feloldásra már magától váltott, kereső gombot nem is használom. Mobilnetem folyamatos.
Most napok óta nem vált, restart után sem, csak ha a Beállításokban át- majd vissza állítom a Bing hátteret.
Nem értem a logikát, mi befolyásolja.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Integrale
veterán
válasz viewdetails #27190 üzenetére
Nekem is ilyen, par napig jo es valt, de aztan csak ugy ahogy te is csinalod!
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz viewdetails #27193 üzenetére
Ha ez gunyolodas, akkor
Ha nem, akkor WP ebreszt, androidon voltak kimaradasok."Bad reklám is reklám too"
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
saiyajin
senior tag
Az miért van, hogy híváskor nem jeleníti meg a nevet a telefon csak a telefonszámot, annak ellenére, hogy az illető benne van a telefonkönyvben? Ma két hívásom is volt ismert személytől, de csak a számot adta be.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
válasz viewdetails #27198 üzenetére
Igen, kösz! Egy restart megoldotta.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.