Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
Hogy tudok beállítani freemailes fiókot? Sikerült már valakinek? Köszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
-
WestBam
senior tag
Tudtok valami tuti gmail progit amivel chatelni is tudok?
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Devas
őstag
Gondolom a fiókokon belül a speciális beállításokat kell választani, na de ott aztán a telefon lépésről lépésre végigvezet engem, ezen a blaszfémiát... Kb 10 dolgot kell csak megadni, ebből talán 2-ben vagyok biztos.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
cerb
tag
tud valaki olyan aksi ellenőrző appról, ami nem kér hozzáférést a tartózkodási helyemhez? Pofátlanság, hogy minden ilyen kis tingli-tangli app a telefon szinte minden adatához engedélyt kér.
-
Ronam
addikt
Létezik WP-re olyasmi zenelejátszó, mint androidra a Poweramp? Vagy legalább valami hasonló?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én az Akkumulátort használom. Elvileg az is kér, de akkutakarékosság céljából a GPS ki van kapcsolva nálam. Oldja meg magának, ha akarja! (Soha nem nyavajgott eddig, hogy nem tudja lekérdezni...)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
alratar
addikt
Nem értem.
Letöltöttem a ZUNE programot, rádugtam a telefont. (Win felismerte,. mert megjelent hordozható eszközként.)
A zune ettől függetlenül nem érzékeli a telefont.
Mi lehet a gond?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
tybsen
addikt
válasz kolosanyi #28763 üzenetére
Tényleg nagyon bosszantó.. szóba került múltkor is utána küldtem egy emailt, de nem kaptam még választ sem. Nem volt időm azóta foglalkozni ezzel, de már gondoltam arra is hogy a hirdető cégeknek fogok írni hátha ők elérnek valamit, nyílván nekik sem jó ha az ember már zsigerből utálja a terméküket, mert naponta többször is akaratlanul ráklikkel. Esetleg ha többen is jelezzük a problémát vagy írunk egy petíciót a MA-nak.
-
alratar
addikt
válasz Peter Kiss #28774 üzenetére
Igen!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
tomcsa44
tag
Üdvözletem!
Az öcsém tegnap vett egy Lumia 625-öst. Azt mondtam neki, hogy a WP8-as telefonokhoz jár az Office 365 liszensz (licensz?), amit számítógépen is tud használni. Viszont most elgondolkodtam ,hogy vajon jól emlékszem-e? Mintha a PCW egyik számában ezt olvastam volna.
Tényleg jár a WP8-as telefonokhoz teljes értékű Office 365? Ha igen, azt csak a mobilon lehet használni (mobilverzió) vagy számítógépen is?
Köszönöm!
Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
Integrale
veterán
Na, anyukámnak lecseréltem az S Advance-t egy 625-re. Telenornál hülyének is néztek, hogy gondolkodás nélkül rávágtam, hogy Lumia 625. "Samsungban nem gondolkodtál?"
Meglepően egyben van a telefon, masszív és igényes. A képernyő viszont első körben kicsit csalódás.
Más! Telefonkönyvet, hogy tudom lementeni arról a vacakról, úgy, hogy utána be tudjam tallózni outlookba?
"Bad reklám is reklám too"
-
alratar
addikt
válasz Bogyó bá' #28776 üzenetére
S akkor hogyan lehet egy mp3-mat csengőhangnak berakni?
Próbáltam a Beállitások --> hangok alatt, de ott csak a az alap csengőhangokat engedi berakni!
Próbáltam, hogy hosszan nyomom a zene címét, de az így előugró menüben nincs ilyen opció!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Integrale
veterán
válasz alratar #28781 üzenetére
Kösd össze PC-vel, és a csengőhangnak valót másold be a ringtones mappába.
"Ha egy adott hangfájl lejátszható a telefonon, nem védi digitális jogkezelő technológia (DRM), a mérete pedig nem haladja meg a 30 megabájtot (MB), akkor beállítható csengőhangként a telefonon."
#28780 megvan!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
StLui
veterán
Kapcsolatok-Szobák
Ennek, hogyan kéne működni, most két win8-as nokia felhasználóval nem sikerült összehozni, ráadásul sms-ben küldi a meghívást a másiknak, ezt nem is értem, ez fizetős mobilszolgáltatással működik?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Воланд
titán
válasz alratar #28788 üzenetére
de, elerheto. megcsinalod a szobat, felveszed a usert, o kap egy uzenetet es kesz is. en is hasznalom az ocsemmel.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
StLui
veterán
válasz Воланд #28789 üzenetére
Na ez oké, de miért sms, és miért nem tudom működésre bírni? Írta is az első próbálkozásnál az én telómon, hogy megpróbálja javítani, de nem sikerült neki. Az volt még a leírásban, hogy töröljem, megtörtént, újra küldtem meghívóót, megint sms, de azóta nem jelenik meg se ő nálam, se nála én, sms-t persze megkapta.
Elsőnél az volt a jelenség, hogy a másik félnél, fiam, a névjegyem helyett, egy hosszú betű-számsorral azonosított valami lett, utána azt töröltük vagy mi, és megjelent nálam ő rendesen de én nála csak halványan a kék négyzetben, kép nélkül.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Воланд
titán
nalam ez ugy nezett ki, hogy kivettem az 520-ast a dobozbol, beallitottam rajta az ms fiokot, betettem a sim kartyat, megfogtam a tuzvillamot, beallitottam a szobat, felvettem az ocsemet, neki megjott az sms (csak a regisztraciohoz kell), ott raboktem a meghivora es kesz, mukodik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
StLui
veterán
válasz Воланд #28793 üzenetére
most újra próbáltam, nálam megjelenik a gyerek profilja a szobában, nála pedig helyettem egy szám betű variáció 8 jegyű, és utána -0000-0000-0000-000000000000@hotmail.com ez a név is és az emailcím is, az én névjegyem helyett
Amúgy azt írja iOs-est is meg lehet hívni, ezért is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Olyan problémám adódott a 625-el, hogy nem tudok hozzáadni a feketelistához számot.
Nekem Ativon (gdr3) csak be kell pötyögni a telefonszámot, 625-ön (gdr3) pedig csak azt tudnám megnézni, hogy mely számok vannak tiltva.
Hogy tudom beállítani?"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest