Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz amanoba #28404 üzenetére
Hülyén fogalmaztam. Ki lehet, de jobb nem lesz.
(#28406) no1r
Ha normálisan rendszerezed a zenéid (tök mindegy, akár iTunes is lehet), akkor az elvileg segíthet. Érdekes, hogy én azt hittem ezt már rég megtettem, a Zune és a telefon meg nem így gondolta, viszont miután megcsináltam Zune-nal, utána jó lett. Az Xbox meg akkor megoldás, ha törlöd a francba a zenéket a telefonról és az Xboxról töltöd le. Ha ezek után is duplázódik, akkor gebasz van.(#28407) Zoli133
Öröm itt látni a topicban.
A 8X-nél a bullshit*t úgy szól, hogy a Beats bekapcsolja a külön erősítőt, így alkalmassá válik egy nagyobb impedanciás fejhallgató kihajtásárs. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy megemeli az AMP rész feszültségét, nagyobb teljesítményt ad le, ennyi az egész. Ja meg hozzácsapja a szokásos "S" EQ-t.----------------------------------
Más téma. Most nyomkodtam meg egy N9-et. Hááát... Nem tudom miért vannak annyira oda érte komolyan. Az app kínálat olyan, amilyen, de a rendszerben is vannak hibák bőven. Maga a felület jó, de sokszor nem azt csinálja, amit a user akar, illetve kifejezetten darabos a működés. Laggolás nincs, viszont lassú a rendszer. Rengeteget tölt, gondolkozik, nem ad visszajelzést, ha megnyomja többször az ember az ikont (kiad egy parancsot, tök mindegy), egymás után több szálat indít el ha magához tért stb. Nem győzött meg, nem csoda, hogy inkább a WP-t választották anno. Az N9 olyan benyomást kelt, mint egy bétás tesztcucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Napelem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest