Hirdetés
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, a jelszó témát felejtsük el, mert mint írtam nincs jelszó,
csak én local admin, jelszó nélkül, és igen automatikusan kellene bejelentkezni. Ezért volt fura, hogy bekapcsolásnál, a bejelentkező felületre visz. Gondoltam ok, bejelentkezés és folyt köv. De nem reagál rá. Annyit se, hogy zárolva lenne. Tudom fura dolog, de nem hordok magamnál win telepítő pendriveot, se még egy gépet, amivel csinálhatnék..

És a "legviccesebb", hogy CMD-t se tudok előhozni, semmit se..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
csak én local admin, jelszó nélkül, és igen automatikusan kellene bejelentkezni. Ezért volt fura, hogy bekapcsolásnál, a bejelentkező felületre visz. Gondoltam ok, bejelentkezés és folyt köv. De nem reagál rá. Annyit se, hogy zárolva lenne. Tudom fura dolog, de nem hordok magamnál win telepítő pendriveot, se még egy gépet, amivel csinálhatnék..