- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
tordaitibi #156614 üzenetére
Lónak a nemesebb szerve a programíró .... ba.
Eltávolított szoftver ami nincs a gépen, hogy futhat? Valószínűleg azért nem ment a frissítés, mert nem a frissített program indul. Mivel nem tudni honnan fut, nem tudom eltávolítani, a nem létező szoftvert. A lényeg az ms olyan rejtett állományokat tart a gépemen, amiről nem tud a felhasználó! Ahol volt korábban, Appdata - Local - ... Messenger mappa, az eltűnt a gépről az uninstall után, de mégis fut a program? Ilyen alapon mit rejt még a gépem amiről nem tudok? Mivel már többször kikapcsoltam, újra indítottam a gépet, az sem lehet, hogy memóriában marad is onnan fut. Még a fos ondrive mappa gyanús, az állítólag üres, de ha lekérem a méretét akkor meg 175 Mb! Viszont egy ismerősom gépét már tette tönkre a Ondrive fos alkalmazás, minden adata elveszett, mert oda átpakolta a vinfos az egyetemi dokumentumait.Véletlen találtam meg, egy törölt állomány visszaállító szoftver látta meg és a Ondive mappában voltak az elveszett adatai(!!) és onnan tudtam 100 MB-os darabokban visszamenteni az adatait, több tíz alkalommal CD-ről indítva, mert az ingyenes progi csak 100 MB-ot engedett egyszerre lementeni. Elvileg a saját gépemen tiltva lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged