Új hozzászólás Aktív témák

• Sztlaci

aktív tag

válasz tordaitibi #156614 üzenetére

Lónak a nemesebb szerve a programíró .... ba. :(((
    Eltávolított szoftver ami nincs a gépen, hogy futhat? Valószínűleg azért nem ment a frissítés, mert nem a frissített program indul. Mivel nem tudni honnan fut, nem tudom eltávolítani, a nem létező szoftvert. A lényeg az ms olyan rejtett állományokat tart a gépemen, amiről nem tud a felhasználó! Ahol volt korábban, Appdata - Local - ... Messenger mappa, az eltűnt a gépről az uninstall után, de mégis fut a program? Ilyen alapon mit rejt még a gépem amiről nem tudok? Mivel már többször kikapcsoltam, újra indítottam a gépet, az sem lehet, hogy memóriában marad is onnan fut. Még a fos ondrive mappa gyanús, az állítólag üres, de ha lekérem a méretét akkor meg 175 Mb! Viszont egy ismerősom gépét már tette tönkre a Ondrive fos alkalmazás, minden adata elveszett, mert oda átpakolta a vinfos az egyetemi dokumentumait. :W Véletlen találtam meg, egy törölt állomány visszaállító szoftver látta meg és a Ondive mappában voltak az elveszett adatai(!!) és onnan tudtam 100 MB-os darabokban visszamenteni az adatait, több tíz alkalommal CD-ről indítva, mert az ingyenes progi csak 100 MB-ot engedett egyszerre lementeni. Elvileg a saját gépemen tiltva lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés