Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz tordaitibi #156450 üzenetére

Az EDS-t nem próbáltam, de tartottam tőle, hogy ez lesz a tapasztalat... Amúgy androidos total commanderrel is próbáltad? Nekem azzal, be pl bemountolok egy pendrájvot nagyon egyszerű bármit áttenni rá. A TCM az egy alfa és omega.
    Sajnos már nekem is sikerült leformáznom így egy Truecryptes külső vinyót... :W
    Aztán, mivel elsőre nem értettem mi történt - .mivel egy új pendriveot akartam formázni, de a hdd is bedugva marad - ráírtam egy szót egy txt fájlban, ami állítólag megváltoztatta a partíciós táblát, így már a re-format se segít... :( Szóval rajta vannak az adatok, de még előttem is titkosak.. :D

@#156449Doky586
    Akkor marad egy Bitlocker + egy kisebb konténer. Erre remélem van guglis megolás, tutorial. De a formázás ellen értelemszerűen akkor ez sem védi meg.

A bitlockert nyitja az Android?

@#156449Doky586
    Ezzel most ugye nem azt akarod mondani, hogy csak ezen a külső SSD-n vannak meg ezek a fájlok?
    Hát, ha azt akartam volna mondani, akkor adattárolást írtam volna. De kimondottan adathordozásra kell. (Adattárolásra WD Blue --> WD Gold --> M-Disk az erősor, erre van megoldás).
    Hát igen, egy kutya katonai szintű adatmegesmmisítésre képes. :DDD

Köszi mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés