- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tordaitibi #156450 üzenetére
Az EDS-t nem próbáltam, de tartottam tőle, hogy ez lesz a tapasztalat... Amúgy androidos total commanderrel is próbáltad? Nekem azzal, be pl bemountolok egy pendrájvot nagyon egyszerű bármit áttenni rá. A TCM az egy alfa és omega.
Sajnos már nekem is sikerült leformáznom így egy Truecryptes külső vinyót...
Aztán, mivel elsőre nem értettem mi történt - .mivel egy új pendriveot akartam formázni, de a hdd is bedugva marad - ráírtam egy szót egy txt fájlban, ami állítólag megváltoztatta a partíciós táblát, így már a re-format se segít...Szóval rajta vannak az adatok, de még előttem is titkosak..
@#156449Doky586
Akkor marad egy Bitlocker + egy kisebb konténer. Erre remélem van guglis megolás, tutorial. De a formázás ellen értelemszerűen akkor ez sem védi meg.A bitlockert nyitja az Android?
@#156449Doky586
Ezzel most ugye nem azt akarod mondani, hogy csak ezen a külső SSD-n vannak meg ezek a fájlok?
Hát, ha azt akartam volna mondani, akkor adattárolást írtam volna. De kimondottan adathordozásra kell. (Adattárolásra WD Blue --> WD Gold --> M-Disk az erősor, erre van megoldás).
Hát igen, egy kutya katonai szintű adatmegesmmisítésre képes.Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Notebook hibák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest