- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEPESZ66
veterán
Évekkel ezelőtt a 2*2GB mellé vettem még 2*2GB RAM-ot.
A sorrend nem volt mindegy, hogyan párosítottam a foglalatokban a régi és új RAM-okat.
Évekig működött így.
Tegnap bekapcsolás után egyszer csak hardver hibát dobott a gép, folyamatosan újraindult.
Gondoltam egyet, s módosítottam a RAM-ok elhelyezésén.
Így most ismét minden jó.
Mi a fene történhetett, hogy több év után a régi sorrend nem tetszett neki!? -
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki miért nem menti el a windows a megadott takarékos üzemmód beállításokat?
25% alatt takarékos üzemmódba kapcsol a rendszer. Ami gyakran előfordul nálam mert lemerül. A baj ezzel az hogy max 0,18Ghz a cpu és az egész laptop kvázi használhatatlanná válik. És ami még nagyobb gond az pedig az hogy hiába van töltőre dugva akkor is takarékos üzemmódban van amíg nem töltődik 26% fölé.
Van erre egy beálítás a windowsban. Megadtam neki hogy takarékos üzemmód: SOHA.
Ennek ellenére látszólag nem nagyon zavarja a dolog és csak csinálja.
Mit rontok el? -
sisi22
aktív tag
válasz
King Unique #142192 üzenetére
Koszonom a valaszt.
Audio es video kartyakhoz csak adott gyartokhoz (jellemzoen lenovo, asus, hp) voltak driverek, ehhez 2017-es volt az utolso. Tobb napos webes keresessel kiderult, hogy 2021 vegen volt nagy driver frissites 300-700Mb-os fajlokban van benne az "osszes egyeb" gyartohoz tartozo driver, jellemzoen onkicsomagolo exe, amiket a driverkereso nem talal meg valamiert.
Korabban volt egy nagyszeru weboldal, beirva a ven es dev kodokat gyorsan kiadta a driver adatait, de eltunt.
-
King Unique
titán
válasz
sisi22 #142188 üzenetére
Nem feltétlen kötelező ugye a clean install, ha adott az in-place upgrade lehetősége is.
A szükséges eszközillesztőket meg alapesetben automatikusan letölti és telepíti a Windows Update, nem a felhasználónak kell egyesével összevadászni. Ha valamihez esetleg nem talál drivert a Windows Update, akkor meg adott a lehetőség letölteni a hardvergyártó weboldaláról és manuálisan telepíteni, ami ha egyszer már sikerült, akkor másodszorra is kellene. De ha annyira a mentés-visszaállítás a cél, akkor lásd az alábbi útmutatót.
-
Zoz
őstag
válasz
sisi22 #142187 üzenetére
"Ms legszebb megoldasa egy 1968-as datumu ms driver, ami erosen kamunak tunik."
Párszor már le lett írva: mivel az Intel 1968-ban lett alapítva, ezért vannak az alap Intel driverek 1968-ra dátumozva a Microsoft driver katalógusban. És azért vannak visszadátumozva, hogy ha te bármilyen újabbat felraksz, azt már ne akarja frissíteni. -
sisi22
aktív tag
válasz
King Unique #142173 üzenetére
Nekem is a kovetkezo lepesem egy tiszta telepites lesz mar a legujabb win10-re.
Abban tudsz segiteni, hogyan tudom kimenteni a tegnap ejfelig nagy nehezen osszevadaszott uj drivereket, hogy ne kelljen ujra vadaszgatni rajuk?
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Pityu. #142181 üzenetére
Nagyon ........ de nagyon lassan....
(elképesztő egy cég, simán el tudnám magam képzelni Redmondban ez az intenzitás nekem is menne amit ők produkálnak persze nem az Azure vagy hasonló csapatban hanem csak Windows-t készítők között
)
A kedvencem amikor bejelentenek valamit amiről azt hitted, hogy már ALAP hogy működik, nem is gondoltad volna, hogy ezen komoly team dolgozik még most is
-
hzcs
senior tag
válasz
Doky586 #142171 üzenetére
Ne veszekedjetek, nem ér annyit az egész
A Bitlockeres dolog amúgy is csak mellékszál volt, mert a fő kérdés az, hogy hogyan lehetne rendszergazda felhasználót készíteni, vagy a meglévő felhasználókból egyet kinevezni úgy, hogy a gép nem indul, csak másik gépbe betéve az ssd-t érem el az adatokat. És ekkor jött az, hogy a bitlocker titkosításúnak írja az ssd-t, miközben nem kér se kódot se semmit.
Gyári HP telepítésű Win10 pro volt a rendszer.Próbáltam első körben klónozni az ssd-t Acronissal, az is azt írta, hogy Bitlockeres, először oldjam fel, miközben működő Windowsba betéve az ssd-t látszódott minden.
Szóval: lehet valahogy rendszergazdát tenni offline a nem működő Win-be?
-
-
sisi22
aktív tag
-
lorcsi
veterán
válasz
King Unique #142173 üzenetére
csak a tiszta telepítésben hiszek (amúgy is tele a c:\ szeméttel
)
köszi!
-
King Unique
titán
válasz
lorcsi #142172 üzenetére
• How to Upgrade to Windows 10
• How to Clean Install Windows 10Opció a W8.1
—►
W10 in-place upgrade és a W10 clean install is, el kellene dönteni melyiket akarod."a termék azonosítója= a matricán lévő kulccsal"
Windows 8.x, 10, 11 rendszerekkel előtelepített modern laptopoknál rendszerint a BIOS-ban szokott lenni a termékkulcs (BIOS OEM Key) és onnan kiolvasva automatikusan aktiválódik az OEM licenchez passzoló Windows-kiadás (pl. Home / Pro), a matricán nem feltétlen a termékkulcs lesz rajta. Ha az előbbi a helyzet, akkor értelemszerűen nem kell semmilyen termékkulcsot megadni, automatikusan aktiválódni fog a Windows 10 megfelelő kiadása a Windows 8.1 OEM licenchez igazodva.
-
lorcsi
veterán
hello!
van egy legal kulcsos win 8.1-el telepített laptopom, matrica a hátán stb...
~ 5-6 éve lett telepítve, elég lassú..és tele szeméttel a c:
arra gondoltam, h újra telepítem...de ha lehet valami újabb op rendszerrelmi ennek a szabálya?
lehet e újabbra aktiválni a 8.1 kulcsát ?
(10 vagy 11-re gondoltam)MOD1:
hopp, bocs..
összefoglaló"Minden Windows 7 (sp1 szükséges!) és Windows 8 (8.1 update szükséges!) tulajdonos ingyenesen frissíthet Windows 10-re. Kalózverzióval rendelkező felhasználók természetesen nem kapnak ingyenes Windows-t."
ok, szóval lehet...
Mi a menete?
bootolható pendrájv..és a licenc-nél beírom a 8.1-em kódját?MOD2:
a termék azonosítója= a matricán lévő kulccsal ? -
-
-
-
-
-
UnSkilleD
senior tag
-
Nyíl
tag
Sziasztok!
Lesz 22H1 -es verzió frissítés, és ha igen mikor várható, van erről információ?
-
-
hzcs
senior tag
válasz
Doky586 #142054 üzenetére
Bocs, most kerültem ahhoz a géphez. Szóval a lényegi sorok:
Bitlocker Version: 2.0
Conversion Status: Used Space Only Encrypted
Percentage Encryption: 100%
Encryption Method: XTS-AES 128
Protection Status: Protection Off
Lock Status: Unlocked
Identification Field: Unknown
Automatic Unlock: Disabled
Key Protectors: None FoundEz egy HP laptop, még a gyári Win10pro telepítéssel. Az intézőben a meghajtónál látszik egy sárga felkiáltójel és egy nyitott lakat. Jobb gombbal rányomva a bitlockert csak bekapcsolni lehet, se kikapcsolás, se feloldás, semmi más nincs.
-
Murdeer3
újonc
válasz
King Unique #142072 üzenetére
Köszönöm a választ! Friss telepítést akarok, mert a jelenlegi folyamatosan frissítési hibába futott.
-
válasz
tordaitibi #142154 üzenetére
Szerintem itt nem irt ilyet senki. Pont azt mondjuk, h jobb egy aktiválatlan win, mint egy illegális. Egy-két korlát van, ahogy írtad te is.,
-
sisi22
aktív tag
Egy win10 laptop rejtelyes hibakat produkal, eloszor hw-re gondoltam, mert az eger es billentyuzet idonkent fel-masfel percig nem reagal, mikozben perf.mon. szerint minimalis a terheltseg es tenylegesen semmi se fut, nincs web vagy mas kapcsolat, ram foglaltsag is minimalis, merevlemezen 10kbps a szokasos forgalom, tobbnyire logmasolas megy.
Majd lattam, hogy a cpu foglaltsag max. 10% es csak 2-3 program megy, mig a zold grafikon 50-70% cpu foglaltsagot mutat.win10-nek van valami rejtett folyamata, ami idonkent bezavar?
-
válasz
gomzo #142152 üzenetére
Kulcs nélkül megy a másod pc-men másod, harmad oprendszerként évek óta. Kb. havonta 3-4 órát használom ezért feleslegesnek éreztem aktiválni, a másik 2 gépemen hivatalos, nem kell nekem 3 liszensz.
Minden megy rajta, pár kisebb korlátozás van de frissít, naprakész.
Ha neked mindennapos használatra kell akkor ez nem oké csak azért írtam le mert már itt többen jajgattak hogy ha nincs aktiválva akkor nem frissít. De frissít sőt updatel akár W11-re is. -
-
gomzo
csendes tag
Köszönöm!
Akkor az lesz, hogy egy sd kártyára (az az egyetlen ami formázható, minden máson van adat, nincs kedvem szarakodni másolgatással) rádurrantom a telepítőt a Rufussal, vadászok hardverapróról 1799 forintért egy win10 pro retail kulcsot, végül öröm s boldogság?
Nem kell akkor ezt túlgondolni -
King Unique
titán
válasz
gomzo #142149 üzenetére
Ha tud a PC arról boootolni, akkor értelemszerűen igen. Bár nem mintha manapság akkora extra lenne egy pendrive, + akár külső HDD/SSD is lehet telepítési adathordozó, sőt akár helyi lemezről is megoldható a telepítés.
Maga a Windows 10 ISO-fájl normál esetben eleve több kiadást tartalmaz és a telepítésnél lehet kiválasztani, hogy melyiket akarjuk telepíteni. Ahol home user szinten alapesetben a Home és Pro kiadások telepítése, használata, azokhoz vásárolt licenc, termékkulcs a reális és legális, nem a szervezeti szinten jellemző volume licences Enterprise kiadás, olyan kiadás (index) az MCT-s kunzumer ISO-ban pont ezért nincs is, Enterprise-hoz ott van a VLSC.
-
Bounti
aktív tag
válasz
gomzo #142149 üzenetére
Természetesen létezik!
Attól függ, hogy milyen licencet fogsz vásárolni. A telepítő mind a Home, min a Pro verziót tartalmazza. Az ilyen Enterprise meg Ltsb is rossz beidegződés, hagyd a csudába...
Szerintem először vedd meg a licenszt, és telepítéskor add meg neki, amikor kérdezi.
-
gomzo
csendes tag
Haha, jogos, rossz berögződés
Vajon egy SD kártya - kártyaolvasó kombóval is tudom telepíteni?
Illetve melyik verziót? Pro, Home, Enterprise? Ncore-on pl már nem is látok olyat hogy Pro. Létezik még egyáltalán? -
King Unique
titán
válasz
gomzo #142145 üzenetére
How to Download Official Windows 10 ISO file from Microsoft
Ha eleve ingyenesen letölthető a Windows 10 ISO-fájl közvetlenül a Microsofttól, meg annak letöltőszervereire mutató letöltési linkeket generáló weboldalakról (pl. TechBench), akkor nem világos miért kellene ilyen-olyan torrentoldalakról, meg pláne ha az utóbbinál adott esetben még jól szét is van tákolva .
-
gomzo
csendes tag
Sziasztok!
Melyik windows 10-et töltsem le Ncore-ról?
Veszek majd hozzá telepítés előtt egy retail kulcsot, csak előre le szeretném tölteni magát az alapot.Köszi!
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Egy Zotac ID-18 mini PC-n használtam kb. két éve nagy megelégedéssel egy Win10–et. Aztán egyszer csak nem indult: Machine Check Error és BSOD boot közben. Ami érdekes, hogy innentől kezdve a Win10 telepítője sem indult, sem bármilyen Win10PE-s rescue disc sem, ugyanezzel a hibával. De ami még érdekesebb: Ubuntu, egyéb Linux kiválóan megy, sőt még visszaraktam bele egy régi Windows7-es SSD-t, és az is kiválóan működik. MemTest szerint memória probléma nincs. Van ötlet, mi lelte vajon (BIOS reset sem segített)? Vagy vessek rá keresztet
? Köszi
-
blountex
senior tag
Érdeklődnék asztali pc win 10 pro felhasználóktól, hogy valaki esetleg nem tapasztalt olyat (függetlenül konfigurációk terén és a bios a legfrissebb), hogy időközönként a gép leállításakor, és alvó módba tételekor egyik funkció sem reagál úgy ahogy kellene, tehát mondjuk leállás helyett a gép nem áll le teljesen, hanem tovább pörögnek a ventik megállás nélkül.
Valakinek valami ötlet erre az érdekes jelenségre?Illetve nálam az alvó mód be van kapcsolva, hogy a monitor kijelző 10p után kapcsoljon ki, és a gép alvó módba 15p után menjen. A monitor mindig kikapcsol, a gép azonban van, hogy igen, van hogy nem.
-
King Unique
titán
válasz
internetezoo #142121 üzenetére
Mármint ha a Windows 10-ben lévő lemezképfájl létrehozó alkalmazásra célzol, akkor annál eleve kiválasztható hova történjen a mentés, kiválasztható másik meghajtó is, stb. Ha a másik fizikai meghajtóra került a rendszer számára fenntartott partíció és a mentésbe az is beletartozik, akkor viszont nem meglepő, ha nem lehet kiválasztani célmeghajtóként.
"A kicsi particiók most nem jöttek létre, ez a fura."
"Újra raktam a Win10-t, ugyanúgy nincs kicsi partició."Ha a telepítésnél nem lett szükség esetén előtte törölve a célmeghajtó majd a létrejött szabad terület megadva telepítési célként, hanem helytelen módon (user error) csak a meglévő C lett formázva és újra kijelölve, a rendszer számára létrehozott kicsi partíció / partíciók pedig másik fizikai lemezre került(ek) a nem megfelelő telepítés (user error) miatt (példa), akkor nincs min csodálkozni, mármint hogy nem jött létre a céllemezen az a partíció aminek normál esetben eleve létre kell jönnie ott...
Másik lehetőség 3rd party program használata, lásd pl. Macrium Reflect (+ útmutató), meg a Windows 10-ben lévő beépített alkalmazás már amúgy is elavult és nem fejleszti a Microsoft, sőt már ők is inkább külső programot javasolnak helyette, ami a TenForums útmutatóban is van írva.
-
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Egy érdekes dologgal találkoztam a win 10 alatt, ha a biosban beálítom a pontos időt akkor a winben 1órával több lesz az idő ha viszont a win 10 ben álítombe a pontos időt akkor a biosban lesz 1 órával kevesebb.
valakinek van valami ötlete? -
sisi22
aktív tag
válasz
internetezoo #142129 üzenetére
Tegyel be vegre legalabb egy kepernyokepet a merevlemezrol, hogyan nez most ki, es add meg a hardver adatokat es rogton kapsz valaszokat - de ezt mar az elejen is irtak neked.
-
B-L-A-C-K
titán
Kicsit off:
Tudtok olyan ingyenes programot ami PDF-t úgy tudja kezelni hogy lapokat lehet belőle ki venni vagy berakni?
Előre is köszi!
-
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy pár hete azt figyelem meg a Win indítását követően kb 4-5 perc az internethálózat megszűnik visszajön majd megint megszűnik visszajön és ezt kb 1-2 percig produkálja. Először azt hittem routerrel van valami de nem ott minden oké. Lehet tudni mit csinál a hálózat ilyenkor? Ahogy fentebb írtam ezt minden win indítást követően aztán egész nap stabil a net. (A routerben van kiosztva fix IP a gépnek)
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
OldMike #142087 üzenetére
Én meg csomót ezzel számolok az működik de sokat váltogatok pénzeket is most meg max a telefonon.
Nekem meg minden működik rajta csak a pénz átváltó rész nem.
Ezt próbáltad amúgy?
A Microsoft Store alaphelyzetbe állítása
"Ezt a következőképpen teheti meg:
Nyomja le Windows billentyű + R billentyűkombinációt a Futtatás párbeszédpanel megnyitásához.
Írja be a wsreset.exe nevet, majd válassza az OK gombot.
Ekkor megnyílik egy üres parancssori ablak, majd körülbelül tíz másodperc után az ablak bezárul, és automatikusan megnyílik a Microsoft Store." -
sisi22
aktív tag
válasz
A kicsi particiók most nem jöttek létre, ez a fura.
Az lehet, hogy MBR-ben hagytad?
-
válasz
"A kicsi particiók most nem jöttek létre, ez a fura."
Nincs ebben semmi fura. Ezt elrontott telepítésnek nevezik.. -
King Unique
titán
válasz
dargelot #142115 üzenetére
Ez nem meglepő, mármint ha a meglévő W11-es partícióra telepítünk egy W10-et, akkor utána nem bootol a W11, mivel felül lett írva a W10-es telepítéssel
Ezt kipróbálási céllal azokkal a módszerekkel szokás megoldani, amik egy másik válaszban lettek ismertetve, nem feltétlen direktben rátolni a meglévő rendszerre előzetes mentés és egyéb nélkül.
Ha létrejött és megvan még a Windows.old mappa, akkor a jó hír az, hogy elvileg vissza lehet állni az upgrade előtti Windows-verzióra, vagyis W11-re. Ha nem működik a visszaállítás és nincsen rendszermentés sem, akkor viszont értelemszerűen nem lehet visszaállni a korábbn használt W11-re, max. a W10-ről W11-re frissítés és a W11 tiszta telepítése opció. Viszont az utóbbi már értelemszerűen nem ennek, hanem a Windows 11 topiknak a témája -
Doner
aktív tag
Na jó, megnéztem, s nekem is benne van az is amiért fizettem, pedig nem vagyok bejelentkezve.
Így már nem kell találgatnod próbáld ki és rájössz, hogy vissza lehet tenni, a Store-ban pedig ugyanúgy megjelenik mint megvásárolt app.. A clean installból pedig nem lett klónozás. Azt azért hoztam fel hogy lásd, lényegében elmentek valamit amit később használni szeretnék és nem akarok hozzá a Microsoft-tól segítséget!Ugyan ezen analógián tovább gondolva szerintem az alkalmazásokat (igen azokat is beleértve amikért fizettem) sem egy ördögtől való dolog
lementeni és manuálisan visszaállítani. Szerintem ez a fing ketté reszelésének tudománya részedről ha szerinted ezzel bármi törvényt sértek, vagy kárt okozok a Microsoftnak. -
internetezoo
senior tag
válasz
King Unique #142120 üzenetére
Nem ez a hiba. Hanem amikor keresi hova mentse a Windows rendszerképet, ilyenkor csak azt látja ahol van a Windows (az adott winyó másik fele, D: ), a nagyobb fizikailag másik winyót nem találja, E:. Eddig nem volt gond.
A kicsi particiók most nem jöttek létre, ez a fura. -
King Unique
titán
válasz
internetezoo #142116 üzenetére
Ha nem írod le pontosan, van nem mutatsz róla screenshotot, hogy mégis mit jelent ez a "nem lát a rendszerkép készítő" (ezt?) és a mentésnél mi a célmeghajtó (belső / külső HDD vagy SSD, pendrive?) , akkor max. találgatni lehet.
Ha csak maga a C partíció van, az nem éppen a legideálisabb, normál esetben BIOS/MBR és UEFI/GPT szerinti telepítésnél is létrejönnek a C mellett kicsi partíciók a rendszer számára. -
Geth
veterán
válasz
movax #142113 üzenetére
Ez megvan persze, csak nekem ezen a listán minden ingyenes (amiknél a Purchased van, azok is). Ezért írtam, hogy nem tudom, hogy amiért konkrétan fizettem volna, azokat vajon vissza lehet-e replikálni egy újratelepített rendszeren. De már elengedte a kolléga, amikor clean installból klónozás lett.
-
válasz
internetezoo #142116 üzenetére
Akkor én azt nem menteném, hanem még most (telepítés után) törölném és helyesen újratelepíteném.. (a blogom szerint valamelyik módszerrel)
-
internetezoo
senior tag
Üdv!
Felraktam a Win10-t, menteni szeretném mint rendszerkép a nagyobb meghajtóra amit nem lát a rendszerkép készítő. Minden más alkalmazás látja, lemezképkezelő is. Hogyan lehet javítani? Illetve nincs se 50 mb, se 650 OEM meghajtó, csak maga a C:\Windows .
Köszönöm -
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Windows 11-et használok. Ki akartam próbálni egy program teljesítményét Windows 10 alatt ezért felraktam szintén a C partícióra. Ez történt kb egy órája. A Win11-et berakta telepítés után windows.old mappába a rendszer és nem tudok Win11re bootolni. Van megoldás arra, hogy újra a régi rendszerről bootoljak vagy rakhatom újra a rendszert?
Előre is köszönöm!
-
tomchy
tag
-
draco31
veterán
Hello!
Létezik olyan ki kiegészítő, vagy valami, ami csak annyit csinál, hogy pl. a tárcára, vagy az óra mellé kiírná, hogy épp aktív-e a caps lock vagy sem?
Laptopon vagyok, egy ASUS, és ugyan világítós a bill benne, de egy plusz ledet már nem tudtak bele rakni, ami ezt jelezné, és elég sokszor bosszankodok miatt. -
Doner
aktív tag
Már meg oldottam köszönöm.
Nem kell egyébként visszaregisztrálni semmit, ez a te elmédben létezik.Ha egy konkrét rendszert klónozok és cserélek merevlemezt akkor sem érdekli a rendszert, sem a Microsoftot de ahova csak lehet nem regisztrálok, nem lépek be. Alapvetően én is szeretem a Windows - t de ez elég vaskalapos hozzáállás amit még a Microsoft sem vár el a felhasználótól. Egyetlen dolog érdekli a pénze amivel semmi gond de nem értem miért kell belemagyarázni ezt a mítoszt miszerint kötelességem az egyébként megvásárolt appot megmutatni Microsoft fiókot keresztül a Microsoft nak ahol egy szúrós tekintetű nagyszerű szemüveges süvölvény nyugtázza a tevékenykedésem. :) Valószínű. -
Geth
veterán
válasz
Doner #142099 üzenetére
Én abszolút átérzem a szitud. Csak nem tudom, hogy bejelentkezés nélkül hogyan fogja ezt a tényt a rendszer is elismerni. Nem hiszem, hogy a nincs ilyen kritérium mantrázása segít.
Nem hiszem, hogy az appx lementése vagy beszerzése lenne a probléma, szerintem az appx visszaregisztrálásakor érdekes a történet. Könnyen lehet hogy be kell lépni hozzá, de ugye azt meg nem lehet. -
sisi22
aktív tag
Win10 ala milyen biztonsagos bongeszot ajanlotok?
Webes munkara kell hasznalni, a firefoxot tiltjak, chrome-ot es IE-t preferalnak, de talan lehet mas lehetoseg is.
-
Csupingo
veterán
válasz
jencsikdani #142100 üzenetére
Nézd meg, milyen realtek van rajt, aztán próbálj ki több drivert is. Talán ez az. Nem ad ki sehol se hangot? Nem a monitorra, vagy a tv-re küldi? Eszközkezelőben ott van a realtek a hangra vonatkozó bejegyzésnél, vagy felkiáltójeles?
-
Doner
aktív tag
válasz
Ha nem tudod melyik kell akkor keresd meg az audio chipet az alaplapon rá van írva milyen.
-
Debilon
addikt
válasz
próbáld meg a realtek oldaláról leszedni a drivert a hanghoz
-
Doner
aktív tag
válasz
Szia!
Érdemes először az update-nek hagyni kiélnie magát. Engedni hogy minden frissítést telepítsen.Hibaelhárító mit ír?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged