Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Na felraktam a Win10do-t Win7-hez képestnem érzem azt az iszonytatos gyorsulást telepítésnél is csak 3x indult újra Win7nél ez 2.
Minden integrált benne WindowsApps mappa tartalmát én egy az egyben kukáznám. egy pozitívum van benne ez pedig a nincs játék DX12-höz. Mert amire használnám az ennyi és itt kimerült a szolgáltatásaiban. Van ez a MS féle lejátszó nem a WMP a másik zune vagy mi RAM 110MB CPU 1-3% / MPX_MMC Ram 12MB CPU 1% Magyar program.[ Szerkesztve ]
Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
A programozók nem használják felhasználóként számítógépet ezért kellünk mi, sajnos ez meg is látszik ezen az OS-en is.
Az is lehet hogy az MS Linux alatt programozza a Windowst?
[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Még 2014ben írtam az ms-nek hogy a gyengén látók témálya az Fatal Error az intrnet explorerben (fekete háttéren fekete gomb) a jó isten se látja hova kattintson, változás semmi az edge is ugyan olyan fos.
CMD meg egyenesen rühelli ha MPXPlay-t szeretném futtatni mármint a program el indul de azonnal ki is fagy vagy egyszerüen kontrolálhatalan ez mostanra sem változott, ugyan ez a helyzet az NDN-el.
Az nagyon szép és jó hogy fekete témát is lehet választani de nagyon behatárolt szín összeállítás és hogy ebben a módban nem működik az átlátszóság, már siralmas.
Hogy fél év alatt nem sikerült semmi érdemlegeset csinálni csak lemásolni az osx kinézetét, ez arra enged következtetni hogy fantáziátlanok.
Egy jó dolog van hogy a GODMode még múkodik és a tálcárol is gyorsabban listázza a sajátgépet mint eszköztárat.
Amit hiányolok az még a startup mappa, amit már a regeditben sem találok meg valakinek valami ötlet hogyan tudnám automatikussá teni a programjaim betöltését.
Illetve volt egy kis apróság amit szintén jeleztem az MS-nek hogy jó lenne ha most már be lehetne állítani a multi médiás billentyűzetet hogy melyik gombra mit hozzon elő. Ami szintén nem teljesült, de a windows 7 legalább megkérdezi hogy ugyan milyen lejátszót szeretnék használni ahoz a gombhoz.
Most is írtam nekik kb ugyan azt mint akkor csak most kibővítettem anyival hogy jólenne egy Windows7-es kezelő felület mert ami most van az KÁOSZ.Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Meg találtam a bill parancsot is ( Microsoft.ZuneMusic.AppXnv1ng4awjx3zkyw0brczrx2bsv8kypn0.wwa ) ez a REG bejegyzésben lehet kiiktatni az MS féle zunet és berakni amit akarsz.
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz KIRA\/NOVA #8007 üzenetére
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
A hibernálás nem működik
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz tatararpad #8057 üzenetére
Írtak 1-et pont mint a kx-audio-nál audigy és live hangkarik alá.
Volt egy alaplapom aminek a gyártó honlapján 0 volt a driver támogatás de még bios se volt se semmi a lap eléggé noname volt meg is pustult a gariután 1évvel.
[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz Stirlitz #8321 üzenetére
De vannak ablakok amiket úgy kell keresgélni
A megjelenítés egyre siralmasabb lassan vissza köszön a DOS mint letisztult felhasználói felület
Ui: Felraktam a 15.7-es CCC-t na ezzel nem indul már az NFSUnderground2 így tehettem vissza a régit.[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
A felhasználói felület nem okozna problémát ha az MS nem adna ki minden windowshoz másik felületet, mert eleinte ebben sem találtam meg dolgokat. Pl: az internet beállítással előszőr el szöszöltem mire rá jöttem mi merre van. Akkor 2003-ról próbáltam át állni & az anyám se érti mire jó az hogy most itt van oszt párévvel később meg arréb teszik arról nem is beszélve hogy a Vista-7 óta egyre fapadossabb lesz és ezt a szép letisztult felületnek köszönheti ami olyan jól cseng a marketingben.
[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Hmm... felfügesztették a fejlesztést biztos elfáradtak és most a vizpart mellet csücsükélnek sörözgetnek. Teljes megelégedetséggel fogják kiadni a bugos rendszer mint szolgáltatást de az is érdekes hogy hivatalos start az még mindig nincs csak ez a fejlesztői
Jobban járnánk ha kiadnák a win7-et DX12-vel Win10kéntAnyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz Milestone2 #9317 üzenetére
Amiótra fejlesztik ezt a vackot sok újat számora nem tudott mutatni bár nekem a win98se is tökéletes volt de az ezelőtt használt 2k3 is tarolot win7-el meg vagyok elégedve pont mint a 2k3-al és most itt van ez
Számora továbbra is használhatatlan.
Az hogy most nem lehet beállítani egy multi bill-t arra amire én szeretném és emiatt a regedit.exe-ben kell turkálnom, át írnom, szerkeszteni, létrehozni hogy úgy működjön mert nem lehet ezt két kattintással megcsinálni! A 32bites cmd programjaim nem futnak nem tudok dolgozni rajta
Fejlesztés gyanát elkönyvelhető hogy máshogy nézki mint a megszokott, több hibálya van mint a 7-nek semmivelse gyorsabb és az nfs underground2 elfutrajta kress mentesen (míg a win7 kressel) persze nem 15.7 ccc-vel mert azzal kressel rendesen mindkét rendszer alatt.
Használhatatlan-nak minősítem[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz sszemtelen #9329 üzenetére
Nem az MS-bejelentette hogy a fejlesztések zsákutcába vezettek és linuxos környezetben megprobálják reprodukálni állítólag 2019-re lesz tesztelhető béta verzió is rá érnek mivel a win7 2020-ig kap frissítést és a rrendmondiak szerint az ezt követő évben számíthatunk csak új Windowsra
[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz szundybence #9451 üzenetére
MS-ék sok mindent nem akarnak ami jó és miért .... Azért hogy majd később új fejlesztésként eladhassák újra ez volt az okostelefonok piacán. (Emlékszik valaki hogy a symbian az egy használható telefonos szoftver volt és hát bekell vallanom hogy sajnos az android csak 2014ben érte el azt a 2006-os szintet amit a nokia már akkor tudott igaz nem gyorsasdágban hanem tudásban.) Na ez is erről szól előszőr eladják a sz@r buta rendszert majd szépen felépítik újra. Én azt mondom van még idő 2020ig
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
services.msc-ben ha letiltjuk az update-t akkor van frissítés vagy nincs?
-
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz daczkó #10845 üzenetére
(Fontos, hogy bármikor meg lehessen nyitni) másold fel a telefonod sd-kártyájára rejtsd el egy mély mappában és neszolj róla senkinek ja és ne az legyen a fálj név hogy passwolds kiterjesztés is íd át.
[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Kiváncsibb vagyok az eladásokra mint valaha és hogy hány win7 felhasználó fog upgrade után vissza állni a régire
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
WinX-be ugye van aero... Ha kimásoljuk a Win7es resources mappából a témát fog e műkodni a 10ben?
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Nem tudom hova sietettek. Az MS ezzel a10-el el van úszva. Van még idő befejezni a programot 2020-ig addig is a 7 meg a 8át! Tessék használni.
Windows10_InsiderPreview_x64_EN-US_10162 Ez valahogy még mindig jól működik... Lehet azért mert nem kap frissítést. Mindegy offline-ban van csak játékokra majd ha lesz DX12-re értelmes game![ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz CirrMee #33230 üzenetére
Biosban S3-ra állítsad vagy S1-re, nekem S1-en van és minden ok (Hibernálás csak S1ben müxik 7-alatt)
S3ban a teáltalad lamentált példában zajlik 7-allatt is a történet. "S1 funkcióban is működik az S5" Vagy csak!Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Szoftver készítők világában 3 féle program létezik!
1: Tökéletes: Ezt nem szeretik a programozók mert ehhez nem kell hozzányúlni frissíteni Win2000 /Win2003 Server Enterprise Edition 32bit-es rendszer Max 16GB-Ram, DX9c
2: Fejleszthető: Ez a szerethetőbb verzió a programozói oldalról mert "hasznos" (valakinek biztos számomra ez tabu) programokkal frissíthető. (Win7.1 - Win8.1)
3: Béta: Na ez az amit most Win10-nek hívnak olyan frissítésekkel amikkel kitörölhetjük.... (Amikor a programozók nem tudják kire mutogassanak de leginkább egymásra majd az USER ERROR jelenség)[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Úgy kell azt Akárhányszor használtam a WU-t annyiszor kellett újra húzni a win7-et (2x hibáztam)
Mindig megváltozott valami amit már beállítottam saját szám íze szerint... Egyes menüpontok eltűntek PL: Start -> Leállítás nyíl -> Hibernálás opció. Az asztalra kellett tennem egy parancsikont...
Aztán ott van a Win95/98/2000/XP/2003-as eszköztár amit ki lehetett húzni a tálcáról és a képernyő oldal falaira lehetett tálcaként betenni olyan gyors indítás féle. Vista óta ez is eltűnt, egy csomó dolog megszűnik ami használható volt és felváltja egy rahedli használhatatlan alkalmazás mint a csempe, amivel nem tudok egyszerű áthúzási művelettel programokat betenni a startmenübe. A Win10 egyszerűen testre szabhatatlan, az aki ezt programozta egy lépcsőház.Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Firefox?
Win10-ben biztos most XBox-ra gyúrnak azért van ez a sok bug...
Wannak bizonyos Win10 buildok amik már nem kapnak frissítést, azt nem érdemes lecserélni PL: 10240, 10162. Mivel ezek már kész példányok, nem kell fejleszteni... "Tökéletes"Anyadeszka & kulcsdeszka szimuláló MásFélKegyElmű ZKHT.﷼
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz Воланд #33382 üzenetére
Nem nem kaptak mai napig azt írja 10162 re hogy napra kész... Ha nem hiszed telepítsd fel a 10162 buildet és csodálkozz.
Az más kérdés hogy lehet upgradelni win10 10162ről win10-re jelen buildra és akkor lesz egy windows.old mappám na ezt lehet mást nem.[ Szerkesztve ]
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz Agyzuzo #33394 üzenetére
[link] Ezzel a progival nézd meg ez közvetlen a memóriát nézegeti és kontrollálható vele egy két fi-csőr (vírusokat ezzel szoktam detektálni manuálisan mivel nem használ Windows kernelt se) súlyos 30kBájt
Ui: Nem módosítasz vele véglegesen semmit csak a memóriában tudsz vele turkálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz #56474624 #33412 üzenetére
10162 abból a kórból való amikor még teleépítgetni kellet buildenként az első frissíthető build a 10240 lehet ha nektek frissül... Bár én csak a dx12-miatt telepítettem egy külön vinyóra amugy 7 van fenn amit java részt használok....
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Defenderre várni kell legalább 2 hónapot én is ennyit vártam volna ha nem irtom ki Linux alól a vírust, az más kérdés hogy hagyott hátra a vírus némi szemetet na ezt találta meg a defender Bár az én esetemben egy szimpla másoló virus volt ami triplikálta magát másodpercenként a memóriában amit Skory Super Hide programjával detektáltam...
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple notebookok
- OTP Bank topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest