Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Én mindig ezzel csinálom az USB-s telepítőket. Windows 7 USB-DVD Download Tool Windows 10 is szépen működik rajt.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Nekem vajon miért nem akar frissíteni az újabb build-re?
-
miresz
veterán
Frissítés után a windows old. mappát hogy tudom kitörölni?
-
miresz
veterán
Nálam tökéletesen futnak Win 10 alatt is a gadgetek. Én ezt használom: DesktopGadgets.N 2.0
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Na megvan nálam is az első hiba! A Photoshop DDS. fájlok esetén helytelenül működik.
Hogy tudok nekik visszajelzést küldeni,hogy nem jól működik az adott program.?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
10041-ről frissített nálam is 10049-re,de nem volt vele semmi gond. ~1 óra volt az egész.
-
miresz
veterán
Hi!
Találkozott már valaki olyannal,hogy nem működik neki a V-sync? Var Thunder alatt nem működik.B@szottul törik a kép.
Driverrből az van fent amit a Win tölt le magának. Eddig minden frankón ment,de most nem ok,az utolsó frissítés óta.
(VGA: R9280)
-
miresz
veterán
Hát eddig ez a 10061 a leg instabilabb,és a leg randább is az összes eddigi build közül. Az asztal színét nem lehet változtatni?
-
miresz
veterán
Jó neked. Nálam a start menü fagyogat,sokszor többször is rá kell kattintani,hogy egyátalán megnyíljon. A start menübe pin-elt programok nem indulnak,csak ha rendszergazdaként futtatom,de van ami még úgy sem. Ezzel a frissítésel eltűnt a Mantle támogatás. Az már csak a hab a tortán,hogy a start menü,és a tálca ez az undorító szürke,és nem lehet megváltoztatni a színét. Az időjárás App is sokkal rosszabb lett szerintem. ~ 20 perce van fent eddig ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Barthezz2 #4779 üzenetére
Pontosan ugyan ezek a hibák fent állnak nálam is. + még amit észrevettem,hogy a power "button"-t is a lehető legesetlenebb helyre sikerült tenniük. Nem tudom miért nem volt jó a start menü jobb felső sarkában.
Az x86-os programok az eddigi összes buildal nekem indultak a start menüből,de a mostani build-al nem akar.
-
miresz
veterán
Ez az 10102 build ez hivatalos? Érdemesebb azt feltenni,mint az 10074-et?
-
miresz
veterán
Köszi a válaszokat, akkor frissítek 10074-re.
-
miresz
veterán
Az utolsó frissítéssel (10074) eltűnt a DX12,és a Mantle támogatás?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz sirszevenap #5086 üzenetére
Szerintem azért,mert a Dell is csak a saját maga által digitálisan aláírt drivert enged telepíteni. De ez csak egy tipp.
(#5088) szabonagyur: Kivéve,ha csak a Dell nem ad ki rá hivatalosan is Win10 támogatást.
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Nem nagyon akar jönni a 10074-nél újabb vezió jönni,sem fast,sem slow ringen sem.
-
miresz
veterán
Nem arról volt szó,hogy most regeteg frissítés fog jönni?
-
miresz
veterán
Hát ez egyre kiábrándítóbb!
Ha rögzítek valamit a startmenüben az ilyen szép ikont tesz ki!
A start menü,ha épp hajlandó megnyílni,(mert legtöbbször nem)akkor is vagy átlátszó,vagy teljesen más színű,mint amit kiválasztottam!
-
miresz
veterán
Úgy döntöttem,hogy ezentúl offline figyelem a Win10 (
vissza)fejlődését! Törlésre került egyenlőre ez a bughalmaz. (10122)[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Sziasztok!
3 kérdésem lenne a win 10-el,ill az Edge-vel kapcsolatban.
Először is hogy tudok a bing helyett más kereső szolgáltatót beállítani? Azt megtaláltam,hogy hol kell,de szürke az opció:
A másik kérdés,hogy hol tudom beállítani,hogy a letöltött fájl-ok hová mentődjenek?
A harmadik kérdés,hogy a DX12 még nincs "aktiválva" a 10240-es verzióban? A Futuremark Overhead tesztjét futtattam,és a DX11,Mantle működik,de a DX12-höz azt írja,hogy nem támogatott.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz Bali27 #13827 üzenetére
Töröld le a win által feltett catalyst-ot,aztán ne indítsd újra mikor a törlés után felajánlja,hogy újraindítás,hanem DDU-t indítsd el Safe módban újraindul a gép,töröld az AMD drivert,ezután újraindul,tiltsd le a netet,majd telepítsd az AMD honlapjáról letöltött 15.7.1-et. (persze a drivert még akkor töltsd le a gépre mielőtt nekiállsz az egésznek)
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy egyes gépeknél nem hajlandó az USB-re kiírt (Rufus) Win. 10 telepítő rendszer particiót létrehozni. De van egy másik (régebbi kiadású) Win. 10-em ami meg mindegyikre csinál,csak macerás a régebbi wint frissitgetni állandóan. Van erre valami megoldás?
-
miresz
veterán
válasz mefistofeles #31398 üzenetére
Hát ez az,hogy én sem tudom. Gondoltam már arra is,hogy egyes lapok biosa miatt nem lenne jó? De akkor a régebbi Win 10 ISO telepítő miért jó? Szerintem itt az ISO-val lesz a probléma,csak mi?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
Sziasztok!
Frissített a win 10-ben a képnézegető,de most nem tudok a görgővel lapozni. Hogy tudnám ezt beállítani?
-
miresz
veterán
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A win 10-ben szeretem a Windows reflektorfény szolgáltatást,de valamiért az utóbbi 1 hónapban nem akar működni. Valaki tud nekem segíteni ebben? Találtam segítséget a neten,de nem vezetett megoldáshoz. Ugyanúgy nem működik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest