Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
JamesHun
addikt
nálam volt olyan, bár lehet ez bug volt, hogy ha nem a windows update nél nyomtam restartot, hanem bezártam a windows update-et és rá fél órára nyomtam egy restartot a "start menüben" akkor nem telepítette csak ha a windows update ha szól, hogy restrart kellene és ott nyomtam restartot
SeriesX: JamesSHun
-
TheProb
veterán
Az azt írja, hogy minden naprakész...
Most úgy néz ki talán experiencen keresztül felmászik, csak jobban szerettem volna ha clean installt tudok nyomni DDU után...
Bár lehet így is inkább csinálok 1 teljes clean installt, ha lesz hozzá idegzetem/kedvem."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
VoidXs
nagyúr
Elvileg az Edu egy kiegészített Enterprise. Most se teljesen szereti a kulcsot, bár már nem Evaluation Copy, vízjel még van, de legalább azt legális módon meg lehet oldani (volt itt is rá link). Az előzőnél olyan helyzetbe kerültem, hogy crackelni kellett volna az eredeti Windowst.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
törölt tag
Tudjátok tapasztalat beszél belőlem is, de a felhasználók 90-95%-a a megvett gépet soha az életben nem bővíti.Mikor tönkre megy benne az 1GB-os videokari akkor sem fog bele venni egy nagyobbat, ha nem azt nézi mennyiből lehetne a legolcsóbban megúszni a dolgot. ( A jelenlevők mindig kivételek persze!) Aki járt már szervizben vagy mellette tudja miről beszélek. Amennyiben lát 3-3,5 GB-ot akkor én is a 32 bites wint tenném fel.Felhasználói élmény szempontjából észre lehet venni a különbséget. Kövezzetek meg érte de ez a tapasztalat.
Nekem eddig semmi bajom eddig a win 10-el . Persze mellette van egy win 8.1 azért biztos ami biztos alapon
[ Szerkesztve ]
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Tiszta telepítéses win10 pro-m van. Felraktam a Startisback-ot. Az lenne a kérdésem, hogy tudom rávenni, hogy ne a 10-es startmenüje látsszon? A glass8.1-et engedte telepíteni. Abban hol van a win7-es téma, az uxstile-lel hogy lehet finomítani? Elnézést a sok kérdésért.
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
Állítólag a telepítendő progik kapcsolják ki!
Kipróbáltam a G-Data Vírusirtóját és a teljes IOBit családot vírusnak tekinti! Ja meg az Utorrentbe is talált valami kártékonyat.
[ Szerkesztve ]
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
klepto
addikt
Köszi szépen, megoldva
Egy kérdésem lenne még: meddig marad támogatott, meddig kap frissítést, esetleg új verziót az IE; mert a helyette megalkotott Microsoft Edge nem igazán nyerte el a tetszésemetHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
King Unique
titán
Így van. Én talán még a TH1 Insider időszakban szórakoztam vele, de számomra egy rakás fos volt, így nem erőltettem...amikor a 10240-et telepítettem, első dolgom volt felrakni a Firefoxot és alapértelmezetté tenni, aztán azóta hozzá sem nyúltam az Edge-hez.
[ Szerkesztve ]
-
glspeter1
őstag
Hát nálam nagyon vegyes ez a dolog.
PC-n 8.1 alatt alap volt a Chrome, hasított is. Majd váltottam laptopra és ott már csak cammogott a Chrome. Váltottam IE-re és csodák csodájára jóval gyorsabb volt (előbb töltött be mindent, gyorsabban pufferelte a YT videókat.. stb). Win10-en még mindig szenved a Chrome, még az Edge is gyorsabb nála. IE-t még nem próbáltam, bár ami ezekből nagyon hiányzott az a könyvjelzősáv és mivel az Edge-ben van ezért maradt ez.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
t72killer
titán
Egyrészt a 3rd party böngészők win10-es startja nem volt teljesen zökkenőmentes, másrészt én felültem a hypenak, h jó alternatívája lesz az ie11-nek. Tévedtem. Ahogy nézem, még legalább egy évet kell fejlődnie, h az ie11-et stabilitásban és funkciógazdagságban utolérje, ami elég vicces, lévén házon belüli termékről van szó, aminek arról a szintről kéne indulni, ahol az előd ie11 állt.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
tatararpad
őstag
Elég furcsa megoldás, nem egyszerűbb lenne hogy a desktopra, zárolási képernyőre és bejelentkezési képernyőre normálisan külön lehet állítani hátteret ahelyett, hogy vagy asztal háttere vagy egyszínű? Mondjuk a startmenübővítős kapcsolót sem igazán értem, ha egy oszolopásával skálázódnak kettő helyett nem kellene kapcsolókkal szórakozni.
-
JamesHun
addikt
igen 2 proginak kezeli
de van amikor a fő excelnél ha nyomok egy alt+tabot, saját magán marad és ezért kell alt + 2x tab, hogy a kövire ugorjon
de ezt főleg akkor csinálja ha valamiért külön excelnek kezeli a megnyitott x db xls-t
ha ráklikkelek a firefoxra és utána az xls-re akkor alt tab ra a firefoxra kellene ugrania és a ha megint alt+tabozok akkor vissza az xls-re és újra fire utána meg xls
ez a normális, de ha visszalépek az xls-re akkor onnan csak a duplával tudok ellépni
ez kb annyira idegesítő mint amikor egy xls ből másolgattam cikkszámokat egy edge böngészőbe és a ctrl+c alt+tab ctrl+v nél van amikor beillesztéskor még az előző adatot illeszti be, de ha nyomok rá 1 mp-el még egy ctrl+v-t akkor már a jó adatot
SeriesX: JamesSHun
-
GeneraL_XTX
veterán
igen, pont ezt akarnám elkerülni. Gyári win8 kulcsom van, azzal nem lehet 8.1-et feltelepíteni. Tehát azt érném el, hogy 10 le, 8-as fel, azt beaktiválni az új laphoz, frissíteni 8.1-re aztán 10-re.
Ez elég macerás, megpróbálom magát a 10et beaktiválni az új laphoz. Mivel intel-ről váltok intel lapra (konkrétan B85-ről H97-re) szerintem zokszó nélkül bírja majd a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest