Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
bzoley
veterán
Nem is a stabilsággal volt gond, hanem a kellemetlen hibákkal. A 10049-től kezdve megjelentek a másolás közben megsérült fájlok(szerencsére csak filmek). A legtöbb esetben a kijelzőt szoktam kikapcsolni, ha elmegyek a gép mellől. Frissítés óta visszakapcsolni már nem lehet. Hdd kikapcsolást nem lehetett kikapcsolni, gondolom uez érvényes a kijelzőre, azért nem jön vissza. Egyes programok többször rossz ablakmérettel, rossz képaránnyal indul. Értelmetlen üzenetek, figyelmeztetések. Lehetetlen fix ip-t beállítani, és még sok-sok más apróság, de az első kettő, ami miatt meg kellett válni tőle. Friss telepítéshez most nincs türelmem, majd máskor.
-
bzoley
veterán
Pont az az aggasztó. Én is olvastam több olyan hibáról, amivel magam nem találkoztam. Ezek javítása is nehezebb lesz. Amelyik hiba mindenkinél jelentkezik, arról hamarabb értesülnek, és komolyabban is veszik. Ha egy hiba csak itt-ott jelentkezik, azzal nem is biztos, hogy foglalkoznak, főleg ha reprodukálni sem lehet. Próbáltunk már meghajtót, és kezelő programot is látatlanba stoppolni. Legutóbb telefonnál egy cyanogen verzió volt problémás. Aki először jelezte, azt leginkább hülyének nézték, mondván rosszul telepítette, stb. Miután többen is jeleztük, kezdett csak töprengeni a fejlesztő a hiba okán. Végül is sikerült elhárítani, de ehhez akarni is kell. Ehhez képest a feedback-et leginkább az érdekli, hogy mennyire ajánlanám másoknak is a Google Chrome-ot
vlevi:
Nem is nagyon reméltem, hogy jobb lesz, ezért nem erőltettem.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
hogy a fenébe ne lehetne megváltotatni? personalizationnél kikapcsolod a sötétet és akkor alkalmazkodik mondjuk háttérhez...vagy gondolom egyedileg is be lehet állítani (nekem sem tetszett, 1-2 nap után kilőttem feketét)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Rasiel
senior tag
Hátterenként változik a Start Menü, illetve a Tálca színe, én nem szoktam variálgatni őket. Ha rákattintasz az aktív témádra a Személyre szabás ablakban, akkor alul van egy olyan, hogy Color, ott tudod változtatni azt, amire neked szükséged van.
(#4773) miresz: Ahogy nézem, már tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nálam a start menüből az x86 programok nem indulnak, csak ha rákeresek az adott programra, majd enter.
A tálca sokszor magától el-eltűnik pillanatokra, és hiába állítom small button-re, az ikonok kicsik lesznek rajta, de a tálca marad vastag. Fantasztikusan néz ki.
Az értesítő sáv jó így, hogy felveszi a tálca színét, de nekem van körülötte egy fehér keret, ami elég gáz. Cserébe a windows-os értesítésekre még mindig hiába kattintgatok, semmit nem csinál.
A start menű design is hagy még kivetnivalót. Még mindig nem tud egyszerre megjelenni a keresősávval, de legalább már nem az all aps menü főlé kerül(felső tálca esetéről beszélek), cserébe elég esetlenül néz ki ott.
Az egerem viszont végre megint nem akad. Yupiii.
Everybody lies.
-
pzstm
titán
a power "button"-t is a lehető legesetlenebb helyre sikerült tenniük. Nem tudom miért nem volt jó a start menü jobb felső sarkában.
köszönd a lusta amerikaiaknak, ugyanis rengetegen azt jelezték vissza, hogy túl nagy távot kell megtenni a Start gombtól az egérrel a power gombig....(no comment...)
Az x86-os programok az eddigi összes buildal nekem indultak a start menüből,de a mostani build-al nem akar.
Ismert hiba, le is van írva a hivatalos blogbejegyzésben
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
moonguru
őstag
Szia!
Most csak angolul írom le, egy fórumról kimásolva:
"Test Mode: Disable driver signature enforcement
You could try this method if you don’t want Windows to always run in Test Mode. Compared to always running Windows in Test Mode, “Disable driver signature enforcement” method needs to be applied each time you install a new driver that is unsigned and might be problematic on Windows 7.
How to disable driver signature enforcement
Simple way (in some cases it might not work or require some additional steps in Windows 8/8.1/10):
Restart PC
Press F8 repeatedly just after UEFI/BIOS intialization and just before Windows would load
Select “Disable driver signature enforcement” option.
Install drivers. After you restart your system again you won’t be able to install unsigned drivers until you repeat the steps 1-3.
or
Alternative way for Windows 8.1 ( and possibly Windows 10):
In Windows go to PC settings (you can search for it in Start).
Click on “Update & recovery” on the left side.
Click on “Recovery” on the left side.
Click “Restart Now” button under Advanced startup.
Select Troubleshoot ->Advanced setup -> Startup Settings and press Restart
Press 7 number key corresponding to “Disable driver signature enforcement” entry.
Install drivers. After you restart your system again you won’t be able to install unsigned drivers until you repeat the steps 1-6."Ui:
Windows 10-zen még nem kellett használnom, Windows 8-on viszont igen!
Monitor Guru!
-
vlevi
nagyúr
"Gyengébb gépekre?"
Nem tudom, mire gondoltál, de olyan már nincs. Windows7-ből volt egy starter edition, ami csak arra volt jó, hogy az egymagos atom netbokkra fel lehessen valamit telepíteni, miután a winxp forgalmazása megszűnt. Windows 8 óta nem volt ilyen kiherélt változat. Itt a "Core", vagy a sima Windows8 is tulajdonképpen teljesértékű windows. Azok a szolgáltatások hiányoznak belőle, amiket úgy általában otthoni átlagfelhasználó nem használna amúgy sem. Domain bejelentkezés, bitlocker, satöbbi. Utána kell nézni.
Vagy a WindowsRT-re gondolhattál, de azt nem hiszem. Amúgy az már kimúlt. Nem lesz már több ARM processzoros asztali gép, vagy laptop (sima surface), így az a windows változat értelmét vesztette. Egyedül a telefonokra készített Windows10-ben megy tovább az ARM vonal."Srácok ennyivel a megjelenés előtt win7/win8 mennyire volt bughalmaz?"
Hát, lehet, hogy az idő megszépíti a dolgokat, én a Win7-re emlékszem, és arra, hogy az első publikus bétája óta használom, és soha semmi nyűgöm nem volt vele.
A Win8 is üzemképesnek tűnt, így elsőre, azt csak azért nem használtam, mert nem tetszett meg a koncepció.
Win10-ről viszont kénytelen vagyok rendszeresen visszamászni win7-re, mert totál üzemképtelenné gyilkolja le magát.Ebben persze tényleg benne lehet az is, hogy a win7/8-ból tényleg nem volt ennyi különböző teszt build. Azokat nagy valószínűség szerint biztosan stabilabb változatban adták ki a széles nagyközönségnek.
Játékokat kiadnak Early accessben (Assetto Corsa, Project cars 2-3 évig így volt elérhető), vagy amióta pl. az AMD-nél is divat a béla csataliszt driver kiadása, sokan azthiszik, hogy azt is lehet használni élesben. Hát, nemkéne. Mert, amíg megy, addig jó, de nincs rá garancia.[ Szerkesztve ]
-
tatararpad
őstag
A Windows 7 Embedded változatát is kiherélték úgy, hogy rá se ismernél hogy Windows ha megnyitod a feladatkezelőt és ránézel az erőforrásokra, habár a blogban leírt konfiguráció már kicsit túlherélt. Kár, hogy az embedded magánszemélynek nem elérhető, szal ki tudnának hozni egy gyökér verziót a régi gépekre, ha akarnának.
-
Jocy
aktív tag
válasz miresz #10637 üzenetére
Szia. Az AMD honlapján a 15.7 whql a legújabb, nem hiszem, hogy a win frissebbet tenne fel.
Ami lejön frissítésként, csak egy "alap" driver, kell a rendes az AMD oldaláról, valószínűleg ezért nem fut le nálad a teszt. De nem biztos, hogy ez a gond, csak egy ötlet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest