Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
black.eagle
csendes tag
Igen, TP-Link routerem van és a Packets és a Bytes szám is folyamatosan nő.
A gyári progit telepítettem fel, ott írta ki az IP címet is (192.168.0.103).
Sajna nem vagyok hálózatok terén profi. Hogy tudom megnézni a Switch IP címét? :-)
Nekem a DHCP-t 192.168.0.100 - 192.168.0.200 között osztja.
Azért írtam, hogy nincs szerencsém a NAS-okkal, mert ez már a második My Cloudom, mivel most cserélték gariban másikra vinyó hiba miatt. Az első idén márciustól októberig ment, aztán minden egyre lassúbb lett.
Pl. 700 GB adatról Safepointot 3 nap teljes nap alatt csinált meg... -
black.eagle
csendes tag
válasz
PistiSan
üzenetére
Az eszköz a Hálózati eszközöknél látható, igaz csak egy Photos mappa és az almappái láthatók...
A LED az elején folyamatos kék fénnyel világít, ha jól látom hátul pedig zölden villog...
Beállítottam a javasolt statikus DHCP címet az eszköznek az Address Reservítion-nál, de sajna most sem jó...
Nincs szerencsém a NAS-okkal... :-( -
black.eagle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
A WD My Cloudomat nem tudom elérni a hálózaton. Mi lehet az oka?
Telepítéskor switchre csatlakoztattam, feltelepítettem a szoftverét, megtalálta az eszközt és 192.168.0.103 IP címen lehetne elérni. Az első induláskor látta is az eszközt, letöltött egy firmware frissítést, újraindult a rendszer, onnantól kezdve iszonyúan belassult és már el sem érhető. Mi a franc lehet a baja? Mit tudok kezdeni ebben a helyzetben? Várom szíves tanácsaitokat! -
black.eagle
csendes tag
Kedves Celtis!
Köszönöm a válaszod!
Sajnos abszolút kezdő vagyok ezen a téren.Igen, a gondom az volt, hogy feltoltam tartalmat a My Cloud-ra, amiket utólag szeretnék rendszerezni, mappákat áthelyezni. WiFi-n keresztül azonban csak 4-5 MB/s sebességgel tudtam megoldani a dolgot. Ekkor kértem Tőletek segítséget.
Érdekelne ez az SSH-s megoldás, csak egyáltalán nem értek hozzá.
Hogy lehet SSH-n keresztül elérni a My Cloud-ot? Ha feltelepítem például a Bitwise féle WinSSHD programot, azzal be tudok jelentkezni a My Cloudra, s tudom menedzselni a tartalmát?
Vagy milyen megoldást javasolsz?
Köszönöm a segítséged!
-
black.eagle
csendes tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Köszönöm a választ.
Kicsit ledöbbentem, mert többet vártam az új routertől sebességben a WiFi-n történő másolásnál.
Ezek szerint csak kábeles csatlakozással tudok elérni nagyobb sebességet.
Milyen kábelt javasolnátok?
Ugyanolyannal csatlakozzak a WD TV Live lejátszómhoz is?
Mert jelenleg WiFi-n érem el a My Cloud tartalmát.
Mit javasoltok? -
black.eagle
csendes tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Ne haragudjatok, de teljesen kezdő vagyok a témában.
Szóval úgy építettem ki a rendszert, hogy a gigabites portra rádugtam a My Cloudot azzal a kábellel, amit adtak hozzá.
Az eszközt WiFi-n keresztül érem el netbookról, tabletről, vagy mobilról.
A probléma amit vázoltam az volt, hogy a netbookról Wi-Fi-n keresztül kapcsolódva próbáltam áthelyezni a NAS-on állományokat egyik mappából a másikba, ekkor tapasztaltam az 5 MB/s sebességet, vagy ha a netbookról WiFi-n keresztül akarok felmásolni fájlokat a NAS-ra, akkor is ezt a 4-5 MB/s sebességet tapasztaltam.
Mit csinálok rosszul? A NAS gigabites portra csatlakozik, a router 300 Mbit-es. Az előző mezei sem volt sokkal lassúbb mint így.
Bocsi, nem szeretnék senkit kiakasztani a tudatlanságommal, de tényleg kezdő vagyok a témában.
Köszönöm a segítségeteket!
-
black.eagle
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Vásároltam egy WD My Cloud NAS-t, amit először nem gigabites routeren keresztül értem el, de mivel kb. csak 5 MB/s sebességgel tudtam másolni rá, így tegnap vásároltam egy TP-Link TL-WR1042ND gigabites portokkal rendelkező routert, ám azóta is csak 4-5 MB/sec sebességgel tudok másolni rá.
A legbosszantóbb, amit nem értek, hogy ha például a NAS-on helyezek át egyik mappából egy másikba fájlt, akkor is csak 5 MB/s sebességet tudok elérni.
Szerintetek mi lehet a probléma? Mert ez így nagyon siralmas.
Előre is köszönöm szíves segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest