Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
matyi94 #2295 üzenetére
Ha ellenőrzés közben kirántod alóla az áramot, azzal lehet a legkönnyebben tönkre tenni, voltak páran már így itt. Amúgy nem tudom mi okozhat ilyet egyeseknél, mert nálam nyáron nagyon gáz volt az áramellátás, volt hogy napi 10 áramszünet is volt, ilyen 1mp-et meg nem haladó fajtából. (Az egész falu szenvedett tele, nem csak én)
Minden áramszünet után, néhány perccel bekapcsolt a nas.(#2297) Poki79
Az adatok simán lementhetőek róla, ha rákötöd gépre és csatolod a fájlrendszert linuxon?
Nincs valami külön titkosítás az adatok tárolásához? -
Poki79
tag
válasz
matyi94 #2295 üzenetére
Nem akarlak rémítgetni, de én is így jártam. Ha számít a garancia, és nem vészes az adatvesztés, akkor gariba vidd vissza. Ha nem számít a gari és fontosak az adatok, akkor a szétszedést és újrarakást javaslom. Nem nehéz, csak rászánni magad. Ha a szétszedés mellett döntesz, akkor csavarhúzó ékelés helyett a hitelkártyát javaslom, mint ahogy azt BullZeye oldalán láttam (sajnos későn, és maradt néhány nyom a házam hátulján).
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Asustor NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest