- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poki79
tag
válasz
matyi94 #2734 üzenetére
Szerintem nem vesztek el az adataid. Ha szétszedted a NAS-t és beraktad a PC-be, amin fut a linuxod, akkor simán látod a partícióját a winyónak, természetesen a rajta tárolt adatokkal együtt. Így tudsz innen backupot is készíteni az adattartalomról, de elégséges, csak a megadott particókat újra építeni (ha jól emlékszem csak 2 db 1-1 Gb-ost), erre vissza fw, amelyik tetszik vissza az eredeti lapjára és működni fog. Legalábbis nekem így volt.
-
PistiSan
addikt
válasz
matyi94 #2295 üzenetére
Ha ellenőrzés közben kirántod alóla az áramot, azzal lehet a legkönnyebben tönkre tenni, voltak páran már így itt. Amúgy nem tudom mi okozhat ilyet egyeseknél, mert nálam nyáron nagyon gáz volt az áramellátás, volt hogy napi 10 áramszünet is volt, ilyen 1mp-et meg nem haladó fajtából. (Az egész falu szenvedett tele, nem csak én)
Minden áramszünet után, néhány perccel bekapcsolt a nas.(#2297) Poki79
Az adatok simán lementhetőek róla, ha rákötöd gépre és csatolod a fájlrendszert linuxon?
Nincs valami külön titkosítás az adatok tárolásához? -
Poki79
tag
válasz
matyi94 #2295 üzenetére
Nem akarlak rémítgetni, de én is így jártam. Ha számít a garancia, és nem vészes az adatvesztés, akkor gariba vidd vissza. Ha nem számít a gari és fontosak az adatok, akkor a szétszedést és újrarakást javaslom. Nem nehéz, csak rászánni magad. Ha a szétszedés mellett döntesz, akkor csavarhúzó ékelés helyett a hitelkártyát javaslom, mint ahogy azt BullZeye oldalán láttam (sajnos későn, és maradt néhány nyom a házam hátulján).
-
PistiSan
addikt
válasz
matyi94 #2246 üzenetére
Megnézed web felületen a beállításokban, hogy milyen portot használ a transmssion, majd azt a portot nyitod meg a routeren az adott ip címre, nem bonyolult!
Routereden az ip címed alatt mi az alhálózati maszkod?
255.255.255.255 a jó, ha az utolsó szám 0, akkor lehet ez a baj, de az meg szolgáltató függő. -
Kroni1
veterán
válasz
matyi94 #2233 üzenetére
Értem, hát én ezeket az albumartokat meg kifejezetten nem szeretem, pont a puritánság jött be a foobarnál, bár az tényleg nagyon minimalista... A hangja tényleg jó volt, bár nekem nincs sajna túl komoly rendszerem a PC-n, meg nem is hallgatok sok zenét ugyhogy nem lényeges annyira. (A foobart is csak azért raktam fel, mert előtte a kmplayerben játszottam le a zenéket is és hat az botrányosan gyenge alapbeállitásokon legalábbis.) Lehet adok majd mégegy esélyt a Jrivernek, de mondom én leginkább csak filmet sorozatot nézek és erre tök jó az XMBC szerintem. A Windowsos PC-men is ez van, és a nagyszobában ahol a komolyabb hangcuccom leledzik, az RPi-n is ezt használom, és a hangot passtrough átengedi HDMI-n az erősítőmre, ugyhogy a hang is kiváló.
-
Kroni1
veterán
válasz
matyi94 #2230 üzenetére
én régebben zenehallgatásra használtam, mert nagyon jó minőségben játssza le a zenéket, de valami nem tetszett benne, talán a felülete vagy nemtom, de már csak a foobar van fent az asztali PC-men, a mediaplayer igényeimet az OpenElec kielégitette eddig tökéletesen..
Miben tud többet a jriver mint az XBMC?
-
BullZeye
veterán
válasz
matyi94 #2193 üzenetére
XBMC-t használok vagyis már Kodi Helix RC3-at, de Frodo-val sem volt ilyen bajom. Nekem akkor volt szar, mikor flexget megakasztotta és közben még másolódott is, na ilyenkor bufferel-t a film.
Viszont átállítottam a cache-t, hogy ne memóriába, hanem HDD-re (ez csak helixben ment) így gyakorlatilag 2mb/sec filmet 8 megával másolja a HDDre és onnan olvassa XBMC.
De zenét sose bufferelt, ott rákattintottam, és kb 1 másodperc után le is játszotta, dal váltások között ennyi sincs.
-
-
drmotto
őstag
Szia!
Android alatt van a WD-nek két appja is. Az egyik a WDMyCloud, ezzel bárhonnan eléred a NAS-t, tudzs fel és letölteni, ráadásul a megosztós appok közé is beépül, tehát bármikor tudsz rá küldeni bármit. A másik pedig a WDPhotos, ez automatikusan feltolha a képeket a NAS-ra.
Win alatt pedig eléred bármilyen fájlkezelővel hálózati eszközként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest