Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokosmith
tag
Szerintetek esélytelen, hogy garanciába el tudjam intézni? Ipon-os gari van rá. Olyan indokkal, hogy mondjuk FW frissítés közben elhasalt?
Megnéztem a szétszedős videót, hát én nagyon nem szívesen állnék neki, tuti ketté törném valamelyik létfontosságú alkatrészt...
Illetve most megpróbáltam megint áramtalanítani 30 óra fehér folyamatos led után, de most újra fehér folyamatos led világít bedugás óta (kb 2 órája), illetve néhány percenként villan egyed a fehér led. Érdemes lehet reset-elést megpróbálni még?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest