- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
válasz
instantwater #31082 üzenetére
A másik felületük viszont működik.
-
sziasztok! nem biztos hogy ide tartozik de hátha lesz itt aki tud segíteni
találtam a neten olcson cisco ip telefont és gondoltam a ház két végébe rakok egyet egyet , csak hobbi projekt
a lényeg hogy hogyan induljak el ?
gondolom kéne valami szerver program ami fut 0-24-ben és ott beállítgatok mindent de mi ez ? valaki tudna segíteni hol induljak el ?
-
petir
senior tag
válasz
whbear #31095 üzenetére
Nálunk szülők használták, ugye feltöltőkártyás percdíjak kiváltása miatt a havi 500Ft 200 perc világbajnok megoldás volt...
Nagyon kár érte 😞
Mi számhoz nem ragaszkodnánk hiszen bejövő hívás saját SIM-re jön
a kimenő mobil a legfontosabb illetve vezetékes de az másodlagos.Erre keresem a legolcsóbb és jól működő megoldást..esetleg valakinek erre ajánlata?
-
zeon.hu
nagyúr
Kimenő és bejövő VoIP is kéne, lehetőleg fix (21-es) számmal.
Mi lehetne a Reenger helyett?
(Fentebb írtam, EU-n kívül is vagyunk néha. Szerbiában a mobilnet megoldott, helyi only data kártya kb 1200 Ft, ami 10-12 GB netet ad.) -
whbear
senior tag
Bejövő és magyar fix irány ami nálam nem túl sok Ephone. Kimenő külföld és mobil irány CommPeak. Ez nem olcsó de komoly dolgokra már régen ezt használom és mindig működik.
Van valamilyen átalánydíjas Dellmont is, de az nekem sehol nem jelent meg. Az lenne a legjobb. Bejövőre meg Fonio.
-
asdf_
veterán
Nagy mázlijuk, hogy nem vagyok ügyfelük, én kiverném belőlük a beragadt forintjaimat, az k. szentség... De lehet, még 0 Ft. egyenleggel is felnyomnám őket
-
whbear
senior tag
Most hívtak a Reengertől hogy nekik se szólt a vezetőség de február 28.-tól megszűnik. Én múlt héten néztem de nem volt kint a hirdetmény amire hivatkoztak. Most kint van. Szóval ennek vége van.
-
whbear
senior tag
Ma sikerült elérni őket. Azt mondták, hogy csak nálam nem működik a bejövő hívás, de ezek szerint nem fejtették ki teljesen az igazságot.
-
whbear
senior tag
Nálatok Reengeren működik a bejövő hívás mobil irányból? Pár hete azt mondja be, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Jelentettem a hibát, tapasztalták és megigerték hogy meg lesz javítva. Azóta az a változás, hogy már elérni sem tudom őket és vissza sem hívnak. 500 percem van beragadva de inkább elengedem. Kimenő hívás van, de elég kellemetlen hogy nem lehet visszahívni.
-
-
bishop100
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan Voip szolgáltatót ahová át tudnám hordzozni a vezetékes számomat?
Köszi a segítséget! -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Van egy CISCO SPA 112 2-port VoIP telefon adapter analóg telefonokhoz,
néha előfordul,hogy a DECT telefonokról,ha telefonálunk,a vonal megszakad,
és ennek az eszköznek az áramtalanítása után megjavul a helyzet egy darabig.
Milyen eszközt ajánlotok,milyet vegyünk?
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat! -
whbear
senior tag
Azaz bejövő hívás működik, viszont a kimenő is működik de legalább 30 mp a hivásfelépülés. Többi trunk teljesen jó.
-
whbear
senior tag
Reenger tegnap óta csak nálam nem megy? A fizetési felületre sem tudok belépni.
-
DAVID0000
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbiakban:
H1 komm szolgáltató biztosíotta részemre a mobilnetet és voip telefont.
Volt egy D-link DWR-116 router, benne Telenor mobil stick és egy Cisco SPA-116 csatlakozott hozzá.
Sokáig jó is volt de kb. 1 hónapja elkezdett szarakodni a Telenoros stick és a végén már egyáltalán nem tudott csatlakozni.
Szólgáltató kicserélte a routert és a sticket egy ugyan olyanra, de a probléma továbbra is fennált. Emiatt elővettem a régi TP link 1043ND v1 routerem és előfizettem Telekomos mobilnetre. A 1043 routerre felraktam egy ROOter firmware-t és egy e3372-es Hilinkbe raktam bele a Telekomos simet.
Ez eddig teljes jó és a net probléma megoldótott.
Viszont hiába csatlakoztatom a Cisco-t ha felveszem a telefonkagylót csak búgás van.
A router látja a ciscot és ha felveszem a teleofnkagylót akkor a ciscon elkezd villogni a telefon ledje. Emiatt azt gondolom hogy tudnak egymással kommunikálni.
Viszont azt nem tudom, hogy mit kéne állítanom, hogy jó is legyen.
Előfordulhat az, hogy a cisco beállításaiba is kéne valamit változtatni?
Eddig abban nem nyultam bele mivel a szolgáltató tudja csak a belépési adatokat.
Csak mivel Telenoros volt eredetileg és most Telekomos lett emiatt arra gondoltam, hogy a ciscoba is kéne állítanom valamit.
Valakinek van ötlete, hogy mit kéne esetleg csinálnom, hogy működjön?
Köszi -
balaaa88
aktív tag
Sziasztok,
Olyan VOIP-szolgáltatót keresnék, ahova van lehetőség mobiltelefon számot hordozni (jelenleg Telekom / Domino).
Legoptimálisabb lenne "feltöltős" szolgáltatás.
Nagyon keveset beszélek, viszont a telefonszámomat mindenképpen meg szeretném tartani.Ez lenne a problémám:
Jelenleg van egy Telekom-os Domino-s SIM-em, illetve egy flottás korlátlan Telenor-os mobilinternet SIM-em. Ez így nagyon baba volt eddig. Androidos dual SIM-es telefonban használva.
Lecseréltem az Androidot iPhone-ra, ami támogatja a dual SIM-et úgy, hogy egy fizikai SIM és egy e-sim.
Namost egyik szolgáltató sem ad e-sim-et feltöltőkártyás ügyfélnek, csak havidíjasaknak.
Havidíjasra átállni nekem végképp semmi értelme nem lenne.
A flottás mobilinternet SIM-et pedig gyanítom, szintén nem tudnám e-simmé varázsolni.
Tehát azt szeretném megoldani, hogy költségnövekedés nélkül (vagy minimális költségnövekedéssel) megmaradjon a jelenlegi mobilszámom és tudjam használni a korlátlan mobilinternetet tartalmazó fizikai SIM-et.Van ilyenre lehetőség?
Köszi! -
csimpas
tag
sziasztok
pár évet lemaradtam a voip telefonálásból
most viszont újra aktív lennék a voip terén, munka miatt
segítsetek légyszi
olyan asztali klienst keresek, ami tud hívást is rögzíteni
microsip-et letöltöttem, de valami nem oké, mert nagyon messziről hallanak benne, és zúg az egész vonal
(én jól hallom, nálam jó a hang, de akit hívok, vagy engem ha hívnak, neki zúg és halkan, messziről hallanak
ezek a beállításaim: [kép]a https://www.cloudtalk.io/ saját applikációjával tökéletes a hangminőség, tehát nem hiszem, hogy hardveres lenne a gond
a cloudtalkot cseréltük le rebelltel-re.
telefonon Zoiper pro-val tökéletes a hangasztali kliensként is jól működik a zoiper, de a rögzítés miatt kellene a pro verzió
22 ezret meg nem tudok érte kiadni, annyit nekem nem értudtok ajánlani valami ingyenes asztali klienst ami rögzít?
esetleg microsip beállításomban van valami gebasz?köszi!
-
betyarr
veterán
válasz
MaCS_70 #31059 üzenetére
október végén költöztünk másik helyre,szolgáltatóváltás is volt,de a router meg minden egyéb hálózati beállítás maradt a régi.a szolgáltatói eszköz is bridge üzemmódban van (mint a régi helyen) és a saját routeremet használom itt is.semmin nem változtattam
a régi helyen minden faxán működött.
-
betyarr
veterán
nem tom mi a retek lehet az a510ip telómmal.folyamatosan átvált "registration failed" státuszba.ha kihúzom a hálózatból és visszadugom,kattintok párat a beállításokban (csak oda-vissza a pöttyöket) mentem,akkor utána minden ok pár percig,de aztán megint kezdődik elölről.ötlete van valakinek?
-
Murphys2
tag
Sziasztok. Digi mobil számom regisztráltam Stuntcalls-nál, de nem tudok hívást indítani vele Mobilevoipp alkalmazással. Telekomossal minden rendben. Ha Telekomos számkijelzéssel hívok Digis számot, akkor az "Privát hívó"-ként jelenik meg. Ez nálatok is így van? Egyéb szolgáltatókkal is van ilyen anomália?
-
garga01
őstag
válasz
Stanlee #31051 üzenetére
Köszi a segítséget!
Meglett a megoldás, totál el is felejtettem ezt a System / Ereignisse menüt, mindem számhoz hozzárakott egy végződést és leesett, hogy még korábban próbálkoztam más vopip usernevekeket hívni, akkor álíltottam be az Eigenne Rufnummern alatt ezt (itt eredetileg ez állt: sip.freevoipdeal.com)
Kitöröltem és már már tudok is telefonálni! Köszi!Zsenik vagytok!
Holnap megnézem mamámnál is a logot, lehet ott is a fenti beállítás maradt bent. -
Stanlee
őstag
válasz
garga01 #31049 üzenetére
Telefonie / Eigene Rufnummer alatt, a freevoipdeal-nel allitsd be a stun servert: stun.freevoipdeal.com ill. a freevoipdeal oldalan negedelyezd a sip hivasokat. Ugyanitt nekem pl. a Internettelefonie Anbieter kontaktieren -nel a nur über IPv4 van kivalasztva.
Erdemes lenne a System / Ereignisse alatt megnezned, hogy ha hivast inditasz, akkor milyen hibauzenettel nem kezdemenyezi a hivast a keszulek. Ehhez a dropdown-bol kivalasztod a Telefonie-t.
Nagymamadnal ugyanez, inditsatok hivast hozzatok es nezzetek meg a System / Ereignisse alatt, hogy miert nem megy ki a hivas feletek. Ha ti tudjatok hivni, akkor neki is tudnia kellene hivni benneteket. Max olyasmi lehet, hogy NAT van nagymamadnal, es ezert tole valami portforward miatt valami nem mukodik, habar ennek nagyon kicsi a valoszinusege.
Ha bemasolod ide a hibauzeneteket, akkor talan talalnk valami megoldast, megigerni nem igerek semmit.
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Korábban kaptam itt a fórumon nagyon sok és jó segítséget a Fritzboxal kapcsolatban, remélem most is van tippetek.
2 külön kérdésem is van:
- Az itthoni router egy 7390, amiben be van konfigolva egy freevoipdeal szolgáltatás, illetve feltöltöttem rá 10 eurot is. De sehogy se tudok hívást indítani. Hiába adom meg a *122#-et a szám előtt, ki se csörög csak azt a vonalhiba vagy milyen hangot adja. Próbáltam többféle formátumban is:
*122#003620...
*122#3620...
*122#0620..
De egyik se jött be, mi lehet a gond? Mindenféle wählhilfe (tárcsázó segéd) és ilyenek ki vannak kapcsolva a fritzboxban.
telefon eszközök:
voip beállítása:
- a másik kérdésem, hogy a fenti képen látható "mami" néven a mamámnál is be lett állítva egy fritzbox, ahol az a másik box a mi no-ip-s webcímünkön regisztrálja be magát, mintha egy helyi eszköz lenne. A képen lévő belső **620-as számmal tudjuk is hívni őt. De tőle viszont, felénk (pl. nappali belső száma: **2) nem tudok hívást indítani. Adott ott is a fritzbox egy előhívószámot, de hiába ütöm be, nem akar menni.
-
pinnacle
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz
pinnacle #31039 üzenetére
A hazai szolgáltatók sim kártyáival is tudsz barangolni szinte a világon mindenütt. Még jó eséllyel mobilneted is lesz, persze jó pénzért.
Ha olcsón akarod ezt megúszni, arra mindig a helyi sim a megoldás. A kettő között vannak ugyan szolgáltatók, de náluk mindig van apró betűs rész... -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Kérdésemre nem találtam megfelelő topikot, ha tudtok ilyet légy szíves linkeljétek be. Köszi!
Olyan "világ" SIM kártyát keresnék, amit szinte a világon mindenhol lehet használni. Jó lenne ha nem csak hang, hanem internet kapcsolat is működne. Van erre összeghasonlító oldal, illetve tapasztalat? Gondolom a nem EU országokban az internet elérés a legnehezebb.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek meg a legújabb FW Linksys SAP-922 készülékhez? Elvileg a 6.1.5a lenne az, de ugye már kifutott termék és a gyártó honlapján semmit sem találni hozzá. -
petir
senior tag
@Zeki - köszi meg fogom próbálni.
---
Felhívtam őket . A nordtelekomra valóban igaz a hír , hogy megszűnik tehát akinek angol sim-je van tulajdonképpen rájuk vonatkozik ez.
A Reenger egy külön szolgáltatás azt mondták ezt nem érinti a megszűnés és továbbra is használható.
Ez az ügyfélszolgálat telefonos válasza volt...aztán majd meglájuk. -
asdf_
veterán
No, most már kiírták
TISZTELT ÜGYFELÜNK!
A Nordtelekom Mobile angliai szolgátatása 2021. december 31.-vel végérvényesen megszűnik.
A decemberi hónapban az ön által igénybevett szolgáltatások még elérhetőek maradnak, mindazonáltal csomagok (Bundle) vásárlására nem lesz lehetősége.
Minden felhasználónknak SMS-ben elküldjük az úgynevezett PAC kódot, amely segítségével angol mobiltelefonszámát megtarthatja, úgy hogy áthordozza azt egy másik szolgáltatóhoz.
A Nordtelekom Mobile szolgáltatás 2021. december 31. után nem vehető igénybe, véglegesen megszűnik. Minden megmaradt egyenleg és el nem hordozott telefonszám véglegesen és visszaállhatatlanul megszűnik. A szolgáltatás mellett esetlegesen igénybe vett magyar és lengyel telefonszámok is megszűnnek.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz
-
Zeki
nagyúr
https://www.stuntcalls.com/country_subscriptions/info
Unlimited calls to your favorite country!
If you pay with Credit Card or Paypal and have the ‘Automatic Recharge’ setting enabled, Your account might be ready for Monthly Subscriptions.
With this subscription you can call landline and/or mobile phone numbers from the selected country for a small monthly fee. -
petir
senior tag
Kérdés, hogy magyar szolgaltatónak vesszük e?
Tényleg másik után kell nézni..
Múltkor itt többen említették a 3 € -os unlimited Megavoip, StuntCalls , SuperVoip csomagokat - én akkor be is regisztráltam de sajna nem kaptam ilyen lehetőséget.Az említett szolgáltatók közül melyik a legajánlottabb?
Tudnátok segíteni mit érdemes választani? -
petir
senior tag
Sziasztok,
Erről van valakinek valami bővebb infója?
Mert a magyar oldalon egy kukk infó nincs ellenben a linken irottakkal... -
-
lszlogal
senior tag
válasz
betyarr #31021 üzenetére
Sziasztok!
Van egy ONT-m, melyre beállítottam egy ephone.ch VoIP szolgáltatást.. Működik is a régi telefonokkal. De viszont: Ha például felhívom az OTP ügyfélszolgálatát, és nyomogatom a gombokat, a telefonközpontjuk nem reagál a gombnyomásra. Merre lehet keresni a problémát? Ezt okozhatja a régi telefon? Itt a VoIP konfiguráció:
-
dkpisti
tag
Sziasztok mobilevoipot használok stuntcalls-al már évek óta de a hangminőséggel nemvagyok kibékülve tudtok másikat ajánlani ami jobb?
-
betyarr
veterán
most én vagyok nagyon béna,vagy a dellmonttal van gebasz,vagy a vodafos modemje szívat ezerrel?elköltöztünk és van ez a csodálatos szolgáltató meg az ő eszköze.csatlakoztattam az 510ip-t,a router látja,oszt neki ip-t,de a kapcsolataim mind "registration failed"-et mutatnak a telefon ui-jában.a kézibeszélő ha hívni akarok,akkor azt írja hogy "nincs ip kapcsolat".most ilyenkor mi van?
-
itanczos
senior tag
Nem ajánlja fel egyből az előfizetés lehetőségét és általában azokra az account-okra adja, amit csak kevésbé használsz!
Ezért érdemes 2-t regisztrálni. Az egyiket csak néha (azt figyeltem meg, hogy azokon sem dobja fel, amit egyáltalán nem használsz) a másikat aktívan.
Közben rájöttem, hogy elég egy is, amiről hetente 1-2x indítasz egy hívást.
De szerintem csak pár hónap után dobja fel a lehetőséget. -
p.t.r
aktív tag
-
petir
senior tag
Nálunk Reenger van használva havi 500Ft ért de a korlátlan beszélgetés lehet jobban esne...
Most gyorsan regisztráltam egy megavoip fiókot de én sajnos nem látok ilyen csomagot..pedig jó lenne.
Amúgy mivel jobb / rosszabb mint a Reenger itt az appba a szám ellenőrzésénél megerősített szám esetén valóban saját számot ír ki? 🙄
-
p.t.r
aktív tag
Jött stuntcalls és supervoipra is. Supervoip acc kettő is van, ezek közül az egyik van aktívan használva (~10eur/2hónap), a másiknál havi 0-5perc esetleg. Nyilván erre a másodikra jött az ajánlat. Egy cserét megér.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen alaplapot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest