Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
A Zoiper kliensen kívül másik programot használ valaki Iphone készüléken?
Az a bajom a Zoiperrel, hogy nagyon eszi az akkumulátort, gyakorlatilag használhatatlan.
Az App Store-ban nem találtam olyan programot, amely ne valamelyik szolgáltatóhoz kötődne.
A szolgáltató: Ephone, a készülék Iphone 5SElőre is köszönöm a segítséget.
-
ggabor02
aktív tag
válasz karl_fischer #19384 üzenetére
Megnéztem, sajnos csak abban tud többet, hogy a G.729 codec-et tudja, a H264 video codec-et, valamint titkosított kommunikációt, konferencia hívást, hangrögzítést.
Az akku zabálást nem oldották meg. Ez az ajánlott Groundwire a leírás szerint tudja a push-t, nem zabálja az akkut.
Kipróbálom.
Annyi még a kérdés, hogy a Groundwire csak a megadott szolgáltatókkal működik, vagy bármilyen szolgáltató paraméterei beírható? -
-
ggabor02
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy másnál sem megy tegnap óta a Reenger?
A Fritz!Box nem tud csatlakozni, ahol eddig ment simán. Elővettem a tartalék asztali Panasonic Voip telefonom, azon sem megy. Sőt az IOS-es applikációval sem tud csatlakozni, azt írja, hogy regisztrálatlan. Az online ügyfélszolgálatra beenged, tehát a jelszó nem változott meg, ha oda belépek, látom, hogy novemberben töltöttem fel, egyenleg is van rajta. -
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Először is gratulálok az új fritzhez.
Natolt nettel nem fog menni.
Én kértem a digit, hogy ne legyen natolt, azóta rend van.
Használd a fritznek a saját myfritzes dyndns-ét. Be kell regisztrálni, ingyenes.
Én 3 db iphone-ról használom a beépített VPN kliensét, azzal tökéletes.
Egyszer próbáltam androidos telefonon is, azzal is ment.
Egy jó tanács, hogy ne a saját károdon tanuljál. Csak VPN-en keresztül engedd meg, hogy kapcsolódjon valaki a routerhez. Egyszer néhány napra kiengedtem. Feltörték, egy albán emeltdíjas számot hívogattak róla, lett jó pár ezer Forint károm.
Röviden ennyi. -
ggabor02
aktív tag
válasz itanczos #26698 üzenetére
"Okos telefonoknál nagyon érzékeny a hardverre és szoftverre, főleg android fronton! Nem akarok vitába bocsátkozni, de (SZERINTEM) mint majd mindenben, az iOS-en stabilabb és megbízhatóbb a VOIP kliensek működése, mondom ezt androidos tapasztalattal is!"
Tökéletesen egyetértek.
Nem szeretnék iOS és android közötti vitát gerjeszteni. Az iOS- iPhone párosítás, mint szoftver és hardver verhetetlen. Nekem ezekkel minden Voip és VPN kliens gondom megoldódott. Nem beszélve az iPhone háttérzaj szűréséről...
-
ggabor02
aktív tag
válasz tibor23 #28866 üzenetére
Szia,
Azért annyira nem szórom a pénzt.
A 7390-est a jófogáson vettem 15 ezer forintért. (dobozos új international verzió volt, azonnal ültem be az autóba, mentem érte Budapest ellenkező végébe)
A 7490-est egy Németországban élő barátomnál cserélték le, mert kapott a szolgáltatótól valami nevetséges havi 5 Euróért két évet aláírva egy 7590-est.
A 7590-est nyáron vettem Németországban a MediaMarkt-ban 250 Euróért. -
ggabor02
aktív tag
válasz betyarr #28875 üzenetére
Igen, meg lehet, nekem is meg van oldva. iPhone van 3 db, azokon megy, de teszteltem a régi androidos telefonon is. Az a titok, hogy (a mellékek egymást tudják hívni) mindegyik telefonnak kell egy vpn-t csinálnod külön-külön. Ha egy vpn-t konfigoltál, arra csatlakozik a kettő, vagy több telefonos kliens, akkor egymást nem tudják hívni. Nekem is 3 vpn account van beállítva, így tökéletes.
-
ggabor02
aktív tag
Fritz!Box használóknak egy érdekesség.
Az új Fritz!OS új dolgot tud.
Múlt héten itthon vagyok, csörög a mobilom, egy hosszabb beszélgetés. Egyszer csak hívja anyám a vezetékes számot, a Fritzdect csörög, de ekkor ért a meglepetés: a mobilon is a több hete el sem indított Fritz app is kopogtat várakozó hívásként. Nem is néztem a legújabb OS újdonságait, a dect telefonon nyomtam rá, hogy frissüljön, miután jelezte, hogy szeretné. Tehát van benne Push, mely működik. -
ggabor02
aktív tag
válasz nyikszi #29127 üzenetére
Mindkettőnél van szolgáltatásom.
Mindegyiknél szép számom van, már ezek kiválasztásánál is olyan maximális segítőkészséget mutattak, hogy bátran ajánlom mindegyiket.
Felejtsd el a magenta és nagy társai tudatlan ügyfélkezelését, ők havi 100 forintot fizető ügyfélként is olyan kiszolgálást nyújtanak, amelyet csak eddig álmodban gondoltál.A fonionál előfordul akció. Feltöltesz x összeget, aztán x százalékkal többet írnak jóvá az egyenlegen.
Ha jól rémlik, akkor volt Black Friday, péntek 13, valamint most nemrég volt karácsonykor ilyen.
Egyszer Valentin napi is volt. -
ggabor02
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #29154 üzenetére
A Fritzen nagyon sok dolgot be lehet állítani, akár azt is, hogy az Ephone számodat nem rendeled egyik telefon eszközhöz sem. De az is lehet, hogy valamilyen bejövő szabály van beállítva.
-
ggabor02
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #29159 üzenetére
Ok, akkor rosszul értelmeztem a problémát.
Így passz. -
ggabor02
aktív tag
Szia,
Nekem elég régóta van Fonio és Ephone is. Egyszer volt a Fonionál olyan problémám, hogy bármit állítottam, sehogy sem akarta elküldeni a számot a hívott félnek. Még hálón belül sem. Többször beszéltem velük, mindig nagyon segítőkészek és kulturáltak voltak. Nem hitték el, hogy nem működik, aztán kérésükre megadtam a fiókom jelszavát, kipróbálták. Ezután már nem tudtak semmit tenni, kitörölték a fiókomhoz tartozó vonalat, ezután újból létrehozták. Onnantól minden működött. Ez nem jelenti azt, hogy nálad ez lenne a megoldás, de elképzelhető. -
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
válasz lewis999 #30286 üzenetére
Szia,
Van nekem valamelyik szekrény aljában egy kétvonalas Grandstream asztali Voip telefonom. Korábban használtam, 3 éve a Fritz dect telefon miatt nincsen üzemben. Nem üzletelési szándékkal, csupán segítségként adom. Amennyiben budapesti vagy, előkeresem, majd viheted. -
ggabor02
aktív tag
Most írta a Fonio:
Tisztelt Ügyfelünk! A kialakult helyzet miatt, többen dolgozunk otthonról, így akciós feltöltést biztosítunk ügyfeleink részére a következőképpen: 5.000 forintos egyenlegfeltöltéskor 10% bónusz 10.000 forintos egyenlegfeltöltéskor 20% bónusz 20.000 forint vagy annál több esetén 30% bónusz A bónusz banki utalás és bankkártyás, valamint papypal feltöltésre is vonatkozik. A bónuszokat csak kerek összegre írjuk jóvá /5.000,10.000,20.000/ A bónuszok jóváírása az egyenlegfeltöltéstől számítva 24 órán belül megtörténik. További jó munkát és egészséget kíván a Fonio
-
ggabor02
aktív tag
-
ggabor02
aktív tag
Próbált már valaki Fonioról Digi mobilt (50-es körzet) hívni? Nekem nem megy.
Másnál mi a helyzet? -
ggabor02
aktív tag
Valaki mostanában próbált bejelentkezni a fonio weboldalán a saját fiókjába?
Korábban jött egy email tőlük, hogy nem fog menni a belépés egy ideig, de azóta sem megy.
A konfig felületre, a sip.fonio.hu-ra be lehet lépni, de ott nem tudom megnézni, hogy mikor jár le az egyenlegem. -
ggabor02
aktív tag
válasz amstro555 #30594 üzenetére
Két Xiaomi telefonon (Mi8Pro, Redmi Note 9 Pro) használok Acrobits Softphone klienset, teljesen hibátlan. Előtte sok évig Acrobits Groundwire volt, de az egyik frissítése után a Mi8Pro-n használhatatlan lett. Ekkor próbáltam ki a Softphone-t.
Kimenő hívásra kíváncsiságból kipróbáltam a beépített klienset, nekem nem volt vele hangminőség problémám.
-
ggabor02
aktív tag
válasz Landsmann #30623 üzenetére
Anno sokat szórakoztam vele, de ez a része nem nagyon akart működni. Másnak sem. Lehet, hogy csak mi voltunk hülyék hozzá
B verzió: vegyél egy régebbi Fritz!Box-ot, abban van hibátlanul működő híváskezelő felület. Kimenő és bejövő hívásokat is tudsz teljeskörűen konfigurálni. -
ggabor02
aktív tag
Fonio belépés még mindig nem megy másnak sem?
Most írják emailben, hogy ma még kedvezményes feltöltés, de be sem lehet lépni."A befizetésekhez segítséget a fonio.hu oldal egyenleg menü alatt talál"
Jó vicc -
ggabor02
aktív tag
válasz instantwater #30691 üzenetére
Nekem is, ezért érdeklődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest