- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
amstro555
tag
Sziasztok! Régóta voip-zek, gigaset-el tökéletes, de a t-mobile (zoiper) valahogy sosem volt az igazi. Stuntcalls a kimenő és ephone a bejövő. Most kipróbáltam mobilon VPN-el, de nem hozta meg a várt eredményt, olykor hosszú mp-ek kimaradnak. Érdemes erőltetnem, vagy engedjem el? Blokkolja a T-mobile, vagy ilyen a mobilnet? Köszönöm!
-
outdoor
aktív tag
Próbáltam egyszerűsíteni az életemet.
Vettem 3,5" jack csatlakozóval retro telefonkagylót.
Hátránya, hogy senki sem ért semmit, amit mondok. Se voipon, se telefonon.
Bluetooth fülbeneltűnő miniatűr Headsettel sem ért senki semmit.
Sosem lesz jó mikrofon voiphoz és telefonhoz?
Egyébként két korszerű samsungom van, de elég rossz ezek mikrofonja is.
Gyakorlatilag el vagyok vágva a világtól.
Mit tegyek?
-
lewis999
csendes tag
A szolgáltatók pedig kezdenek teljesen leszokni a normális számokról
Én már olyannal is találkoztam, hogy volt normális szám is pl 1-xxxxxxx a külföldről híváshoz, erre megpróbáltam és kiszúrta hogy nem vagyok külföldön -
zeon.hu
nagyúr
Reengerről mindig is lehetett rövid számokat hívni vagy ez új?
Megszokásból arról hívtam a 1221- et és működött. -
zeon.hu
nagyúr
Fél off:
Vajon mit kéne tennem, hogy az Amazfit Bip óra jelezze a Zoiper hívásokat?
Minden átjön, csak a Zoiper nem. Csak a nem fogadott hívásról jön értesítés utólag.
A voip hívások engedélyezve vannak, de alapból nincs benne a Zoiper és nem lehet hozzáadni. -
ggabor02
aktív tag
válasz
lewis999 #30286 üzenetére
Szia,
Van nekem valamelyik szekrény aljában egy kétvonalas Grandstream asztali Voip telefonom. Korábban használtam, 3 éve a Fritz dect telefon miatt nincsen üzemben. Nem üzletelési szándékkal, csupán segítségként adom. Amennyiben budapesti vagy, előkeresem, majd viheted. -
lewis999
csendes tag
válasz
itanczos #30284 üzenetére
Hát én nagyon kezdő vagyok és picit Kínai (nagyon is inkább) viszont szeretném használni a telefont mert eladni úgy tűnik nem fogom tudni
már hirdetem egy ideje tudnál esetleg pontosabban segíteni hogy mit és hogyan kellene csinálni, hogy használni tudjam voipra a telefont?
Egy TL-WR842N routerem van...
előre is a segítséget!
Az usb port az adott, de azon kívül amit írtál nem tudom van e.... -
itanczos
senior tag
válasz
lewis999 #30283 üzenetére
Amit te hiányolsz, azt egy “központ”, ha az alatt egy VOIP telefonközpontot értesz, nem fogja biztosítani!
Ez inkább egy nagyvállalati készülék! Mindent meg tudsz otthon is oldani, de egy kis hozzáértés szükségeltetik.
Kell egy okos router, amin van egy usb port és tudsz rá dugni egy pendrive-ot, amire el tudod helyezni a szükséges config állományt. Nálam amúgy is OpenWRT futtatásra alkalmas router-ek vannak.
Szóval, egy OpenWRT alapú router és azon egy tftp/DHCP szerver. Azzal meg tudod oldani, hogy adott fájl nevű állomány letöltődjön a telefonra, a neked szükséges tartalommal.
Az, hogy a telefon hova csatlakozik, egy külső VOIP szolgáltatásra, mint a Digi, UPC, valamelyik Dellmont klón, vagy épp a saját VOIP központod-ra, ami akár szintén futhat a router-en (Asterix). -
lewis999
csendes tag
válasz
mikung #30282 üzenetére
Nem tudom mi a hiba vele...egyszerűen nem tudom beállítani...nincs webes felülete...meg találja a router és ad neki IP címet, de ha beírom a címsorba nem talál ilyen címen semmit...
A kezelesi utmutatoja szerint sokmindent a nyomogombos feluletrol lehet beallitani, ill. kulon szerverrol megy a config file lehivasa. -
mikung
aktív tag
válasz
lewis999 #30281 üzenetére
Ha központ alatt azt érted hogy meg kell adni egy SIP szervert, portot, USR, PW párost, akkor igen, kell hozzá központ.
Kicsit konkrétabban leírnád hogy mit takar hogy "simán routerre kötve egyik sem funkcionál" ?
SIP accot belőttél ? IP címet sem kap ? Netre nem lát ki vagy leszakad ? -
lewis999
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Újabb kérdés: az Ip telefonok csak központtal használhatók, simán routerre kötve egyik sem funkcionál?
Van egy Yealink SÍP telefon ott van egy 5V tápnak bemenet, de a leírás írja a 48V eop-ot is...akkor ilyenkor hogy van ez?
Mind kettő kell hozzá hogy működjön? -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Olyat lehet hogy 1 DECT handset (Panasonic kxtg6621pd) két base station-höz kapcsolódik egyszerre?
Az egyik a saját base station-je lenne a másik egy Fritzbox Fon wlan 7240.
Normál esetben a Fritzbox fogadná az egyik bejövő PSTN vonalat RJ11-en a másik egy VOIP account lenne a fritzben és a Panasonic kézibeszélőre menne mindkettő,
de ez a Fritz nem tud PSTN vonalat fogadni! csak DSL bemenete van.A sima RJ11 közösítő gondolom nem működne (a két kimenetre), mert amikor az egyik csörög, a másik készülék kimenete belehal...
köszi.
R -
Stanlee
őstag
válasz
lewis999 #30265 üzenetére
Nem ugy tunik, hogy ennek lenne valami webes felulete. A kezelesi utmutatoja szerint sokmindent a nyomogombos feluletrol lehet beallitani, ill. kulon szerverrol megy a config file lehivasa. De en ilyet meg eloben sose lattam, igy tul sok informaciom nincs rola, sajnalom.
-
-
lewis999
csendes tag
Lehet málna az egész?
Csak akkor lehet használni ha van hozzá egy központom is? -
peteris
csendes tag
-
zeon.hu
nagyúr
Na, dicsértük a Reenger-t, most meg nem megy ki hívás róla...
-
lewis999
csendes tag
> Attól függ, milyen módon akarod megtáplálni!
Ha PoE-n keresztül, akkor kell egy ilyen cucc és a hozzá tartozó 24-48v-os tápegység is.
Viszont általában minden készüléken van közvetlen táplálási lehetőség is. Ez típustól függ, hogy milyen feszültséget igényel.
Ez a bajom, hogy nincs rajt más csak 2 db eternet kivezetés...
Valamint az a bajom, hogy nem tudom ?V kell neki a telefonon nincs semmi infó róla.
AVAYA 5621 a telefon típusa. -
lewis999
csendes tag
https://arukhaza.com/index.php/szamitogep/egyeb-szamitogep-kiegeszito/ubiquiti-24v-05a-poe-tapegyseg-lan-porttal---ubiquiti-poe2412w#
Vagy ilyet? -
itanczos
senior tag
-
lewis999
csendes tag
Igen vettem 1-t sajnos, de nem tudom milyen táp kellene hozzá?
https://www.wireless-bolt.hu/38698-dc-tappoe/529342-ubiquiti-48v-24watt-dc-tapegyseg-poe-
https://www.ebay.com/itm/48V-0-5A-Wall-Plug-POE-Injector-Ethernet-Adapter-IP-Phone-Camera-Power-Supply-EU/292194483549
Ilyenem van már, de ehhez kell még egy tápegység (ha ez jó egyáltalán?), de azt sem tudom hány voltos? -
-
Scrym
tag
Sziasztok!
No megoldódott a telefon történet, amivel itt sokat bombáztalak titeket:
Gigaset A540 + 3db A220 kézi beszélővel megvalósítottuk amit szerettünk volna. Köszönet az ajánlásért KTU-nak.
Nagyon szépen átmegy a raktár épületbe is a jel, kristály tiszta a minőséggel, kihangosítva is nagyon jól hallgató. A beállítása pofon egyszerű volt, csak párosítani kellett a készülékeket az bázisállomáshoz és ennyi... olyannyira egyszerű, hogy a bázis állomást fel sem kellett csatlakoztatni a lokális hálózathoz. Amire nekünk kellett arra teljesen jó, nem tud se többet, se kevesebbet.Mondjuk az A220 kijelezhetné, hogy melyik "INT"-ről jön a hívás, de ez már szinte lényegtelen.
Köszi mindenkinek a sok segítséget! -
lewis999
csendes tag
Avaya 5621SW IP Telephonet ismeri valaki?
Hogyan kell bekötni a hálózatra? -
KTU
addikt
válasz
lewis999 #30247 üzenetére
Eszközbeállítást érdemes factory reset-tel kezdeni.
Ha van egy fő routered és olyan VoIP eszközt használsz ami router funkcióval is bír, ajánlott kikapcsolni a DHCP-t,
ugyanez javasolt ha több router-t, használsz.
Így nem alakítasz ki a saját hálózatodon pluszba NAT-olást, ami problémákat okozhat, néhány VoIP szolgáltatónál főleg bejövő hívásoknál.Az 1. képen az "R" regisztrációt jelenti,
az "-"ha nem tudsz kapcsolódni a VoIP szolgáltatódhoz, nincs regisztrálva, (valami nincs jól beállítva).
Az egyik account-ot törölni kellene, mivel úgy látom ugyanaz a Fonio végpont lett beállítva az elsőkre.Lehet alapállapotban ugyanaz volt a 2 db router-nek az IP címe.
Ilyenkor jól jön ha ismerjük az alapokat hogy épülnek fel, működnek a hálózatok. -
lewis999
csendes tag
P2 be mert P1 az Wan2 is egyben
Tárcsahang van de hívást indítok, Majd mindjárt foglalt jel.
Azt is tanácsolta valaki hogy talán a Wan porton menne ki a jel? -
Stanlee
őstag
válasz
lewis999 #30243 üzenetére
Az elotte levo modem bridged mode-ban van, vagy csak a szolgaltatod modemenek az egyik LAN portjara rakototted a vigor-t? Az is lehet, hogy a modem-en nincs nyitva a 5060-as port, ill. az nincs a vigor-ra tovabbitva.
Habar beallitottad a stun szervert, nem biztos, hogy NAT-olt halozaton mukodni fog a dolog, foleg ha a szolgaltatod is mar NAT-ol.
A masik ami meg feltunt, hogy a codec-nek g729 van beallitva, helyette hasznald a g711-et.
Alternativa meg a 5060-as port helyett a 3478.
Most ennyi jutott eszembe.
-
lewis999
csendes tag
[kép] [kép] [kép] [kép]
Üdv Mindenkinek!
Én is nagyon kezdő málna vagyok
Azt szeretném kérdezni hogy van 2 routerem és csak a 2. tudja a voip (sip) kezelést (ezen van telefonos kivezetés). Már sikerült netet tennem a 2.-ra is viszont nem működik a telefonálás...
Mit kellene még beállítanom hogy működjön?Köszönöm előre is a segítséget!
-
tibor23
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
itanczos #30219 üzenetére
Ez arra volt jó, hogy bár nem jelent meg nekem sehol ilyen előfizetés, de átnéztem a sokféle voip accountomat és találtam kettőt is, ahol több mint 8 euró volt beragadva. Na legalább elhasználom.
Ja, a és rég megszűnt beecalls egyenleg is megvan Ft-ban a voipinfocenteren, ahol olyan telefonszámot adok meg híváskijelzésre, amilyen tetszik, nem ellenőrzik. -
peteris
csendes tag
Ephone-ra gondoltam én is, a vezetékes ára elviselhető. Van náluk számom, eddig csak hívásfogadásra használtam, ezentúl hívásindítás is mehet rajta. Mobil hivásra meg ott van a Dellmont (stuntcalls) vagy maga a mobiltelefon. Fritzbox routerem Voip adaptere szépen elrendezi a kimenő és a bejövő hívásokat.
-
Landsmann
addikt
Lehet hogy van olcsóbb, de ez legalább mindig működik. Nem mindig csak az ár számít. A Neophone hiába volt olcsóbb, (nem volt számtartalékolási díj), ha az egyenleget 6 havonta mindenképpen tölteni kellett, mert különben nem lehetett használni. Nekem si scak gyűlt az egyenleg mindig.
-
KTU
addikt
válasz
anadroid #30234 üzenetére
Az Ephone jó, csak nagyon nem olcsó.
MO irányba
vezetékes 3,9 Ft
mobil 19,9 FtHasználom megint,tartalékba van 1db szám tőlük, mivel múltév végén kezdtem idegbajt kapni a Fonio-tól.
Mikor feltöltöttem az Ephone egyenleget, igényeltem számot, beállítottam.
Nézem a Fonio-t, az is működik.
Hívószámcserével volt problémám. -
Landsmann
addikt
Jaja, Ephone az jó. Az is beállítható, hogy egy időben hány ki és bemenő hívást engedünk kezelni. Például nekem 3 kimenő és 3 bejövő hívás van engedélyezve. SPA2102 VOIP adapterre mindkét vonalára be van állítva, plusz a mobil kliensre. Tökéletesen működik.
-
peteris
csendes tag
válasz
peteris #30048 üzenetére
Egy hónapja megdícsértem a Reengert, hogy újabban hiba nélkül üzemel. Nem kellett volna...
Több, mint egy hete nem mennek ki a vezetékes (körzetszámos) hívásaim, csak a mobil irányú hívásaim működnek. A rendszertől kapott hangüzenet: "Alacsony egyenlege miatt nem tud hívást kezdeményezni, töltse fel egyenlegét". Ez az információ teljesen alaptalan, egyenlegem full-on van kezdettől fogva. Kb ötödik hívásom során ma az ügyfélszolgálat végre beismerte, hogy ez egy mások által is jelzett hiba náluk, de dolgoznak rajta.
Erősen gondolkodom valami alternatív megoldáson, ami nem csak kedvező árú és minőségű, de rendelkezésre állása is elfogadható. -
KTU
addikt
VoipPRO-nál nincs büntetőpercdíj szimultán hívásoknál.
-
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #30229 üzenetére
CallingCredit €-ban:
Hungary [non-EU-callerid] (Landline) € 0.040
Hungary (Landline) € 0.005
Hungary [non-EU-callerid] (Mobile) € 0.025
Hungary (Mobile) € 0.010VoipPRO
"Standard" hívás €-ban:
Hungary 0.0162
Hungary Mobile 0.0060
Hungary Mobile T-mobile 0.0105
Hungary Mobile Telenor 0.0110
Hungary Mobile Vodafone 0.0110Itt majd még tesztelem hogy nem EU CID-val mennyi az annyi.
A mobil kb. 33 fillérrel tényleg drágább, de még így is a nagyon olcsók közt van.
A vezetékes meg sokkal.Azt vettem észre mindegy hogy a Dellmont klónok mit írnak ki,
hogy GBP, EUR, stb. a végén US$-t vont a Revolut kártyámról. -
-
anadroid
senior tag
válasz
instantwater #30223 üzenetére
Lépj be az oldalra, ott van! Dokumentumot is fel kell tölteni, ha innen regisztrálsz. Neked rövidesen egyszerű lesz, mert elhagy az EU.
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #30225 üzenetére
Tegnap 2x is regisztráltam, elsőre USD-t választottam.
-
anadroid
senior tag
-
-
-
anadroid
senior tag
válasz
instantwater #30221 üzenetére
Mert ez csak cégeknek van.
-
Ha ez ennyire olcsó miért nem ezt használja mindenki aki valamilyen másik klónt használ?
És gondolom egyidőben enged több hívást is, nincs felár.Bankkártyás feltöltésre pedig ad a Revolut virtuális kártyát ingyen, aztán azt lehet tranzakció után fagyasztani.
Én a normál klónokat is mindig Revoluttal töltöm, sosem próbáltak meg többször terhelni.
-
itanczos
senior tag
válasz
Stanlee #30214 üzenetére
Srácok, az ingyenes előfizetés felajánlása valszeg valami algoritmus szerint történik automatikusan.
Van olyan előfizetés, amin szinte semmi forgalom nem volt az elmúlt hónapokban, azon nem jelent meg. Olyan, amelyiken jó sok hívás van (Kb havi 10-15EUR), azon sem jelent meg. Amelyiken volt hívás, de csak havi 2-3EUR, azon megjelent!Ja, és a Phone-to-Phone (vagy másnéven callback) hívás nem ingyenes!!!
-
KTU
addikt
Tegnap regisztráltam a VoipPRO Dellmont klónhoz, ami igazából "nagyker".
Árak Euro-ban magyarországi irányba 1 percre vetítve:
"Standard" hívással
Hungary 0.0162
Hungary Mobile 0.0060
Hungary Mobile T-mobile 0.0105
Hungary Mobile Telenor 0.0110
Hungary Mobile Vodafone 0.0110Vezetékesre viszonylag drága! 5,42 Ft/perc.
Mobil irányba az egyik legolcsóbb, kb. 3 Ft/perc.
És ha még azt is hozzávesszük hogy másodpercben méri a hívásokat.
Kivéve Mexikó irányába!Pár hívást intéztem róla, tényleg másodpercben méri, (az első sorban kiemeltem az időtartamot):
A végén a hívás díja €-ban.
2020-01-20 13:24:48;10;3620xxxxxxx;3676xxxxxx;0.00270
2020-01-20 13:28:41;56;3620xxxxxxx;3676xxxxxx;0.01514
2020-01-20 13:31:28;24;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx;0.00439
2020-01-20 13:35:52;62;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx,0.01134
2020-01-20 13:46:42;266;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx;0.04867
2020-01-20 15:34:03;21;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx;0.00384
2020-01-20 15:34:36;345;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx;0.06313
2020-01-20 16:55:27;27;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx;0.00494
2020-01-20 16:56:18;32;3620xxxxxxx;3620xxxxxxx;0.00585Gigaset IP-ről hívtam (saját mobilom is) hívás minősége nagyon jó volt, annyi késés volt mint GSM - GSM hívásnál.
Háromféle ár van: GREY route, Standard, Premium,
Fenti hívásokat "Standard" hívással intéztem, G.711u codec.Választani így lehet:
"To select a route to terminate a call, please proceed as follows:for example for calls to Germany:
VoipPro EUR/USD Grey: 00001 49 12345678
VoipPro EUR/USD Standard: 00 49 12345678
VoipPro EUR/USD Premium: 00000 49 12345678"Egyenlegfeltöltés:
Elsőnek nincs PayPal, bankkártya lehetőség, csak olyan fizetési szolgáltatók amiket nem ismertem
De van banki utalás. Svájci bankszámlára kell utalni, közleménybe írt számmal irányítani, innen tudják melyik fiókhoz érkezett a feltöltés.Itthonról utalni még mindig drága, pedig jelentősen csökkennie kellett volna az áraknak.
pl. CIB ECO számlám is van, innen 17,4 USD az utalás ára. (utolsó link cikkben táblázat)
TransferWise-al töltöttem fel, 10,25 euró utalás díja 0,63 EUR volt.
Reggel 5 - 6 óra közt adtam a megbízást az utalásra, 11:05 perckor jött e-mail már a VoipPRO-tól, hogy egyenlegemen a pénz.Regisztráció kicsit más mint a szokványos Dellmont klónoknál.
Ki kell választani azt is milyen devizát szeretnél, US$ vagy €.
Én eurót választottam mert az USA dollár utalása drága még TranfeWise-ról is.Ukrajnai barátom "segített" a regisztrációban.
Ezért kerül 10€ feltöltés 10,25€-ba. -
Landsmann
addikt
válasz
gorbep #30215 üzenetére
A Neophonenál nekem is volt sokszor sikeres a küldés. Az első oldakl szinte mindig elment hiba nélkül, a második az már csak olyan 30-40 %-ban. A harmadik már sosem. AZ Ephonenál rosszabb ez az arány, nem is erőltetem a dolgot. Van készülékem, de nincs értelme. ha bekonfigolom úgy, hogy nagyjából jó legyen, akkor a hanghívások nem mennek el minden irányba. Bizonyos szolgátató hívása esetén egyből foglaltat ad.
Másik dolog. Eon mérőállás jelentést nem tudtam végig csinálni, mert a visszadiktált számok sokszor köszönőviszonyban sem voltak azzal, amit bepötyögtem. Vagy nem érzékelte, vag yteljesen mást adott vissza. Hívtam az ügyfélszolgálatot, a technikus elmondta, a beállításoknál a küldést állítsam Inband-ra. Így hangként megy el a DTMF jel. Megcsináltam, tényleg jó is lett. A bökkenő az, hogy az Eon ügyfélszolgálatának a menűjében meg így nem lehet bóklászni, nem érzékeli a lenyomott gombokat. Így aztán az a megoldás született, hogy az SPA2102 adapter mindkét vonalára beállítottam ugyanazt a telefonszámot, csak az egyikre inband-al, a másikra meg automatikusra állítva. Így attól függően, hogy mit akarok hívni, hol az egyik, hol a másik vonalról hívom.Más szolgáltatónál nem tapasztaltam ilyen fennforgásokat, csak az EOn-nál.
Egyébként a 711u és 711A között az a különbség, hogy az u-s az az európai, az a pedig az amerikai szabványú. -
-
KTU
addikt
válasz
whbear #30196 üzenetére
Létrehoztam pár fiókot, 9 számjegyű ippi azonosítóval tudjuk egymást hívni, ill. iNum telefonszámok, már nem emlékszem "jár" hozzá, vagy igényelni kell, (pár kattintás).
Ingyenes fiókokat használok, csak belső hívásra, ill. az iNum szám elérhetőséget biztosít Viber oldalról.
Ilyenkor a hívó mobilszámát írja ki, ippi-ről nem tudom vissza hívni, nincs egyenlegem,
máshogy igen.Általában Gigaset IP - Gigaset IP hívás van nálam, jól működik.
Hangminőség, késés.
ippi -- ippi, és Viber -- ippi, rendben van,
Dellmont -- ippi iNum, itt van késés, minőség is változó. -
Landsmann
addikt
válasz
instantwater #30205 üzenetére
Az Ephone-nál úgy van, hogy az adatok megadásánál ki kell választani a segélyhívó körzetszámot. Magyarán, ha mondjuk a 66-os körzetbe kérek kapcsolási számot, akkor a segélyhívó körzet is 66-os lehet. Mintha nem tökmindegy lenne, úgyis az egész országból Miskolcra fut be a 112 hívása.
-
-
atee_13
őstag
Üdv!
VoipBlazer küldött egy levelet miszerint havi 2 euróért korlátlanul beszélhetek Magyarországon. Találkozott már más is ezzel vagy esetleg be is nevezett?
A callback funkcióra is vonatkozik ez ajánlat vajon? -
Landsmann
addikt
Faxra még visszatérve egy pillanatra, Én nagyon sokat teszteltem. A Neophone sem támogatta, mint ahogy az Ephone sem. Viszont azt tapasztaltam, hogy ha jól volt konfigurálva a VOIP adapter, akkor hálózaton belül általában sikeres volt a küldés. Hálón kívülre szinte csak az első oldal ment el, de az sem mindig teljesen. Hálón belül sikerült többször is 2-4 oldalasokat küldeni, fogadni. Arra figyelni kellett, hogy semmi extra kérés ne legyen a faxtól, például extra finom felbontás, mert akkor általában sikertelen volt és akár 10 perc is kellett mire elment egy oldal, de következő már semmiképp nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Notebook hibák
- Hogwarts Legacy teszt
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest