Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobilos412
friss újonc
Esetleg van segítőkész ember jelenleg Németországban?
/Privben jelentkezz legyszi/
-
itanczos
senior tag
válasz
Protonmail
üzenetére
Ez a Xiaomi router sara lesz. Frissítés?
-
Protonmail
csendes tag
Linphone alkalmazást használok Xiaomi Mi 9T telefonon. Az utóbbi hetekben nem tudok WiFi-n keresztül sip uri-s hívást (szolgáltató: Dellmont) indítani, sőt minden tárcsázáskor felmondja a Xiaomi Mi Router 3G routerem a szolgálatot. Értsd: ahogy a hívás gombot megérintem, a kék led sárgára vált, megszakad az internet kapcsolat, majd jó pár percig más eszközzel sem tudok az internethez kapcsolódni.
Normál telefonszámok hívásakor nem jelentkezik ez a probléma. Mobilinterneten keresztül a sup uri-s hívás is működik.
Mi lehet a gond?
-
zoolio
tag
Üdv, Zoiper appot használva - CallingCredit fiókon keresztül - a hívott félnél az országkód néha duplán jelenik meg (+3636...). Hardveres SIP-en keresztül nem tapasztaltam ilyet. Tud erre valaki megoldást?
-
partymaci
aktív tag
Üdv!
BrowserCalls-on vok, én is eddig MobileVOIP -ot hasznaltam, egyszerű mint a faék. Viszont Redmi note 8T-re váltottam, és a hangminőség elég szar lett, valamit én se tudtam sokszor megszakítani a telefonálást.
Feltettem a Zoipert, minden működik eddig, de hol látom az aktuális creditet? -
zeon.hu
nagyúr
Megy a Reenger.
-
spe88
senior tag
Hello!
Van valakinek valami tapasztalata valami olyan appal, ami nem a MobileVoIP?
Kezd kiakasztani 10-ből 1-2 hívást nem tudok lerakni, először csak megnyomtam a piros lerakásgombot, láttam, hogy nemigen reagál, mondom sebaj, bezártam az appot a szokásos módon, de akkor vettem észre, hogy ez a bezárás tkp. a háttérbe rakás és vmi 8 perc után vettem észre, hogy még mindig megy a telefonálás, bár nem tudom hogyan. hisz a másik fél tuti lerakta. És sem bezárni nem lehetett az appot és az end callra kattintva sem regált, továbbra is pörögtek a mp-ek, mindig újra kellett indítanom a komplett telót.Köszi
-
whbear
őstag
Reenger csak nálam áll? Se ping, se weblap.
-
ggabor02
aktív tag
Próbált már valaki Fonioról Digi mobilt (50-es körzet) hívni? Nekem nem megy.
Másnál mi a helyzet? -
ggabor02
aktív tag
-
amstro555
tag
Stuntcalls és browsercalls másnak is rosszalkodik? Nem csöng ki, aztán ha mégis és a hívott felveszi, sokáig nem hall engem
-
lewis999
csendes tag
Reszeteltem az egész telefont és újra beállítottam mindent
-
lewis999
csendes tag
Megoldottam
-
lewis999
csendes tag
Grandstream GXP1450 telefont miért nem tudom regisztrálni a sip szerveren?
Segítsen legyen szíves valaki, hogy mit és hogyan kell biztosan beállítani rajt hogy regisztrálja magát a sip szerveren...
Miután beléptem a webes felületen a telefenon már nem tudom beállítani semmit...ennek mi lehet az oka?
/A linksys működöt ugyanezen a szerveren/ -
zoolio
tag
Üdv, Zoiper hívásindításnál gyakran eltünteti a hívásindító ablakot, csak az alap felülete látszik és nem lehet letenni a telefont. Találkozott más is evvel a hibával? Van rá valami megoldás?
-
amstro555
tag
Stuntcalls és browsercalls másnak is rosszalkodik? Nem csöng ki, aztán mikor a hívott felveszi, sokáig nem hall...
-
gabor9991
addikt
Rebtel appban kell állítani valamit?
Kipróbáltam az egy hét korlátlan hívás miatt, gondoltam ingyenesek a hívások de simán a normál számom terhére mentek ki a hívások
-
whbear
őstag
Jónak néz ki tényleg. A Vibert én is utálom, csak azért van mert sok ismerősömet így érem el. Nekem saját szerveren van PBX, tárhely is ezzel megoldva, családi kommunikáció Groundwire. Ezen kívül Zello is van mindenkinél mert PoC rádión is használom és az mindig a közelemben van. ( Rádióamatőr vagyok) Ennek a leváltására készülök, olyan PTT alkalmazással ami saját szerveren fut. Én csak a saját szerverben bízom meg, oda is VPN-en keresztül megyek fel. Van sok előnye a PTT-nek de nem mindenkinek jön be. Viszont a gyerekeknek tetszik és lehet kör QSO szerű rádiózást csinálni a csoportban. De vissza a VoIP-hez.
Az utóbbi pár Groundwire verzió ha lekapcsolja a kijelzőt, sehogyan sem lehet ismét aktívvá tenni. Ha nem teszi le a hívott fél akkor nincs mit tenni. Egyik fizikai gombra sem reagál, se reset semmi. Ilyenkor fel kell mennem a szerverre és kidobni magamat. Csak ezután kel életre a kijelző. Írtam nekik hibajegyet.
-
KTU
addikt
válasz
whbear
üzenetére
Igen.
Nálunk a családba mindenkinek ez (is) fent van, ez az elsődleges digitális, kapcsolattartó alkalmazás.
Gyakorlatilag végtelen tárhely, saját privát csoportok,
saját csatorna saját magadnak, ide feltöltesz / beírsz akármit, amit bármely más eszközödről elérsz,
mivel szimultán használható egyszerre sok eszközön (pl. használom 3db win. és 1 linux PC-n, telefonon, tableten, TVbox-on), mindenhol ott van minden képed, fájlod, linked, ......
akár többlépcsős biztonsági azonosítás, stb.helyzeted megosztása (1 pont), vagy mozgásod x ideig.
Vannak nyilvános sok ezer tagos, (nevezzük tematikusnak) csatornák, és persze privát sokféle információ eléréséhez.
pár ami telefon miatt érdekelt:
pl. Orange Fox Recovery, OrangeFox Recovery NEWS [link]
Migrate - Custom ROM Migration Tool [link],
Magisk Modules [link],
Magisk+ [link]
Redmi Note 4 (Mido) Downloads [link]
SmartYouTubeTV (EN) [link]"Elmenekültem" a Viberről, sok ingyen online support megkeresés miatt.

Nem VoIP.
Van a telefonomon, de DigiMobil számmal vagyok.Telegramon nincs reklám.
Kezembe került egy nem root-olt telefon, Viber-be is bele kellett néznem.
Tele reklámmal. -
mikung
aktív tag
-
mikung
aktív tag
válasz
whbear
üzenetére
No ezaz, hogy a logban se híre se hamva hogy a telefon indulásakor elindulna a progi.
Amint az ikonra kattintok, elindul, a logban rögtön ott virít hogy felcsatolt. Utána nem lövi ki magát, hívható, ... viszont a készülék indulásakor, a droid betöltése után egyszerűen nem indul el automatikusan és ilyenkor se pötty, se logban bejegyzés, se nem hívható, se semmi.
Bejövő hívások : Értesítések / Általános / Ki
Általánosra van állítva.
Akkumerülés ... nem mai csirke Huawei Y5 is WiFi -n Zoiper Pro -val simán elvan 1 hetet készenlétben, napi pár hívással.
-
whbear
őstag
válasz
mikung
üzenetére
Lehetne látni mi van az Asterisk logban? Mert ami ott van ahhoz semmi köze a kliensnek formailag max annyi hogy be van loggolva és látod az IP-t meg a válaszidőt.
Amúgy a push lényege hogy nem fut a háttérben az alkalmazás ezért nem meríti az akkut. Ha zöld pöttyöt szeretnél akkor állítsd át normál bejövő módra a bejövő hívásokat és lesz zöld pötty. Meg akku merülés is. -
mikung
aktív tag
-
KTU
addikt
-
Protonmail
csendes tag
válasz
peteris
üzenetére
Kipróbáltam a dolgot:
1., Amennyiben a Hívásbeállítások --> További beállítások --> Telefonos fiókok menüben az "Előnyben részesített telefonos fiók" részben a SIP fiók van beállítva [kép] , illetve a SIM-kártyák és mobilhálózatok menüben a "Hang" rész "Nincs beállítva" [kép], úgy minden hívás VoIP-on bonyolódik (akkor is, ha a "Hívás SIM 1-ről" vagy a "Hívás SIM 2-ről" választom [kép]). Ha nincs internet kapcsolat, akkor nem lehet hívást indítani.
2., Amennyiben a Hívásbeállítások --> További beállítások --> Telefonos fiókok menüben az "Előnyben részesített telefonos fiók" részben a "SIM fiókok" van beállítva [kép] , úgy minden hívás a GSM hálózaton zajlik, a SIP fiókon keresztüli hívási lehetőséget fel sem ajánlja (internetkapcsolat esetén sem). Függetlenül attól, hogy a SIM-kártyák és mobilhálózatok menüben a "Hang" rész "Nincs beállítva" szerepel [kép].
Azt a következtetést vontam le, hogy nagyon kiforratlan még ez a rendszer. -
peteris
csendes tag
válasz
Protonmail
üzenetére
Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre. Nem találom az "Előnyben részesített telefonos fiók" opciót a mobilomon, amire kérdezel. Lehet, hogy a 11.0.4 MIUI kicsit eltér az én 11.0.2 verziómtól (vagy én vagyok aluldiszponált).
Mindenesetre puding próbája az evés. Indíts egy próbahívást a mobilodról. Nézd meg előtte és utána a Delmont egyenlegedet. Ha eltérés van, akkor VoIP-n ment ki a hívás. -
-
Protonmail
csendes tag
válasz
peteris
üzenetére
MIUI 11.0.4
Nekem nem ajánlja fel a SIP hívás lehetőséget, akkor sem ha a híváslistából vagy a telefonkönyvből kezdeményezem a hívást.
[kép] [kép] Ellenben a Hívásbeállítások --> További beállítások --> Telefonos fiókok menüben az "Előnyben részesített telefonos fiók" részben be lehet állítani a SIP fiókot is. [kép]
Vajon ebben az esetben automatikusan VoIP hívást fog indítani, amennyiben elérhető internetkapcsolat van? -
KTU
addikt
válasz
mikung
üzenetére
Regisztrálj iPPi-re vagy Callcentric-re (ezek ingyenesek, a hívások is saját hálózatba) egy pár fiókot, aztán hívd egyik telefonról a másikat.
Leteszed a tesztelendő telefont, felhívod a másikról mondjuk fél óra múlva, következőnek egy óra pihenés után,
majd több óra elteltével, (másnap reggel) úgy hogy nem nyúlsz a telefonhoz előtte.
Ha "bejön" a hívás, kicsörög a telefon, szerintem nincs gond.Így tesztelek új telefont / rendszert.
Push ébreszti-e a telefont.Vagy most hogy másodszorra elolvasom mit írtál,

"Mert nálam a telefon indulása után nem indul el magától."
Telefonod energiagazdálkodásában kutakodj.
" én nem látom a logokban hogy egyáltalán felregisztrálna"
Nem tudsz hívást indítani, létrehozni?
-
mikung
aktív tag
Ha már úgyis mindenki ráizgult a földelődrótra ... Autostart mindenkinél okés ? Mert nálam a telefon indulása után nem indul el magától.
Igen, a Beállítások > Vezérlés > Automation > Automatikus indítás engedve van ;-) .
-
whbear
őstag
válasz
Zotyatv
üzenetére
A Zoiper és a Groundwire is DND-be teszi a telefont VoIP hívás alatt. Bejövő hívás esetén csak bepittyeg mindkettő. Azért dobja el mert eldobja az adatkapcsolatot bejövő hívás esetén. Nálam a net Mifi-ről megy ezért nincs ilyen probléma, de LTE adatnál eldobja mindegyik.
-
whbear
őstag
Acrobits, Groundwire 25% akció 27.-ig.
-
itanczos
senior tag
Hello!
Szerintem erre nem fogsz VOIP megoldást találni.
A Skype-ot javasoltam volna én is. 5-10 felhasználónál nekem tetszett. Persze a videó telefonálás megizzaszthatja 50-60 partnernél.
Mi az pontosan, ami hiányzik a skype-ban?Üdv!
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy a kérdésem itt van a legjobb helyen, de ti biztos tudtok segíteni, hogy merre menjek tovább..
Tehát a kialakult helyzet miatt (ez már közhely...) olyan szolgáltatást keresnék, mint a Skype, és a Zoom egyben.
A célom az lenne, hogy egy előfizetéssel tudjak olyan konferenciabeszélgetést eszközölni, ami nem kerül pénzbe a résztvevőknek (kb 50-60 fő). A Skype arra jó, hogy a telefonnal rendelkezőket lefedje, de a videótelefonálási és képernyőmegosztási funkciói... kissé gyengék.
Az internettel rendelkező becsatlakozóknak sokkal jobba Zoom, viszont ott csak kap az ember egy számot, amit lehet hívni, és részt tud így venni a konferenciában, de az normál díjas hívásnak minősül. És ha előfizetek a Zoom Phone szolgáltatásra, akkor sem lesz ingyenes még maga a hívás. Díjmentes számot csak USA és Kanada területén adnak tudtommal.Lehet kissé bonyolultan fogalmaztam, bocsánat. Várom a tapasztalatokat, javaslatokat! Illetve ha a téma nem ide való, akkor merre kérdezősködjek tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest