- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Hívásrögzítésre van valami olyan app, aminek csak ez a funkciója? Olvastam, hogy némelyik VOIP app tudja, de most csak ezért nem rakok fel egy másikat, még a végén összekavarodnak egymással.
Simán csak rögzíteni szeretném a hívásokat. Próbált már ki vki közületek ilyen appot?
Köszi
-
roger.smith
csendes tag
üdv.ma prúbáltam bitcoinnal feltölteni dellmont-ra,miután kiválasztottam a 10 eur-t,átirányitott a bitpay-re ahol már 17 euro-nak megfelelő btc-t akart kifizettetni.ez miért van?
-
stefi68
addikt
Ezt próbáltam annak idején.
Ez ha jól emlékszem arra jó, hogy a rendszer beépített VOIP kliense elérhető legyen.
Tehát külső voip app nélkül is lehessen voip hívásokat kezdeményezni.
Nekem nem erre van szükségem.
A Groundwire-t szeretném továbbra is használni mint voip kliens, de úgy hogy a gyári tárcsázóból indítom a hívásokat.
A régi 5.2.8 verzió-val ezt meg tudtam oldani: hívás indításkor felkínálja a lehetőséget, hogy mit szeretnék tenni. Az új verzióknál már nem.Whbear fórumtárs írta, hogy nála ez működik. Lehet azért mert más android verzió, más telefon, stb....
Nincs ebből nagy gond, használom a régit, csak kíváncsi voltam, hátha valahogy meg tudom oldani az új verziókkal is.
-
petir
senior tag
válasz
whbear #30888 üzenetére
Szia,
Köszi a választ !
Most próbálgatom. Csináltam egy screenshotot a hívás statisztikáról:
E szerint 83kb/sec sebesség kellett a híváshoz ha jól értem a statisztikát.
A 7 perces hívás alatt a minőség tökéletes volt.
Ez egy bejövő volt de gondolom ez lényegtelen.A teszthívás most telenoros mobilnettel ment. De amúgy egy Huawei B525-ös routerbe lesz egy telenoros flottás adatkártya - és itt a baj amit írtam is nem tudom , hogy adatkorlát elérése után 64 vagy 128 -ra csökkenti a telenor sebességet.
Ha előbbi akkor amit írtál kodeket kell cserélni - de ez jelentős minőségromlást okoz ha jól értettelek. Ígyvan?
Amúgy a Zoiper-ben átnéztem a beállításokat de nem találom a kodekre vonatkozó beállítást.
B verzió
Telenor helyett DigiAktiv 50-es adatcsomag.
De képzeld ezzel egyáltalán nem működik a Reenger. Egyszerűen nem csatlakozik. Ahogy netet váltok egyből megy. Digivel nem. Esetleg valaki találkozott hasonlóval?
Létezhet , hogy a DigiMobil korlátozza a VOIP-ot? -
stefi68
addikt
Ha már Groundwire szóba került.
Az újabb verziókban be lehet valahogy állítani hívás integrációt?
Én még v5.2.8-at használok, mert annál még úgy működött, ha gyári névjegyzékből/tárcsázóból indítok egy hívást, felkínálja hogyan akarom folytatni: GSM hívás, Voip hívás (hanghívás)
Az újabbaknál én már nem tudtam így megoldani, vagy csak nem találtam erre lehetőséget. -
Zoiperrel akadt némi gondunk, az egyik telefonon az ingyenes, a másikon a fizetős változattal.
Ephone-os 21-es szám van beállítva (a fizetősön sok más is, de azok rendesen működnek), de ha kicseng, nem lehet felvenni, mivel egyszerűen nem jelenik meg olyan felület, ahol lenne ilyen lehetőség. Sem felugró ablak, sem felugró képernyő nem jelenik meg, a legördülőben sincs híváskijelzés, és maga az alkalmazás sem jelenít meg felvevő/elutasító gombot. Tehát csöng a telefon, de meg sem jelenik a hívás.
Találkoztatok már ilyesmivel?
Köszönettel: MaCS
-
petir
senior tag
Sziasztok
Ha korlátozzák a mobilnetet 64/64 kbit/sec sebességgel mennyire használható a Reenger ?
Van esetleg tapasztalat ezzel kapcsolatban ? -
gorbep
senior tag
Elég furán számolsz.... 0.015Eur/perc +27%ÁFA ( ha nem vagy ÁFA csaló...) az 6.85Ft/Perc...
Az 1000 Ft előfizetésben van 200 perc.... ha csak azt lebeszéled, már nyertél havi 371 Ft-ot a CC-hez képest.... nem tudom honnan jött ki neked a 600 perc... de lehet hogy én nem tudok számolni... és akkor még van ingyen 15 GB mobilneted.... és gondolom amiről CC-zel mobilról, ott sincs ingyen Net, ha igen, engem is érdekel...
Ez napi 6-7 perc telefonálás.... szerintem nem irreális...
de ha édesanyád nem telefonál ennyit, akkor 145 percnél van a fordulópont. Az alatt tényleg jobban megérheti a CC.... ha a net költséggel nem kalkulálsz.
Nem tudom fogad e hívást.... mert ha igen, a CC mellé arra is kell valami előfőztés, a DigiMobil esetén ez is benne van az árban.
-
-
p.t.r
aktív tag
A callingcredit árat emelt (0.010 -> 0.015)
-
asdf_
veterán
-
betyarr
veterán
én szívesen átmennék digi nomadikusra,ha vihetném a földrajzi számom magammal.nem tudom miért nem lehet áthordozni,amikor egyes voip szolgáltatók meg simán adnak pl. a fent említett 42-es körzetből is nomadikus számot
-
asdf_
veterán
válasz
Landsmann #30868 üzenetére
Mert hülyék mint a f*sz (már bocsánat). A 06 74-et, a 06 96-ot, a 06 54-et, a 06 42-t pont uigyanúgy nem ismeri az idiótája, mint a 06 21-et. Olyan "apróságról" nem is beszélve, hogy az ország területén belül* nem tud az ember úgy hívást fogadni, hogy az neki pénzedbe kerüljön, bárki is hívja, bárhonnan (kivéve R hívás, ha egyáltalán létezik ez még).
* magyar hálón lógva, határ mentén ukrán hálóra csimpaszkodva természetesen nem
-
Landsmann
addikt
Sokan nem ismerik a 21-es körzetszámot, azt hiszik valami feláras hívószám. Pedig a hívásdíj annyi mint a rendes vezetékes számoknak.
-
mckay
aktív tag
Szia,
ezt a DIGI nomadikus előfizetést, amit linkeltek, hogy kell elképzelnem?
Kicsit járatlan vagyok a témában, de azt hiszem végső soron egy VoIP megoldást keresek.
Mert hogy Ausztriában rekedve (családi okok + karantén) kellene egy magyarországi vállalkozás-félét indítanom.
Nem vállalkoznék arra, hogy egy magyar magyar mobil sim kártyát kezdjek el nyakló nélkül használni odakint.
Viszont mindenféle spéci telefonszámot sem szeretnék a "névkártyára".Ez a Digi-s szám pedig +36 21 ... kezdetű lenne, nemde?
Azért az már bizalomgerjesztő.
De hogy képzeljem el?
- Ez egy fix telószám, és ott használom ahol csak akarom?
- Például ausztriában az osztrák mobiltelefonom osztrák mobilnetjén keresztül, vagy akár a lakásom wifijével - mindegy neki, csak net legyen?Előre is köszi a fejtágítást!
-
lewis999
csendes tag
Üdv Mindenki-nek!
Grandstream GXP1450 voip telefonom...
Nem tudom regisztrálni a telefont...vagyis nem tud belépni a hálózatba...
Tudna valaki segíteni?
-
abcde22
tag
Sziasztok!
Elkezdtem csinálni egy FreePBX telefonközpontot otthonra, 3 telefonhoz, odáig eljutottam, hogy a mellékek tudják hívni egymást. Van egy analóg vonalam a telekomtól, és azt szeretném hogy a 3 telefonról lehessen hívást kezdeményezni és fogadni a telekomos vonalon keresztül. Van egy 56K modemem, ebbe dugnám be az analóg vonalat. Mivel kezdő vagyok, segítséget szeretnék kérni. Hogyan tudnám ezt megvalósítani?
-
Taktoj
aktív tag
Voip profikat várok...egyenlőre 1 tag
... a facen ..."voip telefonálás"... csoportban.
-
törölt tag
A StuntCalls sip beállítással mennyivel lesz jobb mint normál MobileVoip-ban használva?
-
Zeki
nagyúr
válasz
kormoskandur #30852 üzenetére
Adj meg magyar számot. Itthon fosás van a külföldi számoktól. Sok a visszaélés velük.
-
kormoskandur
tag
sziasztok,
kb. 6 éve használom a Stuntcalls + MobileVoip kombót android okostelefon-on, ipad-on. nyugdíjas vagyok, otthon vagyok, tehát mindig van wifim.
elégedett voltam eddig, szerintem sokat is megspóroltam ahelyett, hogy mobilról intézzem a dolgaim. vezetékes teló nincs bekötve.az utóbbi időben az a problémám, hogy az amerikai hívószámról indított hívásaim a hívott helyi magyar vezetékes számok-nál csak kicsörögnek, nem veszik fel, vagy felveszik, de kinyomják.
Mi a javaslatotok? -
Taktoj
aktív tag
Sziasztok... A cheapbuzzer vagyok regisztrálva szerb fiókkal, pár éve. Pár havonta a saját oldalukon keresztül szoktam tölteni 25 euróval. Ma viszont nem engedi, a kártyával viszont minden rendben, ma is fizettem már vele online. Esetleg tudtok ajánlani olyan partneroldalt akinél feltudnám tölteni ezt a cheapbuzzer es fiókot?
Átmennék máshoz is de az egyenlőre macera, mert 4 en használjuk ezt a fiókot...szóval maradnék inkább itt.
Köszönöm a helpet.
-
-
ACE-
addikt
válasz
instantwater #30848 üzenetére
Azért mert elég jó számot kaptam, és megtartanám. És amúgy is akarok egy tartalék Domino-s számot amire átirányítom a hívásokat ha nincs DIGI hálózat.
-
-
greggae
tag
válasz
gorbep #30839 üzenetére
„nem is értem valaki miért hajlandó feltöltőkártyás percdíjakat fizetni az 5x -éért”
Pl. mert Digi havi 1000 Ft, T meg évi 1000 (vagy 2500, ha állandó szám kell). Meg a lefedettség sem ugyanaz. De azért van Digim is, tudok élni: „Aktuális telefonforgalom: 0 Ft; Felhasznált adatkeret: 0.00 GB”
-
-
gorbep
senior tag
válasz
instantwater #30841 üzenetére
Ezen topiknak hála
a Telenor kártyámról 5 éve nem indítottam se hívást se SMS-t... párszor már hívtak is, hogy miért... kifejtettem...
Csak ugye évente tölteni kell, és amióta Digi netem van, azóta már nem fogy az egyenlegem ... de majd lelottózom...
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #30840 üzenetére
Ami ide készül, az nem nyugaton készül. Egy Nesquick kakópor az olaszoknál kevésbé édes, jóval kakaósabb, finomabb. Itthon jobban édes. Sok édesség a lengyeleknél készül erre a közép-eu piacra. Nem olyan. De valami zacskós levesnél bukott ki a hatóság, hogy itt kevesebb benne a húsgolyó, mint az osztrákoknál. A haszon természetesen mindig a gyártónál csapódik le. Nyugaton régóta sokkal erősebbek a szakszerevezetek mert sokkal több a tag. Így rég kiharcolták a magasabb béreket és jobb munkakörülményeket. Maguktól nem adtak volna. Ahol erősebb a fogyasztói társadalom és az érdekképviseletük, ott jobban minőséget kell adni, különben roló le.
--
Jaja, itt te vagy a szolgáltatóért, a boltért, étteremért és nem fordítva.
-
válasz
gorbep #30839 üzenetére
Amikor én azt az SMS-t megkaptam, bepróbálkoztam az ügyfélszolgálaton és felvázoltam a helyzetet, hogy a Voda ugyanazt a 60 másodpercet 19 Ft-ért adja.
Ekkor sajnálkozásukat és tehetetlenségüket fejezték ki.
Így, hát az én ügyfeligényem egy piros SIM kártya lett.
Azt a keveset is amit normál hálózaton telefonálok sem szeretném egy pofátlanul megemelt percdíjon megtenni.Ciao Telenyomor.
A hanyatló nyugaton a rothadó kapitalizmusban ez úgy működik, hogy egy ilyen hívás után előhúzzák a customer retention forgatókönyvet és tesznek egy olyan ajánlatot, hogy ne menjek a konkurenciához.
Itt minden másképp van...
-
Csak azt tudnám, hogy ez hogyan fenntartható egy közös EU piacon.
Bár valószínűleg nem éri meg ezzel szórakozni, hogy más eus országból hozni a termékeket és Magyarországon eladni, mert akkor már pontosan ugyanannyiba kerül mint a boltban.
Csak éppen a bolt az a nagykertől importál vagonszám, nem kis tételben a szomszéd országból.
De akkor ki nyeli le a különbözetet?
Miért olcsóbb és jobb minden külföldön?Ne aggódj, az ingatlan is hamarosan eléri a nyugati árszintet.
Még néhány okos ingyen millió, és huss, már ott is vagyunk.Jelenleg a brex(sh)it és a p(l)andemic súlytotta angliában élek, és időnként elgondolkozom a hazaköltözésen, de ez még úgy is visszavetné a fizetésem értékét, ha a kinti béremet kapnám tovább, és hiába gyenge a forint. Magyar jövedelem szóba sem jöhet, mert nekik szóba sem jöhet egy vidéki közepes angol bérigény. Nem londoni számok. Az már sci-fi számba menne.
Nehéz dolgok ezek.
-
gorbep
senior tag
Bocs, nem akartam vitát generálni az ÁFA miatt.... csak hogy a 4Ft/perc díj ráadásul már ÁFÁ-s... nem is értem valaki miért hajlandó feltöltőkártyás percdíjakat fizetni az 5x -éért...
Nekem a biztosítékot az verte ki amikor a Telenor SMS-ben értesített, hogy 19 Ft/percről az előfizetők igényeinek megfelelően emelték a percdíjakat.... még jó, hogy nem azt írták: kifejezetten követeltük!
Szóval mivel nálam van lefedettség.... de az miért is kell? a DigiMobilnál megy a WoWifi ( és net nélkül a VOIP se megy...
) az árazás már a VOIP szintjén, illetve alatta van. Aki nem beszél sokat, annak meg az alap csomag 15GB net + 200 perc = 1000 Ft szerintem minden más megoldásnál olcsóbb. És bár 20 évig voltam aktív VOIP-ozó, úgy látszik nekem okafogyottá vált. Össze sem tudom számolni mennyi pénzt spórolt nekem, de milliós az összeg.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #30837 üzenetére
Sajnos nem csak hogy az ingatlanon kívűl lassan minden drágább mint nyugaton, meg hogy a fizetésünk az semmit sem ér ahhoz képest, hanem hogy ide mindenből a rosszabb minőségú, kispórolt összetevőjű, picit silányabb jön. Mosóportól a kakóporon át a zacskós levesig. De műszaki cikkekre is biztos igaz.
-
válasz
MaCS_70 #30833 üzenetére
Nagyon jól jár a gazdaság. Mert így az amúgyis alacsony bérek miatt az olcsóbb termékeket kényszerülnek megvenni az emberek, amikből hogy elég adó folyjon be 27%-ban kellett meghatározni. Már, ha egyáltalán meg tudja engedni magának.
Esetleg egy 20%-os szinten Átlag Józsi megengedhetne magának egy kicsivel jobb minőségű termékeket.Miért cserélik nyugaton sűrűbben a minden használati cikküket a telefontól a gépjárműig? Biztos a 27%-os áfával jut el a Magyar nép arra a szintre.
Magyarországon a legdrágább a: <sokszáz elemű lista, kezdve a műszaki cikkektől [telefon, laptop], a kozmetikum [tusfürdő, stb] és babaápolási [pelenka] szereken át az édesipari termékekik [Nutella, csokoládé] minden. De valószínűleg ide sorolható a gépjármű is, nem véletlenül hozzák nyugatról százával, és az üzemanyag sem sokkal marad el a nyugatitól.>
Na, ezért van sok voiposnak amerikai nagybácsija.
-
petir
senior tag
válasz
tibor23 #30827 üzenetére
Jómagam flottába vagyok , havi 15-20 óra ( 900 - 1200 perc ) havi beszélgetés van nagyjából mindenféle irányba e felett ritkán vagyok szóval nekem necc csak ez... igazából azért kérdezősködöm mert szülőknek ezért nem akarok előfizut nekik nincs ennyi beszéd! Szerintem ők a 200percbe beleférnek és arra az 500Ft / hó tökéletes! Ahogy feljebb is írtad a feltöltőkártyás percdíjakat ez veri nem kicsit.
Digi nomadikus jöhetne még szóba de annak is van havidíja + ugye reenger percdija jobb szóval megint erre billen.
DigiMobilnak sajnos nálunk nincs lefedettsége.
-
Zeki
nagyúr
válasz
MaCS_70 #30833 üzenetére
Hát igen. Aki egy luxemburgi? cégnél úgy regisztrál be, hogy nem magyarnak mondja magát, az tőled is lop. Felkennélek miniszterelnöknek, ha tehetném. Megszűnne minden korrupció, minden pocsékolás, felesleges kiadások, túlárazott dolgok, mindenki boldogan fizetné be az adókat, mert jutna az EÜ-re, oktatásra, mindenre amire tényleg kell.
-
válasz
instantwater #30832 üzenetére
A világbajnoki bronzérmes ÁFA történetesen qrva jó dolog, mivel miatta lehetnek ilyen alacsonyak a jövedelmi jellegű adók. Ha tehát valaki az ÁFA miatt panaszkodik, az keseregjen már egy kicsit az alacsony SZJA és TÁNYA miatt is. Tekintettel viszont arra, hogy az ÁFA egy jól ellenőrizhető adónem, azaz sokkal kevesebbet lehet vele csalni, mint a bevételi, nyereségjellegű adókkal, az egész gazdaság jól jár a magas ÁFÁ-val. (Volt szerencsém ebből igencsak alapos ismereteket szerezni.)
Aki pedig az alacsony mondjuk SZJA mellett is elcsalja az ÁFÁ-t, és mondjuk külföldinek hazudja magát a VoIP-regisztrációnál, az a szememben egy gerinctelen ügyeskedő, aki mellesleg tőlem is lop.
MaCS
-
-
válasz
gorbep #30830 üzenetére
Nekem jól jön, hogy a dolgozós és magánszámaimat a család minden lakhelyén és mobilon is mindkét irányban teljes értékűen tudom használni -- de tudom, hogy ez nem mindennapos szükséglet.
MaCS
UI: Sosem értettem, hogy mi mi vihet bárkit rá arra, hogy külföldinek hazudja magát egy ÁFA-csalás kedvéért...
-
gorbep
senior tag
válasz
MaCS_70 #30829 üzenetére
Nekem mint egyszerű mezei használónak semmi +-t nem ad a VOIP.... viszont azóta nincsenek egyirányban süket, zajos, torz hívások... mondjuk azt el kell ismernem hogy a CallingCredit-MobileVoip kombóval ezek sokkal ritkábban fordulnak elő, mint 1 éve... talán kevésbé terhelt a DigiMobil tesztidőszak miatt?...
Viccet félretéve, amit használok, és a DigiMobil nem tud, az a változtatható hívószám kijelzés, ami ki tudja meddig megy majd a Dellmont szolgáltatóknál, ugyanis több EU és hazai szabályba is ütközik... valamint nem tudom a Matelcsi adót fizetik e, gyanítom nem. Tudom, ritka fehér holló vagyok, de a CallingCredithez is magyarként regisztráltam, és be is fizetem az ÁFÁ-t... nem ezen múlik a vacsorám... és igénybe veszem az állam szolgáltatásait... (azt most ne feszegessük, hegy eljut e hazánkba ez az ÁFA, bár úgy tűnik fogy a levegő a csaló szolgáltatók körül)
Digit megtartom, mert évi 360 GB-ot 12 000 Ft-ért nem tudok máshol... ha lenne időm, azért belevágnék egy saját DigiMobil-VOIP gateway-be, már csak szakmai kíváncsiságból is.
-
gorbep
senior tag
válasz
tibor23 #30827 üzenetére
Szerintem meg a Digimobil oktalanná tette VOIP-ot... 4Ft/perc bruttó... én gondolkodom, ha lemerül az egyenlegem, már nem fogom feltölteni... Az 1000 Ft havi alapdíj nálam nem számít, mert a 20GB mobilnetért amúgy is fizetem. Bejövő hívások Telenor feltöltősre érkeznek. Dual SIM S9-el már jól bejáratott a rendszer, 1 éve döccenés nélkül megy.
-
tibor23
senior tag
Reenger (kinek hogy) kb. havi 50 perctől megéri, még akkor is csak 10Ft-ba jön ki egy perc. Havi 200+ perc felett pedig 2.5Ft. Nyilván annak jó, aki 40-1000 perc/ hó beszél és hajlandó Voip-ozni. Feltöltős kártyákon 19-25+ Ft egy perc. Korlátlan beszélgetés flottáknál 3700Ft-tól indulnak.
Egyenlegen maradt pénz soha nem veszik el, csak halmozódik, ha min. havonta fel van töltve. Lehet egymás után tölteni akárhány hónapot, akkor mind időben, mind percben arányosan töltődik. Ha Lejáratig nincs újratöltve, lenullázódik az addig felhalmozott egyenleg. -
Zeki
nagyúr
-
törölt tag
Üdv.
Tudnátok abban segíteni, hogy van olyan egyenlegfeltöltő oldal ahonnét tudnék egyenleget feltölteni pl stuntcall, Voipyo.
Az OTP másodlagos hitelesítése miatt nem tudok Playpal számlához hozzárendelni kártyát.
Kártyával sem tudok fizetni és Google play-al sem. -
petir
senior tag
Ez nekem nem egyértelmű..
"...ALAP MAGYARORSZÁG DÍJCSOMAG - 500 FT
Reenger felhasználók egymás között, hálózaton belül: 0 Ft percdíjon hívhatják egymást.
Rendeld meg a Magyarország díjcsomagot 30 napra 500 Ft-ért.
Tartalma: 200 perc hazai normál vezetékes vagy hazai mobil irányokba: 2,5 Ft/perc díjért... "500 / hó ez - OK
200 percet telefonálhatok az 500 Ft-ért vezetékesre,mobilra.
HA elfogy akkor
2,2Ft/perc mind vezetékes és mobil irányba? -
nfer
tag
De nem is jó... Reenger, szerintem. Nagyon nem mindegy mennyi percet szeretnél beszélni havonta. Excel táblázat, vegyél 6 hónapot, beírod mennyi mobil,mennyi vezeték. És látni fogod nagyon nem mindegy 50 vagy 250 percet beszélsz havonta. Hiába van ingyen vezetékes hívás 4 hónapig ha nem beszélsz eleget.
-
Látom, még mindig nem lehet belépni a Fonio egyenlegfeltöltő oldalára.
Honnan tudjátok így, hogy mikor jár le? Így a kártyás feltöltési lehetőség sem működik.
Hihetetlen, hogy tud úgy egy cég működni, hogy nem lehet nekik fizetni.
Írtam nekik. -
anadroid
senior tag
A 2000 helyett 1188 (12*99) jó lenne? Persze van egy kis bökkenője:
"Számhordozási akciónk keretén belül most minden az Ephone-hoz hordozott telefonszám számhordozási díját (br. 4.990 Ft) elengedjük, amennyiben a számhordozást megelőzően, vagy a számhordozást követő 5 munkanapon belül feltölti egyenlegét minimum 10.000 Ft-tal számonként/számblokkonként. Az Ön által feltöltött egyenleg 100%-ban lebeszélhető."
-
yanna
addikt
válasz
instantwater #30803 üzenetére
Még nem akarom lemondani. sőt szeretném nagyon sokáig megtartani, ugyanis egy idős nagynéném ezen hív. Nem akarok neki plusz kiadást, hogy a mobilomon hívjon. Ez évi 2000-et megér nekem.
Az meg puszta kíváncsiság, hogy hová kerül egy remélhetőleg nagyon távoli lemondás esetén. -
asdf_
veterán
válasz
instantwater #30800 üzenetére
Kb. 99,99%, hogy ahhoz kerül vissza, akinek eredetileg a számmezejébe tartozott. De hogy miért lényeges, hogy mi lesz egy eldobott számmal, azt én sem értem.
-
-
yanna
addikt
válasz
instantwater #30800 üzenetére
Nem fontos annyira, csak a szívemhez nőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Stellar Blade
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest