- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
MaCS_70 #31199 üzenetére
Ha leirod, hogy melyik akkukat hasznalod, az jo lenne, veszek olyat.
En mindenfelet kiprobaltam, amazon, GP, eneloop, mindegyik beadta rovid ido mulva. a gigaset eredeti akkuja (2 x Akku AAA NIMH 750mAH) 9,7 euro, ennyibol 4 db eneloop-ot veszek. annyival jobb meg nem lehet a gigaset utangyartott akkuja, de ki tudja.
-
válasz
Stanlee #31197 üzenetére
Érdekes, mert nálam pont akkor élnek sokáig az akkuk (jelenleg négy kézibeszélőt használok), ha mindig a töltőn vannak. Eleinte nagy okosan, a NiMH akkuk lelki világának megfelelően én is csak tölteni tettem fel sülni a kézibeszélőt, és ha feltöltődött, levettem. Nekem ez készítette ki az akkuimat.
Érdekes egyébként, hogy ha külső, akármilyen jó töltőben töltöm fel őket, a kézibeszélő minimális töltöttséget jelez, mintha valami egészen egyedi töltési karakterisztikája lenne.
MaCS
-
Stanlee
őstag
az 1000-es is jo bele. De vegyel hozza tobbet, mert gyorsan tonkre fog menni. Mi most tobbynire mar ugy csinaljuk, hogy ha beszelunk rajta, akkor nem tesszuk ra rogotn a toltore, hanem 1-2 orat otthagyjuk, hogy meruljon is egy picit, ne rogton toltsuk, mert 6-8 havonta kellett benne cserelgetni az akkukat, mindegy mit vettem, dragat vagy olcsot.
-
v-man
őstag
Hali, gigaset a540 kézibeszélő akkuja nagyon végét járja. A leírás szerint 400mAh kapacitása van, csak ugyanilyen kerülhet bele, vagy nem gond ha 1000 mAh akksi kerül a helyére? Köszi szépen!
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Melyik voip szolgáltató ajánlott manapság? Amelyik stabil, nem kell nagy összeggel feltölteni az egyenleget, és max 5 Ft/perc ( vezetékes ) és 20 Ft /perc ( mobil ) a tarifaTengeren túlról ( Zanzibar ) szeretném majd használni Mo irányába
És legyen használható okostelefinról -
tibor23
senior tag
válasz
whbear #31190 üzenetére
Viber-Viber HD hangminőség, majdnem olyan, mint a VoLTE. Akkor szar ha nagyon gyenge pl. a mobilnet, akkor is intelligensen alacsonyabb sávszélességű kodekre vált, de ilyen helyeken a voip esélytelen. Telefon függő is, van akivel szaggat, de az a telefon hibája. Van egy barátom akivel sokat beszélünk, éveken keresztül HD Fritz!fon voip-on, de már kb. 3 éve Viber, és tökéletes.
Amúgy nálunk is megy még a voip, de közel sincs akkora jelentősége, mint évekkel ezelőtt. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
allfinanz #31183 üzenetére
Nem tudom.
Korlátlan hazai duma, 200 mega internet 3990Ft/hó.
Minek Skype? -
allfinanz
senior tag
válasz
instantwater #31182 üzenetére
Nézd meg a Skype ajánlatát. Skype -> Vezetékes/mobil hívás.
https://www.skype.com/hu/international-calls/Hungary
[link] -
válasz
Stanlee #31180 üzenetére
Nekem is hasonló.
Angliában élek és van néhány idősebb családtag otthon aki nem akarja megtanulni az okostelefont, így őket hívom voipról.
Feltöltöm 10 euróval, az hónapokig elég.Bár újabban Lebara SIMre váltottunk, ahol havi 100 perc free EU hívás van havonta, így még tovább elég lesz a voip egyenleg.
Illetve GSMes kaputelefont szereltek fel a házban, így annak a hívása is egy SipGate UK vonalon érkezik be.
Otthon faterom is használta sokat még nem is olyan rég, MobileVOIPpal hívott szinte mindenkit, de kapott céges telefont, annál pedig még a voip sem olcsóbb.
-
Stanlee
őstag
En is es anyukam is meg aktivan hasznaljuk a VoIP-ot. Anyum ismeretsegi korenek a fele erdelyi, kb. 10 euroert toltok neki havonta es minden hivasat elintezi belole (belfold es kulfold).
En is innen Nemetorszagbol hazafele olcsobban telefonalok VoIP-on, mintha vennek egy havidijas ingyen teljes Europa csomagot. A masik, hogy otthon nincs normalis terero, igy ha telefonalni akarok, akkor ki kell mennem az erkelyre. A VoIP meg megy rendesen.
-
whbear
senior tag
Nagyjából egyidőben kezdtük a voip-t, csak akkor más néven futottál. Én viszont jó néhány éve nem indítottam gsm hívást. Egy felhő szerveren fut a FreePBX, van 3 trunk és rá van kötve az egész család. Mindenki Groundwire-t használ. Bevált. Panasz mentes évek óta..
Szerk: Van saját szerveres xmpp is Viber helyett, ne hallgassa boldog boldogtalan a fontos családi dolgokat, pl hány kakaós csigát hozzak hazafelé. Baráti körben van hozzáférés, kb 20 userrel, Idegenekkel meg úgysem állok szóba :) -
Zeki
nagyúr
Hmmm.... nem hittem volna pár éve, hogy egyszer oda jutok , nem kell a szokásos voip. Azaz amikor telefonszámokat hívok így, csak sokkal olcsóbban. Ma már a voip kimerül a viber videohívásban, meg messenger/whatsapp üzenetekben.
Pedig anno hogy örültem, hogy a symbianos nokiámra találtan sip klienst és a faluban bekapcsolták a 3G tornyot, amivel faluszerte tökéletes minőségben telefonálgattam!
Most meg a 3G is megszűnt.
Majdnem pontosan 10 év telt el. -
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31175 üzenetére
Oké. Köszönöm. Megcsinálom.
-
herdsman12
őstag
válasz
janakbacsi #31171 üzenetére
Egyszerűsítheted anyukádnak a hívás indítást, ha teljesen törlöd a Stuntcalls, Neophone és Callincredit kapcsolatokat.
Amennyiben ott maradnak (csak a kijelölést vetted ki, mint a képen), akkor a telefonszám beírása vagy kiválasztása után még a kapcsolatban is kell lapozni (vezetékes, Stuntcalls, stb) és csak utána indul a hívás.
(Settings - Connections) -
petir
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan sétalós vagy nem az...wifis telefon amire be lehet állítani a megavoip accountot?
Gyakorlatilag otthon is szeretnénk használni a lakásban.
Amennyiben van ilyen tudnátok ajánlani készüléket?
-
4Grider
nagyúr
válasz
janakbacsi #31171 üzenetére
Befelé működnie kell mindenképpen a fixnek.
Kifelé megy hülyeség úgy beállítani, hogy ne lehessen kiválasztani a kimenő híváshoz a fix-et. -
janakbacsi
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz
herdsman12 #31169 üzenetére
Az analóg vonalat csak rá kell dugni, nincs szükség a konfigjára.
-
herdsman12
őstag
válasz
janakbacsi #31165 üzenetére
Passz… pedig én is használtam rövid ideig saját router nélkül.
LAN és telefon kábelt nem tudsz cserélni?
Sima telefonként használva talán nem is kell a setup-ba matatni, szerintem. Persze így benne marad a kezelőben a VoIP beállítás és ez bonyolítja a használatot.
Valami használható hálózatos helyen kellene resetelni. -
4Grider
nagyúr
válasz
janakbacsi #31165 üzenetére
Nagyon szívesen.
-
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31163 üzenetére
Akkor most mi a megoldás? Nincs saját router. De a Pesti lakásban sem volt, és ott tökéletesen működött. Most elhoztam anyámhoz vidékre, és itt nem megy.
-
4Grider
nagyúr
válasz
herdsman12 #31163 üzenetére
A kérdés a digi mellett az, hogy nála van-e saját router.
-
herdsman12
őstag
válasz
janakbacsi #31161 üzenetére
Valóban http://192.168.1.136/login.html a pontos cím, nálam automatikusan kiegészíti az IP után.
Vezetéken és WiFi-n is tudom pingelni. [kép]
Kezelőről tudod a bázist és a kézi beszélőt is újra indítani.
Nálam is Digi és saját router van. -
4Grider
nagyúr
válasz
janakbacsi #31161 üzenetére
Tök mindegy, hogy ki az internet szolgáltató. Hacsak nincs saját routered és a buta szolgáltatói eszközt használod. Pl. a diginél pont nem látják egymást a lan-on és wlan-on lévő eszközök, sőt két vezetékes eszköz sem, ha a digis ont két külön lábára vannak dugva.
-
4Grider
nagyúr
válasz
janakbacsi #31159 üzenetére
Laptopról meg tudod pingelni a 192.168.1.5-öt? Egyáltalán a laptop a 192.168.1.0/24 hálózatban van?
Ha igen: A http://192.168.1.5/login.html sem nyílik meg? Az adó mikor volt utoljára újraindítva? -
janakbacsi
őstag
válasz
herdsman12 #31156 üzenetére
-
asdf_
veterán
válasz
herdsman12 #31156 üzenetére
0000
-
herdsman12
őstag
válasz
janakbacsi #31155 üzenetére
Lehet használni csak normál telefonként, ha nem tudod az IP címét, akkor megnyomod az adón a kéken világító gombot, így kiírja a kezelőn az IP címet. Böngészőn keresztül IP cím és jelszó kell a belépéshez.
Nem rémlik mi az alap jelszó, ha nem boldogulsz megkeresem a manualt. -
janakbacsi
őstag
gigaset a510 ip készüléket lehet használni csak normál telefonként? ha igen, hogyan kell belépni a setupba miután összekötöttem a pc-vel?
-
-
Silious
tag
Sziasztok!
Csak SMS küldésre ti mit ajánlotok?
Néztem a flottás ajánlatokat, de hívás nem lenne, így a havi díj, plusz sim fölösleges számomra (inkább akkor legyen picit több az sms díja), valamint gépről intéznénk.
Eddig VoipBlazer+VoipConnectet használtunk, de sok gond van az ékezettel, valamint a saját szám küldésével.
Ti tudtok ajánlani valami jobb megoldást, akár webes alapút?
Ami nagyon fontos lenne, hogy gépen lehessen megírni az üzenteteket.
Vannak különböző weboldalak is, azokból bevált esetleg valamelyik? -
andatti
senior tag
válasz
andatti #31150 üzenetére
A mobilarénán is írtak róla... Találtam is egy releváns hozzászólást, amiben vannak linkek, de angoltudás kell hozzá...
Szóval elvileg van rá megoldás... (sideload apk... bármi legyen is ez...) -
andatti
senior tag
Úgy tűnik, itt még nem volt téma, így bátorkodom...
Nemrégi olvastam egy hírt, miszerint május 12-től megszűnik a telefonos beszélgetések rögzítése, a google play minden ilyen appot kilő az áruházból... A cikk szerint csak a kínai telefonokban marad meg, amelyek alapból tudják ezt, gyárilag. Más telefonokban a gyári lehetőséget is megszüntetik/megszüntették. Talán a gdpr frissülés/konszenzus az oka...
Az pedig már alap, hogy bármilyen hivatalos szolgáltatót hívva ők rögzítik a beszélgetést, de ha mi is ezt tesszük, (bejelentjük) rögtön bontják a vonalat...
Én úgy emlékszem, hogy voip-ban van lehetőség a rögzítésre, de nem vagyok biztos, mert most nincs a telómon. Az viszont kérdés, hogy akkor a voip appokat is törli a play, mivel van lehetőség hívás rögzítésre? Mert akkor már csak az .apk letöltés/telepítés marad, mint alternatíva, alternatív oldalakról. (Meg pc-re progi telepítés, amiben van rögzítési lehetőség...)
Persze, ha nem akarunk frissíteni, gondolom a régi appok működhetnek, régebbi telókon pláne...
pedig sok szakma számára nélkülözhetetlen... Nálunk is a szolgálati telefon minden hívást rögzített alapból, külön app segítségével...Szóval valaki tud/hallott valami jó kibúvót?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
garga01 #31143 üzenetére
Szia
Ma megprobaltam. de nem jön össze sehogy se.
Az én fritzemen létrehoztam az IP telefont. megadtam az Allow registration from the internet- pipát ahogy mondtad. (de semmi port forwardot vagy egyebet nem állítottam be.)
Aztán a másik (fritz 7240) elkezdtem felvenni az accountot.
Az intenet rufnumber: 2
A registrar -be a dynamikus dns cime a fritzemnek.
egy darabig megy a kék vonal, de aztán nem tud bereggelni...hogy lehet valami logot nézni hogy miért nem sikerul?
Ha majd egyszer megy akkor valami vpn vagy más védelemen elgondolkozom....
-
garga01
őstag
válasz
fujifilm1 #31144 üzenetére
Nem hinném, hogy nagy biztonsági kockázata lenne, persze használj egy kellően összetett felhasználónevet és jelszót hozzá. Nekem lassan egy éve hiba nélkül működik.
Egy dolog szívatott meg, volt egy hagyományos telefon ami nem akart csörögni, azt hittem rossz, de kiderült, hogy a Fritz a belső hívásnál kicsit más módon csörgeti a telefonokat (rövidebb csöngetés) és ez nem tudta ezt kezelni. -
garga01
őstag
válasz
fujifilm1 #31137 üzenetére
Szia,
először én is ilyen ingyenes netes telefont állítottam be 2 FB közé, de van megoldás amivel ki lehet kerülni a netes szolgáltatókat.
Az egyik fritzboxon (legyen ez a host/server), nálam be van konfigolva egy netes szolgáltató, de ez igazából opcionális, akár törölhető.
A Telefonie->Telefoniegeräte alatt adj hozzá egy új telefont, LAN/WLAN típust. Mikor megadtál mindent (név,jelsztó, stb.) és elmntette, menj vissza a beállításaiba és az anmeldedaten alatt pipáld be az "anmeldung aus dem Internet erlauban"-t, ezzel a netről is engedi belogolni a fenti usert.
Ezen kívül még be kell állítani egy dyndns/no-ip szolgáltatást, hogy ha változik a WAN ip címe, egy webcímről elérhető legyen. Ezt az Internet->Freigaben->DynDNS alatt tudod megtenni, én a dynu.com -ot használom, jól működik és ingyenes. (A weboldalukon van segédlet is a fritzbox beállításhoz.)
Ha mindez megvan és a dyndns is működik, akkor a másik routeren be kell állítani az első fritzboxban megadott dyndns cím, telefonos felhasználó user+jelszó párost. A server fritzboxon úgy fog megjelenni, mint egy belső szám (**-al tudod majd hívni)
A "szolga" boxban meg a legegyszerűbb, ha a mester fritzboxról megcsörgeted és utána gyorstárcsázással mented a számot, mert ott több csillagot is belerakott úgy emlékszek (de meg is tudom nézni neked ha kéred). Remélem érthető volt, de ha már állítottál be fritzboxot, menni fog szerintem -
garga01
őstag
válasz
Stanlee #31136 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a válaszokat, még nem aktiválták be a vonalat (digis lesz), de ha meglesz majd tesztelem. Régebben t-home volt, ott ha a t-s modemet újraindítottam, mindig megcsörgette a Fritzbox a telefonokat. Viszont akkor az anonim tiltás nem segített volna, mert a tré-nél plusz díjas lett volna a szám kiíratása. A Diginél elvileg alap szolgáltatás, ha meglesz majd tesztelem. Nálam nem a kábel a ludas, egyértelműan ha elmegy a vonal/kihúzom a kábelt, akkor csörget.
-
asdf_
veterán
válasz
peteris #31139 üzenetére
Gondolom a technikai személyzettől is hasonlóan elegánsan váltak meg, mint az ügyfelektől, így nincs, ki leállítsa az automata emaileket
Vannak ilyen vicces dolgok, én anno pizzát rendeltem olyan cégtől, aminek még ment a weboldala, emailes visszaigazolás is jött, majd amikor 1 óra múlva felhívtam őket, hogy hol a pizzám, egy magányszemélynél csörgött már a szám (imádhatta). Namost 6 hónapig kell parkoltatni egy számot, hogy kiadható legyen másnak, ezalatt végig ment a weboldal (ok, nagyon nagyon rég volt,még messze a telefonos rendelés volt a menő) .
-
peteris
csendes tag
Tudomásul vettem, hogy a reenger-nek vége, de valahogy mégsem kerek az ügy.
Ebben a hónapban eddig 8 emailt kaptam tőlük, amiben értesítenek, hogy elfogyott az egyenlegem, vásároljak új csomagot. A reenger. hu felületen megszűnt a befizetési lehetőség. Írtam nekik, hogy hagyjanak békében, csak új fizetési felszólítás jött. Az ügyfélszolgálati telefont nem veszik fel. Ha reengeres hívást kezdeményezek, a hívás nem megy ki, az automata jelentkezik és mondja a szöveget, hogy elfogyott az egyenleg, fizessek a nordtelekom.hu/mynordtelekom felületen (ha jól értettem). Persze ott sem lehet fizetni. Viszont a honlapjukon minden más működik mintha mi sem történt volna.
Mindez elég furcsa módja egy szolgáltatás megszüntetésének. Bár lehetne rosszabb is, ha például hagynának fizetni, de nem működne a telefon. -
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Ma tapasztaltam, hogy a reenger szolgáltatása megszűnt.
Egy ATA eszközzel volt használva egy normál telefon, külföldi számot hívtunk róla. Olcsó volt, jó volt, kár érte. Tudtok ajánlani hasonló szolgáltatót? Létezik egyáltalán ilyen? Külföldi szám hívása lenne a lényeg.Köszi
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Nem tudjuk egymást hivni usernévvel a callingcredit-el aprilis 10 óta.
user1@callingcredit.com hivja user1@callingcredit.com-ot. de nem történik semmi. Ez egy hete még müködött.
Mindkét user Fritzboxrol müködik, tud hivni más számokat, azok kicsörögnek, és felépül a hívás.
Mi az ajánlott mód arra hogy ingyenesen lehessen beszélni két fritzboxos telefon között?
Köszi.
-
Stanlee
őstag
válasz
ggabor02 #31135 üzenetére
Megneztem hogy a telekomos dobozt ha aramtalanitom megcsorren a telefon, de semmi nem tortent.
A neten a nemet forumokon Geisterklingeln-nek hivjak a jelenseget es a legtobb esetben korabban a rossz minosegu kabelre vezettek vissza. Valaki irta, hogy eleg volt a szonyeg alatti kabelre ralepni es csorgott egyet a fritz!box.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
Stanlee #31131 üzenetére
Ismerős a helyzet
Ismeretlen számot logol, simán minden egyes telefon csatlakozó kihúzáskor, visszadugáskor.
Nálam azért nem csörög egyet ilyenkor, mert az ismeretlen számról bejövő hívás tiltott.
Mindjárt VPN-ezek otthonra, belépek a Fritzbe, aztán másolok egy ilyen logot. -
gubisadam
aktív tag
Sziasztok, Oracle (korábbi acme packet) SBC-vel dolgozik-e itt valaki?
Az lenne a kérdésem hogy milyen log-ban kellene keresnem bármi nyomot ami arra utal hogy certificate probléma miatt nem sikül a kapcsolat? Korábban volt már ilyen gondunk amikor o365 voice mail serverekre küldtünk CUCM-ről hívásokat és akkor megtaláltuk hogy certificate gond miatt nem sikerülnek ezek, viszont az régebbi rendszeren volt és ott volt erről log. -
garga01
őstag
Sziasztok!
Részben kapcsolódik a kérdésem a topikhoz, vagyunk itt többen akik FritzBoxot használunk.
Nekem egy 7390 van beállítva. Eddig csak egy online (freevoipdeal) szolgáltatás volt beállítva, de be lett kötve a digi vonalas telefon is. Ez szépen rá lehet kötni a Fritzboxra a DSL/TEL csatlakozón, csináltam hozzá kábelt. Így mobilról is használható a vezetékes,stb..
A kérdésem az, ha a digi modemjét újraindítom, értelemszerűen elmegy a veztékes telefon is, viszont a Fritzbox ilyenkor 1 csörrenésre megcsörgeti az összes hozzá kapcsolt telefont (vezetékes, DECT, IP...). Ezt nem lehet valahogy kigyomlálni belőle?? Nagyon zavaró, ha mondjuk késő este újra kell indítani esetleg és csilingel az összes telefon feleslegesen. Sehol se találtam a beállításokban. -
tibor23
senior tag
válasz
bpmcwap #31118 üzenetére
Szerintem ezek az App-ok sose lesznek üzembiztosak voip hívások fogadására. Fonio-nál a NAT még a fixen telepített ATA-át is meghülyíti.
VoWifi hívás Mo-i mobil szolgáltatók közül csak a Diginek és a Telekomnak van, viszont a Telekom tiltja külföldön, a Digi nem. 1000Ft egy Digimobil havidíj ha van egyéb előfizetésed náluk, 1500 ha csak mobil kell. Bármikor visszaadható ha nem kell. -
allfinanz
senior tag
időzített sms küldéshez a GMT-nél vajon figyelembe veszik az óraállítást?
magyar idő az most gmt+2.
pontos, időzített sms-re van szükségem. köszönöm.
Send message at the following date and time
https://www.sipdiscount.com/web_sms -
bpmcwap
senior tag
válasz
itanczos #31119 üzenetére
Redmi 9 note, igen androidos... Én más programhoz - de még a gyárihoz se - találtam beállítást, csak a qrkódleolvasási lehetőséget...
Szerintem az ephone csak a ZoiPerrel használható, de ez meg nem működik... Többször is próbáltuk hívni különböző számokról de még csak ki se cseng - pedig a honlapon a híváslistában ott van a hívás!!!
-
itanczos
senior tag
válasz
bpmcwap #31118 üzenetére
Szia! Milyen telefonról van szó? Android?
Olyan programot keress, ami tudja a PUSH értesítést. Azzal nem kell futnia a háttérben a programnak.
Egyébként android telefonoknál az energia takarékosság tud bekavarni.
Nekem a Groudwire program vált be, igaz iOS-en használom. Nem ingyenes, de mindig működik!
[Groundwire play áruház] -
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, kicsit messziről kezdem...
Külföldön vagyok jelenleg és itt nagyon nincs mobiltérerőm és nem nagyon érnek elVodás(HU) vagyok, felhívtam őket, hogy ugyan kapcsolják már be nekem a wifihivást, de az ügyfélszolgálatos hölgy a kábelneteseket akarta kapcsolni, annyira nem értette a problémát, végül küldött valami excel táblázatot emailban mint panaszbejelentés, hogy töltsem ki és 30 napon belül reagálnak - válasz azóta se jött... Mivel fontos lenne, hogy a magyar számomon elérjenek, vagy legalább egy magyar számot megtudjak adni így keveredtem googleben a voipra, majd erre a fórumra. Regisztráltam az ephone-on, feltröltöttem egy 1000-el és vettem egy telefonszámot havi 99 forintért ami 0626-os. Letöltöttem a ZoiPert, beállítottam és elvileg működik is, DE gyakorlatilag meg egyszer értek el, amúgy meg ki se csörög nálam...
Első kérdés, hogy ez nem olyan mint a WhatsApp hogy ha nincs fent az állapotsávban az ikonja akkor is fut a háttérben? Vagy a ZoiPer ikonnak mindig ott kell lennie az állapotsávban különben offline vagyok?
Itt kint NO vodafone giga kábelnet van, olvastam, hogy a T szűri vagy tiltja ezeket a szolgáltatásokat és valami NAT beállítással lehet kijátszani - ez a vodafonra is igaz lehet?
Nagyon ajánlják a topikban többen is a https://telz.com/ ot. Azt írja az oldalon, hogy "Az Ön tényleges telefonszáma helyesen jelenik meg a fogadó oldalon a legtöbb kimenő irányban." Ez azt jelenti, hogy a saját mobilszámomat hívják és ha nincs térerőm, akkor az applikáció csörög ki és ha telefonálok az applikáción keresztül, akkor pedig kijelzi a saját mobilszámomat? Vagy a regisztrációnál azt a számot kell beírni, amit az ephonenál vettem?
Előre is köszönöm a felvilágosítást
szerk: a mobilom egy Redmi 9 Note és ezen szeretném használni a voipot (ha ez esetleg számít) -
whbear
senior tag
-
tomatos
aktív tag
válasz
whbear #31113 üzenetére
3CX fent van, ehhez majd szeretnék készíteni egy automata menürendszert amit részben meg is csináltam a call flow designer progival. Csináltam ephone azonosítót és hozzá vettem egy 21-es körzetszámú telefonszámot. Az ephone user zoiper-el működik, de 3CX-en timeout hibát dobja. A 3CX windows serveren van fent nálam VM-ben, ki van kapcsolva a tűzval a Windows serveren és a routerbe pedig az 5060 és az 5090 nyitva van udp és tcp-re is.
-
tomatos
aktív tag
Sziasztok, nézegettem a fórumot de sajnos egyenlőre megoldást nem találtam. A 3CX fel van telepítve de sehogy se bírom rávenni, hogy az ephone accomat használja.
LOG: 03/17/2022 12:05:30 PM - [CM504005]: Registration failed for: Lc:10000(@Generic SIP Trunk[<sip:10000@sip.ephone.hu:0/UDP>]); Cause: Cause: 408 Request Timeout/REGISTER from localMiért akarja használni a sip:10000 usert? Adtam neki usert én a generic trunkbe.
-
tibor23
senior tag
válasz
whbear #31106 üzenetére
Biztos jó helyen próbálod? Nálam nem változott a honlapjuk, mutatja az egyenlegem, és a feltöltés is ugyanúgy megy. Még van 44 percem, én ugyanúgy hívok vele, mint eddig. Aki ismer fel tud hívni a mobilon.
Alternatívaként:
1. ott vannak a többé-kevésbe megbízható Dellmontok
2. Havi 30-40 percre feltöltőkártya Domino / Vodafone Tuti
3. Efölött Digi mobil előfizetés 1000/1500Ft. 200 perc EU irányba is + 13GB mobilnet (Ahol működik).
4. Rendszeres megbízható, sok telefonálásra Telenor KÜF flotta 2500Ft-tól (270perc+4GB net) -
petir
senior tag
Most jött email a reengertol, hogy csomagomban foglalt percdij elfogyott... és töltsem fel.
Ránéztem a reenger weboldalára és levették a fejlécből, hogy megszűnik!
Na most akkor mi lesz?
Kezd egyre érdekesebb lenni
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest