Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makesz79
tag
Hello
Valaki rendel a Aquatuning-tol mostanába ?
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
törölt tag
válasz hszilard666 #38451 üzenetére
Az utóbbit inkább Minél egyszerűbben
-
Joshi
titán
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Erre kérhetnék Tőletek tanácsot? köszönöm
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hszilard666
veterán
válasz Whysperer #38455 üzenetére
Szia Uram!
Áztattam már gépet és a bevett szokásom az hogy hagyom száradni pár napig. Ajánlot tedd ezt Te is. Vedd ki szivárgó tritont a gépből, Húzd ki a kábeleket és lehetőleg vidd egy száraz helyre az egész masinát. Ha ezek után működik akkor tessék elmormolni egy mi atyánkot, és kidobni azt a szar tritont a pokolba.
Szorítok hogy kutyabaja legyen a masinának!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Whysperer
addikt
100%, hogy ott mert látszik fent tiszta száraz körrbe mindenhol stb csak alul.
Nem kell mormolni mert a VGA kihalt és mivel oda folyt rá ahol a 2db 6 pin-es táp ment bele ezért kivágta az XFX 550-nek azt az ágát mert 2 pines vga-k nem mennek a gépben csak az egy pinesek 8) ..
De megkaptam a választ Triton KUKA. akkor azt is veszek Mert raktam egy új alaplapot bele azzal is ugyan az a hiba jelzések vannak. szóval eléggé problémás a dolog.
Na mindegy alényeg,hogy menthetelen.. 8)
Köszönöm szépen a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Az baj ,hog ymegnéztem ,hog ybekapcsoltam végig húztam egy fehér törlő papírt a csövön mindenhol még a csatiknál. körrbe a blockon és ahol a kis fekete kábel kijön a blockból csak ott fogja be a ruhát..
Igen bocsi hütőm de lehet hétvégén má rütöm is. 8)
-
spanglee001
addikt
válasz sonymdhu #38459 üzenetére
keress rá a fórumban, aquatuning at protect lötyi, ugyanez nálam is
és nem aggódj nem szeded ki semmivel , nekem azóta is hetente takarítani kell a szűrőmet
egyszerüen nem tudom kimosni a rendszerből
szét kell szedni mindent szilánkokra, kimosni valami oldószerrel, nem elég vízzel átöblíteni, kiszárítani és összerakni
sok sikert, és dobd ki azt a koolantot,
én nem utántöltöttem, hanem lecseréltem a desztvizzel ámosott rendszert 1-2 hét alatt annyira algásodott, vagy nem tudom mi a franc ez az anyag, hogy megállt az áramlás, és szerencsére az aquaero szólt, hogy gond vanha tudsz angolul, kérhetnénk valami kárpótlást és valami tisztítószert az okozott kellemetlenségért, és a termék levételét az oldalukról, én is adom hozzá a nevem és a képeket is tudom mellékelni, de egy googlefordítós szöveggel, nem tudom mennyire vennének komolyan.
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
DigitXT
nagyúr
válasz seniman #38463 üzenetére
Kicsit Darwin-díj jelölés szaga van. De amúgy mi lenne a tanács? Ne vegyél sz*rt?
Vagy most tényleg, mit szeretne hallani a kolléga, nem értem. Tanácsot... Eresztő
vízkörrel NEM üzemeltetjük a gépet, mert megdeglik. Tadamm. Amint ismertté vált
a hiba, nem taknyolni kellett volna, hanem kihajítani a hibás hűtőegységet azonnal.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz DigitXT #38464 üzenetére
Nincs a gépben csak krédeztem ,hogy meglehet-e az ilyen javítani . Ennyi volt a kérdés. Nem Filozófiai elemzésekre.? Nem veszek szart hanem veszek egy rendes lég hütőt. Phanteks PH-TC14S lesz benne csak megkrédeztem,hogy javítható-e ennyi. Másik meg nem taknyoltam csak megkrédeztem. ugyan azokat az anyagokat javasolták itt PH-n amivel Én is megpróbáltam megjavítani.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Whysperer #38465 üzenetére
Ne haragudj, nem bántásból írtam, de ezt nem te írtad pár órával ezelőtt?
"megkaptam a választ Triton KUKA. akkor azt is veszek"
Szóval a döglött Triton helyett veszel egy másik Tritont: ezt írtad... Biztosan
meg lehet javítani, léteznek plexiragasztók, amik anyagában tömítik a plexit,
csak abszolút nem éri meg a szórakozást, mert akkor egy javított szar lesz.Én is megpróbáltam megjavítani.
Tehát taknyoltad. Ugorgyunk.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz DigitXT #38467 üzenetére
Nem azt arra értettem csak rosszul irtam ,hogy veszek egy új TÁPOT meg VGA-t Na most ami bevágott az az,hogy szétvágta a VGA-t meg a szerintem a TÁP-ot.,, Na most a lényeg,hogyha veszek egy új tápot stb. mert elszállt ,de akkor ,ha a Triton kuka akkor egy hütőt is veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Atke
senior tag
válasz seniman #38466 üzenetére
Amúgy majdnem én is csiripeltem csak előtte kérdeztem
Mikor meglátam aprón, rögtön rárepültem (és tényleg madár ) tetszett a bővíthetőség...
Megcsináltam volna merevcsővekkel az itxbe, szerintem patent lett volna.
Amúgy néztem az ENERMAXnak van hasonló. ott már be van bugyolálva rendesen a pumpa... De ennyiért összeraktam volna egy XSPC raystormot...Azért ne dobd ki a tritont...én pl szívesen szétbelezném
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Kukát nem a kukára értettem hanem nem rakom vissza,de valahogy úgyis megragasztom. Azon nevettünk apummal,hogy a hülye szoknyán átjön akkor is,ha azokkal a ragasztóval és Epox dolgokkal ragasztottuk be azt a részt, amivel a 1,5-es akváriumot csináltuk annó 8) Mert fogtam azt a rést ahola kábl jön. bnyomtuuk ragasztóval majd a nyilást ispicit körrbe nem puposra. majd arra epoxot tettünk és láttuk ,hogy a kábelen van a borítás azon van a szoknya és azon van egy 1 cm hosszú újabb borítás és a vicc az benne ,hogy az a borítás és a kábel borítás között lévő szoknya szivja fel a blokkból a vizet és végig vezeti ki az egész kábelen. Szóval hiába ragasztod be és hiába szigeteled le maga az anyag szivja fel és vezeti ki 8)
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Whysperer #38470 üzenetére
Szerintem teljesen feleslegesen próbálkozol több okból is.
Ahol neked ereszt, tulajdonképpen az egy rés, ami azért van ott, mert a kábel ott megy be a pumpa vezérléséhez, ergo mögötte repedt meg a plexi. Így, ha kifele nem is folyik, de szép lassan úgy is hazavágja a pumpát. A radiátort talán el tudod adni, de nem sokért, mert az meg alu.
Vagy megnézed a hirdetéseimet és megveszed az én tritonomat
2 radi sorba kötve....
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
Nojbee
tag
13/10es akril csövekhez kellene vennem 90°-os csatlakozókat, mert nem szeretnék már hajlítgatni.
Egyenlőre ezt néztem: ALPHACOOL
Na most ahhoz, hogy a blokkhoz, radihoz stb csatlakoztatni tudjam ezeket, kell vennem adaptereket, vagy ezeknek az egyik végük letekerhető és belecsavarható a komponensekbe?
Plusz a csöveket is csak beledugom és ráhúzom mint a sima akrilhoz való csatiknál, vagy azokhoz is kell valami?Bocsi a buta kérdésekért, de nem nagyon találtam infot ehhez
-
Leon77
őstag
válasz Nojbee #38476 üzenetére
Amit linkeltél az pontosan egy 90 fokos kanyar két akril csőhöz. Ha radiba szeretnéd, akkor az egyik fele legyen g1/4 menetes, a másik, meg 13 mm (esetedben) külső csatlakozó merev csőhöz. Ha nem hajlítasz, az sokba fog kerülni szerintem, de adott esetben lehet esztétikus is.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
szijartg
őstag
válasz szijartg #38305 üzenetére
Múlt hét végén kipucoltam az egész rendszert.
Jelzem, hogy január végén rendeltem a dolgokat EKWB-ről. (EK-Supremacy EVO - Acetal, EK-Ekoolant EVO UV BLUE, EK-DBAY D5 MX - Acetal) MoRaII tartály és a D5 már megvolt.
Február elején összeraktam, örültem, hogy minden frankó.
Majd április közepén jeleztem, hogy a tartályban valami vatta szerű pamacsok vannak kép
F@sza!
Múlt hétvégén volt időm, szétszedtem mindent apró darabokra, Új csöveket vettem. Átmostam mindent. Tartályt is szétszedtem és jó alaposan kitakarítottam, majd a proci blokkot is.
Akkor láttam, hogy így néz ki kép kép
3 és fél hónapos szett! Elég durva!
Soha többet előre bekevert színes lötty -
sonymdhu
csendes tag
válasz spanglee001 #38462 üzenetére
Szia köszi az infót akkor jó hogy még nem vásároltam be 5literes kiszerelésből arra gondoltam hogy esetleg valami alga ölő cuccot belekeverni és a jelenlegi zagyvát kiszűrni belőle lehet megérne egy misét. sajna semmilyen külföldi nyelvet nem beszélek csak a fordítóval értem meg.
-
sonymdhu
csendes tag
válasz KAMELOT #38478 üzenetére
helló a színezés az nem lenne feltétlen muszáj a számomra mert fehér csöveket használok. tavaly próbáltam sima desztvizzel azzal az volt a baj hogy nem adott kenést a szivattyúnak és ujjat kellet vennem mert megszorult. utána próbálkoztam víz plusz autó fagyállóval az se nagyon tetszett nekem.de még lehet kísérletezek vele.lehet valami víz + glikol lesz a megfelelő valami alga ölő kombival csak hát több tapasztalt kolléga tudása is kéne hozzá.
-
hszilard666
veterán
Én ajánlom a phobya clear lötyit, olyanom volt, szerettem!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
deadwing
addikt
Felmerült bennem egy kérdés. Ha az áramlást valami megfogja /jelen esetben az Asus Poseidon 980Ti gyári csövezése/, az árthat a pumpának? Kb felére esik vissza a víz sebessége ahhoz képest, mintha nem lenne benne a körben.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
spanglee001
addikt
válasz szijartg #38485 üzenetére
nekem az ek előkevert cucc kb 2 évig ment hiba nélkül, gondoltam lecserélem, hát kár volt azóta sem tudom kiölni az algát a aquatuningos lötty miatt és ez tuti alga mert szálas cucc és növekszik meg szivacsos gumók a tartályban nem festék kiválás
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
hash99
senior tag
válasz hszilard666 #38491 üzenetére
7k
-
Cyberneko
tag
válasz spanglee001 #38490 üzenetére
Akvariumi algaolot, mint adalek, probaltad mar?
-
Cseneles
őstag
válasz Cyberneko #38493 üzenetére
használjatok UV csoveket vagy tartályba csavarható UV ledet/ledeket, ez gátolja a folyadék algásodását
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
KAMELOT
titán
válasz szijartg #38485 üzenetére
Azért mondom tegyél bele sima ionizált vizet és vegyél színes csüvet azzal jobban jársz és jól is néz ki. Nekem itt megy 3 hónapja a vízhűtés még egy hajszálnyi koszt sem láttam benne!
(#38495) Cseneles: Algásodni akkor fog a lötty ha van benne mikroorganizmus, pl. hal úszik benne. Nemtudom ti milyen xarokat használtok, de nekem semmi baja a vizemnek. Haverom meg 3 év után szedte szét a rendszert és szintén tiszta volt a víz!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ViZion
félisten
válasz Cseneles #38495 üzenetére
Ami gátolja az a germicid, nem ez az UV. Több hullámhossz van, a germicid UV-től enyhén kifolyna a szemed... Nah, olyat nem fogsz ledben vagy olyan helyen találni, amibe bele is nézhetsz, mert NEM dekorációra való. Mellesleg öragíti a műanyagokat, meg mindent, szal, az nem tennéd sokáig plexi tartályba... Nálam az akáriumragasztót is "megette", pár hónap után a korábban tökéletes tároló szivárgott.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest