- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-05 18:48 Téma összefoglaló
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Nekem a 719-be befért a két 480/30 -as annyi a gond vele hogy az oldalsó 480-as miatt fentre nem fér el a 360-as vagy legalábbis nekem nem sikerült berakni. És az oldalsó amúgy nem takar ki semmit sem a frontból.
-
hash99
senior tag
Ötletes

-
hash99
senior tag
Ez milyen ház?
-
hash99
senior tag
Én még a sima o11d-t cseréltem a phanteks 719-re. Hajtottam distroval is meg a nélkül is plusz radival. A phanteks más liga. Első olyan házam amit nem cserélek 1 éven belül és szerintem nem is fogok még jó darabig.

-
hash99
senior tag
Én felülre nem raktam radit mert nem tudtam volna megoldani a csövezést annyira kicsi hely maradt mondjuk nekem hátul van egy phanteks distro. Miért nem rakod oldalra inkább mint felülre?
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Nem zárt az eleje tele van szellőző nyílással.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Ezt akartam írni 700w-ra ennyi radi felülettel ne is csodálkozzunk hogy meleg az amúgy is szarul hűthető i9. Az én fele akkora wattomhoz 2db 480-as és egy 360-as radi van 800 on pörgő eloopokkal. Az amúgy 2es sebességen járó d5-t ha feltekerem 5ösre fél fokot se változik max habzik a tartály. Amúgy azt a procit külön körre kéne kötni a vga elvan kis radival is.
-
hash99
senior tag
Írtam hogy elhiszem de ez akkor is extrem eset. Puszta kíváncsiságból mekkora a radi felületed illetve egy vagy 2 körön van?
-
hash99
senior tag
Lehet nálad van különbség elhiszem bár azért elég extrém helyzet ahol 300w-t eszik egy proci. Nálam semmit sem jelent hogy 60 vagy 400 hibahatáron belül van mert nem 50 méteres körön megy a víz ahol ez sokkal jobban látszana. Az Ő kis itx méretű konfigjában semmit nem fog jelenteni.
-
hash99
senior tag
Kb. 1-2 fokot számít max az irány, ami vga-nál szerintem semmit nem jelent, hogy mondjuk 40 vagy 42 fokos. Procinál lehet több értelme van. Ettől függetlenül én is átkötném, mert piszkálna a gondolat, hogy nem tökéletes.
Az áramlás meg teljesen jó. Pár éve volt itt is téma, hogy az áramlás növelése - csökkentése milyen hatással, vagy inkább mekkora hatással van a hőfokokra. 60-200l / h között kb. nem mérhető. -
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Nagyobb köröm van mint neked (több radi + distro plate) 2esen megy a d5... Először 2 d5-t akartam sorba kötni de drága volt a dupla tető külön tetővel meg szarul fért el egymás mellett de rá kellett jönnöm hogy overkill lett volna 2 db. Lehet ilyen mora hegyeknél alacsony fokozaton kevés lenne a d5.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Sokat nem tudtam meg ebből a hirdetésből. Ránézésre egy magicool radi 30 vagy 45 vastag. Én a helyedben egy 60 vastag radit raknék legalább. Ha elfér 2 sor venti akkor azzal. Pumpa egy ekkora rendszernél kb. mindegy mert a vga blokkok nem fognak sokat a radi szintén kis ellenállású. Szóval ami tetszik de ha jót akarsz akkor vegyél d5-t azzal biztos nem lesz gondod és hangja sincs.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Én közben belaktam a phanteks 719-et. Vannak hibái a háznak de az o11-hez képest 10fok difi van a vízhőben... Cod warzone maxon 2 óra után 31 fokos a víz
24 fokos szobában
És az egyik 360as radit be se bírtam tenni felülre. -
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Köszi ma megjöttek a hiányzó cuccok úgy hogy hétvégén neki esem az enthoo 719-nek. Vettem hozzá egy phanteks distrot ami hátra megy a 140es venti helyre szóval az lesz a tartály. Először megtöltöm egy pumpával aztán ráindítom a másikat ez már bevált mikor d5 + predator combo volt bent

-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
A korábbi kérdésemre tud valaki válaszolni? Dupla d5 sorba kötés vs dual top. Van bármi előnye a dual topnak?
-
hash99
senior tag
Furi mert én pénteken rendeltem merlintől akkor 3 tételre is azt írták 26-ra érkezik be ehhez képest ma feladták a csomagot.
Aquatuningon valamiért nem lehetett kártyával fizetni...
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Szükségem van nekem dual d5 topra vagy ugyanott vagyok ha sorba kötöm őket single toppal? Az egyszerűség és a kinézeten kívül van bármi haszna egy dupla top-nak?
-
hash99
senior tag
Én 1 éve tolom a sima o11-d-vel. Az elején nagyon tetszett és még a két kört is bele tudtam erőltetni. Nyáron még úgy se voltak jók a hőfokok aztán jött a distro hú de szép hú de jó belement megint 200k és most eljött a pillanat és tegnap megjött a phanteks enthoo 719. Én nagyon kiábrándultam a lianli-ból lehet hogy szép de elveszi a vízhűtés előnyeit. Csak az fáj hogy megint el kell tapsolnom 200k-t és lesz egy distrom amit talán el tudok adni meg egy házam amit betehetek a többi mellé a pincébe porosodni de most már remélem ezzel a házzal egy jó időre lenyugtatom magam.
-
hash99
senior tag
Phobyanak van olyan háza ami fogad 2db novat de batár nagy... Meg még régebben volt egy két hasonló de azok a márkák már kihaltak.
Parancsolj. Igaz csak 1 nova fér bele de le van árazva

https://www.aquatuning.de/cases-hardware/cases/15259/phobya-wacoolt-cube-1-medium-watercase-black-alu-edition?c=671
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés vettem egy enthoo 719-t és tele fogom pakolni radival. 480-as 30centisből még mindig a black ice nemesis gt a legjobban átfújható?
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Ahogy a többiek is írták nem az igazi ez a ház sajnos... Én is szoptam vele de már nem érdekel le fogom cserélni. Ettől függetlenül azért ennél jobb hőfokokat kéne adnia. Szerintem a szar ventik sokat rontanak plusz ahogy más is írta a hátsót rakd intake-re. Valami biztos hogy nem klappol nálad mert a vga-t 40+ fokos vízzel is jól lehet hűteni nem kellene ilyen hőfokokat produkálnia.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Ha csak procit kötsz be és 1 radit akkor a distroban át kell hidalnod a többit...
Radi linkje b-grade ami nem tudom mit jelent de általában a minőség problémásokat jelölik így.
Amúgy procira elég egy 360as. Csőnél a belső átmérő legyen 10mm a külső átmérő ízlés kérdése én 12/10-est használok. A lényeg hogy olyan fittingeket vegyél hozzá. -
hash99
senior tag
Radin használom de nekem a noctua nf-p12 jobbnak tűnt persze lehet csak az idő szépíti meg az emlékeket. Az alsó radimon muszáj pullba rakni a ventiket különben kissé nehézkes lenne bekötni a distro plate-be most ott is eloopok vannak. Mi lenne jó pullra ami szintén hangtalan de jobb teljesítményt ad pullban?
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Link [link]
Ez volt és volt opció hogy pumpával kérem most telon nem látom hogy lehet-e kérni hozzá.
Csatlakozó tekintetben nekem sima 90-es kiadja ha nem riserrel fordítod a vga-t tehát normál helyzetben. Persze kell majd egy 90et hajlítanod a platetel szemben is. Procinál nem tudsz 90el indulni mert beleütközne a ramokba ott vagy 2x hajlítasz vagy beteszel 90es könyököket.
Annyit még hozzátennék hogy nekem nem xl van hanem a sima. Destro plate előtt 3 radival volt 2 körös rendszerben. Látványos és szép a plate de mivel lefogja az oldalsó szellőzőket romlott a vízhőfok nálam. Előtte egy radi volt ott amin befele fújtak a ventillátorok és ez lényeges különbség a mostanihoz képest plattel amikor csak alulról tudsz levegőt betolni sokkal rosszabb hatásfokkal plusz az alsó légáramlatot lefojtja a vga és egyébb kártyák.
Ja igen és nekem megvámolták az értéke miatt szval áfa + vám így meg nem sokkal volt kevesebb mint az EK féle...
-
hash99
senior tag
Nekem distro plate van az o11-ben szerintem az amit te néztél mert ddc-s és Barrow. Én rendeltem hozzá barrow pumpát ami egy ddc klón és meglepően jó. Van itthon normál ddc-m és 2 d5 pumpám is de maradtam ennél mert olyan csendes leszabályozva mint a d5 2-es fokozaton és bőven meghajtja a rendszert. Ami fontos lehet hogy a distro platere gyárilag olyan a felfogatás hogy 4 csavar átmegy a pumpaházon és a tetőn ezért pl. A rendes ddc-m és a d5-jeim nem tudom rá felfogatni mert nincs átmenő furat a házon / toppon.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Mi bajod az alphacool d5-el? Vagy konkrétan a 755-ösre gondolsz? Azt tudom hogy voltak gondok vele de elvileg ez a v3 már javítva van. A 655-ös meg “szabvány” Lowara d5 átmatricázva nekem is van 2 és teljesen rendben van.
-
hash99
senior tag
Most én is szopkodok ezzel a házzal... nincs légkondi 30 fok van a szobában idle 32 a víz. Doom alatt ez felmegy 45-46 fokig amilyen magasat a 10 év vizes karrierem alatt még nem láttam. Igaz nálam most distro plate van és 2x360-as radi előtte 2 kör volt 3 radival akkor nem ment 40 fok fölé de ez most kicsit aggasztó a víz komponensek miatt pedig kivettem a felső szűrőt és még egy 9cm-es ventit is raktam hátra befújónak de szart se ér.
-
hash99
senior tag
Szép meg jó de...
Én azért mentem o11-be mert nem volt ekkora batár mégis bele lehetett rakni 3 radit. Tény hogy a hőfokok nem az igaziak nálam sem egy erősebb gamenél 1200on mennek az eloopok és mégis 40fokig megy a víz ami nem a legjobb. De hát valamit valamiért...o11 xl-en nem gondolkodtál? Én most azzal szemezek.
-
hash99
senior tag
Igen telefonról linkeltem. Töröld ki az m betűt a linkből és akkor látod normál verzióban. Külön nem tudod kiválasztani a pom verziót írja piros szöveggel hogy ha a pom belső kell akkor írd meg neki és azzal küldi. Réz rendszerem van amúgy nanoxia folyadékkal 4 hónapja van bent ez a mérő én nem látok semmi korróziót.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Én vettem egy ilyen mounting kitet anno az evo-hoz mikor átálltam am4-re. Azt jó ha tudod hogy a backplate alatt van egy gumi amit nem tartalmaz ez a mounting kit és az am3-as gumi ami alapból van a blokkodhoz nem lesz rá jó mert rossz helyen vannak a lukak. Én megfúrtam ott ahol kell és ennyi csak gondoltam szólok.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Ha találsz használtan EK predator 240 -t az lenne a legjobb neked
Abba legalább DDC pumpa van amit simán tudsz cserélni ha megdöglik. -
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Két körösítsd
a radi felület elméletben elég csak a vízhőd lesz túl magas a crossfiretől. Adj egy 360ast a cpu-nak a másik 2 radi meg a vga-knak és jó leszel. -
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Csak hogy én is kicsit hozzászóljak AT.de. Rendeltem tőlük egy vezérlőt meg 6 ventit. Az oldal szerint raktáron volt mindkettő. Kaptam egy e-mail-t hogy venti még sincs raktáron de állnak rendelkezésemre ha módosítanám a rendelést. Leveleztünk pár kört azt írták 2 hét múlva lesznek ventik. Elment a 2 hét majd írtak hogy mégse lesz és belátható időn belül nem is lesz a jövőben. Visszamondtam a rendelést pár napon belül visszautalták a pénzt. Egy hét múlva néztem az oldalt jééé 200+ termék raktáron a ventiből amit rendeltem volna... Azt már nem is említem hogy angolul írtam és németül válaszoltak illetve néhány esetben google forditó szintű angol szöveget írtak vissza.
Helyettük megrendeltem ugyanazt a merlintől és simán ment minden értesítettek mindenről és megjött időben a cucc. Hozzáteszem évekig nem rendeltem tőlük mert egyszer másfél hónapig szopattak egy 100+ ezres rendeléssel majd a kiküldött termékekből kettő tropa volt érkezéskor és ment vissza gariba.Ezzel csak azt akarom mondani hogy semmi se fekete vagy fehér a merlin is tud jó lenni és az at is szar meg fordítva.
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
-
hash99
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért ez tényleg gáz…

Grózi