- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaya
senior tag
válasz
taranis #7577 üzenetére
Én meg pl. barom voltam, amikor vettem egy Dell u2413-at ami ugye 99%-ban fedi az AdobeRGB-t is. Mekkora hiba volt...
Mivel, azóta a Firefox az egyetlen böngésző ami úgy ahogy színhelyesen mutatja a netes tartalmat, (a képnézegetőkről ne is beszéljünk) viszont én a Chrome-ot szeretem használni, így csak képek, videók nézésekor váltok át Mozillára. Ráadásul kalibráltattam is, viszont így a fényerő 120cd/m2-en van, ami azóta rájöttem hogy túl sok, nyírja a szememet is. Arról nem is beszélve, hogy többek között (megvett, telepített szoftver licenszek mellett) ezért sem frissítettem a hivatalos win7-et win10-re amikor lehetett, mert akkor megint egy 10-es az új kalibrálás. Közben rájöttem, hogy pedig nem ártana már 10-re menni.
Saját fotókat is sRGB-ben mentek..Ez legyen a legnagyobb gondom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest