Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#7249) lao ce válasza JJános (#7227) üzenetére


lao ce
aktív tag

a vizozont sem ertem, egyaltalan.
minek kellett a szinjatek? miert is nem pattintott az ujjaval es tuntetett el mindeknit kiveve noet meg azokat az allatokat akik a barkan lettek volna? miert kellenek a varazseszkozok meg a kozonseg allandoan, soha sincs igazi csoda, mindig csak egy varazslo eloadasa van.

meg kellett jelolni a hazakat hogy isten kommandosai tudjak hogy kiket nem kell lemeszarolni. ne mar. ennyit nem kepesek tudni maguktol? nincs eligazitas mielott megindulnak? isten nem tudja a fejukbe tenni a tudast? egyaltalan minek ez a special force, nem egyszerubb megolni az osszes rosszfiut egy szempillantassal?
es lejott az egbol a langolo fem szekerrel az akarki beszelgetni. miert nem jelent meg siman a semmibol? csak nem azert mert kozlekednek az isten emberei is csak ugy mint mindenki mas?
es almot bocsatott ra bla bla es kezet rateven babraltak a non egy darabig, es abrakadabra teherbe esett. je, ezt az orvosok is csinaljak, miert nem pattintottak inkabb az ujukkal?
es alacsonyan szallo valamik jottek alacsonyan repulve egymas mellett a fak felol jo nagy zajjal es szellel, amik tuzeltek es az ellenseg buzakalaszkent meghalt elottuk. miert is kellenek a helikopterek a gepfegyverrel mar megint amikor lehetne egy gondolattal eltuntetni az ellenseget?
egett a csipkebokor. mi a fenenek kell a gyujtos? nem nagyobb csoda lenne csak ugy a lang a semmiben? nem az lenne inkabb a csoda? vagy veletlenul gyulladt meg valamitol? en is fel tudok gyujtani egy csipkebokrot, konyorgom. szerintem mozes is fel tudott, csak be volt szivva (vagy be volt tojva) es nem jutott eszebe.

nicht kompot

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.