Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#7029) csemberlen válasza euchi (#7028) üzenetére


csemberlen
őstag

Szerintem az ateistáknak nagyobb hitük van, mint az Isten hivőknek, ők az anyagban hisznek.
Elhiszik, hogy néhány élettelen aminosav molekulából kialakult a véletlen során a mai csodás élővilág. Miközben bepötyögik az Istent tagadó gondolataikat tudják, hogy a billentyűzet nem a véletlen folytán jött létre, hanem sok mérnök dolgozott rajta, és mérnökök által megtervezett gépekkel történik a gyártásuk.
Vajon egy egyszerű bohochal amely sokkal tökéletesebb bármely mérnökök által megtervezett dolognál csak az idő sodrában alakult ki.
Azon pozitiv emberi tulajdonságok amik még fellelhetők szintén a véletlen műve?
A fejlődéselmélet arra sem ad választ, honnan van az embernek lelkiismerete, és az agy mélyén beépitett hit egy Magasabb Intelligencia felé!
A sejtműködéshez nem kevesebb, mint 2000 enzimként működő proteinre van szükség. Milyen valószínű ezek véletlen kialakulásának a lehetősége?
Ez a valószínűség 1: 10a 40 000. hatványon! Az olyan eseményt, amelynek a valószínűsége 1:10 a 50 hatványon;( vagy nagyobb) a matematikusok a soha meg nem valósulandó események közé sorolják. Nagyobb esélyed van arra, hogy a lottón ötösöd legyen, és ugyanaznapon a telkedtől 50 kilométerre lévő régi olommbetű raktár villámcsapás általi felrobbanása után a telkedre hulló betükből darwin egyik könyvének 2 oldala kirakodjon, és ezek után beléd csapjon a következő villám.

[ Szerkesztve ]

Hja kérem az élet nem egy habostorta

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.