Aktív témák

• adam_454

tag

válasz dbius #4726 üzenetére

Üdv! én személy szerint inkább ubuntut telepítenék fel és utána mellé a kde-t és ha nem kell a gnome akkor azt rendszerbeállítás után leirtani. ezzel a kubuntuban előforduló hibák tömkelege nem fog előfordulni ha fent hagyod a gnome vezérlőpultjából 1-2 elemet mint például a felbontást akor később azt is tudod kde alól álítani ha kell sajna kde-ből kifelejtették ezt (mármint a kubis csomagokból :( ) + eddig nekem a 3ds asztalt csak ubuntu alatt sikerült beüzemelni a kubuntu hanyatvágta magát véglegesen... a raidról meg ha jól emlékszem alapból nem szeret raidolni a telepítő viszont ha van hozzá kedved és türelmed akkor setup start előtt kiválasztod az adveced optionst (grub menüben f6 v f5 nem tom már v 2 hónapja nem telepítetem ubit azóta is jól megy) aztán mindent fog tőleg kérdezni kivéve h mien csomagokat pakolj fel
    ui:. ha megtetszett neked a lilo pl régebbi suse v madriva alól itt ne mert a setup hanyatvágja magát és restart telepítési folyamat. persze ez az f6olás csak az alternate cdről megy liveből megkell nézni h jól kötötte e be. illee a fórumnyitó topichoz csak annyi h ha elolvassuk a telepítőt akkor irja h az első felvedt user jelszava lesz a nemlétező rooté is.

Aktív témák