Hirdetés

Aktív témák

• RedAnt

aktív tag

válasz ngabor2 #4449 üzenetére

Az oké, csak úgy gondoltam valahol az fstab mintájára eltárolja azt is, melyik partíciót használja swapnak - de ha ez automatikusan megy akkor nincs gond.

A vándorlás abból eredt, hogy a régi linuxos parícióm (hda5) töröltem, ami egy kiterjesztett partíció(hda2) elején volt, és az utána levők számozása egyel ''előrébbcsúszott'', így lett hda5 a hda6-ból. Az új meg az utosó számot kapta, nem az eredetileg a helyén levőét, ebben az esetben hda7 lett.

Nem igazán jön be az edgy, legalábbis a videókártyámat valamiért sokkal rosszabbul kezeli mint a dapper. Egy ős matrox, beállítottam hogy az mga drivert használja mint eddig, de amikor az ablakokat húzogatom, vagy valami változik bennük, a képernyőn vízszintes csíkok villannak fel, elég idegesítő... Most próbálok a xserver-xorg beállításaiban matatni, egyelőre nem sok sikerrel...

hmm. felülírtam a /etc/X11/xorg.conf-ot, a /etc/gdm/gdm.conf-ot a régi rendszer-beli megfelelőjükkel, és ugyanolyan vacak. Nem tudom mit lehetne még bevetni...

[Szerkesztve]

Aktív témák