- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!
Most először fekszek neki komolyabban az ubuntunak, vagyis inakbb a kubuntunak, megkéretek ,hogy rakjak fel egy gépre linuxot és ugy döntöttem nem inkább ubuntut mint gentoo-t , mert az gyorsabban felmegy.
De ezután jöttek a problémák, pl a grafdikus telepítésnél nem lehetett kiválasztani a particiókat, ok menjünk text modba ott kitudtam őket válogatni, de nem dobott fel lehetőséget a swap kialakítására.....
Na jo hagyuk így menjen fel a rendszer , ami fel is ment viszonylag gyorsan , azután fel akatam tenni pár ''alap'' programot, pl mplayer, opera , amsn....
Kikeresgéltem neten milyen adatbázist kell megadni ,hogy megtalálja az apt-get , majd mikor telepíteni akarom milliónyi függőség amit persze nem tud és nem is akar feltenni, lehet hogy ez egy nagyon jó disztró és én vagyok kevésbé jártas ebben vagy , inkább nagyon hozzászoktam a gentoo csomagkezelséshez ami szerintem verhetetlen.
Ez csak egy kis szösszenet volt eddigi tapasztalatokról, most jön az olvasás fázis a goggle és a forumok olvasgatása...
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest